- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
geçmiş olsunnn inşlaaah bebeğine birşey olmaz hastanedesin nasıl olsa hiç korkmaaa
canıımm Allahım bebeğini sana bağışlasın moralini yüksek tut. inşallah en kısa sürede düzelir durumun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
cokkk gecmis olsun cnm...allah seni bebeginle sag salim ordan cıkarmayı nasip etsin dualarm seninle cnm....:26::26:
Canim cok gecmis olsun, Allah tum yavrulari korusun, insallah en kisa zamanda sen ve bebegin saglikli evinize donersiniz dularimiz seninle
Canım benim ne demek üzücü haberler vermek istemiyorum
İyi kötü herşeyi paylaşıyoruz urada tabi ki bize haber vereceksin
Şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin.
Bebeğinde sende sağlıklarınıza bir an önce kavuşun inşalah.
Bizleri muhakkak haberdar et.Çok geçmiş olsun=((
TUĞBAYA ben senin yerinde olsam dr a görünürdüm.
Çünkü sana göre az olan dr a çok gelebilir.Arkadaşlarınkiyle kıyaslama yapmak biraz yanlış bu konu da bence
Kişiden kişiye değişir çünkü bu akıntı durumu.
Kontrolüne daha çok varsa ben dr una danış derim
Umarım yanlış anlamazsın beni canımm.
yok canımm çok sükür ağrı sancı yanma bişey enfeksiyon çok değil ondan sanırım 3 lt su sadece ilaca gerek duyulmadı hayatım..
geçmiş olsun canım korkma hiç düzelirsin inş en kısa zamanda..
canım çok geçmiş olsun..Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah..
Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.
Kızlar dün evim . net diye bir siteye baktım harika stickerlar var
benim gibi sitcker manyağıysan çocuğunuzun odasına bakın derim=)
iki tane sipariş verdim bile denizli dalgalı olanından.
beyaz boyatıp üstüne bunu yapıştırcam
Bir duvar da duvar kağıdı yapmayı planlıyoruz=))
kızlar dün esimle cok kotu kavga ettik butun gün agladım ve sebepsız yere gorumcem için.....
o kadar seye ragmen hala o kardesi yuzunden su mubarek gunde bebegime ve bana yaptıkları soyledıkleri için onu asla affetmicem(((
az kalsa vuracaktı bana gecenin koründe tutmasAM evi terkedecektı...hala kırgınm...
kızlar merhaba, geçen hafta kontrolümüz vardı, dün de sağlık ocağı kontrolüne gittik oğluşum bir hafta önden gidiyor gelişim olarak en başından beri sağlık ocağındaki ebe de daha karnımı açıp eliyle hafif bastırdığı gibi ben bişey demeden bu bebek büyük dedi 18. haftadayız normalde 20. haftaya uyumlu diye not aldı... bebeğin böyle gelişim olarak önden gitmesi iyi mi köyü mü anlayamadım tedirgin olmaya başladım iri bebek olma ihtimali olup da sezaryen olursam diye korkuyorum bilgisi olan var mı?:18: öyle çok yemek de yiyemiyorum iştahsızım nasıl oluyor bu iş anlamadım??:105:
Takıl bana hayatımevet bende acıbademi aradım şimdi 29 temmuzda elimizde olucak dedi çok beğendim hayatım ben hem hafif diyosun mothercare içinde palladiumda varmış ataşehirde.ama picabo daha iyi dediğin gibi toplu alabilceğimiz o kadar çok şey varki.hello baby gibi bi mağaza işte.temmuz sonu gidip bakalım bari biz senle aynı arabayı alcaz o kesin peşini bırakmıyorum bak
cnm aynı kaygı ve mrk bende de var bebegım hep onden gıttıı ta en başından berı
sanırım erkek bebeklerın kaderı bu
bnm ılk cocugum normal dogdu 3,670 gr
bunda en son 1 hafta onden gıdıyordu
inşallah cok kılolu olmazda normal doğururuz..
ebede maşallah nasıl anlamış oyle elle..
bende cok yemıyorum ama kıloda alıyorum gobüsümde baya buyudu... bılmıyorummmm :44:
evet o sıteye uyeyım canooo.. bende arada bakarım..
nasıl sticker ların gostereblir misin
kafanda konsept i hazırlıyorsun bakıyorum yavaş yavaş
Takıl bana hayatımÇok araştırma yapıyorum, inşallah yanılmam. Bi de aceleciyim. Öğlen bi dünya yol gidip Picabo'ya vardım hemen. Sipariş alıyorlarmış araba için. Biz parasını ödeyip aldık. İki araba daha önerdi ama biri ağır ve pahalı, diğeri hafif ama üç tekerlekliydi. Denge sorunu oluyormuş 3 tekerde. Bebeğin bir sürü ihtiyacını da aldım. Yalnız araba indirimli fiyat olduğu için hediye çeki yokmuş. Ama diğer alınanlara var. Bizimle ilgilenen kişinin de bebeği varmış, sağolsun yardımcı oldu. Çoooook yoruldum ama.
Aldıklarımı da yazayım: Yenidoğan tırnak makası, fırça tarak seti, Sebamed şampuan ve masaj kremi, Bünchen sabun, deterjan, biberonlar için bulaşık deterjanı, Bebedor burun aspiratörü, Braun kulaktan ateşölçer, emzirme önlüğü, küvet, küvet süngeri, kova, maşrapa, banyo süngeri, Nuk yenidoğan biberon, biberon yıkama fırçası, yan yatma yastığı, kenar minderi, oda termometresi, Wewell telsiz, Wewell soğuk buhar makinesi, kundak ya da omuz mendili olarak kullanılabilen çok amaçlı örtü, Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, süt saklama poşeti, Lansinoh göğüs ucu koruma kremi, emzirme yastığı.
Ayy neler almışsın böyleeeeAldıklarımı da yazayım: Yenidoğan tırnak makası, fırça tarak seti, Sebamed şampuan ve masaj kremi, Bünchen sabun, deterjan, biberonlar için bulaşık deterjanı, Bebedor burun aspiratörü, Braun kulaktan ateşölçer, emzirme önlüğü, küvet, küvet süngeri, kova, maşrapa, banyo süngeri, Nuk yenidoğan biberon, biberon yıkama fırçası, yan yatma yastığı, kenar minderi, oda termometresi, Wewell telsiz, Wewell soğuk buhar makinesi, kundak ya da omuz mendili olarak kullanılabilen çok amaçlı örtü, Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, süt saklama poşeti, Lansinoh göğüs ucu koruma kremi, emzirme yastığı.
Canım benim ne demek üzücü haberler vermek istemiyorum
İyi kötü herşeyi paylaşıyoruz urada tabi ki bize haber vereceksin
Şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin.
Bebeğinde sende sağlıklarınıza bir an önce kavuşun inşalah.
Bizleri muhakkak haberdar et.Çok geçmiş olsun=((
TUĞBAYA ben senin yerinde olsam dr a görünürdüm.
Çünkü sana göre az olan dr a çok gelebilir.Arkadaşlarınkiyle kıyaslama yapmak biraz yanlış bu konu da bence
Kişiden kişiye değişir çünkü bu akıntı durumu.
Kontrolüne daha çok varsa ben dr una danış derim
Umarım yanlış anlamazsın beni canımm.
kızlar dün esimle cok kotu kavga ettik butun gün agladım ve sebepsız yere gorumcem için.....
o kadar seye ragmen hala o kardesi yuzunden su mubarek gunde bebegime ve bana yaptıkları soyledıkleri için onu asla affetmicem(((
az kalsa vuracaktı bana gecenin koründe tutmasAM evi terkedecektı...hala kırgınm...
Saol canım benim. Bi odası, odasına göre nevresim ve perdesi bir de birkaç kıyafeti kaldı. Bir de hastane çantası. Bunlara daha var.Ohh almışsın hayatım sen herşeyiii güle güle kullaaannsınnn bebeğimiiizz:))
peki 29unda stoklarda olucak ama görsel olarak bakmak açısından koymamışlarmı oraya sen hiç görmedenmi aldınn?
sence 8-9 ağustos gibi gitsek bitermi ya oha bitmez dimi:44:
canım şimdi geldim doktordan enfeksiyon varmış sadece ondan olabilir dedi bebeişe baktı suyuna baktı herşey normal şükürler olsun. hiç yanlış anlarmıyım birbirimize yardımcı olmak için burdayız canım benim....
Çok geçmiş olsun
bir şey olmamasına inan çok sevindim
burda 1 arkadaşın da öyle su gibi bir şey gelmişti dr unu aramıştı dr u hemen gel demişti
ondan sana da git dedim
Valla gitmeseydin aklım kalırdı sana da bir şey diyemezdim çatlardım telaştan=)