canımm gözünaydıınnn hayırlı bir evlat olsun inşLLh
eşin üzülmüştür tahminleri tutmadı diye
dediğin gibi allahım isteyen herkese kız evladı da erkeği de tattırsın inşallah
ya meleğim aynıyız
ben de hala hissetmiyorum bir iki kez bişey oldu ama bağırsak hareketi gibi geldi yani kızların hissettiğinden emin olduğu gibi biz ne zaman hissetces acaba...
neyse herşey yolunda olsun da bekleriz
senin kızla benim oğluş çok mu uslu nedir :13:
aynen yaaa inşallah cumartesi kontrolde durmaz totoları yerindebende bağırsak hareketi dahi yok. öyle herhalde esselacım ağır olacaklar biraz. doktora gidince içimiz rahat eder inşallah. orda bari hareket etsinler.kurban olurum ben onlara nasıl da bekletıyorlar bizi parmak kadarlar ama. oynatıyorlar annelerini
üzülmedi ama hala umudunu kaybetmedi hala hissediyorum diyo
canım allah kabul etsin heimizinkini inşallah kolay geçer...herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. ben bugün oruç tuttum. sabaha kadar su içtim ve çooook yedim. normal gün içinde yiyeceğimi gece yedim. doktoruma sormuştum iyi beslenirsen tutmanda sakınca yok demişti. afedersiniz idrar rengi koyu olursa susuz kalmışsınız demektir. oruçta bebeğe sıkıntı yaratacak olan su. onu da bol içince sıkıntı olmaz inş. ben şimdilik çok iyiyim.
zaten geçen sende hamileliğim oruca denk gelmişti tutmamıştım. tabi o zaman kanamam vardı olmasa tutardım. onları bile hala tutamadım. bugün denedim sıkıntı yok.
bi de kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara Malatyalı olarak tavsiyelerde bulunayım.kuru kayısının sarı olanı kükürtle işlem görmüş kayısıdır arkadaşlar. koyu renk olan gün kurusu sadece güneşte kurutulmuş. hamilelikte de normal zamanda da günkurusu daha sağlıklı. onun dışında kayısı çekirdeği kabızlığa çok iyi gelir. bence kayısıdan daha iyi. eğer kayısı yiyerek sıkıntınız geçmediyse kayısı çekirdeği yiyin
amin canım cümlemizinkini inşallah..bugün ben de tuttum duruma göre devam edicem
tüm tutanlara allah yardım etsin açlık değil de susuzluk düşündürüyo
tutunca hiç dışarı çıkmamak lazım o da zor görünüyo bakalım...
canım allah kabul etsin heimizinkini inşallah kolay geçer...
tavsiyeler için de sağol denicem...
aynen yaaa inşallah cumartesi kontrolde durmaz totoları yerindebiz de şööle doya doya bakarıs
şimdiden böyleler düşünsene doğunca parmaklarında oynatcaklar resmen
hayırlısı olsun ikisi de ayrı güzel
benimki de dr.a erkek olduğunu duyunca daha belli olmaz o değişebilir diyodu deliii
denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
msj kutunu ascık boşalt cicimm cvp yazamıommm
yani canım adetin gecikmiş baya varsa belli olur artık bence. akıntı ben yaşıyodum hala yaşıyorum ama belki fizyolojiktir sende başka olabilir. yani kendini şartlama negatif çıkacak olsa bile mutlaka vardır bi hayır biz bilemeyiz. kendini üzme sakın. ama inşallah pozitif çıkar.selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum(
aynen gece 3-5 nöbetlerde görüşürüz gizobu arada nickimi değiştirdin sen :44:
yaz kuzum
ayrıntılı usg ile renkli dopler denilen aynı şey mi kızlar???
sanırım değil ama renkli doplerden hiç bahsedilmedi bana.. ondan soruyorum
ay cok sıcak ve aşırı derecede yoruldummm.. dınlene dınlene yemek yapıyorum vallaaa
cunku sırtım cok ağrıyor.. tatlıyıda aral ve arkadaşıyla yaptım :))))
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz 15 haftalık hamileyim ama hala mide bulantım çok kötü 5 kilo verdim... sizin bulantılar ne zaman geçti daha çok varmı acaba merak ediyorum dayanılacak gibi değil artık
ne yaptıın canımmmm :))ne var menüde bakalımmmm :))
Denizcim kızın hayırlı olsun,
Sağlıklı ve akıllı güzel bir kız olur insallah..
Orucum çok şükür iyi gidiyor..açlık, susuzluk yok..zaten hava serin
Az sonra patatesli sulu köfte ve kabak yoğurtlama yapicam..
Çorbayı en sona birakıyorum,ev yapımı tarhana çorbası. .ve evdeki bayat ekmekleri firinda kurutup
Çorba için küp kuru ekmekler yapıcm, kaşar rendesiyle srvs yapcm..
Pilav var dünden bir de salata yaparm..
Kocişede söylerim gelirken hafif bi tatlı alsın..
Veeee tabiki pideeeeee