oohh maşallah ye ye can boğazdan gelir bu arada meyvede ye ihmal etme sakın kivi folik asit değerini yuksek mıktarda taşır bilginize hamılelıkte kivi mucize gibi bişey...ceviz yiyorum bende süt içiyorum ayran içiyorum. yoğurt yiyorum. sabah ekmek arası bişeyler yiyorum . öğlen iş yerinde yiyorum ne yapmışlarsa :) akşamda evde yiyorum :))))))))))hep yiyorum mu neeeeeeeeee en az 2 lire su içiyorum.
Rabbim miniklerimizi korusun
ben aynı zamnda gunde ıkı kere progestan ıcıyorum 200 mg lıkkızlar folik asit dışında doktorunuzun size verdiği herhangi bir vitamin ilacı varmı?
ben aynı zamnda gunde ıkı kere progestan ıcıyorum 200 mg lık
ve hergun kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
haftada birde tutunması için ayrı bi iğne vuruluyorum
hmm meyve sevmem ama kiviyide seviyorum :)))))))))oohh maşallah ye ye can boğazdan gelir bu arada meyvede ye ihmal etme sakın kivi folik asit değerini yuksek mıktarda taşır bilginize hamılelıkte kivi mucize gibi bişey...
evet kan testı yaptırıyosun pıhtılasma zamnına kanama zamanına bakıyolar bıde gorsel olarak işaret parmagının ucunu delıyolar kanamanın nezamn durdugunu gozlemlıyolar bu cok onemlı hamılelıkde benımkı sınırdaymıs doktor ne olur ne olmaz dıye tedbir almak amaclı kan sulandırıcı ıgne vurduruyo hergun...pekı bu kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma olduğu içinmi kullanıyosun eğer öyleyse pıhtılaşma olup olmadığını öğrenmek için nasıl bir test yapılıyo acaba?
ozamn yi gariihmm meyve sevmem ama kiviyide seviyorum :)))))))))
bende kendıme ayrı bi şişe ayarladım onunla gunde 2 şişe su bıtırıyorum... hergun bi bardak süt içiyorum bi tane yumurta haşlıyorum şimdilik bi sorunum yok yıyebılıyorum hatta dun gece acayip bi şekilde 11 bucukda sucuk aşerdim kocişim gitti aldı akmek arası yedım nasıl yedım anlamadım normalde asla yıyemem oyle bıseyı.. ama azımın suları aktı işde ... yani şimdilik yedıklerımı cıkarmıyorum ara ara midem bulanıyo ama cok az oda kokulara duyarlı oldugum ıcın ... belki lerde başlar mide bulantılarım ama olabıldıgınce yararlı şeyler yemeye calısıyorum umrumda deıl kılo almış olmam yeterki bebeğim saglıklı olsun... bende 2 ay once düşük yaptım şimdi tekrar hamıleyım işallah bu sefer tutnur yavrum...
ayyy dogru soyluyosun ama dayanamadım napıyımcanımmmm şarküteri ürünleri kesinlikle yasakk dikkat et bidahakine ahh o survivor benimde çok canım çekti varıda evde yemedım ama doktor en fazla bunu tembih ettii :)
ayyy dogru soyluyosun ama dayanamadım napıyım
tamam beeeeee ne kızıyosunbikereden bişey olmazda dikkat et canının istediklerine
canımmmm şarküteri ürünleri kesinlikle yasakk dikkat et bidahakine ahh o survivor benimde çok canım çekti varıda evde yemedım ama doktor en fazla bunu tembih ettii :)
hissediğim bebegimi :)))))))))) karışsın :)
cnm elinde değildir ki mız mız olmak. inan evi pislik götürüyor. eve gidince yığılıyorum. hep başımda ağrı midem de bulantı nolcak bu halim hiç bilmiyorum iyice hastalıklı oldum. hamileliğin tadını çıkaramıyorum bilebazılarında hiç şikayet olmaz bazıları ise yatarak geçirir hamileliğini Allah korusun öyle de çok zr. bunyeye göre değişiyor demekki ben bi,raz nazlı bir insanım zaten aman hasta olmayayım hep kendimi dinlerim. şu huyumu sevmıyorum kookuya karşıda zaten hassastım tahmin ediyoordum yaşayacaklarımı. kendi kendime söz verdim mız mız olmam diye ama elimden bişey gelmıyor. fena oluyorum Allahtan çok sabırlı bir eşim var. hayırlsı bebeğimiz sağlıklı olsun da
bu arada benide listeye eklermisiniz yaş 26, ilk bebek, sat 4 mart istanbul
allah bu kez bebeğini sana bağışlasın canım . bende biliyorum yemem gerektiğini ama yedikçe çıkıyr bu sefer hiç yararı olmuyr. süt içmeye gayret ediyorum hergün bir bardak öğüre öğüre. onun dışında 2 haftadır yemek yemedim dğru düzgün hep patates kraker meyve falan yiyorum 4 gün falan içi boş poğaçalarla idare ettim sadece ama o da midemi bulandırdı artık yumurta peynir hele hiç yıyemıyorum. karnım aç hep günde 2 ltre su içmeye çalışıyorum onu da çıkarıyorum. doktor üzülmemei söyledi 3 aydan sonra da çok yiyorum dersin dedi. idare edicez artık
canım bana doktor çiğ yeme dedi bunları. yani salam sosis sucuk falan çiğ yenmezmiş. pişirip yesek zararlı olur mu ki? kafama takıldı. benim eşim haftasonları çok sever sucuklu yumurtayı. ben de yedim kafama takıldı şimdi??
canım bana doktor çiğ yeme dedi bunları. yani salam sosis sucuk falan çiğ yenmezmiş. pişirip yesek zararlı olur mu ki? kafama takıldı. benim eşim haftasonları çok sever sucuklu yumurtayı. ben de yedim kafama takıldı şimdi??
benım bebeşim senınkıni döverr hıhhhkızarım ben aaaaa
bende dun yedım pişirerek ama cok pişmanım şimdi zararlı oldgunu bılmıyodum :18:canım bana doktor çiğ yeme dedi bunları. yani salam sosis sucuk falan çiğ yenmezmiş. pişirip yesek zararlı olur mu ki? kafama takıldı. benim eşim haftasonları çok sever sucuklu yumurtayı. ben de yedim kafama takıldı şimdi??
benım bebeşim senınkıni döverr hıhhh
bende dun yedım pişirerek ama cok pişmanım şimdi zararlı oldgunu bılmıyodum :18: