2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende bazi muhabetlere sinir oluyom :) ozellikle kocasi evde makineyi bosaltanlar camasir asip utu yapanlar en okuzunu ben mi almisim canim.. yazmiyim arkadasim bunlari kiskaniyorum nazarim deger mazallah :)

ahahah bende buna bozuluyorum valla canım

hoşgeldinn :)
bilgilerini yazarsan listeye eklerim istersen canım ilk sayfada liste var :)

çok teşekkürler cemredenizcim.
sıcak limonlu çay içerek geçirmeye çalışıyorum işte
ilaç içemiyoruz haliyle biraz zor geçicek ama geçicek

Gel canım kız anaları bu tarafa
Çok iyi yapıyorsun beşiği yanına almakla,bende öyle yapmıştım 2.5 yaşındayken aldık genç odası oğluma..Şimdi kızım yine beşikte bizim odamızda yatıyor.Gözünün önünde olunca bebek rahat ediyor insan...Özellikle de yeni doğduğunda yorgan ağzına falan girse başka oda da Allah korusun ben dibimdeyken bile her dkka başındayım,uyku hali ve lohusalığın verdiği ağırlıkla ilk günler zorlanıyor insan

gizem sanada cumartesi temizlikçi gelicekti dimi
nasıl mis gibi olmuştur evin seninde, güle güle kirletin.

slm kızlarrrr.. biz geldik oğluşumla.
geçen ojeyle ilgili soru sormuştum cevapları okudum rahatladım baya teşekkür ederim cevabınız için.
bir arkadaşın sancısı ve çamaşırında ıslaklık vardı sanırım. aynı şey geçen hafta bana oldu. dra sormaya utandım( ya altıma kaçırdıysam diye. muayene oldum Allah korusun kötü bişey olsaydı söylerdi. ama belkide sıcaktan terliyorumdur.
gizem üzülme çatlaklara. benim bekarken kilo alıp vermemden ötürü birsürü çatlağım var ve üzülüyorum. ama şimdi oğluşumdan gelen onun hatırası olcak baş üstüne. seninde prensesinin hatırası olacaklar:))
özlem benim hiç burnum kanamazdı birkaç haftadan beri kanama var burnumda. dra sordum damarlar kalınlaşıyor normal korkma dedi.
bu arada ayrıntılı uyltrason yaptırmama kararı aldım. çünkü ben çok geriliyorum böyle test gibi şeylerden. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş. Hatta cümlemizin inş:))
bi de oğluşuma ilk defa cici aldım teyzeleri. hastane çıkışı aldım öğle arsında. arkadaşımda bana sürpriz yapıp alt değiştirmek için açılan örtüden, patik ve askılı tulum almış:))
bugün bir sürü cicimiz oldu..

gizem sanada cumartesi temizlikçi gelicekti dimi
nasıl mis gibi olmuştur evin seninde, güle güle kirletin.

geldi hayatım giriş katın cilveleri camı açtığım için yine toz heryer bıktım bi taşınsak başka bişey istemiyorum:26:
asıl sen güle güle kirlet yani benim sokaktan geçen arabalara söve söve kirleniyo malesef :)))

Son düzenleme:
aaa o 3-5 kişiden biride ben oluyorum sanırım

ben burdaki hiç bir paylaşımdan rahatsız değilim.. herkes istediğini yazıyor hiççç yuzunu bile gormedıgımız insanlar
ki hepimiz hamileyiz ve burda ancak biz birbirimizi anlarız (ozellıkle aynı ay doguracagımız için hormonlar aynı şekilde ilerliyor çoğumuzda) dertlerini yazıyorlar bizlerde teselli anlamında cvplar veriyoruz..
bazen eski yeni demeden gozumuzden bazı sorular sorunlar kaçmış olabilyor.. özelliklede bnm cunku
evde bakmam gereken bır oğlum var
tamam cogunlukla telefondan gırıyorum ama yemek ev işi çocuk bakımı vs derken sayfa ılerlemişse göremeyebilirim
ben görmem bir diğer arkadaşm gorur..!
bununla dışlanmayı bir tutmak cok çocukça geliyor bana..

bu arada biz yemek paylaşımlarını yapmıştık gecen gun
evet bunlarıda yazıp ramazan ayında bırbırımıze fıkır vermek bence cok doğal ve güzel..
bazen ne pişiricem diye düşünürken gizemin menusunu çalıyorum ne var bunda :)

bu arada bnm kocam bulaşık makınesını boşaltıyor evet ve utu de yapıyor
valla abılerımde cok güzel utu yapar.. ozellıkle hanımları hamıleyken.. :)
hamıleyım ve mükemmel anlayışta bir eşe sahibim gurur duyuyorum bana bu zor gunlerımde yardımcı oldugu ıcın

neyse gereksiz alınmalar olmuş hamılelıkte cok alıngan olunuyor zaten.. ozellıkle ben cok cok duygusal ve alınganım bazen bende cvp alamıyorum ozelden yazıyorum cvp ıstedıgım arkadaşıma hanı bılgısı olduğuna ınanıyorsam
hem herkes herkese cvp yazmak zorunda da degıl . dedıgım gıbı ben görmem başkası gorur yanıtlar.
bunun ıçın kırılmayın lütfen.

Son düzenleme:
Ben de Aralık annesiyim listeye benide eklermisin,bi beni eklememişsin zaten

Sat..8.3.2013
Bat..14.12.2013
3.bebem
Kız,adı da DuRu
Bilgiler eksikmi bilemiom:26:

çok güzel yazmışsın canım gerçekten katılıyorum sana :)

cumartesi pazar dışardaydık iftarda bugünde babamlar gelmiş marmaristen onlar çağırdı hiç istemeyerek gidicez sırf evde uğraşamam bu kolla diye
yarına ben senin menünü çalıcam yani

hahahah :)))) kız erkekler bizim gibi duşunemıyorlar
düz mantuk anacım onlara.
bakmayın siz ben eşimi ovuyorum ama o da okuz gurubundan
ben sinirlenincede kızım biz erkeklere direkt soylıcen anlamayız oyle dlaylı cumlelelerden dıoo

haklı valla dırekt soylıcen o yapacak böyle işlio demekki durum :44:

Ahahaaa ayni durumdayiz bende cuma oldum ogun eve geldim asi oldum cok korktum bole bole yan etkileri varmis diyorum telde, o bana sana hic bisey olmaz aksama iftara amcami cagiriyim mi diyo kendide cok nazlidir evin erkegi benim :)

Ama olsun gizemcim onlarda boyle guzeller :) yaradilis diyorum

hiç sorma şekerim benim ev beşinci katta asansörde yok. çık çık bitmiyor çok yoruluyorum valla
hele birde elimde bişeyler varsa daha da zor oluyor. kendimi zor taşıyorum şu aralar.
o yüzden bende yüksek kattan memnun değilim. asansör olsa sorun değilde asansör olmayınca çok zor oluyor.
hep özenmişimdir ilk ve orta katlarda oturanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…