Bende bazi muhabetlere sinir oluyom :) ozellikle kocasi evde makineyi bosaltanlar camasir asip utu yapanlar en okuzunu ben mi almisim canim.. yazmiyim arkadasim bunlarikiskaniyorum nazarim deger mazallah :)
Selam kızlar, ben de Aralık annesi olucam inşallaah..minnak bi kızım var :)
henüz hiçbirşey almadım ben. ilk başlarda düşük riskim olmuştu. o yüzden hala cesaretsizim. internetten falan bakıyorum ama,almaya cesaret edemiyorum. bebek odası almıycam yatak odasına beşiğini koyucam sadece. çocuk odasında zaten kocaman yüklüklü bi gömme dolap var bebek eşyaları için. odasında yalnız yatana kadar oda takımı almayı düşünmüyorum.
yanlış birşey söylediysem özür dilerim gizem....
ahahah bende buna bozuluyorum valla canım
hoşgeldinn :)
bilgilerini yazarsan listeye eklerim istersen canım ilk sayfada liste var :)
Gel canım kız anaları bu tarafaSelam kızlar, ben de Aralık annesi olucam inşallaah..minnak bi kızım var :)
henüz hiçbirşey almadım ben. ilk başlarda düşük riskim olmuştu. o yüzden hala cesaretsizim. internetten falan bakıyorum ama,almaya cesaret edemiyorum. bebek odası almıycam yatak odasına beşiğini koyucam sadece. çocuk odasında zaten kocaman yüklüklü bi gömme dolap var bebek eşyaları için. odasında yalnız yatana kadar oda takımı almayı düşünmüyorum.
listeye ekledim canım :)
Oleyyy yanliz olmadigima sevindim gizem
gizem sanada cumartesi temizlikçi gelicekti dimi
nasıl mis gibi olmuştur evin seninde, güle güle kirletin.
aaa o 3-5 kişiden biride ben oluyorum sanırım
ben burdaki hiç bir paylaşımdan rahatsız değilim.. herkes istediğini yazıyor hiççç yuzunu bile gormedıgımız insanlar
ki hepimiz hamileyiz ve burda ancak biz birbirimizi anlarız (ozellıkle aynı ay doguracagımız için hormonlar aynı şekilde ilerliyor çoğumuzda) dertlerini yazıyorlar bizlerde teselli anlamında cvplar veriyoruz..
bazen eski yeni demeden gozumuzden bazı sorular sorunlar kaçmış olabilyor.. özelliklede bnm cunku
evde bakmam gereken bır oğlum var
tamam cogunlukla telefondan gırıyorum ama yemek ev işi çocuk bakımı vs derken sayfa ılerlemişse göremeyebilirim
ben görmem bir diğer arkadaşm gorur..!
bununla dışlanmayı bir tutmak cok çocukça geliyor bana..
bu arada biz yemek paylaşımlarını yapmıştık gecen gun
evet bunlarıda yazıp ramazan ayında bırbırımıze fıkır vermek bence cok doğal ve güzel..
bazen ne pişiricem diye düşünürken gizemin menusunu çalıyorum ne var bunda :)
bu arada bnm kocam bulaşık makınesını boşaltıyor evet ve utu de yapıyor
valla abılerımde cok güzel utu yapar.. ozellıkle hanımları hamıleyken.. :)
hamıleyım ve mükemmel anlayışta bir eşe sahibim gurur duyuyorum bana bu zor gunlerımde yardımcı oldugu ıcın
neyse gereksiz alınmalar olmuş hamılelıkte cok alıngan olunuyor zaten.. ozellıkle ben cok cok duygusal ve alınganım bazen bende cvp alamıyorum ozelden yazıyorum cvp ıstedıgım arkadaşıma hanı bılgısı olduğuna ınanıyorsam
hem herkes herkese cvp yazmak zorunda da degıl . dedıgım gıbı ben görmem başkası gorur yanıtlar.
bunun ıçın kırılmayın lütfen.
düşün bak eşimle konuşuyorum biraz önce aşı oldum geldim aşırı ağrıyo kolum hemşire bikaç gün tutulur dedi söyledim eşime ee sahurda nasıl hazırlıcaksın dedi bana telefonu kapadım suratına
dhdjernf rgrjbgrkşgflg rvfçkgjvfşgjkhfşgvrkfn
Ben de Aralık annesiyim listeye benide eklermisin,bi beni eklememişsin zaten
Sat..8.3.2013
Bat..14.12.2013
3.bebem
Kız,adı da DuRu
Bilgiler eksikmi bilemiom:26:
düşün bak eşimle konuşuyorum biraz önce aşı oldum geldim aşırı ağrıyo kolum hemşire bikaç gün tutulur dedi söyledim eşime ee sahurda nasıl hazırlıcaksın dedi bana telefonu kapadım suratına
geldi hayatım giriş katın cilveleri camı açtığım için yine toz heryer bıktım bi taşınsak başka bişey istemiyorum:26:
asıl sen güle güle kirlet yani benim sokaktan geçen arabalara söve söve kirleniyo malesef :)))