- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
bende bende :18:al bendende o kadar ..ahhh ahh nasıl geççek bu bikaç ay bilmiyorum bennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bende :18:al bendende o kadar ..ahhh ahh nasıl geççek bu bikaç ay bilmiyorum bennn
al bendende o kadar ..ahhh ahh nasıl geççek bu bikaç ay bilmiyorum bennn
4 aymı
sankı 3 gunden bahsedıyo rahatlıga bakk ay nasıl gecer o 4 ayy hahahha
hic inanasım gelmıyooo
aynen öylee daha iyi olucazz hayırlısıyla atlatsak :) valla bende herkeze yaydımmm heyecanlaa :) birde kimse duymasın dedimmm ahahahahahah tuhaf biii duygu bence yaşadığımızz :)
merhaba kızlar
Beta hcg 1364 olmuş çok sevinçliyim..
Allahım olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin tez zamanda inş.
merhaba kızlar
Merhaba kızlar ben de 7 haftalık hamişim . 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Doktora kontrole gitmiştik hiç bir belirti yokken doktor bebeğimin öldüğünü söyledi ve acil kürtaja aldı . Şimdi aynı korkuları yaşıyorum. Doktora gitmekten korkuyorum 8. Haftamı bekliyorum. Dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.
canım gözünaydın inşallah kalp atışını da duyacaksın içini ferah tut. bak herşey yolundaymışş gerisini takma kafana.bende kendi adıma söyleyeyım saatler boyu sürmuyor muayenem 5 dakıka ultrason 5 dakıkada doktorun anlatması sorularına cevap vermesi. extra bir durum olmadıktan sonra . eşin nezamn gelecek canım ??
kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım
slm cnm ahhh bu drlarrr.. ewt biliyorum işleri zor ve bir dr kolay yetişmiyor. amaaaa bu işlerini savsaklamaları anlamına gelmez. can ya bu başka neye benzer. ben merkezde olmama rağmen neler çektim bu drlardan. bugün 3. dr denememi gerçekleştircem . inş hayal kırıklığı olmaz bana.
sana bişey sorcam cnm. sen 8. haftada görünüüyorsun. yanılma payın vardır belki ama yine de en az 7. hafta falansındır. ve alttan muayene ile atışlaı duyabilirdi. bu kadar mı ilgisizdi yoksa sen alttan muayeneyi istemedin mi cnm??
heralde babası bizim ufaklıga öğretmiş dün geceden beri oglum gelip gidip ''anne bebe öççemm'' yani anne bebeği öpücem diye tshirtümü kaldrıp göbeğimi öpüyor ve gidiyor.nasıl duygulandım anlatamam.. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah ya.. küçük abi olcak benim oglum:))
kızlar selam,
geçen hafta falan yazmıştım şüphelerim var diye maalesef bugün o ümidim sona erdi yokmuş bebeğim canımız sağolsun Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Kızlar bende varım aranızda Aralık ayı anne adaylarındanım :) forumu görünce çok sevindim. beni de listeye ekler misiniz özelden yazamadım hakkım yokmuş çok kullanmadığım için sanırım :) Profilimde de yazdım ama imza kısmında paylaşamadım malesef
Hayırlı olsun canımBeni de ekler misiniz yaşım 28 Sat 4 MART İLK ÇOCUK İNŞALLAH
Merhaba kızlar ben de 7 haftalık hamişim . 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Doktora kontrole gitmiştik hiç bir belirti yokken doktor bebeğimin öldüğünü söyledi ve acil kürtaja aldı . Şimdi aynı korkuları yaşıyorum. Doktora gitmekten korkuyorum 8. Haftamı bekliyorum. Dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
beni de ekler misiniz yaşım 24 ilk bebeğim sat 13.03.2013 bdt 18.12.2013 kayseri
tebrikler cnm inş. bunu sağlıkla kucağına alırsın Allah'a şükür başımdan olumsuz bişi geçmedi ama bende nedense duydukça tedirgin oluyorum nasıl yani kanaman sancın bişiyin yok muydu
ayy yavru ben olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum diyorum kendi kendime bekleyip keşke direkt keseyi görseydim :44: Ya kuzucum şaka gibi daha dün çalışma oldu tuttumu olucak mı bu ayda geçti derken peş peşe doğurcaz Allah'ın izniyle
inan hiç rahat değilim biraz önce arkadaşımı aradım 1 sene oldu anne olalı dedim cnm sana birşey söylicem ama aramızda heycan yaptı tabi dedim ben hamileyim aaaaa filan anlattım durumu dua et dedim etmezmiyim inş. hamilesin dedi bişi demedim ama neden öğle dediki zaten hamileyim :44: bu arada o kesesini 8 haftalıkken alttan zor görmüş çok ilerde demiş dr mecbur alttan bakmış öğle görmüş
ben yayamadım henüz 1-2 kişi bide sizler sabırsızlanıyorum amaaa
Hiç belirti yoktu ne kanama ne ağrı. güle oynaya kontrole gittik. o dönem Kaş ta yaşıyorduk doktor için Fethiye'ye gidiyordum. Kontrole gittiğimde bebeğimin 10 gün önce öldüğünü söyledi ama ilk gebeliklerde oluyormuş sürseydi gebeliğim muhtemelen sakat olacağı için şükretmemi söyledi doktor. Hemen hamile kalabilirsiniz dedi .
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
merhaba kızlar