2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
al bendende o kadar ..ahhh ahh nasıl geççek bu bikaç ay bilmiyorum bennn :KK43:

ayy yavru ben olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum diyorum kendi kendime bekleyip keşke direkt keseyi görseydim :44: Ya kuzucum şaka gibi daha dün çalışma oldu tuttumu olucak mı bu ayda geçti derken peş peşe doğurcaz Allah'ın izniyle :KK16::nazar::emir_bebek:

4 aymı:KK52:
sankı 3 gunden bahsedıyo rahatlıga bakk ay nasıl gecer o 4 ayy hahahha:KK1:
hic inanasım gelmıyooo
:KK31:

inan hiç rahat değilim biraz önce arkadaşımı aradım 1 sene oldu anne olalı dedim cnm sana birşey söylicem ama aramızda heycan yaptı tabi :KK52: dedim ben hamileyim aaaaa :KK52: filan anlattım durumu dua et dedim etmezmiyim inş. hamilesin dedi :KK53: bişi demedim ama neden öğle dediki zaten hamileyim :44: bu arada o kesesini 8 haftalıkken alttan zor görmüş :KK53:çok ilerde demiş dr mecbur alttan bakmış öğle görmüş

aynen öylee daha iyi olucazz hayırlısıyla atlatsak :) valla bende herkeze yaydımmm heyecanlaa :) birde kimse duymasın dedimmm ahahahahahah tuhaf biii duygu bence yaşadığımızz :)

ben yayamadım henüz 1-2 kişi bide sizler sabırsızlanıyorum amaaa :KK52:

ben çıkıyorum taze anne adyalrıı:21:
akşama misafirliğe gidicez hazırlanmam lazım :KK17:
tebrıklerı falan alıcam :KK17:
yarın sabah gorusuruz artık muck muck
:KK16::KK54:

merhaba anne adayları nasılsınız? ben hala okuldayım dersim bitti ama nöbetçi olduğum için bekliyorum. bugün gayet iyiyim yoğun olmama rağmen ağrım yok, geçen salı çok ağrım olmuştu. zaman sanki hiç geçmiyor:KK14:

merhaba kızlar
Beta hcg 1364 olmuş çok sevinçliyim..
Allahım olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin tez zamanda inş.

Merhaba kızlar ben de 7 haftalık hamişim . 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Doktora kontrole gitmiştik hiç bir belirti yokken doktor bebeğimin öldüğünü söyledi ve acil kürtaja aldı . Şimdi aynı korkuları yaşıyorum. Doktora gitmekten korkuyorum 8. Haftamı bekliyorum. Dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar ben de 7 haftalık hamişim . 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım. Doktora kontrole gitmiştik hiç bir belirti yokken doktor bebeğimin öldüğünü söyledi ve acil kürtaja aldı . Şimdi aynı korkuları yaşıyorum. Doktora gitmekten korkuyorum 8. Haftamı bekliyorum. Dilerim hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

tebrikler cnm inş. bunu sağlıkla kucağına alırsın Allah'a şükür başımdan olumsuz bişi geçmedi ama bende nedense duydukça tedirgin oluyorum nasıl yani kanaman sancın bişiyin yok muydu :KK53:

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.

Canım hayırlı olsun aynen ya nasıl geçer bu 9 ay offf.

canım gözünaydın :KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:inşallah kalp atışını da duyacaksın içini ferah tut. bak herşey yolundaymışş gerisini takma kafana.bende kendi adıma söyleyeyım saatler boyu sürmuyor muayenem 5 dakıka ultrason 5 dakıkada doktorun anlatması sorularına cevap vermesi. extra bir durum olmadıktan sonra . eşin nezamn gelecek canım ??

Takmıyorum zaten canım. Taksam hayat geçmez bana. Eşim mayısın son haftası gelecek canım ve ben 3.ayımı bitirmiş olcam.

kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım

Ben düşünüyodum kestirmeyeyim bari. Ama bu ünlülere falan bi bak hepsi tam boyalı falan ne bileyim:26:

slm cnm ahhh bu drlarrr.. ewt biliyorum işleri zor ve bir dr kolay yetişmiyor. amaaaa bu işlerini savsaklamaları anlamına gelmez. can ya bu başka neye benzer. ben merkezde olmama rağmen neler çektim bu drlardan. bugün 3. dr denememi gerçekleştircem . inş hayal kırıklığı olmaz bana.
sana bişey sorcam cnm. sen 8. haftada görünüüyorsun. yanılma payın vardır belki ama yine de en az 7. hafta falansındır. ve alttan muayene ile atışlaı duyabilirdi. bu kadar mı ilgisizdi yoksa sen alttan muayeneyi istemedin mi cnm??

Canım yanılma payım yok 24 şubat satım. Ama geç döllenme sanırım ki ovulasyon testine göre 11 martta yumurtladım. VE adetlerim 31 bazen 32 gğn sürüyo sanırım ondan böyle oldu. Tahmin ediyodum az çok geriden gideceğini yani. Alttan hiç sormadı canım sorsaydı da istemeyecektim zaten.

heralde babası bizim ufaklıga öğretmiş dün geceden beri oglum gelip gidip ''anne bebe öççemm'' yani anne bebeği öpücem diye tshirtümü kaldrıp göbeğimi öpüyor ve gidiyor.nasıl duygulandım anlatamam.. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah ya.. küçük abi olcak benim oglum:))

Ayy ne tatlı maşallah.:nazar: Negüzel bi duygu demi yaaa:))

kızlar selam,

geçen hafta falan yazmıştım şüphelerim var diye maalesef bugün o ümidim sona erdi yokmuş bebeğim :KK43: canımız sağolsun Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Canım üzülme inşallah gelecek aya olur stres yapma.

Kızlar bende varım aranızda Aralık ayı anne adaylarındanım :) forumu görünce çok sevindim. beni de listeye ekler misiniz özelden yazamadım hakkım yokmuş :KK43: çok kullanmadığım için sanırım :) Profilimde de yazdım ama imza kısmında paylaşamadım malesef :KK43:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.
Beni de ekler misiniz yaşım 28 Sat 4 MART İLK ÇOCUK İNŞALLAH
Hayırlı olsun canım

Canım hayırlı olsun umarım bebişin seninledir.

tebrikler cnm inş. bunu sağlıkla kucağına alırsın Allah'a şükür başımdan olumsuz bişi geçmedi ama bende nedense duydukça tedirgin oluyorum nasıl yani kanaman sancın bişiyin yok muydu :KK53:

Hiç belirti yoktu ne kanama ne ağrı. güle oynaya kontrole gittik. o dönem Kaş ta yaşıyorduk doktor için Fethiye'ye gidiyordum. Kontrole gittiğimde bebeğimin 10 gün önce öldüğünü söyledi ama ilk gebeliklerde oluyormuş sürseydi gebeliğim muhtemelen sakat olacağı için şükretmemi söyledi doktor. Hemen hamile kalabilirsiniz dedi .

ayy yavru ben olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum diyorum kendi kendime bekleyip keşke direkt keseyi görseydim :44: Ya kuzucum şaka gibi daha dün çalışma oldu tuttumu olucak mı bu ayda geçti derken peş peşe doğurcaz Allah'ın izniyle :KK16::nazar::emir_bebek:

inan hiç rahat değilim biraz önce arkadaşımı aradım 1 sene oldu anne olalı dedim cnm sana birşey söylicem ama aramızda heycan yaptı tabi :KK52: dedim ben hamileyim aaaaa :KK52: filan anlattım durumu dua et dedim etmezmiyim inş. hamilesin dedi :KK53: bişi demedim ama neden öğle dediki zaten hamileyim :44: bu arada o kesesini 8 haftalıkken alttan zor görmüş :KK53:çok ilerde demiş dr mecbur alttan bakmış öğle görmüş

ben yayamadım henüz 1-2 kişi bide sizler sabırsızlanıyorum amaaa :KK52:

bu kadar erken öğrenmenin yan etkilerini yaşıyoruz:KK1:

Hiç belirti yoktu ne kanama ne ağrı. güle oynaya kontrole gittik. o dönem Kaş ta yaşıyorduk doktor için Fethiye'ye gidiyordum. Kontrole gittiğimde bebeğimin 10 gün önce öldüğünü söyledi ama ilk gebeliklerde oluyormuş sürseydi gebeliğim muhtemelen sakat olacağı için şükretmemi söyledi doktor. Hemen hamile kalabilirsiniz dedi .

çokk geçmiş olsun bir çoğumuzun ilk gebeliği Allah'ım korusun

merhabalar bende aralık annesi olacağım kısmetse...
2. bebeğim olacak sat 19 mart doğum tarihi:24.12.2013 olucak.
bu yılın en güzel sürprizi benim için

Merhaba anne adayları, şimdi hastaneden geldim tüm sorularınıza yanıt aldım. Ben anlatcam benden yola çıkarak sizde kendi bebeğinizde merak ettiklerinizin yanıtını alabilirsiniz belki. Öncelikle bebeğim 5 hafta 4 günlük. Kesemizi gördük düzenli bir oluşum olduğunu söyledi doktorum. Sonra kesenin içinde en önemlisi olan yolk kesesini gördük, yani bebeğim vücudumdaki besinleri bu keseden yiyor şu anda kordon oluşmadığı için. veee bebeğim 7 mm boyutunda minicik bir beyazlık olarak görünüyordu :nazar: Bebişimin ilk halini taslak olarak görmüş oldum. Bir anne adayı bana sormuştu kaç haftalıkken bebeğin kalp atışı duyuluyo diye onu da sordum. Çok çok zayıf bir hastaysa düşük bir ihtimalle 5 haftalıkken bile duyulur dedi fakat 6.5 haftalık olduğunda dah arahat duyulur dedi. Şu anda folik asit çok önemliymiş. Testlerimizi aksatmamalıymışız. Bol bol protein ağırlıklı beslenmeliymişiz. Mide bulantısı hissetmemek normalmiş. Kasık ağrısı ve kahverengi akıntı tarzı şeyler normalmiş ama eğer bir damla dahi olsa kırmızı yada pembe kanama görürsen mutlaka gel hemen dedi. Seyahat etmek riskliymiş ilk 3 ay boyunca. (ben yaptım ne acılar çektim sakın siz yapmayın) bunun yanında bol bol istirahat et dedi, sık sık birşeyler atıştır dedi. En yararlı kuruyemiş badem, ceviz, fındık, hurma imiş. Bol bol balık eti, tavuk eti, et, yumurta, süt ve yoğurt tüketilmeliymiş. Ağır kaldırılmamalıymış. Yukarılara karnını gererek uzanılmamalıymış.
Eveet benden bu kadar başka aklıma gelmiyo birazcık karışık yazdıysam kusura bakmayın artık. Herkes tez zamanda bebeğini sağlıklı bir şekilde görür inşallah.

Kendimi kötü hissettim keşke yazmasaydım :KK43: sadece yaşadığım korkuyu paylaşmak istemiştim. Herkesin başına gelecek diye birşey yok siz sakın kafanıza takmayın. Çok üzgünüm

merhaba kızlar
Beta hcg 1364 olmuş çok sevinçliyim..
Allahım olmayanlara bekleyenlere de nasip etsin tez zamanda inş.

Kızlar bişiy sorucam sizden her gittiğiniz de kan mı alıyorlar benden böyle birşey istemiyor doktorum şimdiii biraz kafama takıldı moralimde bozuldu açıkçası :KK43: değerlerimin son durumunu bilmiyorummm benn bir defa kan aldılar oda ilk gittiğim hastanede şimdiki doktorum ise benden kan falan almıoo sürekli muayne edio. sizde durum nasıl? herhangi bi sorun olsun istemiyorum :KK43:

X