Takıl bana hayatım
Çok araştırma yapıyorum, inşallah yanılmam. Bi de aceleciyim. Öğlen bi dünya yol gidip Picabo'ya vardım hemen. Sipariş alıyorlarmış araba için. Biz parasını ödeyip aldık. İki araba daha önerdi ama biri ağır ve pahalı, diğeri hafif ama üç tekerlekliydi. Denge sorunu oluyormuş 3 tekerde. Bebeğin bir sürü ihtiyacını da aldım. Yalnız araba indirimli fiyat olduğu için hediye çeki yokmuş. Ama diğer alınanlara var. Bizimle ilgilenen kişinin de bebeği varmış, sağolsun yardımcı oldu. Çoooook yoruldum ama.
Aldıklarımı da yazayım: Yenidoğan tırnak makası, fırça tarak seti, Sebamed şampuan ve masaj kremi, Bünchen sabun, deterjan, biberonlar için bulaşık deterjanı, Bebedor burun aspiratörü, Braun kulaktan ateşölçer, emzirme önlüğü, küvet, küvet süngeri, kova, maşrapa, banyo süngeri, Nuk yenidoğan biberon, biberon yıkama fırçası, yan yatma yastığı, kenar minderi, oda termometresi, Wewell telsiz, Wewell soğuk buhar makinesi, kundak ya da omuz mendili olarak kullanılabilen çok amaçlı örtü, Lansinoh ikili elektrikli göğüs pompası, göğüs pedi, süt saklama poşeti, Lansinoh göğüs ucu koruma kremi, emzirme yastığı.