2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
anladım canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulmadan yavas yavas yap

özlemmmmm yemeklerın hepsını sen mı yapıcan canım evde kaynanan ve görümcende varken ustelık
barı çorbayı salatayı fln yapsınlar..
bnm kayınvalıdemde hasta o hald eoruc tutuyor dızlerıde ağrıdan mahfoluyorr ama oruçlu oruçlu sabahtan yapmış yemeklerını..
yarım etsinler sana yaa.. soyle kıbarca canım..
ztn kendıne cok yuklenyorsun

kesınlıkleee cacık olmasa tamamda çorbayıda yarına yaparsın kuzum yaaa
maşallah menün harıkaa
ohh yarasın kocalaraa .. Allah kabul eylesınn.
evlerımızden huzur bereket eksık olmasın..

bu arada ıyı kı karpuzu yaratmış mevlam yaz aylarının vazgecılmezıııııı :KK52::KK52:

ben yaz başından beri bikaç kere yedim çok aramıyoruz karpuzu biz ne garip:KK9:

ahhayyytttttttttttt
bencede yaaa taze fasulyee (ben bastan berı tıksınmıstımm pazarda görünce oguruyordum) hala yıyemıyorummm kı en sevdıgım yemeklerden bırıdır.. tanede kup seker at ıcınee ohhh bal gıbı yemek vallaaa
yanına da makarna ve cacık yap..

evdekı çocuklara telımı aratıomm yok ya laaaa abooowwwwwwwwwwww:KK53:-

oyuncaklarun icindedir kesin

Kızlar bugün garip birşey hissediyorm karnımda bağırsak hareketi mi desem ne desem bilemedim yarım saattir hissediyorm sizce bu ne....bebeğim olabilir mi böyle gaz pirtlatmasi gibi ama değil karnımin hareketi ona benziyor sadece gaz çıkarmiyorum yani :KK9::KK1:

kesınlıkleee cacık olmasa tamamda çorbayıda yarına yaparsın kuzum yaaa
maşallah menün harıkaa
ohh yarasın kocalaraa .. Allah kabul eylesınn.
evlerımızden huzur bereket eksık olmasın..

bu arada ıyı kı karpuzu yaratmış mevlam yaz aylarının vazgecılmezıııııı :KK52::KK52:

Vallahi bende hep aynı şeyi düşünüyorum canım yaa her yemeğin yanına çıkarıveriyorum fazladan çeşit oluyo hiç sırıtmıyo sofrada herşeyle gidiyo şükürler rabbime:KK9:

evet kuşuuummm bende yapiciyiimmm kıskandım seniii cacıkta yapıcam pilavda:KK9:çalı fasulyesinden yapıyorum taze fasulyeyi yemeye doyamıyorum valla:KK56::KK56:

Yap kuzum kolay gelsin şimdiden eve kaçta gidiyon yetiştirebilcenmi :44:

Ya kızlar ne güzel yemekler yazmışsınız yaaaa
Canım nasıl çektiiii=((

bizde şimdilik sadece zy. taze fasulye var o kadar.
Enejinize kuvvet.

Kızlar bugün garip birşey hissediyorm karnımda bağırsak hareketi mi desem ne desem bilemedim yarım saattir hissediyorm sizce bu ne....bebeğim olabilir mi böyle gaz pirtlatmasi gibi ama değil karnımin hareketi ona benziyor sadece gaz çıkarmiyorum yani :KK9::KK1:

Aynısı bendede oluyo canım gaz olmadığını anlıyorum ben ufak hareketleri işte o bebişin dolanıyo suyunda bence :KK1:

ben de dünden ısladım bugün soğuk çorba yapıyim diye
patates köfte düşünüyordum bide
ama annem aradı az önce
akşama gelin ilk iftarı beraber yapalım diyo
ne yapsam karar veremedim bi koncamı arıyimm

Vallahi bende hep aynı şeyi düşünüyorum canım yaa her yemeğin yanına çıkarıveriyorum fazladan çeşit oluyo hiç sırıtmıyo sofrada herşeyle gidiyo şükürler rabbime:KK9:

Yap kuzum kolay gelsin şimdiden eve kaçta gidiyon yetiştirebilcenmi :44:
5te falan evdeyim canıımmm.oruç eşim tutamıyo yetişceğim bişey yok yani maalesef bu sene bende tutamayınca böyle oldu :/

Canım nasıl çektiiii=((

Enejinize kuvvet.

gel canım bize ben neler neeeleer yaparım size:KK9:

Son düzenleme:
Canım nasıl çektiiii=((

Enejinize kuvvet.

hee enercciiii menerrciii kalmadı vallahiii. o arada da ev işi yaptımama neden hala dağınık
neden böyle bnm evım :44::44:

Piii bu sitenin en beceriksizi benim sanirim :p masallah size kizlar benim hic yemek yapicak halim yok, zaten hamileligin basindan beri hep ayni yemekleri yapiyorum esimde anlayis gosteriyor cok sukur fazladan bisey aramiyor.. Salatalar caciklar canimi cektirdiniz yafff

Denizcim kızın hayırlı olsun,
Sağlıklı ve akıllı güzel bir kız olur insallah..:KK19:

Orucum çok şükür iyi gidiyor..açlık, susuzluk yok..zaten hava serin
Az sonra patatesli sulu köfte ve kabak yoğurtlama yapicam..
Çorbayı en sona birakıyorum,ev yapımı tarhana çorbası. .ve evdeki bayat ekmekleri firinda kurutup
Çorba için küp kuru ekmekler yapıcm, kaşar rendesiyle srvs yapcm..
Pilav var dünden bir de salata yaparm..
Kocişede söylerim gelirken hafif bi tatlı alsın..
Veeee tabiki pideeeeee:KK52::KK56:

aminnnnn cnm inş. :KK16: Allah sana kolaylık versin canm hem çocuklar hem oruç bugünlerin sevabı üzerindeyken bizleride aklından geçir dua ederken olur mu ? :KK34:

Canım hamişlerim
Herkese merhaba=))

Oruç tutanlara Allah kolaylık sabır versin
Allah kabul etsin oruçlarınızı...
Bende tutamayanlardanım,ama bol bol dua etcem .Yerini kapamaz ama e yapayım=((

Hepimize hayırlı ramazanlar olsun.Ne mübarek bir aydayız.
Dün gece eşime sahur hazırlarken onu düşündüm ne büyük aşktır ki Allah için oruç tutuyoruz.

merhaba canm hoşgeldin dua et bol bol canm :KK16: Allah kalbimize göre versin inş. :KK16:

Hayırlı ramazanlar güzel annişler.. Bende birazdan yemeğe girişcem oruç tutamayanlardanım bende ama ramazan soframız güzel olsun ama dimi

3-4 gündürde oğluşumun hareketleri belirginleşti iyice pıt pıt attığını net hissediyorum artık dışardan hiç farkedilmiyo tabi ama sabah olunca falan kalk artık annecim diyo heralde :KK3: bugün benim burda hava gerçketende çok sıcak içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ateş basıyo her yerimi :KK17: allah tüm oruç tutanlara yardım etsin güç kuvvet versin inş :KK31:

ahhhh maşallah ya bende pıt pı bişiler hissediyorum tekme gibi değil ama resmen minik minik kıpırtılar hissediyorum :KK16: beklemiyordum bu kadar çabuk bugün dr.a sordum erken ama bu haftalarda zayıf olduğun için olabilir dedi :KK16: rabbim korusun meleklerimizi :KK16:
bezelye yerine taze fasulyemi yapsam acabaaaa:44:

taze fasülyeyi tercih ederim :KK56:

Canım nasıl çektiiii=((

Enejinize kuvvet.

ne kadar şanlslı eşleriniz benim garibim tam iftar saatine denk gelicek yemek hazırla et rabbim kuvvet sabır versin :KK25: inş.

perikızıııı denizzzz. sobbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev :KK52::KK52::KK52:

ben buralardayım heeee haberın olaa :)))

ayyy salata yapmadım aksama yapıcam sırtım kopuoo kızlar.. :KK43:
dınlenmem lazımm kasık ağrım ztn artık benden bırısı olduuu :KK53:

Son düzenleme:

salatayı 8 de yapsan olur canım dinlen birazz ya aaa yemek yapcam diye bi oturmadın valla:KK20:

kuzuşum aklımdasın yemek yemeğe gittim gizli kapaklı kociş yok ortada onun telden arıcam beleş var onda ahahhhh :KK33: bende sabırsızlanıyorum aramak için :KK52::KK54:

Sabah kalktım evi temizliyorm kayınbabam yıllık izinde evde yani hepimizden erken kalkar oturmuş tv izliyor bende ortalığı topladım yerleri silcem kızım bırak ya hergün ev mi silinir diyor :KK9: bi kayınbabami seviyorum içlerinde zaten=)))))

ay kızlar benımde anacığım geldi çok sanslıyım kii mutfağa zaten girmiyordum doğru düzgün eşim bayram etsin hamıleliğimden beri ilkkez geliyor hemen eline yemek listesi tutuşturdum hergun birini sec yap dedim canım benım ütülelenecekleri de koydum odasına kadın şok oldu. yavaş yavaş yaparsın dedim. anaların hakkı ödenmez. :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK49:

X