olabilir çok yorma kendini
çok korkuyorum yine erken doğum yapıcam diye ödüm patlıyo sürekli kendimi dinliyorum belirti varmı diye bakıyorum. bide kızlar benim sadece sağ elim şişti anlam veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir çok yorma kendini
çok korkuyorum yine erken doğum yapıcam diye ödüm patlıyo sürekli kendimi dinliyorum belirti varmı diye bakıyorum. bide kızlar benim sadece sağ elim şişti anlam veremedim
Bu sabah bana da aynısı oldu Tuğba. MTA'nın olmuştu, doktoru rahim açılması demiş. Benim de aklıma o geldi, korktum. Şimdilik yine aynısı olacak mı diye beklemedeyim.
canım bende de oluyor arada bir beyaz ile karışık sulu lökere deniliyormuş sanırım buna doktora demiştim fitil vermişti ama kullanmadım
Gunaydin kizlar hemen konuya giricem dun bir arkadasim toksoplazmadan bahsetti, bende bu testi yaptirdim fakat doktor degisikligi yapinca ben bu testimi doktora gostermemisim yeni farkettim sizin sonuclariniz nasil cikmisti benim,
İgg : 0.1 negatif
İgm: 0.05 negtif nedemek oluyor bu ?.
kedi köpek çiğ ete dokunmaman gerek canım :)
1. IgM negatif, IgG negatif : Hasta toxoplasma ile hiç karşılaşmamış demektir.Bu gebelerin gebelik süresince çiğ et ve çiğ et ürünleri yememesi, kedilerden uzak durması önerilir (özellikle sokak kedileri).
Ben mecburen yaptırıyorum canım. Böbreklerimde taş var, TSH'ım da yüksek. Bunları yaptırırken açlık kan şekeri ve kan sayımı da istiyorum. Başta benim doktorum da pek yapmıyordu.
Uğraşmak istemiyorlar canım. Duyamayabiliriz diye nazlanınca ısrar etmedim, duymazsak telaş yapardım. Aslında bana da 20. Haftada gel dinleriz demişlerdi. Bugün idrar ve kan tahlillerini de istedim, isteyince yapıyorlar. Hazır gitmişken olsun dedim.
6 kapı 7 kasa boyandı bizim evde astar 2,5 litre boya fırça falan filan 75 lira tuttu . bide 750 milimlik bi boya daha aldık rötüş yapmak için . kurudukça boya kendini çekiyor ve aradan eski renk izim usta kapılara astar sürmedi niyeyse . sürseydi 2 kat boyada kapanıyor .eger sabah 9 gibi başlanırsa ustanın elide hızlıysa 2 3 gibi ilk katları biter ama boyanın tamkuruması için 1 gün beklemek gerekiyor daha güzel oluyo ve çok kokuyo biz balkonda yattık ama ikinci kat boyalar çabuk kuruyo dün ikinci kat boyandı evde yattık akşam
Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.
Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.
bugün böyle su gibi akıntım oldu biraz fazla oluyomu sizdede biri demiştiya erken doğum felan diye korktum valla herşeydende korkar oldum (((((((((
Kızlar sakın üzülmeyin; benim de 2 defa başıma geldi bu su boşalması. Bebek hareketleri hep aşağıdaydı ve çok rahatsız oldum baskıdan. Açılmadan çok korktum. Doktor renkli, koyu sarı-yeşil bir akıntı olursa endişe etmek gerek dedi. O sulu akıntı normal vajinal akıntıymış. ben de kafayı yedim şu son 5 gün inanın. Sonra üstten de rahim açılması kontrol edilebiliyormuş. V çizgsi yaparsa kese demek ki rahim ağzına girmiş oluyormuş bebek. Yalnız benim israr yolları enfeksiyonum hala devam ediyormuş bu nedenle korkunç ağrılarım var, hem vajinadan kramplar hem de göbeğimin her yerinden. Oturduğum yerden kalkamıyorum bile Antibiyotik kullanıyorum iki haftadır..
Keleback bende de toksoplasma çıktı. Hatta ben gebeliğimin 4 ayın işkence şeklinde yaşadım. Bir de bende her değer de çıkınca bağışıklık testi istedi doktor. Eğer düşük bağışıklık çıksaydı doktor bebeği alacaktı. Amniyosentez istediler hatta bebeğe geçti mi geçmedi mi diye geçen ay..Ama en son yaptığım testler çok şükür hep olumlu çıktı..Yüksek iGg :) Sen tokso virüsü ile karşılaşmamıssın. Bu iyi ama çok dikkatli olmalı, çiğ et yememeli hatta yeşillikleri hep sirkeli suda bekletmelisin yemeden önce ..
Gizem canım sen idrar enfeksiyonun için ne kullanıyorsun? Ben efcef kullanıyorum ama lökosit hala yüksek ve ben normalde günde 6 litre su içerim..neden geçmiyor anlamadım..Çok ağrı ve kramp yapıyormuş bende. Tedavi olmazsa erken doğum riski varmış..Senin ağrın var mı??
ben varım canım malesef karın hatta iç bacaklarım feci durumda.karnımsa sadece yanlarda var ama bariz belli ve giderek artıyo.o kadar yağ krem ne bulursam sürüyorum ama cilt yapısıyla alakalı çatllicak olduktan sonra istediğin kadar yağ sür çatlıyosun yapıcak bişey sanıyorum yok alışmaya çalış benim gibi :)
gizemcim benimde yan karınlarımda var daha bacaklarda yok.2 gündür contratubex adlı bi krem kullanıyorum sanırım belirginliğini azaltacak gibi pembemsi tonu açıldı dikkatle bakınca anlaşılıyo ama sadecce 2 günde bu kadar. işe yararbelki bilgin olsun belki denemek istersin. bu kremi doktor bana dikiş izleri için vermişti daha önce ama yanık tedavisindede vs iz gidermek için yazıyo doktorlar
Mdaa canım eğer ağrın varsa ve nst'de kasılma da varsa, bir de ultrasonda açılma gördülerse öyle olur..canını sıkma bak sen de boş yere..o el uyuşması bende de var, normal.hatta gebeliğin 7-8-9 ayında iptal oluyormuş sağ tarafta hareketler
​