kızlar aile hekimliğini aradım 17. haftaya girdim ben nezaman geleyim tetanoz aşısı için diye ama hemşire 20-22. haftada vururuz dedi, güvenemedim ya, kaçıncı haftada oluyor bu tetanoz
Öyle hayatım ztnkızlar aile hekimliğini aradım 17. haftaya girdim ben nezaman geleyim tetanoz aşısı için diye ama hemşire 20-22. haftada vururuz dedi, güvenemedim ya, kaçıncı haftada oluyor bu tetanoz
ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada gidiyorsunuz? bana dr 20. hafta dedı fakat arkadaşımn dr 22. hafta git o zmn kalp kapakçıkları daha belirgin oluyormuş demiş sizler ne zaman gideceksizn? ankara da gidecek olan var mı???
kızlar kafamı karıştıran, ben aile hekimliğine kayıt yaptırmaya gittiğimde 17. haftada tetanoz var demişti, bugün arayınca da tüp bebek seninki simdi bişey olur falan, 20-22. haftada vuralım demesi. teşekkürler cvplarınız içiiin
kızlar ya bakın ne dicem...
az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:
günaydın anneler,
2-3 gündür sol tarafımdan belime doğru ağrılar oluyor,cumartesi günü çok yoruldum iftar yemeği organizasyonu vardı evde.
dün akşam iç çamaşırım iki kez baya ıslandı ama onunla beraber akııntı tarzı beyaz bişeyler geldi,
tabi ben dayanamdım dün gece saat 10 gibi doktoru aradım,bugün için gel dedi bakalım ne olacak,12,45 de randevum var.
ilk ay kanamalrım sonra bulantılarım şimdi ,ne olduğunu anlayamadığım kasılmalar .geçmişi okudum kerçi bir kaç arkaşdata aynı sorunlar var ama.hemilelik çok güzlde her dönemi ayrı stres,hele birde ilk hamilelik olunca,böle oluyor galiba.
canım ben 20. haftada gideceğim doktorum beni denge laboratuvarına yönlendirdiayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada gidiyorsunuz? bana dr 20. hafta dedı fakat arkadaşımn dr 22. hafta git o zmn kalp kapakçıkları daha belirgin oluyormuş demiş sizler ne zaman gideceksizn? ankara da gidecek olan var mı???
kızlar bir aydır karnımı sürekli yağlamam rağmen dün farkettimki karnımın heryerinde kılcal damar gibi kırmızı çizgiler var yani çatlamalarım bu kadar erken başladı inanılmaz derecede üzdü beni ağladım bile sebebini bilmiyorum.aranızda bu kadar erken yırtılan var mı ya bundan kurtulmanın yolu varmı yada herşey için çok geç değil demi bi çaresi var diyin bana
amanınnn kızlar ne olmuş böylee alınmalar kırılmalar olmasın. burda kımse birbirini tanımıyor evet gereksiz konuşmalar oluyor sayfa gereksiz ileriliyor arada ama burası herkesin 2 kişide konuşuyor 3-5 kişide konu kimi ilgilendiriyorsa. ben elimden geldiğince biliyorsam konuyu ve ilgimi çekiyorsa cevap veriyorum bende burda güzel ve yararlı paylaşmılar yaptığıma inanıyorum kampanylardan falan haberim olursa paylaşıyorum yeni birşey öğrenirsem aktarıyorum herkes okuyor hatta emınım kı bakıp faydalanıyor ama teşekkür etmiyor buna da alınacak değiliz lütfen alınmayalım kırılmayalım birbirimize destek olalaım bugun cevap gelmedi diye herzamn aynı şey olmaz değil mi? güzel paylaşımlar dilerim.
düşün bak eşimle konuşuyorum biraz önce aşı oldum geldim aşırı ağrıyo kolum hemşire bikaç gün tutulur dedi söyledim eşime ee sahurda nasıl hazırlıcaksın dedi bana telefonu kapadım suratına
kızlar aile hekimliğini aradım 17. haftaya girdim ben nezaman geleyim tetanoz aşısı için diye ama hemşire 20-22. haftada vururuz dedi, güvenemedim ya, kaçıncı haftada oluyor bu tetanoz
Gebelikte sakatat yemek sakıncalı ama yiyen yiyor :) Ben de bilmeden bir kez yemiştim şimdilerde canım inanılmaz derecede işkembe çorbası çekiyor ama tutuyorum kendimi :)
Bu bayram kızımla güzel bi kombin yapmak istiyorum kızlar..
araştırmalarım devam ediyor..en kötüsü aynı renk iki tunik ve siyah tayt olur yanii ama olacakk
oOOO baya karnın büyüdü demek bende tık yok dahakakao yağı diye okumuştum
nolmuş hakketten yauuuuukaç kere yazdığıma cevap alamadım hatırlamıyorum bile dier topiğimde kullanıcının biri bir kaç kez sormuş cvp alamamış diye ortalığı birbirine katmış herkezi sıradan geçirmişti şaşırıyorum doğrusu benim sadece görmek istemedim şeyler KAYIPLAR benim çok çabuk etkilenen bir yapım var kayıplara denk geldiğimde kendime gelemiyorum ilk haftalarımızda hatta bir arkadaşın kesesi gelişmediğinden kaybı olmuştu bir süre girmedim buraya ...Ama gerçekten 3-5 kişinin muhabbet ettiği bi yer değil bence hii daha çok girenler doğal olarak daha çok konuşma fırsatı yakınlaşma fırsatı bulurlar hepsi bu
ya kuzucum msj hakkım yok cvp yazamadım çok mu acıdı be ayy yaaa değişik no görürsen aç hi ulaştan arıyorum dur
canm ben 18, haftamda vuruldum 17 den başlıyomuş sanırsam
Bu bayram kızımla güzel bi kombin yapmak istiyorum kızlar..
araştırmalarım devam ediyor..en kötüsü aynı renk iki tunik ve siyah tayt olur yanii ama olacakk
teşekkürler canm bende çiğ köfte için tutuyorum bayadır ama kırıcam zincirlerimi
teşekkürler canm bende çiğ köfte için tutuyorum bayadır ama kırıcam zincirlerimi
Offf çiğ köfte deme bana :) Nasıl canım istiyor anlatamam. Kontrolümde doktoruma soracağım etsiz çiğ köfte durumunu.
ben etsiz yiyoruummm
kesin yasak dicek offf
harika bi fikiiiirrr :)))
bende kızımlar kombin yapıcam siyah beyaz giyicem onun bütün resimleri siyah beyaz ya ondan ahahahha ay can sıkıntısından iyice saçmalamaya başlıyorum bu saatlerde kusura bakmayın
benimde öyle hayallerim varpınar altuğ yapıyo ya zilli kızıyla nasıl güzel oluyolar tadını çıkarın