2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar ya bakın ne dicem...

az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:

az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:

ben duydum banada bi akrabamız söyledi ama yenebilir bence neden yenmesinki ona kalırsa nar yemeyin felanda diyolar bilemiyorum ama stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle...

Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)

ayyyy sabriya kac yaşında kızın ..
oğlum 5 yaşında geleceği parlakkk :))
öhöömmm öhöömm yanüüüüü

ben duydum banada bi akrabamız söyledi ama yenebilir bence neden yenmesinki ona kalırsa nar yemeyin felanda diyolar bilemiyorum ama stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle...

Allah Allah neden yenmiyor bende anlamadım dr. bişi demedi bununla alakalı nar neden yenmiyor ???

günaydın anneler,

2-3 gündür sol tarafımdan belime doğru ağrılar oluyor,cumartesi günü çok yoruldum iftar yemeği organizasyonu vardı evde.

dün akşam iç çamaşırım iki kez baya ıslandı ama onunla beraber akııntı tarzı beyaz bişeyler geldi,
tabi ben dayanamdım dün gece saat 10 gibi doktoru aradım,bugün için gel dedi bakalım ne olacak,12,45 de randevum var.
ilk ay kanamalrım sonra bulantılarım şimdi ,ne olduğunu anlayamadığım kasılmalar .geçmişi okudum kerçi bir kaç arkaşdata aynı sorunlar var ama.hemilelik çok güzlde her dönemi ayrı stres,hele birde ilk hamilelik olunca,böle oluyor galiba.

canım ciğer a vitamıni içeriyor fazla a vitamini bebeğin organlarına zara verirmiş yani çok çok aşırı tüketimde olur buda ancak korkulacak birşey değil bir kaç kez yemekten birşey olmaz

günaydın herkese
cuma günü hastayım demiştim. hala öyleyim boğazım ağrıyor öksürüyorum.
burnumda tıkalı. cumartesi kadın geldi sabahtan akşama kadar dip köşe güzel bir temizlik yaptı
camlar silindi perdelerde yıkandı bütün odalar mutfak banyo heryer pırıl pırıl oldu.
tabi akşam yemek yapmadığım için eşim yemeğe götürdü bizi sonrada sahilde açılan luna parka götürdük barışı
gece de hiç uyuyamadım boğazımın ağrısından dün gündüz annemle pazara gittik dolaştık akşamda abimlere iftara gittik göya hafta sonu dinlenicektim. hiç dinlenemeden sabah kalkıp işe geldim. bu arada cimcimem baya hareketlendi. oturduğum yerde
çok güzel hissediyorum aşkitomu

İnsana çok tuhaf geliyor değil mi :) Aynı anda oluşuyorlar ancak farklı zamanlarda doğuyorlar. Benim de var buzul savaşçılarım. Allah vakti gelince onlara da can verir inşallah
Ever canim hemde cok tuhaf ama ilk asamadan daba rahat ben tutmaz diye yaptim ama cok sukur ftuttu
maşallah gerçekten harika ...şimdikide mi kız olacak canm
Evet canim suankide kiz evde 3 cicek bir bocek olacak:)
canım hatırlat bence bazı dr lar 3 lüye gerek görmüyorlarmış ama ayrıntılı ultrasonu hatırlat, dr benden 20. haftada istedi.. bu arada kızının resmi nerde ya ben göremedim
Evet hatirlaticam canim 3 sayfa geride canin valla inan bilmiyorum ama bir erkek birkiz zor ihtimal diye biliyorum ama kismett

canım ciğer a vitamıni içeriyor fazla a vitamini bebeğin organlarına zara verirmiş yani çok çok aşırı tüketimde olur buda ancak korkulacak birşey değil bir kaç kez yemekten birşey olmaz

anladım canm Allah ne verdiyse götürüyorumda panik oldum birden
Aaa satışın böylesini hiç görmemiştim valla vahh benimm eylülüümm pabucu dama atıldı

gizoş bende aynı şeyi düşündüm sabriya gözüm var diyince Allah hayırlı kaderler yaszın inş. yavrularımıza

çok geçmiş olsun nihalcım...
luna parka bayılrıımmmmmmm

Canimcim kizim 2 yasinda benim kizinda gelecegi cok parlak ohooo yakisiyorlar Da:)

:)) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canımcım.. valla oğlum diye soylemıyorum çokkk romantik
mutlu eder yani

Aaa satışın böylesini hiç görmemiştim valla vahh benimm eylülüümm pabucu dama atıldı

canooo ben şuan sadece bakınıyorum (hamama gıden kaynanalar misali )
oğlum kiminle anlaşırsa o olsun tabiki karşılıklı bu işler kızımızında onu beğenmesi gerekiyooo

bizde aynı fenotipteyiz ama bizim çocukluklarımız sarıııı sonradan saçlar koyulaştıııı

benimde öyle tam sarı değil çocukken sapsarıymı gitgide saçım koyulaştı ben beyaz kaldım

hadi hadi kıvırma lütfen senden hiç beklemezdim yarı yolda bıraktınız kızımı duygularımızla oynadınız

oyy kıyamammmm :))
yok valla yanlıs anladın oynamadım duykuuularınla.. :26:
tabi burda ben bu konuşmaları yaparken oğlumun dünyadan haberı yok tey teyyy garibim
çizgi film isliyor kendileri

tekrar merhaba,
açılan topiğin samiyetine çok inanıyordum ve bu yüzden üye olup bende duygularımı yazmak istedim,ancak farkettimki gerçekten eskiden bu yana samimiyeti olan arkadaşlar kendileri aralarında konuşmaktan yeni gelenleri çok da umursamıyorlar,normaldir dedim,
problem yaşayan kişilere cevap vermeye çalıştım ,fikirlerde bulundum,ancak hiç ama hiç umursanmadım.bir sıkıntımı yazdım gerçekden telaşlandığım ,onada kimseden sitenin baş online larından hiç ama hiç cevap gelmedi.o yüzden ben üyeliğimi siliyorum.okumaya devam edeceğim sizi:) hepinize saygılar..hepiniz zamanı geldiği anda o güzel meleklerinizi ellerinize sağlıkla alırsınız.inşallah.

sana katılıyorum ne yazıkki herkes kendi sohbetinde en iyisi uzaktan ihtiyaç duyulanları okumak.

kızlaar yine beeen....tiroid ile ilgili bilgi sahibi olan var mıı??? malum sizin hamilelik benden ileri...benim tsh çook düşük 0,045 hatta ama serbest t3 ve t4 değerlerim olması gereken değer aralığında yani sorun yok bu yüzden doktor ilaç vermedi ama benim içim içimi kemiriyor malum çok önemli tiroid((( normal mi ilaç vermemsi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…