2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
valla tatlıya pek ozenemedım
pudınglı bıskuvı tatlısı yaptık çocuklarla :)
tavuk suyuna pılav
mercımek çorbası..
tavuklar ise suan haşlanmış vazıyette duruyor onları esım oyle yemezzz..
onun ıcın patateslı havuçlu halka soğanlı salçalı sosu ile fırına verıcem onları..

salata ve karpuzzzzzzz
eşim pide ve hurma alacak gelirkenee
bu kadar yeter yaa öldüm
bnm ev cok sıcak bugun

en sevdiğimm tatlı biliyomusunnnn:KK9:
ellerine sağlıkk hayatımmm emrcimek iyi seçim :))
ben hep ekşi tatlılar yapıyorum daha soğuk buzlu falan.dün limonlu parfe yaptım buzlukta bugün bizi bekliyo:KK9:

canım geçmiş olsun bu konuda en muzdarip olanlardan biri de benım. yani bendım bu hafta iyiyim çok şükür ben 19. haftamdayım ve benım bulantılarım daha yeni geçti 18 de bile istifralarım oldu bende 6 kılo vermiştim ama şimdi çok güzel toparladım koca bir göbeğim oldu. az daha sabret sık dişini sonuc güzel olacak inşallah.

çok sağol canım inşallah geçer ya çok kötü bir durum hayatla bağlantım kesildi resmen rabbim kolaylık versin cümlemize inşallah...

5 EKİM: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlıgımı ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kız olacagım ve baharda çiçekleri sevecegim. 19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün degil. Annem henüz farkında degil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacagım. 23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagım damagım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacagım. Sana gülecegim. Kimilerine göre hâlâ daha var degilmişim Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle degil mi annecigim? Ah bir konuşabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracagım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladıgını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacagım seni annecigim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz. 12 Kasım: Ah evet Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman 'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacagım, annemin elini tutacagım, kalem tutacagım. Belki de güzel bir şiir yazacagım. Annecigim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum. 20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ögrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacagım 25 Kasım: Artık babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kız oldugumun farkında degiller. Onlara sürpriz yapacagım.. 10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanagım var Anneme benziyorum galiba 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışıgını görebilecegim, renkleri ve çiçekleri tanıyacagım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşagı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Annecigim, babacıgım sizin yüzünüzü de görecegim. Tanışacagız. Mutlu olacagız. Gülüşecegiz.. 24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Annecigim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı Hiç duymadıgım bir şey bu Güzel ve saglıklı bir kız olacagım. Kollarında uyuyacagım, yüzüne bakacagım, o tatlı sesini dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, degil mi? 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin degişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne Anne Annecigim Yüzümde soguk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap Anne Kolumu çekiyorlar anne Canım yanıyor anne... Anne Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana baglayan damarı kopardılar anne Anne kalbimi parçalıyorlar. Annecigim.... Anne... Anne.. An.?! Ah! Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..

ayyy senin kide kız mı istiyor :KK9: ya benim annemde erkek olsun diyor bende dedim millet evlat aşkı torun sevdasıyla tutuşuyor senin dediğine bak amannnn hayırlısı olsun diyo bu kez de :KK1:

hallettim kuzum :KK51:
yok tatlım ya erkek istiyodu ama hüsrana uğmamak için kıza hazırlamıştı kendini
hep kız olcak diyoduk kız hissediyoduk
dr erkek diyince kısa süreli bi şoktan dolayı ''yok yok erken daha değişebilir o'' falan demişti
kıyamam yaaaa erkek olduğuna kaptırır da sonra değişirse boşa sevinmesin diye heralde öyle didi :KK9:
benim için hiiiç farketmes
herşeyde vardır bi hayır
allahım sağlıkla ikisini de tattırsın inşallah :KK16:

ad soyad yapmışım mal gibi ondan:KK9::KK9:
estafurullah
yaa dün akşam muhabbette ben açılımını söyleyiverince gizo değişiverdi birden
pot mu kırdım dedim bian :KK17:
ama ben demesem de anlaşılmicak gibi değildi :KK1:
benim suçum yok dimi gizemmm

kızlar şimdi birşey sorucam hiç bişey yoktu yeni olmaya başladı sağ tarafımda kasıkta sanıyelık küçük küçük sancılar oluyor ağrı değil kesinlikle ama bana sanıyelıkte olsa acı veriyor batıyor giibi. bu nedir kızlar hemen geçiyor yıne oluyor.

Canım hamişlerim
Herkese merhaba=))

Oruç tutanlara Allah kolaylık sabır versin
Allah kabul etsin oruçlarınızı...
Bende tutamayanlardanım,ama bol bol dua etcem .Yerini kapamaz ama e yapayım=((

Hepimize hayırlı ramazanlar olsun.Ne mübarek bir aydayız.
Dün gece eşime sahur hazırlarken onu düşündüm ne büyük aşktır ki Allah için oruç tutuyoruz.

Canım hamişlerim
Herkese merhaba=))

Oruç tutanlara Allah kolaylık sabır versin
Allah kabul etsin oruçlarınızı...
Bende tutamayanlardanım,ama bol bol dua etcem .Yerini kapamaz ama e yapayım=((

Hepimize hayırlı ramazanlar olsun.Ne mübarek bir aydayız.
Dün gece eşime sahur hazırlarken onu düşündüm ne büyük aşktır ki Allah için oruç tutuyoruz.

hoşgeldın kuzumm.. bugun hıc sesın çıkmadı
kasıgın nasıl agrıomu karnın.. ve hala sertmı :44:

estafurullah
yaa dün akşam muhabbette ben açılımını söyleyiverince gizo değişiverdi birden
pot mu kırdım dedim bian :KK17:
ama ben demesem de anlaşılmicak gibi değildi :KK1:
benim suçum yok dimi gizemmm

ne canım anlamadım bişeyy :44:
sen açılımınımı söyledin belliydi zatenn farketmedim ayrıca söylediğini gayet aşikardı çünkü:KK9:
tabiki yok görmedim bile ben:KK1:

daha minik annesi ikimizde 20.haftaya geldik artık hissetmemiz normal bende çok oluyor bazen hele çok acıyor ama olsun=)))))
Özellikle gece yatarken çok farkediliyo

ben daha ilkkez böyle birşey hissediyorum oturduğum pozisyondan mı acıyor kasığım acaba dedim.. tüm gün oturuyorum işyernde kalktım yürüdüm biraz ama yıne oluyor küçük sancılar. korktumm inşallah öyledir canıııım hareketleridirrr eğer öyleyseeee tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii :KK16::KK16::KK16:acı da verse razıyım

hoşgeldın kuzumm.. bugun hıc sesın çıkmadı
kasıgın nasıl agrıomu karnın.. ve hala sertmı :44:

Ders çalışıyorum kanun okuyuorum inek gibi=)
Aldım elime hukuk kitabını
Sabah eşimle kursa gittim staj evraklarını verdim.
KV'deyim şimdi=)
Gene yaniiii

Sancım hiç bitmedi benim ya.
ve sert de hala=(
Olsun normaldir herhalde
Kültür sonucum çıkmış aldım ama hiç bir şey anlamadım r a mail attım cevap bekliyorum
Sorun varsa haftaya gitmem lazım yoksa ağustos başına alcam randevuyuuuuu

Sizler neler yapıonuz bakalım becerikli anneler ev işleri yeekler falan döktürmüşsünüz maşallah yahu=)

Kızlar bebeğimiz 20. Haftada yaklaşık 25cm 300gr oluyor o yüzden bu haftaya yaklasinca karnınızin birden büyüdüğünu fark edebilirsiniz....
Kızlar tam bu mesaji yazıyodm benimki iki kez tekme attı :KK52: çok hareketli maşallah kuzum hic durmuyor :KK9:

Bugun dr kontrolumuz vardi 16 cm lik boyu 168 grmlik kilosu ve doktorun deyimiyle kibar pipi
si ile iste kucuk askim Eki Görüntüle 751417

Eklentiler

• $2013-07-09 14.58.55.jpg
    $2013-07-09 14.58.55.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
ne canım anlamadım bişeyy :44:
sen açılımınımı söyledin belliydi zatenn farketmedim ayrıca söylediğini gayet aşikardı çünkü:KK9:
tabiki yok görmedim bile ben:KK1:
hıhı dün laf arasında dediydim açılımını peşinden sen değiştirince aaa ben deşifre mi ettim acep didim
halbuki görmemişsin bile, tesadüf olmuş
ama dediğin gibi gayet aşikardı kuzum :KK54:

kv dende ne yapıyon kız =))))
Beni biliyon hergün herzaman ev işi yapıyorm zaten :KK9:
Kızlar bende akşama etli nohut yemeği yanına manti salata pilav üzüm yapmayi düşünüyorum eşimde kadayıf alır tatli olarak evde bi tek ben tutmuyorm ya kaynana ve görümce akşama kadar yatıyor ya sabır diyorum mübarek gün hayirlisi bakalım bu ramazanda kafayı tirlatmadan geçer ins :KK9:

X