2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar aile hekimliğini aradım 17. haftaya girdim ben nezaman geleyim tetanoz aşısı için diye ama hemşire 20-22. haftada vururuz dedi, güvenemedim ya, kaçıncı haftada oluyor bu tetanoz

kızlar aile hekimliğini aradım 17. haftaya girdim ben nezaman geleyim tetanoz aşısı için diye ama hemşire 20-22. haftada vururuz dedi, güvenemedim ya, kaçıncı haftada oluyor bu tetanoz
Öyle hayatım ztn

kızlar kafamı karıştıran, ben aile hekimliğine kayıt yaptırmaya gittiğimde 17. haftada tetanoz var demişti, bugün arayınca da tüp bebek seninki simdi bişey olur falan, 20-22. haftada vuralım demesi. teşekkürler cvplarınız içiiin

ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada gidiyorsunuz? bana dr 20. hafta dedı fakat arkadaşımn dr 22. hafta git o zmn kalp kapakçıkları daha belirgin oluyormuş demiş sizler ne zaman gideceksizn? ankara da gidecek olan var mı???

doğru canım ideali 22-24.haftalar arası

doktorunu arayıp sor bence canım ne zaman gidiyim diye

kızlar ya bakın ne dicem...

az önce bişi okudum hamişliğin 4 ayı dolana dek ciğer yenilmesi önerilmiyomuş afedersiniz ben geçen hafta yemiştim bu tip şeler duymuşmuydunuz :18:

Gebelikte sakatat yemek sakıncalı ama yiyen yiyor :) Ben de bilmeden bir kez yemiştim şimdilerde canım inanılmaz derecede işkembe çorbası çekiyor ama tutuyorum kendimi :)

İnşallah önemli bir şey yoktur. Jel kullanıyor musun? Kullanıyorsan ondan olabilir.

canım ben 20. haftada gideceğim doktorum beni denge laboratuvarına yönlendirdi

oOOO baya karnın büyüdü demek bende tık yok daha kakao yağı diye okumuştum

nolmuş hakketten yauuuuu kaç kere yazdığıma cevap alamadım hatırlamıyorum bile dier topiğimde kullanıcının biri bir kaç kez sormuş cvp alamamış diye ortalığı birbirine katmış herkezi sıradan geçirmişti şaşırıyorum doğrusu benim sadece görmek istemedim şeyler KAYIPLAR benim çok çabuk etkilenen bir yapım var kayıplara denk geldiğimde kendime gelemiyorum ilk haftalarımızda hatta bir arkadaşın kesesi gelişmediğinden kaybı olmuştu bir süre girmedim buraya ...Ama gerçekten 3-5 kişinin muhabbet ettiği bi yer değil bence hii daha çok girenler doğal olarak daha çok konuşma fırsatı yakınlaşma fırsatı bulurlar hepsi bu

ya kuzucum msj hakkım yok cvp yazamadım çok mu acıdı be ayy yaaa değişik no görürsen aç hi ulaştan arıyorum dur

canm ben 18, haftamda vuruldum 17 den başlıyomuş sanırsam

Bu bayram kızımla güzel bi kombin yapmak istiyorum kızlar..
araştırmalarım devam ediyor..en kötüsü aynı renk iki tunik ve siyah tayt olur yanii ama olacakk

Gebelikte sakatat yemek sakıncalı ama yiyen yiyor :) Ben de bilmeden bir kez yemiştim şimdilerde canım inanılmaz derecede işkembe çorbası çekiyor ama tutuyorum kendimi :)

teşekkürler canm bende çiğ köfte için tutuyorum bayadır ama kırıcam zincirlerimi

araştırmalarım devam ediyor..en kötüsü aynı renk iki tunik ve siyah tayt olur yanii ama olacakk

benimde öyle hayallerim var pınar altuğ yapıyo ya zilli kızıyla nasıl güzel oluyolar tadını çıkarın

tamamm hayatımmm açarım zaten ben

harika bi fikiiiirrr :)))
bende kızımlar kombin yapıcam siyah beyaz giyicem onun bütün resimleri siyah beyaz ya ondan ahahahha ay can sıkıntısından iyice saçmalamaya başlıyorum bu saatlerde kusura bakmayın

toxoplazmam negatif çıktığı için dr bana kedi köpekten, salam sucuk sosisten uzak dur, çiğ ete dokunma dedi. çiğ köfte yemeden önce (etli olan en azından ) iyi araştırın bence

harika bi fikiiiirrr :)))
bende kızımlar kombin yapıcam siyah beyaz giyicem onun bütün resimleri siyah beyaz ya ondan ahahahha ay can sıkıntısından iyice saçmalamaya başlıyorum bu saatlerde kusura bakmayın

Çok heycanlandm şimdi yaa çook şeker olucazz eminim
bebem o kadar uzak değil sana bu seneye yaparsınız artık

benimde öyle hayallerim var pınar altuğ yapıyo ya zilli kızıyla nasıl güzel oluyolar tadını çıkarın

evettt,ben de yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…