Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canımmm bende az önce doktordan geldim bende keseyi gördüm çok şükür ama bebek için erken dimi? 4+4 üm dahamerhaba aralık anneleri ben sürekli yazdıklarınızı okuyodum dayanamadım üye oldum:) yaş 26 ilk bebek sat 4mart, cuma günü kesemizi gördük çok şükür benide listeye eklerseniz sevinirim..
hoşgeldin canımmm bende az önce doktordan geldim bende keseyi gördüm çok şükür ama bebek için erken dimi? 4+4 üm daha
merhaba aralık anneleri ben sürekli yazdıklarınızı okuyodum dayanamadım üye oldum:) yaş 26 ilk bebek sat 4mart, cuma günü kesemizi gördük çok şükür benide listeye eklerseniz sevinirim..
benim sat 14 marttı canım:26:canm senin sat ne zamandı ?
canm hepimize hayırlım uğurlu olsun banada kese için haftaya p.tesi gel dedi çok sabırsızım :18:sat 6 marttı daha erken gitsem görünürmü acaba ?
benim sat 14 marttı canım:26:
hayırlısı inşallahhhh bebegimizde görürüz inşallahhhhhhhhhhhhoşbulduk canımmm:) banada doktor daha 20 günlük daha çok yeni dedi karından baktı görmedi ama daha sonra alttan bakınca minicik kesemizi gördük:)
ilk başta çok tedirgindim pazartesi ilk hcg değerim 121 çıktı haftasına göre düşük gibi geldi perşembe 512ye çıktı cumada 1222 oldu ve keseyi gördük çok şükür. bebeği görmek için bende 22 nisanda gidicem canım doktorum çok erken olduğunu söyledi sende zaten 4+4 haftalıkmışsın bebek için erken daha bence..
canm senin sat ne zamandı ?
canm hepimize hayırlım uğurlu olsun banada kese için haftaya p.tesi gel dedi çok sabırsızım :18:sat 6 marttı daha erken gitsem görünürmü acaba ?
canım ben bide hastanede çalışıyorum aslında beni carsamba cagırdı ama ne yaptım ne ettim girdim odaya :))))) keseyi gördük ama cumartesi tekrar cagırdı ozamana bebiş gözükür inşallahbayağı acelecisin benden beter dr. bana batı 2 gün geçti diyo ne kadar erken gelmişsin baktı tabi görmedi hayırlsıyla p.tesi inş. yaaa kese görünen gün bebişte görünür mü acaba :44:
hayırlısı inşallahhhh bebegimizde görürüz inşallahhhhhhhhhhh
teşekkür ederim canım:) bence doktorun dediği zaman gitmen en doğrusu olur erken gidipte göremezsen kendi adıma konuşayım daha üzücü olur o yüzden biraz daha sabır:)
canım ben bide hastanede çalışıyorum aslında beni carsamba cagırdı ama ne yaptım ne ettim girdim odaya :))))) keseyi gördük ama cumartesi tekrar cagırdı ozamana bebiş gözükür inşallah
o günlerde gelecek inşallahhhhhhhhhhhh beklemek zor panik oluyorum aklım hep bebegimdeinşallahhh inan çok sabırsızlanıyorum kalp sesini hareketlerini görebilmek için..
görürsün bebegide canım hatta kalp atışınıda duyarsın inşallahhaynen sanırım öğle bide ilk başlarda teferruattan habersizdim dr. gerçek gebelik olup olmadığını anlamamız için değerine bakar sonra kese kontrolü yaparız demişti ilk kan da 221 küsür çıktı 2 gün sonra pazar günü 594,9 çıktı çok şükür kese gördüğüm gün bebişi görebilirmiyim acaba inş. görürüm
oOo cnm sende haklısın bende hast. olsam dayanamazdım inş. sağlıkla hayırla bebişlerimize kavuşur ve büyütürüz onları
aynen sanırım öğle bide ilk başlarda teferruattan habersizdim dr. gerçek gebelik olup olmadığını anlamamız için değerine bakar sonra kese kontrolü yaparız demişti ilk kan da 221 küsür çıktı 2 gün sonra pazar günü 594,9 çıktı çok şükür kese gördüğüm gün bebişi görebilirmiyim acaba inş. görürüm
bence artışın gayet güzel inşallah bi sonraki randevunda bebişinide görebilirsin
görürsün bebegide canım hatta kalp atışınıda duyarsın inşallahh
aynen sanırım öğle bide ilk başlarda teferruattan habersizdim dr. gerçek gebelik olup olmadığını anlamamız için değerine bakar sonra kese kontrolü yaparız demişti ilk kan da 221 küsür çıktı 2 gün sonra pazar günü 594,9 çıktı çok şükür kese gördüğüm gün bebişi görebilirmiyim acaba inş. görürüm
bence artışın gayet güzel inşallah bi sonraki randevunda bebişinide görebilirsin
inş. Allah'ımın izniyle darısı hepimize mutluluk paylaştıkça çoğalırmış kızlar
kesınlıkle özel şafak hastanesi defne dağlar kadnın namından karsı yakadan bıle gelen var
kıyamam ben sana yaaa nasıl olcak boyle hem iş hem hamıleleık...
evet aynıyız heyooo kankiş yaparız bızımkılerıı
oy oyy oyy yenımı uyanmıış mışş hoşgeldın
ailemiz genıslıyo ne guzell bırsuru bebiş lcakkk hosgeldın hayırlı olsun
Eki Görüntüle 686168
eltimin 6 haftalık görüntüsüne baktım daha büyük. bnmki çok küçük sanki bide vajinadan çekilde kalbide iyi duyulmadı zaten sağlıksız mı yoksaa bnm bu görüntü 6+3 bnm hesabıma göre