hahahah :)))) kız erkekler bizim gibi duşunemıyorlar
düz mantuk anacım onlara.
bakmayın siz ben eşimi ovuyorum ama o da okuz gurubundan
ben sinirlenincede kızım biz erkeklere direkt soylıcen anlamayız oyle dlaylı cumlelelerden dıoo
haklı valla dırekt soylıcen o yapacak böyle işlio demekki durum :44:
Ben de Aralık annesiyim listeye benide eklermisin,bi beni eklememişsin zaten
Sat..8.3.2013
Bat..14.12.2013
3.bebem
Kız,adı da DuRu
Bilgiler eksikmi bilemiom:26:
Ahahaaa ayni durumdayiz bende cuma oldum ogun eve geldim asi oldum cok korktum bole bole yan etkileri varmis diyorum telde, o bana sana hic bisey olmaz aksama iftara amcami cagiriyim mi diyokendide cok nazlidir evin erkegi benim :)
Ama olsun gizemcim onlarda boyle guzeller :) yaradilis diyorum
hiç sorma şekerim benim ev beşinci katta asansörde yok. çık çık bitmiyor çok yoruluyorum valla
hele birde elimde bişeyler varsa daha da zor oluyor. kendimi zor taşıyorum şu aralar.
o yüzden bende yüksek kattan memnun değilim. asansör olsa sorun değilde asansör olmayınca çok zor oluyor.
hep özenmişimdir ilk ve orta katlarda oturanlara
hiç sorma şekerim benim ev beşinci katta asansörde yok. çık çık bitmiyor çok yoruluyorum valla
hele birde elimde bişeyler varsa daha da zor oluyor. kendimi zor taşıyorum şu aralar.
o yüzden bende yüksek kattan memnun değilim. asansör olsa sorun değilde asansör olmayınca çok zor oluyor.
hep özenmişimdir ilk ve orta katlarda oturanlara
hakketten yaaa.. zaten o kdr kat bişey taşıma sen alışveriş torbası vs... sakınnn
ben 4. katta oturuyorum asansör var ona bıle offff yıne katta degıl bu asansör şımdı 10 sanıye beklıcem dıye soylenıyorum
tövbeee vallaa bi daha demicemmmm
Ekleyeceeenn tabiiiaşkım yazdında eklemedimmiiii aşkolsun :))))
ekliyorum hemeeen
Ekleyeceeenn tabiii
Saol bebeim
Ayyy ne rahatım yaa gecen sene nisan anneleri topiğini Kazen bana devretti sağolsun,topiğin sorumlusu olmakta bi dert
slm kızlar.. :)sizler tetanoz aşısı oldunuz mu? kaçıncı haftalarda oldunuz? yardımcı olursanız sevinirim :))
slm kızlar.. :)sizler tetanoz aşısı oldunuz mu? kaçıncı haftalarda oldunuz? yardımcı olursanız sevinirim :))
evet eksükkkkk nerde yaşıonnn diğer bebelerın kız mı oğlan mı
nerden bilek bizzz
durunu yerim seninnnnyaş 26 mıııı ohaaa yaaa allammm sen 4 üde yaparsın kuzuuuu
ee orda hala paylaşım devam etmiyomu kapandımı hayatım topik:44:
Bence erken cnm...ben tam 20.haftamın bitti gün yani ayın 27sinde olcm aşı
canım öyle şeyler olmuyo bana gecen hafta göbek deliğimin etrafında sızlama oluyordu acıyordu bebek yukarı çaıkmaya başlıyormus o yüzden sızlıyormus. ama benim kızımında hareketleri aşagıda belkide bebeğin yatış pozisyonundan kaynaklanıyordur canım . toplanma hisside kızım dönerken yukarı doğru toplanıyor sonra hemen iniyo hareket ediyo bu dönme hareketi diye düşünüyorum ama dönme hareketini sürekli yapamazlarmıs bebekler 1 saat içinde 4 kere oluyorsa kasılmalar başladı demekmiş kendini takiip et canım bende çok korkuyorum.
Nerde kızının cicileri yahuuuuu :/