- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
Kızlar bebeğimiz 20. Haftada yaklaşık 25cm 300gr oluyor o yüzden bu haftaya yaklasinca karnınızin birden büyüdüğünu fark edebilirsiniz....
Kızlar tam bu mesaji yazıyodm benimki iki kez tekme attıçok hareketli maşallah kuzum hic durmuyor
benim de aklım eşimde bu sıcakta ne yapti acaba bitanem ya =((((
Kızlar bebeğimiz 20. Haftada yaklaşık 25cm 300gr oluyor o yüzden bu haftaya yaklasinca karnınızin birden büyüdüğünu fark edebilirsiniz....
Kızlar tam bu mesaji yazıyodm benimki iki kez tekme attıçok hareketli maşallah kuzum hic durmuyor
ara bi tane canım
Hayırlı ramazanlar güzel annişler.. Bende birazdan yemeğe girişcem oruç tutamayanlardanım bende ama ramazan soframız güzel olsun ama dimi
3-4 gündürde oğluşumun hareketleri belirginleşti iyice pıt pıt attığını net hissediyorum artık dışardan hiç farkedilmiyo tabi ama sabah olunca falan kalk artık annecim diyo heraldebugün benim burda hava gerçketende çok sıcak içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ateş basıyo her yerimi allah tüm oruç tutanlara yardım etsin güç kuvvet versin inş
kızlar telefonum evın ıcınde kaybolduuuuuuuher yere baktım yokkk
benim de aklım eşimde bu sıcakta ne yapti acaba bitanem ya =((((
Kız yemek için erken değil mi daha burda 20:16gibi filan okunacak ezan
tekme dediysem o pitpitlar İşte kız anlayın sizde alla alla
Bugun dr kontrolumuz vardi 16 cm lik boyu 168 grmlik kilosu ve doktorun deyimiyle kibar pipi
si ile iste kucuk askim Eki Görüntüle 751417
hey maşşallahhh maşallahhhh takım taklavata gelll anacımmmm :)
hayırlı bır evlat olsun ınşallahhhh...
ya bızımde pipi resmimiz var ama degısık cıkmıs yarım yamalak..
anladım canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulmadan yavas yavas yap
bezelye yerine taze fasulyemi yapsam acabaaaa:44:
bende yaptım yemeklerımıııı hergun aralın bır arkadaşı bızde oluyor suan onları doyuruyorum .:)
evı talan etmısler ben mutfaktayken onlar yerken bıraz toparladım ama ıflahım kesıldı yaaa
cok sıcakkkk burasıı
oğluşunu yerım senın cnmmm maşallahh ona
senın menünde ne varr
ay ne güldüm takım taklavat demek ahaha
almış yandaşlarınıda yanına
bezelye yerine taze fasulyemi yapsam acabaaaa:44:
Ayyy bende yazdığımı okuyunca oğluşum falan bi garibime gitti bitanem yaa alışkın değilim ondan heralde
Kuzum benimde anında dağılıyo ev derin den sürekli bi yeri süpürüp duruyorum fenalık geldi artık diyom yemeği yapimde çıksın aradan
Menümdede zeytinyağlı taze fasulye pilav cacık göbek salata karpuz tatlıda puding yapcam kaç gündür diyodu aşkm yazık yesin artıkama çorbaya karar veremedim hiç canım ya o konuda neyapam bilmiyorum cacık var aslında soğuk çorba niyetine iyi gider bence o
ahhayyytttttttttttt
bencede yaaa taze fasulyee (ben bastan berı tıksınmıstımm pazarda görünce oguruyordum) hala yıyemıyorummm kı en sevdıgım yemeklerden bırıdır.. tanede kup seker at ıcınee ohhh bal gıbı yemek vallaaa
yanına da makarna ve cacık yap..
evdekı çocuklara telımı aratıomm yok ya laaaa abooowwwwwwwwwwww-
ayyy gizoooo :))) koptum kızzzz yaver yaverrr :)))
ay ne güzel bır ramazan başlancıgı oldu bugun boyleee
Rabbim canı gönülden tutan ve ofkesıne yenılmeyen kalp kırmayan harama yan gözle bakmayan
tumm ınsanların orucunu kabul etsın
Yap kız sende fasulye yap beraber yapalım bende ondan yapcam ikisinide çok severim ama benim adam hergün önüne koy yer fasulyeyi bu yüzden tercihim fasulyeden kuzum