2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

nasıl sinirlendim var yaa :))
akşam şırıngayı alıp heryerine saplayasım var
her kusursuzromantik erkeğin içinde biyerde gizlide saklıda illaki vardır bu odunluk yapıcak bişey yok yani böyle gelmişşş böyle giderler

Ben de Aralık annesiyim listeye benide eklermisin,bi beni eklememişsin zaten

Sat..8.3.2013
Bat..14.12.2013
3.bebem
Kız,adı da DuRu
Bilgiler eksikmi bilemiom:26:

evet eksükkkkk nerde yaşıonnn diğer bebelerın kız mı oğlan mı
nerden bilek bizzz
durunu yerim seninnnn yaş 26 mıııı ohaaa yaaa allammm sen 4 üde yaparsın kuzuuuu

akrabamı acaba bizimkiler hayatım

ay ben burda bi kat yukarı tuvalete çıkıyorum nefes nefese kalıyorum yavaş yavaş in çık sen bişey alma yada eşin gelirken alsın canım ya zordur eminiimm :/

hakketten yaaa.. zaten o kdr kat bişey taşıma sen alışveriş torbası vs... sakınnn
ben 4. katta oturuyorum asansör var ona bıle offff yıne katta degıl bu asansör şımdı 10 sanıye beklıcem dıye soylenıyorum
tövbeee vallaa bi daha demicemmmm

aa inanmıyorum ne terbiyesiz asansör sen çıkmadan hazır katta seni beklemesi gerektiğini bilmiyomu hayatım ya ahah

aşkım yazdında eklemedimmiiii aşkolsun :))))
ekliyorum hemeeen
Ekleyeceeenn tabiii
Saol bebeim
Ayyy ne rahatım yaa gecen sene nisan anneleri topiğini Kazen bana devretti sağolsun,topiğin sorumlusu olmakta bi dert

Son düzenleme:
slm kızlar.. :)sizler tetanoz aşısı oldunuz mu? kaçıncı haftalarda oldunuz? yardımcı olursanız sevinirim :))

evet eksükkkkk nerde yaşıonnn diğer bebelerın kız mı oğlan mı
nerden bilek bizzz
durunu yerim seninnnn yaş 26 mıııı ohaaa yaaa allammm sen 4 üde yaparsın kuzuuuu

İveeettt,daha yolun başındayım 5-10 tane yapmayı düşünüyorm,kendimi anneliğe adadım
Walla bizim herif geçen annesine ben 4'üde istiyorum demezmi..Sen dedim ne çeşit bii manyaqsın bööyleeee
Kendisi de 28 yaşında acelesi neyse anlanadm

ee orda hala paylaşım devam etmiyomu kapandımı hayatım topik:44:

Dewam ediyor kuzum da bu kadar hızlı değil
Doğum yapanların çoğu girmiyor artık siteye,ee liste flnda yok artik
Arada tanıdık görürsem yazışıyorz

17+1 deyim. sağlık ocağından aradılar beni bu hafta tetanoz aşısı vurulacaksınız diye.. bana erken gibi geldi bilemedimki..

Bence erken cnm...ben tam 20.haftamın bitti gün yani ayın 27sinde olcm aşı

Bazen de göbeğime geliyor mdaa hareketleri, mesela bu sabah dönerken önce idrar torbama daha sonra göbeğime attı tekme ama daha çok duruşu sanırım vajina ağzına yakın. Çünkü orada bir gıdıklama hissi meydana getiriyor.Koşturuyorum tuvalete sonra..Ben de gün içinde 6-7 defa kuvvetli adet sancısı ve göbeğimin sağ sol taraflarında iğne batması oluyor. Belki de dediğin gb yukarı çıkmaya çalışıyordur.Çünkü midemin altı da çıktı benim, dana gb oldu göbeğim (( ama bu saat içinde 4 defa dönme hareketini bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…