2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ceviz yiyorum bende süt içiyorum ayran içiyorum. yoğurt yiyorum. sabah ekmek arası bişeyler yiyorum . öğlen iş yerinde yiyorum ne yapmışlarsa :) akşamda evde yiyorum :)))))))))):KK9: hep yiyorum mu neeeeeeeeee:KK33: en az 2 lire su içiyorum.
Rabbim miniklerimizi korusun
oohh maşallah ye ye can boğazdan gelir bu arada meyvede ye ihmal etme sakın kivi folik asit değerini yuksek mıktarda taşır bilginize hamılelıkte kivi mucize gibi bişey...

kızlar folik asit dışında doktorunuzun size verdiği herhangi bir vitamin ilacı varmı?
ben aynı zamnda gunde ıkı kere progestan ıcıyorum 200 mg lık
ve hergun kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
haftada birde tutunması için ayrı bi iğne vuruluyorum

ben aynı zamnda gunde ıkı kere progestan ıcıyorum 200 mg lık
ve hergun kan sulandırıcı iğne vuruluyorum
haftada birde tutunması için ayrı bi iğne vuruluyorum

pekı bu kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma olduğu içinmi kullanıyosun eğer öyleyse pıhtılaşma olup olmadığını öğrenmek için nasıl bir test yapılıyo acaba?

pekı bu kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma olduğu içinmi kullanıyosun eğer öyleyse pıhtılaşma olup olmadığını öğrenmek için nasıl bir test yapılıyo acaba?
evet kan testı yaptırıyosun pıhtılasma zamnına kanama zamanına bakıyolar bıde gorsel olarak işaret parmagının ucunu delıyolar kanamanın nezamn durdugunu gozlemlıyolar bu cok onemlı hamılelıkde benımkı sınırdaymıs doktor ne olur ne olmaz dıye tedbir almak amaclı kan sulandırıcı ıgne vurduruyo hergun...
hmm meyve sevmem ama kiviyide seviyorum :))))))))):KK16:
ozamn yi garii:KK1:

bende kendıme ayrı bi şişe ayarladım onunla gunde 2 şişe su bıtırıyorum... hergun bi bardak süt içiyorum bi tane yumurta haşlıyorum şimdilik bi sorunum yok yıyebılıyorum hatta dun gece acayip bi şekilde 11 bucukda sucuk aşerdim kocişim gitti aldı akmek arası yedım nasıl yedım anlamadım normalde asla yıyemem oyle bıseyı.. ama azımın suları aktı işde ... yani şimdilik yedıklerımı cıkarmıyorum ara ara midem bulanıyo ama cok az oda kokulara duyarlı oldugum ıcın ... belki lerde başlar mide bulantılarım ama olabıldıgınce yararlı şeyler yemeye calısıyorum umrumda deıl kılo almış olmam yeterki bebeğim saglıklı olsun... bende 2 ay once düşük yaptım şimdi tekrar hamıleyım işallah bu sefer tutnur yavrum...

canımmmm şarküteri ürünleri kesinlikle yasakk dikkat et bidahakine ahh o survivor benimde çok canım çekti varıda evde yemedım ama doktor en fazla bunu tembih ettii :)

canımmmm şarküteri ürünleri kesinlikle yasakk dikkat et bidahakine ahh o survivor benimde çok canım çekti varıda evde yemedım ama doktor en fazla bunu tembih ettii :)

canım bana doktor çiğ yeme dedi bunları. yani salam sosis sucuk falan çiğ yenmezmiş. pişirip yesek zararlı olur mu ki? kafama takıldı. benim eşim haftasonları çok sever sucuklu yumurtayı. ben de yedim kafama takıldı şimdi??

hissediğim bebegimi :)))))))))) karışsın :):KK16:

ben de senin gibi diyordum ama pişmanım öle dediğime. baş ağrısı mide bulantısı beni mahvediyor. hamile gibi değilim de hastalıklı gibi geziyorum:KK43:( çok fena ya.. ama melekimm için çekcem işte..

bazılarında hiç şikayet olmaz bazıları ise yatarak geçirir hamileliğini Allah korusun öyle de çok zr. bunyeye göre değişiyor demekki ben bi,raz nazlı bir insanım zaten aman hasta olmayayım hep kendimi dinlerim. şu huyumu sevmıyorum kookuya karşıda zaten hassastım tahmin ediyoordum yaşayacaklarımı. kendi kendime söz verdim mız mız olmam diye ama elimden bişey gelmıyor. fena oluyorum Allahtan çok sabırlı bir eşim var. hayırlsı bebeğimiz sağlıklı olsun da
cnm elinde değildir ki mız mız olmak. inan evi pislik götürüyor. eve gidince yığılıyorum. hep başımda ağrı midem de bulantı nolcak bu halim hiç bilmiyorum iyice hastalıklı oldum. hamileliğin tadını çıkaramıyorum bile:KK43:(

bu arada benide listeye eklermisiniz yaş 26, ilk bebek, sat 4 mart istanbul

cnm o cihazların nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama onlar yüzünden markete gitmeyi bıraktım. eşimle gidiyorum bazen o olunca geçmeme gerek kalmıyor cihazdan ancak öyle. fakat nereye kadar böyle gider bilemicem..

allah bu kez bebeğini sana bağışlasın canım . bende biliyorum yemem gerektiğini ama yedikçe çıkıyr bu sefer hiç yararı olmuyr. süt içmeye gayret ediyorum hergün bir bardak öğüre öğüre. onun dışında 2 haftadır yemek yemedim dğru düzgün hep patates kraker meyve falan yiyorum 4 gün falan içi boş poğaçalarla idare ettim sadece ama o da midemi bulandırdı artık yumurta peynir hele hiç yıyemıyorum. karnım aç hep günde 2 ltre su içmeye çalışıyorum onu da çıkarıyorum. doktor üzülmemei söyledi 3 aydan sonra da çok yiyorum dersin dedi. idare edicez artık

canım seni okudukça oglumdaki hamilelik günlerim geliyor aklıma 9 ay boyunca midemden cektim inşallah snnki 3. ayda biter. bende hiçbirşey yiyemiyordum cok zorluyordm kendimi bir bardak su dahi içemiyordum ama hep dedilerki ilk 3 ay bebek depodan beslenir. ne kan ilacı ne folik asit içebildim. daha sonrada bulantılarım sürdü bnm ama ilk aylardaki kadar yogun diildi o zmaan yememe içmeme dikkat ettim ve oglum 35. haftada dogdu bnm erken dogmasına ragmen 3260 gram 52 cm dogdu. dedikleri gibi ilk 3 ay önemli diil sonrasında toparlanıyorsun emin ol..
bundada son 3 gündür fenayım. midem sürekli agzımda. bende ülser var sanıyorum o yuzdende daha yogun yasıorum ben

canım bana doktor çiğ yeme dedi bunları. yani salam sosis sucuk falan çiğ yenmezmiş. pişirip yesek zararlı olur mu ki? kafama takıldı. benim eşim haftasonları çok sever sucuklu yumurtayı. ben de yedim kafama takıldı şimdi??

çiğ pişmiş herşekilde zararlı canım.düşün hamile olmayana bile zararlı olan şeyler bunlar katkı madddeli sonuçta hepsi bide içimizde bi can taşıyoruz tabiki zararlı.benim eşim ne yemek yapym desen sucuklu yumurta diyen biri haftada 3-4 yiyo yani ama ben asla yemedim daha hiç ki çok severim.hatta geçen gün mangalda yaptılar ye bişey olmaz diye yemedim.tavuk bile yasak.doktor bana direk dedi ki tavuk yemiyosundur heralde hergün yiyorum dedim iyi yediklerin sana yeter9 ay bidaha asla yok dedi:KK9:

cnm hazır yani işlenmiş market ürünleri olan salam, sucuk, sosis vb.. sadece hamilelikte değil hayatın her evresinde çok çok zararlı.. bunlar kıyma haline gelirken içine neler atılıyor görmüyoruz malesef.. ama iyi bildiğin bir kasap da özel olarak yaptırdığın sucuğu pişirerek rahatlıkla yiyebilirsin ama arada sırada. o da ağır gelebilir bünyene..

kızarım ben aaaaa:KK9:
benım bebeşim senınkıni döverr hıhhh :21:
bende dun yedım pişirerek ama cok pişmanım şimdi zararlı oldgunu bılmıyodum :18:

Kızlaaar Merhaba,

Ben de sizler gibi Aralık'ta anne olucam inşallah. Beni de listeye ekleyin lütfen. Yaş:29, ilk çocuk, şehir:İstanbul, SAT:8 Mart. Dün doktora gittik kesemizi gördük, içinde mercimek kadar bebişimizi gördük. Haftaya kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz. 5+3 günlük ama ultrason tarihi 4+6 gösteriyor. 18.gün yumurtlama oldu dolayısıyla 3-4 gün geç döllenme aradaki fark bundan mı kaynaklanıyor ki acaba? Bununla birlikte, belirti olarak sık tuvalete gitme ve göğüs hassasiyeti var. Mide bulantısı, kusma falan hiç yok. Bu durum beni endişelendirdiği için, doktora sordum. Doktor da herkesin vücudu hamileliğe farklı tepki gösterir, bunu kafana takma dedi. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)

aslında 2012 aralık annesi olacaktım ama bebeğim 20 haftalıkken öldü... şimdi hamileyim kısmet yine aralık ayına inşallah 2013 aralık ayı annesi olabilirim bu defa. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

X