2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sana katılıyorum ne yazıkki herkes kendi sohbetinde en iyisi uzaktan ihtiyaç duyulanları okumak.

Arkadasim sizin alginliginiz uzerinde samimiyete gerek varmi herkez burda yeni yeni tanismisninsanlar an gelir kimse slm vermez an gelir derdine ortak olunur onemli olan anlayis degilmidir bende col samimi degilim ama arkadaslari yakip ediyorum kendi yorumumu yapiyorum yeri geldi derdim oldugunda yazdim cevap gelmedi bence sebep boyle olmaz herzaman anlayis degilmidir insani yucelgen ben alinganliginizi hamileliginize veriyorum

oyy kıyamammmm :))
yok valla yanlıs anladın oynamadım duykuuularınla.. :26:
tabi burda ben bu konuşmaları yaparken oğlumun dünyadan haberı yok tey teyyy garibim :KK14::KK1:
çizgi film isliyor kendileri :KK55:
Benim
Kizimda. Pepe izliyor tey tey allah evlatlarimizin kaderlerini bahtlarini iyi etsin biz arada yokuz bizde verilcek kiz yok bir kizi bin bin kisi ister bir kisi alir Ilerse alin yazilarinda varsa tanismak belli olmaz :)))

canlar merhaba,
sizleri her gün takip ediyorum...okudukçada zevk duyuyorum.başlarda yazmıştım ama sonra bi türlü yazmaya cesaret edemedim.
bugün cesaretimi topladım:))
basımdan 2 olumsuz olay geçtiği için aslında cesaret edemedım.ilki 24 haftalık bebeğimi kaybettim 2012 subat annesi olacaktım olamadım:KK43:(
cesaretim bu yüzden yoktu..
ikinci olay ise dış gebelik yasadım...
suan 3. gebeliğim..allahın izniyle inşallah kucağıma alırım..
benı aranıza alır mısınız?
sat 17mart
yas 26
ikamet ettiğim sehır mardin
bebeğimin cinsiyeti erkek
tahmını doğum tarıhı 22 aralık

tekrar merhaba,
açılan topiğin samiyetine çok inanıyordum ve bu yüzden üye olup bende duygularımı yazmak istedim,ancak farkettimki gerçekten eskiden bu yana samimiyeti olan arkadaşlar kendileri aralarında konuşmaktan yeni gelenleri çok da umursamıyorlar,normaldir dedim,
problem yaşayan kişilere cevap vermeye çalıştım ,fikirlerde bulundum,ancak hiç ama hiç umursanmadım.bir sıkıntımı yazdım gerçekden telaşlandığım ,onada kimseden sitenin baş online larından hiç ama hiç cevap gelmedi.o yüzden ben üyeliğimi siliyorum.okumaya devam edeceğim sizi:) hepinize saygılar..hepiniz zamanı geldiği anda o güzel meleklerinizi ellerinize sağlıkla alırsınız.inşallah.

sana katılıyorum geçen gün bende aynı şeyi gördüm ayrıca yapılan bazı muhabbetlerden dolayı hiç bakmak bile istemiyorum çok gereksiz geliyor bana

kızlaar yine beeen....tiroid ile ilgili bilgi sahibi olan var mıı??? malum sizin hamilelik benden ileri...benim tsh çook düşük 0,045 hatta ama serbest t3 ve t4 değerlerim olması gereken değer aralığında yani sorun yok bu yüzden doktor ilaç vermedi ama benim içim içimi kemiriyor malum çok önemli tiroid:KK43:((( normal mi ilaç vermemsi?

düşük işte çok güzel ilaç verse daha da düşecek hiç hormon kalmayacak ilaç vermemesi normal

kızlar bir aydır karnımı sürekli yağlamam rağmen dün farkettimki karnımın heryerinde kılcal damar gibi kırmızı çizgiler var yani çatlamalarım bu kadar erken başladı inanılmaz derecede üzdü beni ağladım bile sebebini bilmiyorum.aranızda bu kadar erken yırtılan var mı ya bundan kurtulmanın yolu varmı yada herşey için çok geç değil demi bi çaresi var diyin bana :KK43:

amanınnn kızlar ne olmuş böylee alınmalar kırılmalar olmasın. burda kımse birbirini tanımıyor evet gereksiz konuşmalar oluyor sayfa gereksiz ileriliyor arada ama burası herkesin 2 kişide konuşuyor 3-5 kişide konu kimi ilgilendiriyorsa. ben elimden geldiğince biliyorsam konuyu ve ilgimi çekiyorsa cevap veriyorum bende burda güzel ve yararlı paylaşmılar yaptığıma inanıyorum kampanylardan falan haberim olursa paylaşıyorum yeni birşey öğrenirsem aktarıyorum herkes okuyor hatta emınım kı bakıp faydalanıyor ama teşekkür etmiyor buna da alınacak değiliz lütfen alınmayalım kırılmayalım birbirimize destek olalaım bugun cevap gelmedi diye herzamn aynı şey olmaz değil mi? güzel paylaşımlar dilerim.

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli..
Cumartesi gunu esimin arkadaslarini eşleriyle iftara davet ettik tabi kaynanamgİlde evdeydi bütün gün görümcemin tuhaf bakislari ve davranislari yüzünden o kadar doldum canım sıkıldı ki akşam birden odama gittim ve ağladım o sıra arkadaşının eşi geldi ve ona döktüm içimi ağladım sonra lavaboya gittiğimde burnumun kanadigıni farkettim esim geldi ne oldu diye bilmiyorum burnum kanadi dedim yalan söyleme ağlamışn sen dedi bende anlattım üzülme sen bak bende üzülüyorum dedi o da korktu ama bu kanama hamilelikten dolayi mi oldu yoksa üzülmekten mi bilmiyorum....
Bugün de görüncemin arkadaşı geliyor iftara bizde eşimle arkadaşına davetliyz...

Bu arada kızlar benim karnım kasınmaya basladi ama henüz çatlak yok artık elimi koydugumda hissediyorm hareketni haftaya da kontrolmz var =))))

sana katılıyorum geçen gün bende aynı şeyi gördüm ayrıca yapılan bazı muhabbetlerden dolayı hiç bakmak bile istemiyorum çok gereksiz geliyor bana

herkes herşeyi ve istediğini konuşmakta özgürdür kimse kimseyi sınırlayamaz biz bikaç kişi konuşuyosak ve rahatsız olunuyosa yapılıcak bişey yoktur.özgür herkes istediğini paylaşmakta ve yazmakta.bakmak veya bakmamak sizin elinizde ayrıca..

kızlar bir aydır karnımı sürekli yağlamam rağmen dün farkettimki karnımın heryerinde kılcal damar gibi kırmızı çizgiler var yani çatlamalarım bu kadar erken başladı inanılmaz derecede üzdü beni ağladım bile sebebini bilmiyorum.aranızda bu kadar erken yırtılan var mı ya bundan kurtulmanın yolu varmı yada herşey için çok geç değil demi bi çaresi var diyin bana :KK43:

ben varım canım malesef karın hatta iç bacaklarım feci durumda.karnımsa sadece yanlarda var ama bariz belli ve giderek artıyo.o kadar yağ krem ne bulursam sürüyorum ama cilt yapısıyla alakalı çatllicak olduktan sonra istediğin kadar yağ sür çatlıyosun yapıcak bişey sanıyorum yok alışmaya çalış benim gibi :)

herkes herşeyi ve istediğini konuşmakta özgürdür kimse kimseyi sınırlayamaz biz bikaç kişi konuşuyosak ve rahatsız olunuyosa yapılıcak bişey yoktur.özgür herkes istediğini paylaşmakta ve yazmakta.bakmak veya bakmamak sizin elinizde ayrıca..

tabi ki de bakmak yada bakmamak bizim elimizde kimin elinde olabilirki başka,ben paylaşımlarımdan karşılık teşşekür ve ya ah geçmiş olsun beklemedim,ama topiği açan sensin muhabbetlerin ne kadar sınırlı insanlar arasında döndüğüne bir bak istersen,benim kabullenemediğim ,herkesi kabul ediyoruz hep beraberiz muhabbetleri yapılması,ya allah aşkına burda dert tasa konuşulmayacak tabikide herşey konuşulacak,ama 3-5 kişinin dışındaki diğer kişler sadece takipte,sıkıntı paylaşınca azalır,ben paylaştığım hiç bir sıkıntımda içtenlik göremedim.o yüzden herkes nasıl özgürse buda benim paylaşım özgürlüğüm.saygılar.

herkes herşeyi yazmakta özgür olabilir ama buradaki topiğin bir amacı var ve herkes o amaç doğrultusunda burada toplanıyor topik dışı konuşmalar bence gereksiz ve boşuna sayfa sayısı doluyor bizi ilgilendiren konuları takip etmekte zorlaşıyor zaman kaybı oluyor şahsen pc karşısında çok durmak beni rahatsız ediyor

gizooo erken başlamışin kız:KK9:
Seni iki ay sonra düşünmek bile istemiyorm fiziki harita olursun herhalde:KK52:

ne kadar gülüncek bi olay evet :)

herkes herşeyi yazmakta özgür olabilir ama buradaki topiğin bir amacı var ve herkes o amaç doğrultusunda burada toplanıyor topik dışı konuşmalar bence gereksiz ve boşuna sayfa sayısı doluyor bizi ilgilendiren konuları takip etmekte zorlaşıyor zaman kaybı oluyor şahsen pc karşısında çok durmak beni rahatsız ediyor

canım hangi topik sürekli hamilelik annelik konuşuyo bi bakarmısın diğer annelerin topiğine sürekli bu konuların konuşulması saçma bişey konuşmamız gerektiğinde zaten konuşuyoruz yazan yazıyo.o zaman kimse başka derdini sıkıntısınıda yazmasın yani ailevi olaylar paylaşılıyo onuda konuşuyoruz dertleşiyoruz bu da saçma senin için o mantıkla bakarsak.herkes istediğini paylaşmakta özgürdür bence.

canım hangi topik sürekli hamilelik annelik konuşuyo bi bakarmısın diğer annelerin topiğine sürekli bu konuların konuşulması saçma bişey konuşmamız gerektiğinde zaten konuşuyoruz yazan yazıyo.o zaman kimse başka derdini sıkıntısınıda yazmasın yani ailevi olaylar paylaşılıyo onuda konuşuyoruz dertleşiyoruz bu da saçma senin için o mantıkla bakarsak.herkes istediğini paylaşmakta özgürdür bence.[/QUOTE]

dert tasa sıkıntı gibi konulrda tabiki insanlar içlerini dökerler ben buna bir şey diyemem ihtiyacı vardır yazar benim kast ettiğim bu konular değil . zaten anlayan anlamıştır geçen günde yazmıştım...

Bende bazi muhabetlere sinir oluyom :) ozellikle kocasi evde makineyi bosaltanlar camasir asip utu yapanlar en okuzunu ben mi almisim canim.. yazmiyim arkadasim bunlari :KK70: kiskaniyorum nazarim deger mazallah :)

ne kadar gülüncek bi olay evet :)

canım hangi topik sürekli hamilelik annelik konuşuyo bi bakarmısın diğer annelerin topiğine sürekli bu konuların konuşulması saçma bişey konuşmamız gerektiğinde zaten konuşuyoruz yazan yazıyo.o zaman kimse başka derdini sıkıntısınıda yazmasın yani ailevi olaylar paylaşılıyo onuda konuşuyoruz dertleşiyoruz bu da saçma senin için o mantıkla bakarsak.herkes istediğini paylaşmakta özgürdür bence.

tabi ki de bakmak yada bakmamak bizim elimizde kimin elinde olabilirki başka,ben paylaşımlarımdan karşılık teşşekür ve ya ah geçmiş olsun beklemedim,ama topiği açan sensin muhabbetlerin ne kadar sınırlı insanlar arasında döndüğüne bir bak istersen,benim kabullenemediğim ,herkesi kabul ediyoruz hep beraberiz muhabbetleri yapılması,ya allah aşkına burda dert tasa konuşulmayacak tabikide herşey konuşulacak,ama 3-5 kişinin dışındaki diğer kişler sadece takipte,sıkıntı paylaşınca azalır,ben paylaştığım hiç bir sıkıntımda içtenlik göremedim.o yüzden herkes nasıl özgürse buda benim paylaşım özgürlüğüm.saygılar.

Selam kızlar, ben de Aralık annesi olucam inşallaah..minnak bi kızım var :)
henüz hiçbirşey almadım ben. ilk başlarda düşük riskim olmuştu. o yüzden hala cesaretsizim. internetten falan bakıyorum ama,almaya cesaret edemiyorum. bebek odası almıycam yatak odasına beşiğini koyucam sadece. çocuk odasında zaten kocaman yüklüklü bi gömme dolap var bebek eşyaları için. odasında yalnız yatana kadar oda takımı almayı düşünmüyorum.

X