kızlar ya bakın ne dicem...
az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:
Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)
ben duydum banada bi akrabamız söyledi ama yenebilir bence neden yenmesinki ona kalırsa nar yemeyin felanda diyolar bilemiyorum ama stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle...
kızlar ya bakın ne dicem...
az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:
ayyyy sabriya kac yaşında kızın ..
oğlum 5 yaşında geleceği parlakkk :))
öhöömmm öhöömm yanüüüüü
ayyyy sabriya kac yaşında kızın ..
oğlum 5 yaşında geleceği parlakkk :))
öhöömmm öhöömm yanüüüüü
Ever canim hemde cok tuhaf ama ilk asamadan daba rahat ben tutmaz diye yaptim ama cok sukur ftuttuİnsana çok tuhaf geliyor değil mi :) Aynı anda oluşuyorlar ancak farklı zamanlarda doğuyorlar. Benim de var buzul savaşçılarım. Allah vakti gelince onlara da can verir inşallah
Evet canim suankide kiz evde 3 cicek bir bocek olacak:)maşallah gerçekten harika ...şimdikide mi kız olacak canm
Evet hatirlaticam canim 3 sayfa geride canin valla inan bilmiyorum ama bir erkek birkiz zor ihtimal diye biliyorum ama kismettcanım hatırlat bence bazı dr lar 3 lüye gerek görmüyorlarmış ama ayrıntılı ultrasonu hatırlat, dr benden 20. haftada istedi.. bu arada kızının resmi nerde ya ben göremedim
biz ikimizde beyaz tenliyiiz sarışınız eşim yeşil gözlü bakalım nasıl olucak göz rengi çok merak ediyorumm :)))
Aaa satışın böylesini hiç görmemiştim valla vahh benimm eylülüümm pabucu dama atıldı
canım ciğer a vitamıni içeriyor fazla a vitamini bebeğin organlarına zara verirmiş yani çok çok aşırı tüketimde olur buda ancak korkulacak birşey değil bir kaç kez yemekten birşey olmaz
Aaa satışın böylesini hiç görmemiştim valla vahh benimm eylülüümm pabucu dama atıldı
günaydın herkese
cuma günü hastayım demiştim. hala öyleyim boğazım ağrıyor öksürüyorum.
burnumda tıkalı. cumartesi kadın geldi sabahtan akşama kadar dip köşe güzel bir temizlik yaptı
camlar silindi perdelerde yıkandı bütün odalar mutfak banyo heryer pırıl pırıl oldu.
tabi akşam yemek yapmadığım için eşim yemeğe götürdü bizi sonrada sahilde açılan luna parka götürdük barışı
gece de hiç uyuyamadım boğazımın ağrısından dün gündüz annemle pazara gittik dolaştık akşamda abimlere iftara gittik göya hafta sonu dinlenicektim. hiç dinlenemeden sabah kalkıp işe geldim. bu arada cimcimem baya hareketlendi. oturduğum yerde
çok güzel hissediyorum aşkitomu
Canimcim kizim 2 yasinda benim kizinda gelecegi cok parlak ohooo yakisiyorlar Da:)
bizde aynı fenotipteyiz ama bizim çocukluklarımız sarıııı sonradan saçlar koyulaştıııı
çok geçmiş olsun nihalcım...
luna parka bayılrıımmmmmmm
:)) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canımcım.. valla oğlum diye soylemıyorum çokkk romantik
mutlu eder yani
canooo ben şuan sadece bakınıyorum (hamama gıden kaynanalar misali )
oğlum kiminle anlaşırsa o olsun tabiki karşılıklı bu işler kızımızında onu beğenmesi gerekiyooo
benimde öyle tam sarı değil çocukken sapsarıymı gitgide saçım koyulaştı ben beyaz kaldım
hadi hadi kıvırma lütfen senden hiç beklemezdim yarı yolda bıraktınız kızımı duygularımızla oynadınız
tekrar merhaba,
açılan topiğin samiyetine çok inanıyordum ve bu yüzden üye olup bende duygularımı yazmak istedim,ancak farkettimki gerçekten eskiden bu yana samimiyeti olan arkadaşlar kendileri aralarında konuşmaktan yeni gelenleri çok da umursamıyorlar,normaldir dedim,
problem yaşayan kişilere cevap vermeye çalıştım ,fikirlerde bulundum,ancak hiç ama hiç umursanmadım.bir sıkıntımı yazdım gerçekden telaşlandığım ,onada kimseden sitenin baş online larından hiç ama hiç cevap gelmedi.o yüzden ben üyeliğimi siliyorum.okumaya devam edeceğim sizi:) hepinize saygılar..hepiniz zamanı geldiği anda o güzel meleklerinizi ellerinize sağlıkla alırsınız.inşallah.