- 11 Eylül 2011
- 439
- 0
Merhaba guzel meleklerin guzel anneleri. Gecmisi okuyamadim. Nede cok kaynatmissiniz oyle masallah size. Keselerini goren, pitpitlarini duyan annelerimizi cok cok tebrik eduyorum. 2 gundur yazamadim fskat sizleri takip ediyorum surekli. Malum evde ilgiye ihtiyaci olan 26 aylik bir kuzum olunca boyke oluyor iste. Bende bulantilar hafiften basldi ama kusma yok cok sukur. Dikkat ettigimde anladim ben acikinca miden bulanmaya basliyor megerse. Hemen yersem stlatiyrum bulantiyi. Ac kalmamaliyim ama cok ta cabuk acikiyorum. Yok mu bunun caresi. Bugun bende 5+4 oldum sanirim. 21 inde kalp atislari icin gidicem gittigimde de6+ 3 olucam umarim duyarim pit pitlari. 5+0 da beta hcg 5082 idi. Bende durumlar boyle. Umaim sizde iydnizdir.
Aklima gelmisken bir konuda tecrubeli annelermize danusmak istiyorum. Tetenoz asisini ben ilk gebeligimde ystirdim. Gebelik sonrasu 2 diz daha yaptirdim. Nirmalde gebelik sonrasi 3 doz daha yapturinca 2. Gebelikte tekrarkamaya gerek kalmiyordu. Ama 3. Doxu ystirmeyi ben unuttum. Dun aklima gekdi. Bu durumda sik bastan yeniden mi ysptiricam. Yoksa yaptirmis okdugim 4 dozun koruyuculugu devam eder mi? Degerli yorumlariniz ucin simdiden tesekkurler.
Tatlım merhaba. İnşallah kalp atışalrını görürsün. Bende senin gibiyim aynen acıkınca midem bulanıyo. Ben acıkınca atıştırmalıkla geçiştiriyom. Mesela kuru kayısı,ceviz,elma,su vs gibi.Yoksa önüne geçemem şimdiden çok kilo alırmışım gibi geliyo.
Bir de bu tetanoz aşısı ne zaman yapılıyo ki. Kaç haftalıkken?