2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cano,insan ciğerperesini herkese emanet edemiyor ama mecbursun yapcak bişey yok..
Eğer uzakta olmasalar en güzel bakıcı annendi..sadece bakım değil sevgi de gerekiyor ve bunu bizden sonra en iyi annelerimiz yapıyor..annemi özledim şimdiden yaaa 2 ay Kayseri de offfffff:KK14:

vicdanlı bir bakıcı bulsam başka ne isterim annemızın yerini tutmaz tabi ki ama maalesef canım mecburuz.şu 6 aylık izni de veremediler her çalışan da ücretsiz izin alamıyor malum çocuk ekstra masraf. Allah yardımcımız olsun ne diyeyım.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:size bakınca ben top gibi kalıyorum yani boyum kısa minyonum ama çok büyüdü göbeğim. siz zarif duruyorsunuz kızlar ya ne güzel

Tatlım çok teşekkürler,üzülme doğumdan 1 yıl sonra eski halini alırsın..Ben ilk hamişliğimde 22 kilo almıştım,ohaa yaa nası verdim:KK53::KK9:

hayatımmmm günaaaaydınnnnn :)
benim dün yıkanıp asılan çamaşırlarım bugün ütü bekler elbettekii yarın bavul hazırliacam çünkü gel arkadaş ol bana ütüler yapayımmm sanaaaaa:KK9::KK9:

bebiikiimmm günaydın:KK54:
çok iyi olur,büyük bir zevkle eşlik ederim sana oruçta deilim bugün bitsin bu işkenceeee:KK53:
saati ve yeri sölee:KK51:,,ay yok sadece saati söylesen yeter:KK28::KK1:
maşallaaahh 2 çocuğu ben doğurmuşum heeralde sen değilll:KK9::nazar::nazar:

kuzuummm ilk hamileliğimde ben camış gibiydim walla,beni gören ikiz bebek sanıyordu,kız kardeşimin ve annemin iki katı gibi durmuşum fotoğraflarda,sonradan normale dönüyom benn 5. çocukta Çağla Şikel gibi 6 kilo alcm bak görürsn:KK53:
Ayyyy allaaammm sen olmayanlara verrrr:KK52::KK52:

Tatlım çok teşekkürler,üzülme doğumdan 1 yıl sonra eski halini alırsın..Ben ilk hamişliğimde 22 kilo almıştım,ohaa yaa nası verdim:KK53::KK9:

bebiikiimmm günaydın:KK54:
çok iyi olur,büyük bir zevkle eşlik ederim sana oruçta deilim bugün bitsin bu işkenceeee:KK53:
saati ve yeri sölee:KK51:,,ay yok sadece saati söylesen yeter:KK28::KK1:

kuzuummm ilk hamileliğimde ben camış gibiydim walla,beni gören ikiz bebek sanıyordu,kız kardeşimin ve annemin iki katı gibi durmuşum fotoğraflarda,sonradan normale dönüyom benn 5. çocukta Çağla Şikel gibi 6 kilo alcm bak görürsn:KK53:
Ayyyy allaaammm sen olmayanlara verrrr:KK52::KK52:

yemeğim var akşama o yüzdeeeennn farketmez evde koşturmaası olan sensin saati sen belirlemelisinnn :KK9:
6 kilo bile almassın ama 5.olmasın bence ahahah:KK9:

Son düzenleme:
vicdanlı bir bakıcı bulsam başka ne isterim annemızın yerini tutmaz tabi ki ama maalesef canım mecburuz.şu 6 aylık izni de veremediler her çalışan da ücretsiz izin alamıyor malum çocuk ekstra masraf. Allah yardımcımız olsun ne diyeyım.

Özel bakıcıları araştırdınmı canım,eşimin halası özel bebek bakıcısı 1500tl alıyormuş ayda:KK53:
ohaa dedim yaa o zmn karı-koca gelirin 5-6 bin tl olması lazım ki bu para verilsin bakıcıya.. evet canım Allah yardımcın olsun işiniz zor seninde bebişininde:KK14:

ben 30 alırım çıkarım doğumdan oooohh nasılda doğurdum bunu kutlamalıyım der 20 kilo daha alırım kesin ahahah:KK52:

ahahah aynen bende öyle düşünuyorum şimdi seviniyorum iyiki istfiralardan kılo v ermişim yoksa şuan yanmıştık. evlenmeden 48 kılo olan ben evlenince 60lara çıktım hatta 62 ile hamile kaldım bekarken yiyorum yiyorum şişmanlamıyorum yahu diyordum evliliktemıymış keramet anlamadım. zor da veririm gibime gelıyor. sporu hiç sevmem tembelımdir

Özel bakıcıları araştırdınmı canım,eşimin halası özel bebek bakıcısı 1500tl alıyormuş ayda:KK53:
ohaa dedim yaa o zmn karı-koca gelirin 5-6 bin tl olması lazım ki bu para verilsin bakıcıya.. evet canım Allah yardımcın olsun işiniz zor seninde bebişininde:KK14:

canım ben bir ilçede yaşıyorum. buranın halkından biri oılacak mecbur artık arkadaş tavsiyelerine bakıcam henüz çok erken araştırmak için 1- 1 buçuk sene sonrası için şimdiden de bakamam ki. bizim burda bakıcılar 450-500 tl falandır. 1000-1500 almaları için profesyonel olmaları lazım. burda da öyle biri yoktur. yani kendisi anne olan çalışmak zorunda olan bayanlar genelde yapıyor bu işi. sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

ahahah aynen bende öyle düşünuyorum şimdi seviniyorum iyiki istfiralardan kılo v ermişim yoksa şuan yanmıştık. evlenmeden 48 kılo olan ben evlenince 60lara çıktım hatta 62 ile hamile kaldım bekarken yiyorum yiyorum şişmanlamıyorum yahu diyordum evliliktemıymış keramet anlamadım. zor da veririm gibime gelıyor. sporu hiç sevmem tembelımdir

54 kiloyla evlendim 7.ayda 65 olmuştummmmm 67yle hamile kaldım şuan 71 ama görsen inanmassın bu kiloda olduğuma çünkü belli değil kimsede inanmıyo sadece popom büyük onun dışında suratım göğsüm kaşık kadar belim hala popoma göre ince.boyum 1.68:KK9:

54 kiloyla evlendim 7.ayda 65 olmuştummmmm 67yle hamile kaldım şuan 71 ama görsen inanmassın bu kiloda olduğuma çünkü belli değil kimsede inanmıyo sadece popom büyük onun dışında suratım göğsüm kaşık kadar belim hala popoma göre ince.boyum 1.68:KK9:

boyun kaldırıyor demekkı canım boyun iyiymiş.benım boy birbuçuk metre:KK1::KK1::KK1: 1.58 falan. ve popomda büyük belım ince kötü görünüyor. aman ne yapım kocacım almış ya:KK36::KK36::KK36::KK36:

boyun kaldırıyor demekkı canım boyun iyiymiş.benım boy birbuçuk metre:KK1::KK1::KK1: 1.58 falan. ve popomda büyük belım ince kötü görünüyor. aman ne yapım kocacım almış ya:KK36::KK36::KK36::KK36:
hatta biri demişti resim koyduğumda kiloluyum diyosun hani diye popomu çekip koysam inanırlar başkada biyerimde bişey yok zatenn :KK70:alaaan almışşş valla diimii veririz nasıl olsaaa :))

yemeğim var akşama o yüzdeeeennn farketmez evde koşturmaası olan sensin saati sen belirlemelisinnn :KK9:
6 kilo bile almassın ama 5.olmasın bence ahahah:KK9:

Allaaaşşkınaa bende bu potansiyel varken 5te olur 10da:KK51:
Şakası bileeee çıldırtıyorrr beniii:KK52::KK52:

Benimde yemeeim var o zaman öğleden sonra,Ezgi uyyunca açalım ütü masalarını:KK15::KK53::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:güldürdün beni hakıkaten nasıl verdin o kadar kıloyu öyle maşallahın var.

Doğumdan bi çıktım 6 kilo gitmiş 16sı halaa benimlee:KK53:
Sonra bilmediğim bişey öğrendim,insan bebeğini her emzirdiğinde 500 cal yakıyormuş..Sık sık bebeimi emzirdim ve sütüm olsun diye çok yemedim çünkü zaten emdikçe süt çoğalıyor.. 6-7 aylıkken 6 kio fazlam kalmıştı..bizim ufaklık dizenteri oldu sonra bulaşıcı banada bulaştı afedersin alttan üstten 1 haftada 5 kilo verdim ve böylelikle kilolar uçtu gitti..:KK8:

ben 30 alırım çıkarım doğumdan oooohh nasılda doğurdum bunu kutlamalıyım der 20 kilo daha alırım kesin ahahah:KK52:

Bebek izin verirse alırsın şekerim,gece 3-5 nöbetlerinde:KK53:

Allaaaşşkınaa bende bu potansiyel varken 5te olur 10da:KK51:
Şakası bileeee çıldırtıyorrr beniii:KK52::KK52:

Benimde yemeeim var o zaman öğleden sonra,Ezgi uyyunca açalım ütü masalarını:KK15::KK53::KK1:

hee evet bende ütü masamı çamaşırları yanımda taşıyorum hoop atıyorum çantama geliyorum açıveriyim bankanın ortasına nasıl olur ahhahaha:KK52:

ohhh,kocişler iyi bakmış size kızlarr:21:
Bizde de tam tersi ben 50 ile evlendim 7 yıl sonra yiine 52'ydim..Hatta bu hamileliğimden önceki ay tartı 50,5 fln gösteriyordu..Eşimse evlendiğimizde 68di şimdi 90 kilo.onunda boy 1.80 ondan sadece göbeği göze çarpıyor:KK1:

kızlar konuyu değiştiricem ama bir bakarmısınız rica etsem unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü

yeni doğan bebekler bunda yıkanır mı durur mu yatırınca sizce yoksa fileli mi daha iyi. bilemedim

bende şimdi ona bakıyodum biliyomusuunnn:KK1:

ohhh,kocişler iyi bakmış size kızlarr:21:
Bizde de tam tersi ben 50 ile evlendim 7 yıl sonra yiine 52'ydim..Hatta bu hamileliğimden önceki ay tartı 50,5 fln gösteriyordu..Eşimse evlendiğimizde 68di şimdi 90 kilo.onunda boy 1.80 ondan sadece göbeği göze çarpıyor:KK1:

ay ne güzel almış kocann kilo:26:benimkini gör beyaz olmasa afrikalı falan dersin 1.93 boy 68-70 kilo ya allahımmm 1le 0 gibi geziyoruz ortalıkta

kuuuşuum olmaz sanki bu ya boyları o kadar uzun değil kayar giderler bence hem su nereye gidiicek standart bebek küvetlerii daha iyi olur bence

hee evet bende ütü masamı çamaşırları yanımda taşıyorum hoop atıyorum çantama geliyorum açıveriyim bankanın ortasına nasıl olur ahhahaha:KK52:

:KK9::KK9::KK9:
heaa,ben bugün evdesin sandımdııı yarın gidiyonuz yaa bugün de izinlisin diye şeyttirdim:KK1:
akşam 17:00 nasıı,daha sonrası olmas çünkü kociş akşama kadar şini yap akşam yanımda otur dio,surat yapmasın şindi:KK19:

aynı durumdayız, birtek ben böyleyim sanıyordum, 47 kg dım evlendiğimde 4 yılı bitirdik ve 64 kg ile hamile kaldım çok üzülüyordum kilolu hamile kaldım diye, ama 3 ay bir bulantı tuttu 60 kg a düştüm:) 10 gündür yemek yiyebiliyorum, 61 kg şuanda, vücudum kilo almaya çok müsait o yüzden dikkat etmem gerekiyor, bende spor yapamıyorum ama yürüyüş yapmamız bizim için sağlıklı biliyorsun

:KK9::KK9::KK9:
heaa,ben bugün evdesin sandımdııı yarın gidiyonuz yaa bugün de izinlisin diye şeyttirdim:KK1:
akşam 17:00 nasıı,daha sonrası olmas çünkü kociş akşama kadar şini yap akşam yanımda otur dio,surat yapmasın şindi:KK19:

cuma sabah 8 buçukta uçak canımcımmm yarın izinliyim.yarın sabah dr 9.45te dr randevum var afp yaptırcaz.sonra emrahla alışverişe gidicez.13.30da beyazıta geçicem okula orda işim var sonra 17.30da kuaförde ağda randevum var o da teee maltepede sonrada eve gelip temizlik ve bavul randevum var:KK9:ayy ben bitmişimmmmm :26:

ütü için 17.00 iyi kuşum sen başlarsın ben gelirim yetişirim sana

X