2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tatlım merhaba. İnşallah kalp atışalrını görürsün. Bende senin gibiyim aynen acıkınca midem bulanıyo. Ben acıkınca atıştırmalıkla geçiştiriyom. Mesela kuru kayısı,ceviz,elma,su vs gibi.Yoksa önüne geçemem şimdiden çok kilo alırmışım gibi geliyo.
Bir de bu tetanoz aşısı ne zaman yapılıyo ki. Kaç haftalıkken?

Kizlar ben 4+3um daha gazim vardi goguslerim hafif agriyordu bugun hic belirti yok. Cok korkuyorum ya bebisim iyidir insallah carsamba doktora gitcem bebisimi gorurum insallah

Son düzenleme:

Insalkh cnim. Asi takvimime bakiyirum simdi. Oglumda haziran ayinda hamile kslmistim. Ekim 13 de ve kasim 22 de yaptirmisim. Yani 5. Ve 6. Aylarda. Subatta dogum yaptim. Temmuz 12 de yine yapilmis. Tam 1 yil sinra tekrar yaptirmam gerekiyormus. Unutmusum..
Evet boyle giderse aynen bende hkkaten fil gibi olucam bende ama yemezsem midem daha cok bulaniyir :))

Kizlar ben 4+3um daha gazim vardi goguslerim hafif agriyordu bugun hic belirti yok. Cok korkuyorum ya bebisim iyidir insallah carsamba doktora gitcem bebisimi gorurum insallah

Canım belirtiler sürekli değil bazen artıyo bazen azalıyo bazen kesiliyo bence telaşlanma.

Simdi tekrar tetonoz yapilacak mi onu bilmiyorum iste. Saglik icaginda yapiliyor bu asilar.

Sen ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın canım ve verebildin mi? Bu açlık hissi git gide artacakmı çok merak ediyorum. Sen tecrübelisin özellikle son 3 ay doymak bilmeyecek miyiz
Tetanozu bilmiyodum bak yaptırırız hayırlısıyla bi 5. ay gelse.Hiç gelmeyecek hep böyle kalacakmışım gibi geliyo

selam canım benimde sat 7 mart ben de 4+6 iken gittim doktor baktı karından çok küçük bak dedi beyaz bir şey gösterdi ama ben de göremedim 15 gün sonraya randevu verdi hcg1199 du benim senin kaçtı
benım gec dollenme oldugu ıcın hcg biraz dusuk cıkdı bende ama artış normal yanii ıkı gunde ıkı katına cıkıyo yalnız gec dollenme oldu 180.95 di en son ama hesabıma gore suan 800 lerde olması lazım zaten cuma gunu randevum var ozaman kadar 1000 leri gecıyoo doktorum 1000ın uzerınde hcg de dozukur kese dedı herkesın bunyesıne gore hcg degerı degısıyomus endıse etmenıze gerek yok dedı 4 haftalık bırının degerı 70 ken aynı 4 haftalık birininde 1000 olabılır dedı .... o yuzden rahatladım
benımde 7 mart sat sata gore 5+2 yiz diye bılıyorum...
Kızlar ultrason fotomu eklemek istedim ama beceremedim.bende profil resmi yaptım.beş haftalık dedi doktor
cok guzel allah bızede gormeyı nasıp etsın ısallah...

canım bende perşembe günü senin gibi öyle teleaş yaptımm bir azalıyor bir artıyor doğru yanii.. şuan çok bulantım var meselaa 2 3 gün önce de çok azalmıştıı

bu arada tetanoz aşısı 5. ayda yapılıyor hiç yaptırmadıysanız ben gebe kalmadan önce tüm dozları yaptırmıştım

14 kiloyka doguma gittim cnm . Korma sadece 2 ay boyle suruyir. Sonrasinda bu hus kesiliyor. Hatta cok yiyince rahatsiz oluyorsun. Dsha az yiyorsun haliyle.onemli olan bu aylar kilo olmamaya gayret etmek. Umarim almayuz.

Canim saglik ocaklari ariyor. Hamileliginizi ogrendiklerinde. Beta hcg yaptirdiysan mutlaka saglik ocaklarina bildiriliyor ve ariyorlar

Bak aradiklarini b8lmiyordum canim. Iyi oldu ogrendigim. Sagok canim. Ilkinde ben kendim gidip kaydolmustum.
Fredoom 14 kilonun 12 si gitti .2 dide haka bende canim :)

Merhabalar benide sat 7 mart. 5+0 da degerim 5082 idi.keseyi gorduk 21 inde kalp atusi icin cagirdi.

Ne güzel. Bende keseyi görüp kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. Korkuyorum ister istemez :18::18:

Etrafımda çok arkadaşım var düşük yapan.

dogru dürüst sevinemiyorum bile.

Ya benimde başıma gelirse ne yaparım diye ?

Benim yumurtlama günüm 24 marttı. Benim hesabıma göre tam 3 haftalık. 3 gün öncede bta hcg 979,8 çıktı. doktor yeni gebelik kesenin görünmemesi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi.

Sizin değeriniz maşallah çok güzelmiş.

Allah ım ne olur bebişimi görebileyim.:26:

Son düzenleme:

Anladim canim saolsin. Koktum iste biran belirtiler kaybolunca. Randevu gunum gelsede telasim bitse insallah. Adet gunu test yaptirdim 352 cikti 2 gun sonra 990 olmus insallah bebegim bana tutunmustur.

14 kiloyka doguma gittim cnm . Korma sadece 2 ay boyle suruyir. Sonrasinda bu hus kesiliyor. Hatta cok yiyince rahatsiz oluyorsun. Dsha az yiyorsun haliyle.onemli olan bu aylar kilo olmamaya gayret etmek. Umarim almayuz.

Hımm demek 2 ay yani ilk 3 ay kilo almamak önemli. Bende ilk 3 ay almak istemiyorum zaten ama topiklerde hep son 3 ay deli gibi yediklerinden sürekli aç olduklarından bahsetmişler benimde gözüm korktu açıkçası şimdi böyleysem sonra nolur halim diye. Çok takıyorum bu kilo olayını yaaa:18: Bebişim iyi beslensin ben fazla almayayım istiyorum ama o zamanda gönlümce hiçbişey yiyemeyecekmişim gibi geliyo.Yesem vücudum komple değişecek bi daha eski halime dönemezmişim gibi hissediyom.Offf çok takıyorum. Bebişim sağlıklı olsun gerisi boş ama bi türlü atamıyom kafamdan.Sen çok iyi almışsın nasıl başardın 14 kilo almayı şimdi verdinmi kilonu

kızlar işallah bu sayfada hepimiz zamn gecdıkce göbüşlerimizin resımlerınıde paylasırız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…