2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çok korkuyorum yine erken doğum yapıcam diye ödüm patlıyo sürekli kendimi dinliyorum belirti varmı diye bakıyorum. bide kızlar benim sadece sağ elim şişti anlam veremedim

Allah korusun . benım de sağ elim şiş ve uyuşuk gece uykumda çok uyuşuyor. arada sabit tuttuğumda uyuştuğunu hissediyorum sinirlerle ilgili bir durum sanırım sinir sıkışması .
karpal tunel sendromu çok olurmuş hamilelikte umarım gecer

Bu sabah bana da aynısı oldu Tuğba. MTA'nın olmuştu, doktoru rahim açılması demiş. Benim de aklıma o geldi, korktum. Şimdilik yine aynısı olacak mı diye beklemedeyim.

canım bende de oluyor arada bir beyaz ile karışık sulu lökere deniliyormuş sanırım buna doktora demiştim fitil vermişti ama kullanmadım

Kızlar sakın üzülmeyin; benim de 2 defa başıma geldi bu su boşalması. Bebek hareketleri hep aşağıdaydı ve çok rahatsız oldum baskıdan. Açılmadan çok korktum. Doktor renkli, koyu sarı-yeşil bir akıntı olursa endişe etmek gerek dedi. O sulu akıntı normal vajinal akıntıymış. ben de kafayı yedim şu son 5 gün inanın. Sonra üstten de rahim açılması kontrol edilebiliyormuş. V çizgsi yaparsa kese demek ki rahim ağzına girmiş oluyormuş bebek. Yalnız benim israr yolları enfeksiyonum hala devam ediyormuş bu nedenle korkunç ağrılarım var, hem vajinadan kramplar hem de göbeğimin her yerinden. Oturduğum yerden kalkamıyorum bile Antibiyotik kullanıyorum iki haftadır..

Keleback bende de toksoplasma çıktı. Hatta ben gebeliğimin 4 ayın işkence şeklinde yaşadım. Bir de bende her değer de çıkınca bağışıklık testi istedi doktor. Eğer düşük bağışıklık çıksaydı doktor bebeği alacaktı. Amniyosentez istediler hatta bebeğe geçti mi geçmedi mi diye geçen ay..Ama en son yaptığım testler çok şükür hep olumlu çıktı..Yüksek iGg :) Sen tokso virüsü ile karşılaşmamıssın. Bu iyi ama çok dikkatli olmalı, çiğ et yememeli hatta yeşillikleri hep sirkeli suda bekletmelisin yemeden önce ..

Gizem canım sen idrar enfeksiyonun için ne kullanıyorsun? Ben efcef kullanıyorum ama lökosit hala yüksek ve ben normalde günde 6 litre su içerim..neden geçmiyor anlamadım..Çok ağrı ve kramp yapıyormuş bende. Tedavi olmazsa erken doğum riski varmış..Senin ağrın var mı??

Son düzenleme:
Ben mecburen yaptırıyorum canım. Böbreklerimde taş var, TSH'ım da yüksek. Bunları yaptırırken açlık kan şekeri ve kan sayımı da istiyorum. Başta benim doktorum da pek yapmıyordu.

ben de tiroid hastasıyım. ilacımı düzenli kullanıyorum. ayrıca doğuştan tek böbrekliyim. çok şükür hiçbir sorunum yok. hem gel dinleriz deyip hem burun kıvırmaları hiç hş değil. ben ememden daha başından beri elektrik alamıyorum zaten memnun olmayan başka insanlarda var. eğer bana da ık mık yaparsa hiç lafımı esirgemem .

çok korkuyorum yine erken doğum yapıcam diye ödüm patlıyo sürekli kendimi dinliyorum belirti varmı diye bakıyorum. bide kızlar benim sadece sağ elim şişti anlam veremedim

Mdaa canım eğer ağrın varsa ve nst'de kasılma da varsa, bir de ultrasonda açılma gördülerse öyle olur..canını sıkma bak sen de boş yere..o el uyuşması bende de var, normal.hatta gebeliğin 7-8-9 ayında iptal oluyormuş sağ tarafta hareketler

Moria cok gecmis olsun canim dun gece senin yazdigin konulari okudum arastirma yaparken sende baya sıkıntili gunler gecirmissin cok sukur gecmis bak, bende hic dikkat etmemistim oyuzden korkuyorum acikcasi

Son düzenleme:

Çok sağol canım benim baya cesaret verdi bu yazın bana, toparlandigim gibi bu konuya el atacağım. Sende Güle güle kullan kapılarını

Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.

Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.

geçmiş olsunnn inşlaaah bebeğine birşey olmaz hastanedesin nasıl olsa hiç korkmaaa

canıımm Allahım bebeğini sana bağışlasın moralini yüksek tut. inşallah en kısa sürede düzelir durumun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

cokkk gecmis olsun cnm...allah seni bebeginle sag salim ordan cıkarmayı nasip etsin dualarm seninle cnm....:26::26:

Canim cok gecmis olsun, Allah tum yavrulari korusun, insallah en kisa zamanda sen ve bebegin saglikli evinize donersiniz dularimiz seninle

kızlar dün esimle cok kotu kavga ettik butun gün agladım ve sebepsız yere gorumcem için.....
o kadar seye ragmen hala o kardesi yuzunden su mubarek gunde bebegime ve bana yaptıkları soyledıkleri için onu asla affetmicem(((
az kalsa vuracaktı bana gecenin koründe tutmasAM evi terkedecektı...hala kırgınm...

Canım benim ne demek üzücü haberler vermek istemiyorum
İyi kötü herşeyi paylaşıyoruz urada tabi ki bize haber vereceksin
Şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin.
Bebeğinde sende sağlıklarınıza bir an önce kavuşun inşalah.
Bizleri muhakkak haberdar et.Çok geçmiş olsun=((

bugün böyle su gibi akıntım oldu biraz fazla oluyomu sizdede biri demiştiya erken doğum felan diye korktum valla herşeydende korkar oldum (((((((((

TUĞBAYA ben senin yerinde olsam dr a görünürdüm.
Çünkü sana göre az olan dr a çok gelebilir.Arkadaşlarınkiyle kıyaslama yapmak biraz yanlış bu konu da bence
Kişiden kişiye değişir çünkü bu akıntı durumu.
Kontrolüne daha çok varsa ben dr una danış derim
Umarım yanlış anlamazsın beni canımm.

yok canımm çok sükür ağrı sancı yanma bişey enfeksiyon çok değil ondan sanırım 3 lt su sadece ilaca gerek duyulmadı hayatım..

geçmiş olsun canım korkma hiç düzelirsin inş en kısa zamanda..

canım çok geçmiş olsun..Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah..

gizemcim benimde yan karınlarımda var daha bacaklarda yok.2 gündür contratubex adlı bi krem kullanıyorum sanırım belirginliğini azaltacak gibi pembemsi tonu açıldı dikkatle bakınca anlaşılıyo ama sadecce 2 günde bu kadar. işe yararbelki bilgin olsun belki denemek istersin. bu kremi doktor bana dikiş izleri için vermişti daha önce ama yanık tedavisindede vs iz gidermek için yazıyo doktorlar

alırım canım tabii çok vahim durumdayım ilerledikçe günler artıyo
göğüs etrafımda bile başladı belli belirsiz düşünn göğüslerim çok küçüktü birden büyüyünce oldu heralde

doktora gitmedim ki bgece acaba a cil e mi gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…