sana katılıyorum ne yazıkki herkes kendi sohbetinde en iyisi uzaktan ihtiyaç duyulanları okumak.
Benimoyy kıyamammmm :))
yok valla yanlıs anladın oynamadım duykuuularınla.. :26:
tabi burda ben bu konuşmaları yaparken oğlumun dünyadan haberı yok tey teyyy garibim
çizgi film isliyor kendileri
tekrar merhaba,
açılan topiğin samiyetine çok inanıyordum ve bu yüzden üye olup bende duygularımı yazmak istedim,ancak farkettimki gerçekten eskiden bu yana samimiyeti olan arkadaşlar kendileri aralarında konuşmaktan yeni gelenleri çok da umursamıyorlar,normaldir dedim,
problem yaşayan kişilere cevap vermeye çalıştım ,fikirlerde bulundum,ancak hiç ama hiç umursanmadım.bir sıkıntımı yazdım gerçekden telaşlandığım ,onada kimseden sitenin baş online larından hiç ama hiç cevap gelmedi.o yüzden ben üyeliğimi siliyorum.okumaya devam edeceğim sizi:) hepinize saygılar..hepiniz zamanı geldiği anda o güzel meleklerinizi ellerinize sağlıkla alırsınız.inşallah.
kızlaar yine beeen....tiroid ile ilgili bilgi sahibi olan var mıı??? malum sizin hamilelik benden ileri...benim tsh çook düşük 0,045 hatta ama serbest t3 ve t4 değerlerim olması gereken değer aralığında yani sorun yok bu yüzden doktor ilaç vermedi ama benim içim içimi kemiriyor malum çok önemli tiroid((( normal mi ilaç vermemsi?
sana katılıyorum geçen gün bende aynı şeyi gördüm ayrıca yapılan bazı muhabbetlerden dolayı hiç bakmak bile istemiyorum çok gereksiz geliyor bana
kızlar bir aydır karnımı sürekli yağlamam rağmen dün farkettimki karnımın heryerinde kılcal damar gibi kırmızı çizgiler var yani çatlamalarım bu kadar erken başladı inanılmaz derecede üzdü beni ağladım bile sebebini bilmiyorum.aranızda bu kadar erken yırtılan var mı ya bundan kurtulmanın yolu varmı yada herşey için çok geç değil demi bi çaresi var diyin bana
herkes herşeyi ve istediğini konuşmakta özgürdür kimse kimseyi sınırlayamaz biz bikaç kişi konuşuyosak ve rahatsız olunuyosa yapılıcak bişey yoktur.özgür herkes istediğini paylaşmakta ve yazmakta.bakmak veya bakmamak sizin elinizde ayrıca..
gizooo erken başlamışin kız
herkes herşeyi ve istediğini konuşmakta özgürdür kimse kimseyi sınırlayamaz biz bikaç kişi konuşuyosak ve rahatsız olunuyosa yapılıcak bişey yoktur.özgür herkes istediğini paylaşmakta ve yazmakta.bakmak veya bakmamak sizin elinizde ayrıca..
gizooo erken başlamışin kız
Seni iki ay sonra düşünmek bile istemiyorm fiziki harita olursun herhalde
herkes herşeyi yazmakta özgür olabilir ama buradaki topiğin bir amacı var ve herkes o amaç doğrultusunda burada toplanıyor topik dışı konuşmalar bence gereksiz ve boşuna sayfa sayısı doluyor bizi ilgilendiren konuları takip etmekte zorlaşıyor zaman kaybı oluyor şahsen pc karşısında çok durmak beni rahatsız ediyor
ne kadar gülüncek bi olay evet :)
canım hangi topik sürekli hamilelik annelik konuşuyo bi bakarmısın diğer annelerin topiğine sürekli bu konuların konuşulması saçma bişey konuşmamız gerektiğinde zaten konuşuyoruz yazan yazıyo.o zaman kimse başka derdini sıkıntısınıda yazmasın yani ailevi olaylar paylaşılıyo onuda konuşuyoruz dertleşiyoruz bu da saçma senin için o mantıkla bakarsak.herkes istediğini paylaşmakta özgürdür bence.
yanlış birşey söylediysem özür dilerim gizem....