2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım şimdi geldim doktordan enfeksiyon varmış sadece ondan olabilir dedi bebeişe baktı suyuna baktı herşey normal şükürler olsun. hiç yanlış anlarmıyım birbirimize yardımcı olmak için burdayız canım benim....
Geçmiş olsun canım. Allah'a şükür bir şey çıkmamış. İçin rahatlamıştır.

sağol canım benim ya bende dayanamazdım haftaya kontrolüm vardı enfeksiyon varmış zaten Allah korusun ilerlerse erken doğuma sebep olabiliyomuş :KK43:

cinsiyetine kesin bakcaktı göremedi erkek dedi 2 hafta önce ama bu sefer göremeyince bilemedim değişmez heralde dimi.

Yok erkek dediyse değişmez yüksek ihtimal
Allah bilir tabi de.
Kız deseydi değişebilir derdim=))
bana 14. haftada erkeğe benziyor dedi. erkek çıktı.pipiler erken gözüküyor.
İlaç vermedi mi fitil falan?
Allah korusun ya ilerlemeden gözüktün ya boşver gerisini.önlem aldınız en azından

Ayy neler almışsın böyleeee
güle güle kullanın arkadaşım
panik oldum bak şimd ben doğru düzgün hiç birşeye başlamadım odasına çalışmaktan.
senn bu yazdıklarının fotosunu çekeyim dursun bi kenardaa=)))
Saol canım. Ben biraz erken davrandım. Elinde liste olduktan sonra 1 günde de alınıyor işte. Benim bel fıtığım var ve şimdiden zorlanmaya başladım. Ağrılarım oluyor. Bebek iyice büyüyünce dışarı çıkamam diye korktum.
Ben de daha odasına başlayamadım:)) Sadece kafamda fikirler var.
Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Alt değiştirme ünitesi almayı düşünmüyordum yer kaplamasın diye. Bugünkü satıcı da almayın boş yere dedi. Bir de onların minderleri var, adam ona da gerek yok battaniye serersiniz altına dedi ama aldım onu yine de:)

Allah bilir tabi de.
Allah korusun ya ilerlemeden gözüktün ya boşver gerisini.önlem aldınız en azından
Geçen akşam Ezgi Mola'nın sunduğu yarışmada bir çift çıktı. Erkek bebek bekliyorlarmış, bebek kız doğmuş. Düşünsenize bütün hazırlıklar erkek için:)) Tabi münferit olaylar bunlar.

Allah bilir tabi de.

bende 15, haftada gitmiştim vajinal baktı poposundan bi çıkıntı gördük erkek dedi o zman bugün bi kere daha bakalım dedide göremedi hayırlısı canım farketmezde bileleimde kendimizi ona göre hazırlayalım dimi ama :KK1:

bende 15, haftada gitmiştim vajinal baktı poposundan bi çıkıntı gördük erkek dedi o zman bugün bi kere daha bakalım dedide göremedi hayırlısı canım farketmezde bileleimde kendimizi ona göre hazırlayalım dimi ama :KK1:

ayy bu arada fitil verdi yazamyı unuttumm :)

Cok sağolun kızlar dualariniz için, 2. Serum takılı, bitince doktor bi daha bakacak. İçeride 3cm lik bir kanama var onu kontrol edecek.
Geçmiş olsun canım. Bebeğin artık büyüdüğü için daha güçlü. İnşallah sıkıntısız atlatıp çıkarsınız hastaneden. Bizi de haberdar et. Gönlünü ferah tutmaya çalış.

mrb hanımlar.nasılsınız?cok sık yazamıyorum buraya .
sizler sürekli burdamısınız?genelde ilk hamileliginizmi?
benimki ikinci.ikinci hamilelik birincisine göre aha pasif gecıyor,evde sizden ilgi bekleyen bir cock daha olunca zamanınız bile kalmıyor.:emir_bebek:

Geçen akşam Ezgi Mola'nın sunduğu yarışmada bir çift çıktı. Erkek bebek bekliyorlarmış, bebek kız doğmuş. Düşünsenize bütün hazırlıklar erkek için:)) Tabi münferit olaylar bunlar.

Benim kv'min karşı komşusuda öyle oldu
doğduktan sonra dr deiş ki vajinası çok şiş
ben onu pipi olarak gördüm ondan!
vay anasını=)))
herşey maviydi tabi
hiç belli olmuyor o yüzden Allah bilir dedim

kızlar dün esimle cok kotu kavga ettik butun gün agladım ve sebepsız yere gorumcem için.....
o kadar seye ragmen hala o kardesi yuzunden su mubarek gunde bebegime ve bana yaptıkları soyledıkleri için onu asla affetmicem:KK43:(((
az kalsa vuracaktı bana gecenin koründe tutmasAM evi terkedecektı...hala kırgınm...:KK5:
Siz o evde yaşadığınız sürece böyle sorunlar devam edecek. Eşin de ailesine fazla düşkün anladığım kadarıyla. Bir de erkekler bizim şu an içinde olduğumuz ruh durumunu anlayamayabiliyorlar canım. Ama alttan alma haklı olduğunu düşünüyorsan. Biraz geri Çek kendini. Herkes sakinleşince oturup konuşursunuz.

Ya ben de istiyorum bu bulutlardan. Çoooook güzel. Yapıp bize de anlat:KK6:

Yaparsam haber veririm kızlar ne demek.
Nasılsa aynı zamanlardayız kasım gibi bile yapıp öylesem geç kalmış sayılmazyız=)
ama mavi tavan bizim odayı boğar o yüzden beyaz tavana mavi bulut daha iyi olur gibi geliyor.
uçuuuuuuuuuuuuk buz mavi=)
Kesinlikle ölye canıms.
kız erkek olacağından değil.rengimiz belli olsun değil mi=)
pantul mu alcez etek mi onu bilelim=))

Benim kv'min karşı komşusuda öyle oldu
doğduktan sonra dr deiş ki vajinası çok şiş
ben onu pipi olarak gördüm ondan!
vay anasını=)))
herşey maviydi tabi
hiç belli olmuyor o yüzden Allah bilir dedim
Bugün alışveriş yaparken herşeyi pembe almadım ben de:)) Belki ikincisi erkek olur diye yeşiller maviler de var:)

Yaparsam haber veririm kızlar ne demek.
Nasılsa aynı zamanlardayız kasım gibi bile yapıp öylesem geç kalmış sayılmazyız=)
ama mavi tavan bizim odayı boğar o yüzden beyaz tavana mavi bulut daha iyi olur gibi geliyor.
uçuuuuuuuuuuuuk buz mavi=)

Kesinlikle ölye canıms.
kız erkek olacağından değil.rengimiz belli olsun değil mi=)
pantul mu alcez etek mi onu bilelim=))
Geç olmaz canım. Zaten sonradan monte ediliyor di mi? Ben de kızımın odasını pembelere boğmak istemiyorum.
Beyaz tavan uçuk mavi bulut ferah bir kombinasyon olur.

benimde dünden beri moralim bozuk zır deseler ağlarım dün çok ağladım neden bebek hareketi hissetmiuorum diye gecen hafta brkaç pıt pıt duydum diye çok sevinmiştim ama devamı yok hissedemıyorum bir hafta oldu benımle aynı haftada olan iki arkadaşım daha var hamile onlar anlattıkça içim içimi yiyor dönüyor yatıyor kalkıyormuş dışarıdan belli oluyormuş daha ben neyin ne olduğunu anlamadım ikide bir kalp atışı dinlemeye de gidilmez ki? uyusam geçse zaman nezamn hissedeceksem ozamn uyansamm doktr normal dedi diyorum kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum biryere kadar olmuyoooooorr :KK14::KK14::KK14::KK14:çok üzülüyorruumm
Üzülme canım. Nasıl olsa hissedeceksin. Hele doktor normal dediyse hiç sorun yok. Benim de arada bir pıt pıt oluyor. Hele dışarıdan hiç anlaşılmıyor. Bazı günler hareket hiç hissetmiyorum. Yaptığı hareketin ne olduğunu da anlamıyorum. Doktorun sağlıklı demesi rahatlatıyor.
Kafanı harekete takma, bebişin eşyalarıyla ilgilen, büyütmeye ilgili kitaplar oku...

Saol canım. Ben biraz erken davrandım. Elinde liste olduktan sonra 1 günde de alınıyor işte. Benim bel fıtığım var ve şimdiden zorlanmaya başladım. Ağrılarım oluyor. Bebek iyice büyüyünce dışarı çıkamam diye korktum.
Ben de daha odasına başlayamadım:)) Sadece kafamda fikirler var.
Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Alt değiştirme ünitesi almayı düşünmüyordum yer kaplamasın diye. Bugünkü satıcı da almayın boş yere dedi. Bir de onların minderleri var, adam ona da gerek yok battaniye serersiniz altına dedi ama aldım onu yine de:)

canım ne kadara aldın gracoyu ben sepete attığımda 923 tl diyo normalde 1090 gözüküyo :44:

kızlar bu haftalarda bayılanlar var mı bugün ben alıveriş mağazasında bayıldım kaldım ...

X