- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
son bi saaattt
çamaşırlar yıkandı onları astım ütülencekleri odaya ayırdımm beklemedeyiiizzz
Gizoooooo ben başlıyorum aha buda kanıtı allah kolaylık versin çok sıcakkkk
Sen daha başlamadınmı yoksa benimi kandırdın çabuk fotooo
Eki Görüntüle 752008
demek ki 18 aralıkta doğanlar erkek oluyor
benim de erkek bebişim geliyor=)
Hayırlı olsun oğluşun canımss
22.30da başladım kuşuuumm gömlekler bitti bileeee
tatlı arası verdimmmm usb kablomu bulursam eklicem resim ben hergün ütü yapıyorum maleseef son ütücü gibi oldumhem önemli olan sana yaptırabilmekti başardımmmmmmmmmm
İlk sahurumu yaptım kizlar
Kahvaltı menüm ve vazgeçilmezim yeşil çay extra bişey yapmadm çok ağır gelir bana uyuyamam, şimdi de 2lt suyumu aldm Nihat hocamın tatlı sohbetiyle ezana kadar
içiçem..hepinize iyi geceler öptm
günaydın hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar....
bizde bugun kızımla oruç tutuyoruz...deneyelim bugun bakalım eger iyi giderse inşallah hepsini tutarız ..susadık ama:)
rabbim çalışanlara yardım etsin ya hadi biz evdeyiz de yatar kalkarız hoş ben yatamıyorum pek sizdede oluyormu sağa dön sola dön sağa dön sola dön dönmedolap gibi oldum ya :))ve ayaklarım kocaman oldu ayakkabıya sıgmıyo
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. ben bugün oruç tuttum. sabaha kadar su içtim ve çooook yedim. normal gün içinde yiyeceğimi gece yedim. doktoruma sormuştum iyi beslenirsen tutmanda sakınca yok demişti. afedersiniz idrar rengi koyu olursa susuz kalmışsınız demektir. oruçta bebeğe sıkıntı yaratacak olan su. onu da bol içince sıkıntı olmaz inş. ben şimdilik çok iyiyim.
zaten geçen senede hamileliğim oruca denk gelmişti tutmamıştım. tabi o zaman kanamam vardı olmasa tutardım. onları bile hala tutamadım. bugün denedim sıkıntı yok.
bi de kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara Malatyalı olarak tavsiyelerde bulunayım.kuru kayısının sarı olanı kükürtle işlem görmüş kayısıdır arkadaşlar. koyu renk olan gün kurusu sadece güneşte kurutulmuş. hamilelikte de normal zamanda da günkurusu daha sağlıklı. onun dışında kayısı çekirdeği kabızlığa çok iyi gelir. bence kayısıdan daha iyi. eğer kayısı yiyerek sıkıntınız geçmediyse kayısı çekirdeği yiyin
bugün ben de tuttum duruma göre devam edicem
tüm tutanlara allah yardım etsin açlık değil de susuzluk düşündürüyo
tutunca hiç dışarı çıkmamak lazım o da zor görünüyo bakalım...
canım allah kabul etsin heimizinkini inşallah kolay geçer...
tavsiyeler için de sağol denicem...
herkese hayırlı ramazanlar
bende bugün oruç tutanlardanım. çok şükür bir şikayetim olmadı gece 1 litreye yakın su içtim susuzluk çekmedim de biraz acıktım bu gece yumurta yapcam kendime evden hiç çıkamdım bol bol dinlendim yarın anneme gitmem gerekecek bakalım ne yapcam
cumartesi randevumuz var iple çekiyorum valla bebişimi görmek istiyom çok özledim
Canım benim ya,kıyamam...
Kaç haftalıkken birakicaksin kuşum işi,komle mi izne mi ayrlcn..
Mümkünse tuzlu yeme hatta tuzu hayatından bi süre çikar ki şişirmesin seni canim
canım eğer bir rahatsızlık olmazsa yasal izin süresine kadar çalışırım yani doğumdan 3 hafta önce mecburen cıkmak zorundayım analık izinlerim atsın doğum sonrasına bebeğimle daha çok olayım istiyorum tabi bakalım zaman ne gösterir. birde üzerine 1 yıl yada 6 ay ücrestiz izin düşünüyorum. şişme konusuna da şaşrdım pek tuz kullanmıyoruz ama. neden böyle oldu anlamadım. daha da dikkatli olmalıyım şişmek için daha çok erken genelde gebeliğin son zamanlarında elleri ayakları şişenleri gördüm .
Anladım canım,sonra bebeğe annen flnmı bakıcak..
Ben bazen çok yorgun olduğumda sabah yüzük parmağımdan çıkmaz uykuda şişerim
aceba seninkide böyle bi durummu,bakalım yarın da şişersen soyle doktora
Cnm limonu parfeyi nasıl yapiyorsun
Yaşasınnnnn bittii ütülerim nihayetttttama bende bittim yaniii gizoooo kız valla başardın bana ütü yaptırmayı kurtuldum bu derttende oh şükürler olsunnn
Günaydın kizlaarrrr
Dün iftardan sonra saat 10a doğru bir uyumuşum sabaha kadar
O neee uykuydu ooo, görmediğim rüya kalmadı ama hiç birini hatırlamıyorum
Sahura da kalkamadım yaa en çok ona üzüldüm(
K.valide aşağıda oturuyor ama gelipte, ya da arayıp ta bi zahmet kaldirmamislar beni
Ufff zaten herkes bi tuhaflaştı anacım, kimse kimseyi düşünmüyor eskisi gibi
Neyse işte çok acıktım bennnn
Gidip dolabı karistiriim birass..
Bu arada,
Ütü partisini kaçırdığım kötü oldu ziraa benimde bir yığın birikti sabırla beklio
Bi daaki ne zmn banada haber verin şekerim
Deniz o 2 salağın işi yok galiba oturmuş milletin namazıyla diniyle uğraşıyorlar. ..Çok yazıık her şirkette böyle insanlar var malesef
Zynbche teşekkür ler cnm saolll
Özleeemm dün annemler Kayseri'ye gitti ramazan ı orda geçirecekler, anne tarafim komple orda..
Bu arada yarısı Kayserili biri olarak işin zorluğu nu cok iyi bilirim, Anaannem 70 küsür yaşında hâlâ viledasıni koyar balkona
Günde 3 kez ev siler, her saat balkona su döker daha neler neler yaa çok hamarattir benim sulalemde..
K.pederine yüss puan
geceleri hiç birşey takmam canım bunu da doktora soracaklarım arasına not ettim cumartesi sorarım. geçici bir durumdur umarım. bebeğime de bakıcı bakacak canım annem veya kayınvalıdemınde düzenini bozmak istmemem. zaten uzaktalar çalışıyorlar. zor yani. ilk aylarda bebeğin bakımını öğrenene kadar 1-2 ay annemleri çağırırım diye düşünüyorum sonra alışırız herhalde.