2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

allah razı olsun iyi bari karısının kızının gazına gelmiyo takdir ettim valla:)
benimde kayınpederim tam tersi şuana kadar o kadar yıldır 2 kelime zor etmişizdir

hee enercciiii menerrciii kalmadı vallahiii. o arada da ev işi yaptımama neden hala dağınık
neden böyle bnm evım :44::44:

resmen iç sesim konuştu kızz bende diyom hergün süpürüyorum hergün topluyorum yine dağılıyo yine dağılıyo offf hele o mutfak o bulaşık makinesini boşaltmak pis olanları dizmek eskiden bu kadar zor gelmiyodu ama şimdi üşeniyorum helede dizmek mide bulantımı azdırıyo resmen ayyy daraldımmmmmm

yok kız iyiliği de var kötülügü de kizini çok sever çok düşkün kızının yüzünden bizi 3evden kovmuştu o yüzden o konularda hic savunup yanimda filan olmaz ama yine de bazi konularda onlardan daha iyi bana yoksa bunun da bi farki yok anlican...misafirin önünde beni kac kere rezil etmiştir...

ay ben daha yenı yenı dızıyoruımm makineye egılmek benı mahfedıoduu ztn görsel olarakta hoş olmadığı ıcın
cok oguruyor, kusuyordum
eşim sabahları makıneyı boşaltıp dolaplara dızıp ışe oyle gıdıyordu...
ama artık yaptırmam oruçlu oruçlu kıyamamm..

ztn ıkı tane yellloz var esımın odasında beraber çalışıyorlar arkadaşından konuşmuşlar dun moralı bozuk geldı
cok uzuldum aglıycaktım az daha .. cunku hıc eve aksettirmez ışte olanları ama bu zoruna gıtmış
kızlar eşim odada yokken arkasından eşim için patronlara yalakalık yapmak ıcın namaz kılıyor demişler ((
cok koydu bana deniz dedi... gece cok konuştum

eşim nerden duymuş dıyceksınız.. telını odada ses kaydı acık olarak bırakmışşş
bu ıkı salakta konuşmuşta konuşmuşş..
sen sabırlı ol Rabbim gorur dedım bende
ne kötü ne fesat ınsanlar var yaaa

Perikiziiiii aynen cnm yaa pıt pıt öyle belirgin ki allahım yaaa yerim onlarıııı bide bişey dikkat ettim çikolata yedikten 1-2 saat sonrası kduruyo resmen pıtpıtlar

Agresifmelekcim ne güzel yaa anneciğin gelmiş ohh anneler niyevar ztn zor günümüzde hep yanımızdalar benimde annem iki sokak üst tarafımdaydı hergün görüşürdük iki gün görüşemesek özledim seni derdi 1 ay önce o taa büyükçekmeceye taşındı ben avcılara aramız çok açıldı diyim yani kaldım bi başıma anasıZ

ay o benide bitiriyo direk çıakrıyorum.hele içinde kirli var ama dolu değil bekliyo açıp çıkan kirlileri koyucam ama ölüp ölüp diriliyorum.resmen yıkayıp yerleştiriyorum bulaşık makinasına ama yine açınca kokuyo ya.en sevmediğim iş bulaşık makinasını boşaltmak çamaşır asmak

ayy çamaşır dedimde yıkancak çamaşırlar ve ütülencek çamaşırlar beni bekliyoo evde:26:bugün yaptım yaptım dahada yapamam zaten perşembeye yetişmesi lazım o çamaşırların oof allahımmm bitmez bu ev işleri

ay ne fesat insanlar var
pes yani!
onun ibadetinin dedikodusunu yapıp günahını almışlar
ama seninki de nasıl akıl etmiş öyle kayıt yapmayı şaştım valla brawo

aa sürtüklere bak gerizekalılar demek kendileri bişeyleri hep başkaları için yapıyolar etrafıda öyle görüyolaar içleri fesat işte ya terbiyesizler sizene adamın namazından niyazından sanki kıldığı namaz patrona sevapmı yazılcak adamı ne ilgilendirsin cahil salaklar çok sinirlendim ya

Offf şu iş yerlerinde şöle adi kadınlar olur yaaa töbe töbe mubarek gün günaha sokuyolr pis dedikoducular eşin kendini biliyo ya kuzum boşver üzmesin kendisini :44:

Bende o kustuğum dönemlerde hiç yapamadım o bulaşık makinesin
Doldurmayı canım yaa daha maine açılsın ben doğru kusmayaaaa.. Eşim yaptı benimde allah razı olsun bende iyi olduğum sürece artık yaptırmıyorum ona en zor zamanımda yaptı daha napsın ztn işten 9 da geliyo bide adamı mutfağa soktum aylarca zaten son zamanlarda ben işleri devralmaya başladıkça senin bana hizmet etmen ne güzel bişeymiş yaa herşeyimi getiriyomuşssun önüme demeye başladı kıymetimi anladı kıymetimi

Ayyy yine ütü dedin gizooooooo bana bişeler oluyo sen kaçıncıya ütü yapcan bak ben hala yapmadım ütüleri guiness rekorlar kitabına gircem en çok ütü biriktiren kadın olarak

ne kadar terbiyesiz insanlar var ya çekemedikleri için öyle demişlerdi haklısın çok zor canım allah onlari ıslah etsin eşine de sabır versin canım...

ay ne fesat insanlar var
pes yani!
onun ibadetinin dedikodusunu yapıp günahını almışlar
ama seninki de nasıl akıl etmiş öyle kayıt yapmayı şaştım valla brawo

ya 3 kardeşler bu patronlar ve oyle dindar flnda degıl kı adamlar
adamlara namazıyla yalakalık yapacak bnm kocam..
kı hep gızlı gızlı kılar namazını.. evde de arka odaya gıder

kızlardan bırı evlı ve bır cocugu var.. ama patronlarla cokkk samimiymiş
herkes konuşuyormuş bu durumu
ve patronun oglu ( oda evlı barklı) gelınce bu kadın hemen sacını tarıyormuş parfüm surup elıne bıseyler alıp
patronun oğlunun yanına gıdıyormuş :)
eşim napiyim ben şimdi bunları dio..
inanılmaz sabırlıdır bana anlatınca karıları dövmek ıstedım sınırımden uyuyamadım ((
bugünde hala etkısındeyım...
Aslaa oyle bırı degıldır kocam.. bır elının verdıgını dıger elıne bıle göstermez
hıc haketmedıgı seyler yaa
hep bızı buluyor böyle kötü insanlar...

Sürtüğe bak sen yaa kendi elalemin adamıyla resmen fingirdeşiyo hey allahım yaa nası uyus oldum bak şimdi allah ıslah etsin bunları pislikler

Ayyy yine ütü dedin gizooooooo bana bişeler oluyo sen kaçıncıya ütü yapcan bak ben hala yapmadım ütüleri guiness rekorlar kitabına gircem en çok ütü biriktiren kadın olarak

bitmeez şekerim bizde ütü bıktım gömlek ütülemekten yemin ederim gömlek oldu içim dışım yakıcam bigün hepsini hergüne 1 gömlek giyiyo e mecbur ütülüyorum eşşek gibi valla başla sende bitir şu ütüleri az az yap hatta eve gidince birlikte start verelim bekle beni 1 saat daha kalkar yaparız hemen

canım iş ortamı cidden çok kötüymüş şurda 10 günde neler gördüm inanamazsın duymamazlıktan gelmekten başka yapcak bişey yok sanırım allah'a havale edin siz..

o rekor bende canım daha hamileliğimi yeni öğrendiğimde kayınvalıdem gelmişti onun çarşafları nevresimlerini yıkamıştım daha hala onlar ütü için beklıyordu. ama annem geldi yaa bir oh çektım anneciğim ütüler hepsini yerleştiri. eşiminde okullar tatıl diye valla adama hiç bişey ütülemedim şort tişört idare etti. garibim ki çok süslüdür dikkat eder böyle şeylere yeni aldığımız tüm tişörtleri giydi hazır ütülü diye. akıllı adamım.

aaa aynen canm bende bugün denedim gofret yedim tatlıyla pek aram yok ( hamile kaldığımdan beri ) gerçekten fark ediyo
Bu arada avcılardamısın sen bende beylikdüzü tarafındayım annemlere komşu sayılırsın cihangir mh. oturuyolar

ben biriktirdim biriktirdim baktım hiçbi muzice olmuyo ütülenip yerlerine gitmiyolar tam 8 saat ütü yaptım şimdi birikcek korkumdan bi çorap yıkansa anında ütülüyorum.deli gibi çorap ve donlarıda ütülüyorum bu arada

Kızlar varya bi başlasam biticek yaa inanıyorum inanmak istiyorum ayy ne nalet bişey şu ütü yaa vantilatörüde taşınırken taşımacılara veriverdim salak gibi şimdi olsaydı açar onu önünde ütüleyiverrirdim offff gizooo bu akşammı yapcan sen ütüyü start veririm belki bende senden feyz alıp :44::18:

hadi donu anladım da corabın nyını ütüluyosun kız hamarat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…