2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

üzülmedi ama hala umudunu kaybetmedi hala hissediyorum diyo

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. ben bugün oruç tuttum. sabaha kadar su içtim ve çooook yedim. normal gün içinde yiyeceğimi gece yedim. doktoruma sormuştum iyi beslenirsen tutmanda sakınca yok demişti. afedersiniz idrar rengi koyu olursa susuz kalmışsınız demektir. oruçta bebeğe sıkıntı yaratacak olan su. onu da bol içince sıkıntı olmaz inş. ben şimdilik çok iyiyim.
zaten geçen senede hamileliğim oruca denk gelmişti tutmamıştım. tabi o zaman kanamam vardı olmasa tutardım. onları bile hala tutamadım. bugün denedim sıkıntı yok.
bi de kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara Malatyalı olarak tavsiyelerde bulunayım.kuru kayısının sarı olanı kükürtle işlem görmüş kayısıdır arkadaşlar. koyu renk olan gün kurusu sadece güneşte kurutulmuş. hamilelikte de normal zamanda da günkurusu daha sağlıklı. onun dışında kayısı çekirdeği kabızlığa çok iyi gelir. bence kayısıdan daha iyi. eğer kayısı yiyerek sıkıntınız geçmediyse kayısı çekirdeği yiyin

Son düzenleme:
aynen yaaa inşallah cumartesi kontrolde durmaz totoları yerinde biz de şööle doya doya bakarıs
şimdiden böyleler düşünsene doğunca parmaklarında oynatcaklar resmen
üzülmedi ama hala umudunu kaybetmedi hala hissediyorum diyo
hayırlısı olsun ikisi de ayrı güzel
benimki de dr.a erkek olduğunu duyunca daha belli olmaz o değişebilir diyodu deliii

bugün ben de tuttum duruma göre devam edicem
tüm tutanlara allah yardım etsin açlık değil de susuzluk düşündürüyo
tutunca hiç dışarı çıkmamak lazım o da zor görünüyo bakalım...
canım allah kabul etsin heimizinkini inşallah kolay geçer...
tavsiyeler için de sağol denicem...

Merhaba güzel annişler öncelîkle hepinize hayırlı ramazanlar ben bu aralar yoğundum annemler umreye gideceklerdi hazırlık gelen gîden ama Arabistan vize vermemiş hala beklemedeyiz benim bulantılar devam hala yediklerimin tadını alamıyorum umutla bekliyorum bitecek diye okuyorum yazdıklarınızı okumayınca eksiklik hissediyorum bende oruç tutmayanlardanım Dinimiz kolaylık dini kaza yapabiliriz tutarız inşallah bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim

selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum (

amin canım cümlemizinkini inşallah..
bende duruma göre bakacağım.sıkıntı yaşarsam eğer belki iki günde bir tutarım veya 3 günde bir ya da hiç tutmam bugün anlayacağız artık. şimdilik bende de bebişte de sıkıtı yok sabahtan beri tekmeleyip duruyo. bi arkadaş bebek hareketlerinde azalma olursa tutmayın falan demişti. bizimki gayet iyi bakalım.
ama dediğin gibi dışarı çıkmamak lazım gerçekten. bi çıksa perişan olur insan.

ayyy senin kide kız mı istiyor ya benim annemde erkek olsun diyor bende dedim millet evlat aşkı torun sevdasıyla tutuşuyor senin dediğine bak amannnn hayırlısı olsun diyo bu kez de

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

msj kutunu ascık boşalt cicimm cvp yazamıommm

hallettim kuzum

yani canım adetin gecikmiş baya varsa belli olur artık bence. akıntı ben yaşıyodum hala yaşıyorum ama belki fizyolojiktir sende başka olabilir. yani kendini şartlama negatif çıkacak olsa bile mutlaka vardır bi hayır biz bilemeyiz. kendini üzme sakın. ama inşallah pozitif çıkar.
normalde adetlerin gecikir miydi?

ayrıntılı usg ile renkli dopler denilen aynı şey mi kızlar???
sanırım değil ama renkli doplerden hiç bahsedilmedi bana.. ondan soruyorum

Aynı şey tatlm, ben Ezgi de yaptirdim..
Doktor yarım saat boyunca bebişi en ince ayrıntısına kadar inceliyor. ..

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz 15 haftalık hamileyim ama hala mide bulantım çok kötü 5 kilo verdim... sizin bulantılar ne zaman geçti daha çok varmı acaba merak ediyorum dayanılacak gibi değil artık

ay cok sıcak ve aşırı derecede yoruldummm.. dınlene dınlene yemek yapıyorum vallaaa
cunku sırtım cok ağrıyor.. tatlıyıda aral ve arkadaşıyla yaptım :))))

Denizcim kızın hayırlı olsun,
Sağlıklı ve akıllı güzel bir kız olur insallah..

Orucum çok şükür iyi gidiyor..açlık, susuzluk yok..zaten hava serin
Az sonra patatesli sulu köfte ve kabak yoğurtlama yapicam..
Çorbayı en sona birakıyorum,ev yapımı tarhana çorbası. .ve evdeki bayat ekmekleri firinda kurutup
Çorba için küp kuru ekmekler yapıcm, kaşar rendesiyle srvs yapcm..
Pilav var dünden bir de salata yaparm..
Kocişede söylerim gelirken hafif bi tatlı alsın..
Veeee tabiki pideeeeee

canım geçmiş olsun bu konuda en muzdarip olanlardan biri de benım. yani bendım bu hafta iyiyim çok şükür ben 19. haftamdayım ve benım bulantılarım daha yeni geçti 18 de bile istifralarım oldu bende 6 kılo vermiştim ama şimdi çok güzel toparladım koca bir göbeğim oldu. az daha sabret sık dişini sonuc güzel olacak inşallah.

ne yaptıın canımmmm :))ne var menüde bakalımmmm :))

valla tatlıya pek ozenemedım
pudınglı bıskuvı tatlısı yaptık çocuklarla :)
tavuk suyuna pılav
mercımek çorbası..
tavuklar ise suan haşlanmış vazıyette duruyor onları esım oyle yemezzz..
onun ıcın patateslı havuçlu halka soğanlı salçalı sosu ile fırına verıcem onları..

salata ve karpuzzzzzzz
eşim pide ve hurma alacak gelirkenee
bu kadar yeter yaa öldüm
bnm ev cok sıcak bugun

Son düzenleme:

ooohh ellerine sağlıkkk canımmmmmm :))
bende bezelye pilav cacık yapıcammmm oruç değiliz ama bişey yapmak lazım akşama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…