2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar dün evim . net diye bir siteye baktım harika stickerlar var
benim gibi sitcker manyağıysan çocuğunuzun odasına bakın derim=)

iki tane sipariş verdim bile denizli dalgalı olanından.
beyaz boyatıp üstüne bunu yapıştırcam

Bir duvar da duvar kağıdı yapmayı planlıyoruz=))

Kızlar bu odanın tavanına bayıldım=))
Eşim basit iş o strafordan yapılıyor kalıba köpüğü sıkıyormuşsun kuruyormuş,kalıbı çıkartıyormuşsun=)
beyaz tavana uçuk mavi tonlarda 3 tane bulut mu koysam acabaaa=))

geçmiş olsunnn inşlaaah bebeğine birşey olmaz hastanedesin nasıl olsa hiç korkmaaa

canıımm Allahım bebeğini sana bağışlasın moralini yüksek tut. inşallah en kısa sürede düzelir durumun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

cokkk gecmis olsun cnm...allah seni bebeginle sag salim ordan cıkarmayı nasip etsin dualarm seninle cnm....:26::26:

Canim cok gecmis olsun, Allah tum yavrulari korusun, insallah en kisa zamanda sen ve bebegin saglikli evinize donersiniz dularimiz seninle

canım çok geçmiş olsun..Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah..

Cok sağolun kızlar dualariniz için, 2. Serum takılı, bitince doktor bi daha bakacak. İçeride 3cm lik bir kanama var onu kontrol edecek.

zynbche ;

geçmiş olsun hiç korkma nasip kısmet Allahın dediği olur ama sen psikolojik olarak rahat olmalısın ki bbegin etkilenmesin doktorların kontrolünde ol ve dua et yapacak başka bişey yok

Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.

aaa cokk geçmiş olsunnn arkadaşım.. sakın kendını uzmeee..
artık yolu yarıladık bılıyorsun. hıç bişey olmaz Allahın izniyle..
bnmde başıma gelmişti hemde şiddetli kanamam oldu gunlercede surdu.
Allah emanet

Son düzenleme:

evet o sıteye uyeyım canooo.. bende arada bakarım..
nasıl sticker ların gostereblir misin
kafanda konsept i hazırlıyorsun bakıyorum yavaş yavaş

ne oldu yaa canım..
bugun gonlunu alır. sizin şu aynı evde oturma işinin sonu iyiye gitmiyor bilesin
hepsi bi alem .. taşınma imkanınız yok mu :26:

kızlar merhaba, geçen hafta kontrolümüz vardı, dün de sağlık ocağı kontrolüne gittik oğluşum bir hafta önden gidiyor gelişim olarak en başından beri sağlık ocağındaki ebe de daha karnımı açıp eliyle hafif bastırdığı gibi ben bişey demeden bu bebek büyük dedi 18. haftadayız normalde 20. haftaya uyumlu diye not aldı... bebeğin böyle gelişim olarak önden gitmesi iyi mi köyü mü anlayamadım tedirgin olmaya başladım iri bebek olma ihtimali olup da sezaryen olursam diye korkuyorum bilgisi olan var mı?:18: öyle çok yemek de yiyemiyorum iştahsızım nasıl oluyor bu iş anlamadım??:105:

cnm aynı kaygı ve mrk bende de var bebegım hep onden gıttıı ta en başından berı
sanırım erkek bebeklerın kaderı bu
bnm ılk cocugum normal dogdu 3,670 gr
bunda en son 1 hafta onden gıdıyordu
inşallah cok kılolu olmazda normal doğururuz..
ebede maşallah nasıl anlamış oyle elle..
bende cok yemıyorum ama kıloda alıyorum gobüsümde baya buyudu... bılmıyorummmm :44:

Son düzenleme:
Takıl bana hayatım Çok araştırma yapıyorum, inşallah yanılmam. Bi de aceleciyim. Öğlen bi dünya yol gidip Picabo'ya vardım hemen. Sipariş alıyorlarmış araba için. Biz parasını ödeyip aldık. İki araba daha önerdi ama biri ağır ve pahalı, diğeri hafif ama üç tekerlekliydi. Denge sorunu oluyormuş 3 tekerde. Bebeğin bir sürü ihtiyacını da aldım. Yalnız araba indirimli fiyat olduğu için hediye çeki yokmuş. Ama diğer alınanlara var. Bizimle ilgilenen kişinin de bebeği varmış, sağolsun yardımcı oldu. Çoooook yoruldum ama.
Aldıklarımı da yazayım: Yenidoğan tırnak makası, fırça tarak seti, Sebamed şampuan ve masaj kremi, Bünchen sabun, deterjan, biberonlar için bulaşık deterjanı, Bebedor burun aspiratörü, Braun kulaktan ateşölçer, emzirme önlüğü, küvet, küvet süngeri, kova, maşrapa, banyo süngeri, Nuk yenidoğan biberon, biberon yıkama fırçası, yan yatma yastığı, kenar minderi, oda termometresi, Wewell telsiz, Wewell soğuk buhar makinesi, kundak ya da omuz mendili olarak kullanılabilen çok amaçlı örtü, Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, süt saklama poşeti, Lansinoh göğüs ucu koruma kremi, emzirme yastığı.

ben de anlamadım nasıl anladı öyle elle, ben tabi kendi doktorumu dikkate alıyorum sonuçta görüntüyle görüp ölçüp söylüyor, bu ay diğer aylara göre daha çok kilo almışım ki doğru dürüst yemememe rağmen, ama normal demişti doktorum benmde göbüş çıktı iyice ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hareketlerini hissediyorum sanki özellikle sırt üstü yatınca, kimi yok bağırsak hareketidir diyo ama yok böyle bi bağırsak hareketi hayatımda görmedim ben iri bebek neden olur diye biraz araştırdığımda ya gebelik şekeri ya da genetik etki diyorlar, eşim iri bebekmiş 4,5 kilo doğmuş sezaryenle ona mı çekti ne şu şeker yüklemesini yaptırınca belli olacak az çok inş şekerden değildir... kıyafet alırken de biraz büyük mü alsam bebeişe diye düşünmeye başladım ztn tecrübe sıfır ilk bebek olduğundan ne alınır ne alınmaz bilmiyorum beğendiğim herşeyi alasım var...ama çabuk küçülecek çok alma özellikle ilk üç aykiler çabuk küçülüyormuş kimi de sürekli kustuğu için lazım oluyor diyor bakalım tecrübelileri okuya okuya yapıcaz bişiler

evet o sıteye uyeyım canooo.. bende arada bakarım..
nasıl sticker ların gostereblir misin
kafanda konsept i hazırlıyorsun bakıyorum yavaş yavaş

Çok heyecanlıyım balım yaa=))
bu heyecan ben öldürecek=))

Bak ilk fotodaki yapışkanı aldım ama ikinci fotodaki gibi yatağın hizasından yapıştırmayı planlıyoruz?
Fikrini ssöyle beğenediysen amaaaa

Ohh almışsın hayatım sen herşeyiii güle güle kullaaannsınnn bebeğimiiizz:))
peki 29unda stoklarda olucak ama görsel olarak bakmak açısından koymamışlarmı oraya sen hiç görmedenmi aldınn?
sence 8-9 ağustos gibi gitsek bitermi ya oha bitmez dimi:44:

Ayy neler almışsın böyleeee
güle güle kullanın arkadaşım
panik oldum bak şimd ben doğru düzgün hiç birşeye başlamadım odasına çalışmaktan.
senn bu yazdıklarının fotosunu çekeyim dursun bi kenardaa=)))

Kızlar doktorumu aradım suyla beraber akıntı geldi diye hemen gel dedi gittim şimdi geldim vajinal enfeksiyonum varmış başka bişey yok şükürler olsun cinsiyetine bakmıştı 2 hfat önce bu hafta tekrar bakalım dedi ama göremedik değişirmi bilmiyorum ama bu doktorların işide belli olmaz :)

canım şimdi geldim doktordan enfeksiyon varmış sadece ondan olabilir dedi bebeişe baktı suyuna baktı herşey normal şükürler olsun. hiç yanlış anlarmıyım birbirimize yardımcı olmak için burdayız canım benim....

sen üzme kendini canım bebeğini düşün boşver erkekleri bazen anlamak gerçekten zor oluyo anlar oda yaptığının ne kadar yanlış olduğunu

Saol canım benim. Bi odası, odasına göre nevresim ve perdesi bir de birkaç kıyafeti kaldı. Bir de hastane çantası. Bunlara daha var.
Ben haftasonu Mother&Care'da inceledim arabayı. Sen de bir git bak. Görünüşü güzel olsa da kaliteli olmaz diye görmeden almazdım. Menşeii Amerikaymış, üretim yeri de Lüksemburg. Nette de öyle yazıyordu ama teyid ettim yine de. Çoğu marka Çin'de üretim yapıyormuş. 8 Ağustos'a kalır mı bilmiyorum, sipariş alıyoruz dediler. 29unda gelecekmiş mağazaya. Ben garanticiyimdir, resmen koşturarak gittim mağazaya
ben çok araştırdım ama sen yine de mağazalarda gidip bütün arabaları incele. İyice içine sinsin. Ucuz şeyler değil bunlar.

Çok geçmiş olsun
bir şey olmamasına inan çok sevindim
burda 1 arkadaşın da öyle su gibi bir şey gelmişti dr unu aramıştı dr u hemen gel demişti
ondan sana da git dedim
Valla gitmeseydin aklım kalırdı sana da bir şey diyemezdim çatlardım telaştan=)

sağol canım benim ya bende dayanamazdım haftaya kontrolüm vardı enfeksiyon varmış zaten Allah korusun ilerlerse erken doğuma sebep olabiliyomuş

cinsiyetine kesin bakcaktı göremedi erkek dedi 2 hafta önce ama bu sefer göremeyince bilemedim değişmez heralde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…