- 11 Eylül 2011
- 439
- 0
Kızlar yine hiç boş durmamış fokurdatmışsınız ne güzel:))
Evet yarın detaylı detaylı anlatacam herşeyi. Canım ödem için bol su içsen tuzu azaltsan belki işe yarar.
Ben de anlamadım kendime gerçekten iyi sabrettim ama başında dedim kendi kendime sabırlı olmazsan işin zor diye.Belki bundan sonra bende sabırsızlancam çünkü bir dahaki randevuda bebiş daha büyük olacak:))
Canım hoşgeldin sende. Gözün aydın.
Kızz azcık sabret dur bi bebiş kendine gelsin:)) Gözün aydın canım keseni görmüş rahatlamışsındır en azından.
Hoşgeldin canım gözün aydın. Kızz ne tutcan kendini girip yazacaksın tabi :))
Canım öyle kötü düşünme herkesin gebeliği başkadır. Benim bi arkadaşımın adeti geçtikten on gün sonra bhcg si 200 çıkmışta 10 haftalık ultrason görüntüsü minnak mı minnak. Ama şimdi o görüntüdeki minnak 3 yaşında tatlı bi kız:)))
canım içimizde en sabırlımız sen çıktın helal olsun.ama sonunda beklenen gun geldi :)))
yarın detaylı anlatırsın pıtpıtlarıda duyarsın.
ya kızlar ödem var bende onun için ne yapmak lazım .yeşilcay falan zararlımıdır
Evet yarın detaylı detaylı anlatacam herşeyi. Canım ödem için bol su içsen tuzu azaltsan belki işe yarar.
iyi sabırlıymışsın canım . doktor bana 15 gün sonra gel diyor dayanamayıp 1 hafta sonra gidiyorum.şimdi de kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi o kadar durabilir miyim bilmiyorum.
Ben de anlamadım kendime gerçekten iyi sabrettim ama başında dedim kendi kendime sabırlı olmazsan işin zor diye.Belki bundan sonra bende sabırsızlancam çünkü bir dahaki randevuda bebiş daha büyük olacak:))
mrb arkadaşlar bende geldimm aralıkta işlh allatan bişey çıkmazsa bebişlerimiz kucağımızda :)))
Canım hoşgeldin sende. Gözün aydın.
kızlar doktora gittim dayanamadım :) 4+4 haftalığım keseyi gördük çok şükür ama bebiş görünmedi içinde daha küçük olduğu için. cumartesi tekrar gidicem inşallah ozamana görünür.
Kızz azcık sabret dur bi bebiş kendine gelsin:)) Gözün aydın canım keseni görmüş rahatlamışsındır en azından.
merhaba aralık anneleri ben sürekli yazdıklarınızı okuyodum dayanamadım üye oldum:) yaş 26 ilk bebek sat 4mart, cuma günü kesemizi gördük çok şükür benide listeye eklerseniz sevinirim..
Hoşgeldin canım gözün aydın. Kızz ne tutcan kendini girip yazacaksın tabi :))
Eki Görüntüle 686168
eltimin 6 haftalık görüntüsüne baktım daha büyük. bnmki çok küçük sanki bide vajinadan çekilde kalbide iyi duyulmadı zaten sağlıksız mı yoksaa bnm bu görüntü 6+3 bnm hesabıma göre
Canım öyle kötü düşünme herkesin gebeliği başkadır. Benim bi arkadaşımın adeti geçtikten on gün sonra bhcg si 200 çıkmışta 10 haftalık ultrason görüntüsü minnak mı minnak. Ama şimdi o görüntüdeki minnak 3 yaşında tatlı bi kız:)))