2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Benim doktorum oruç aasla izin vermiyor bebegin gelişme dönemi, halsizlik ve açlık seni etkiler diyor

selam anneler =) Allah'ın izniyle kızımmmm geliyorrrrrrrrr :KK8::KK8::KK8: çok şükür herşey yolundaydı minnakım hareketli elleri ayakları maşallah sübhanallah :KK16::nazar::emir_bebek: rabbim şu mübarek günlerde onları sağlıkla kucağımıza alıp hayırla büyütmemizi nasip etsin inş. :KK16: dileyen dua eden tüm kadınlara nasip etsin inş.:KK16::KK16::KK16:

çok ufak bir sıkıntım var :KK25: doğum kanalım çok kısa ve dar olduğu içn büyüme destekleyici progestan içicem yine :KK14::KK14::KK14: nefret ediyorum ben o ilaçtan ama hamişliğimin son haftasına kadar içmek zorundaymışım :KK14: haftaları uzatma açısından hastalarımda çok faydasını gördm içmelisin dedi...

23. hafta da 2. düzey renkli ultrasonumuz var :KK16: 2 hafta sonra yani 19. haftada tetanoz aşımız var. 3 lü test istemedi özellikle sorduk eşimle gerek yok 2li oldu iyiydi dedi :KK16: bizden bu kadar teyzeler :KK8:

yana yayılan göbek arkaya büyüyen popo kervanına hoşgeldinnnnnnnnnn:KK9::KK9:

tubişşşş anneler hisseder derler...
Bence sen hislerine güven canımmm...
Bnmda kasıgım agrııo adet olcakmısım gıbı artık alıştım vallaa
ılkınde hıc böyle seyler yaşamadım ama her hamılelık farklı oluyormuş demek kı
hayatta sureklı ogrenıyoruz ıste..

hislerim doğrumu çıkcak bakalım canım 24 ünde öğrencem allahın izniyle demekki herkeste olabiliyo canım kasık ağrısı içim nasıl rahatladı anlatamam iyiki varsınızzzz......... :KK1:

deneyelımmmm
canım akşam eve gidince koltuğa uzan sırt ustu..
bi müddet bekle... bebeişin bi tarafta sertlik oluşturacak eminim bndan..
yanı ben oylehıssedıyorum yoksa tekme mekme bende hıssetmıyorum hala :KK66:
sadece yer degıstıyor ıste yumru oluşuyor :KK31:

kuşummm o yumru bende de oluyo :KK52: dr. anlattım bugün aslında hareket hissetmen için erken ama zayıfsın ya olabilir dedi :KK12:

canım gerçekten çok sağol içime öyle bi su serptinki bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin benimde etrafımdaki herkes erkek diyo sanki ama bana bebeğim kız gibi geliyo nedense içimde öyle bi his var bakalım rabbim sağlıklı sıhhatli versinde cinsiyetin hiç önemi yok :KK12:

evet canm yakınlarda o hissiyatlar oluyo beniö eşimde sürekli erkek diyip durdu ama ben severken ağzıma hep kız geliyordu :KK16: sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inş. :KK16:

kızlar anlayanlar yorum yapabılır

bende bugun rüyamda 27 senelik arkadaşımı gordum rüyamda
cocuklugumuz beraber gectı hıç ayrılmadık hala oyle sadece ben bursadayım dıye daha az goruyoruz

neyse rüyamda emine ile onun yüzünden bı yerden kaçıyoruz yanı benıde sürüklüyor pesınden.. çatılardan fln atlıyor ama ben karnım acır dıye atlamıyorum neyse bırdan emıne kayboluyor bı bına varmış oraya gıdecekmışız
ay nerde bu kız derken.. bı kuyumcunun kapısından benı çağırıyor
hay allah burdaymış dıyorum yanına varıyorum ıcerde çeşit çeşit altınlar ve 3 erkek var ben tanımıyorum
ama emıne tanıyormuş
neyseee bı bakıyorum boynuna bı suru gerdanlık.. hani şu setlerımızın gersanlıklarından.. kimisi taşlı kimisi sade
kulaklarında da orta boy halka küpeler var takmış bı suru ard arda..
bende orda Trabzon burması bıleklıkelr varya cıt cıtlı
onlardan bı tane begenıp bılegıme takıyorum .. neyse sonra emıne ordakı çocukla tarsıyor kuyumcu dükkânından ckarken
kolumdakı bıleklıgıde cıkaıryorum..
dışarı çıkıyoruz emınenın sadece kulaklarındakı küpeler dıkkatımı cekıyor cok guzellerdı bombeli yuvarlak kupelerdı..
onları almış cıkmışş..
ne demek acep...

ben bu arakadasımla ılgılı evlenecegını gelınlgını bıle gormustum..
sımdı aklına gırdım çocuk yap dıye
ztn 34 yaşında gecen sene evlendı bı tane yap dıye basının etını yedım
oda ıstıyor artık ama emınde degıl bıraz rahat bı tıp yanı nasıl bakcam fln dıoo delıı :)))
belkıde hamıle kalcak
bılmıyorum ben oyle yordum ama ben ne arıom rüyada onu anlamadım :)))))

Rüyada altın kolye görmek, eş, dost, arkadaş ve yakın çevrenizde sevilip sayılan bir karaktere sahip olduğunuzu temsil eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, bir kız evlat sahibi olacağına işarettir. Erkek içinse, bu rüya iyiye yorulmaz. Bir kişiye rüyada altın kolye hediye ettiğini görmek, aşk yaşayacağınıza tabir edilir.

Rüyada altın küpe görmek, dinlemekten hoşlanılan son derece güzel bir sese ve müzik aletlerine işaret olarak yorumlanır. Şayet küpelerin üzerinde mücevher varsa veya incilerle süslenmişse hafız olmaya veya faydalı bir işin yarım kalmasını temsil eder. Kulağında halka olduğunu görmek, arkadaş çevresinde itibar ve saygınlık kazanılacağını simgeler. Gümüş küpe takmak ise, gebeliğin habercisidir.

böyle yazıyodu ama gerçi senin oğlun olcak pek sana uymadı ilki sanki :))

hayır diyelim Rabbim hayra çıkarsın canım.

kuşummm o yumru bende de oluyo :KK52: dr. anlattım bugün aslında hareket hissetmen için erken ama zayıfsın ya olabilir dedi :KK12:

evet canm yakınlarda o hissiyatlar oluyo beniö eşimde sürekli erkek diyip durdu ama ben severken ağzıma hep kız geliyordu :KK16: sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inş. :KK16:

erkek istediklerinden yapıyolar sanki birazda benim eşimde hiç farketmez ama erkek olmasını biraz daha fazla istiyorum gibi diyodu benim için farketmez ama gönlümden kız geçerdi hep herşeyden önce dediğin gibi canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda hiç farketmez :KK16:

kızlar anlayanlar yorum yapabılır

bende bugun rüyamda 27 senelik arkadaşımı gordum rüyamda
cocuklugumuz beraber gectı hıç ayrılmadık hala oyle sadece ben bursadayım dıye daha az goruyoruz

neyse rüyamda emine ile onun yüzünden bı yerden kaçıyoruz yanı benıde sürüklüyor pesınden.. çatılardan fln atlıyor ama ben karnım acır dıye atlamıyorum neyse bırdan emıne kayboluyor bı bına varmış oraya gıdecekmışız
ay nerde bu kız derken.. bı kuyumcunun kapısından benı çağırıyor
hay allah burdaymış dıyorum yanına varıyorum ıcerde çeşit çeşit altınlar ve 3 erkek var ben tanımıyorum
ama emıne tanıyormuş
neyseee bı bakıyorum boynuna bı suru gerdanlık.. hani şu setlerımızın gersanlıklarından.. kimisi taşlı kimisi sade
kulaklarında da orta boy halka küpeler var takmış bı suru ard arda..
bende orda Trabzon burması bıleklıkelr varya cıt cıtlı
onlardan bı tane begenıp bılegıme takıyorum .. neyse sonra emıne ordakı çocukla tarsıyor kuyumcu dükkânından ckarken
kolumdakı bıleklıgıde cıkaıryorum..
dışarı çıkıyoruz emınenın sadece kulaklarındakı küpeler dıkkatımı cekıyor cok guzellerdı bombeli yuvarlak kupelerdı..
onları almış cıkmışş..
ne demek acep...

ben bu arakadasımla ılgılı evlenecegını gelınlgını bıle gormustum..
sımdı aklına gırdım çocuk yap dıye
ztn 34 yaşında gecen sene evlendı bı tane yap dıye basının etını yedım
oda ıstıyor artık ama emınde degıl bıraz rahat bı tıp yanı nasıl bakcam fln dıoo delıı :)))
belkıde hamıle kalcak
bılmıyorum ben oyle yordum ama ben ne arıom rüyada onu anlamadım :)))))

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK52: altında küpede kız çocuktur yavrum Allah bilir ama benim görümceyi biliyosun rüyasında küpe görmüştü sonuç kız aman Allah'ım ya bugün arıcam onu buralarda ol bebek :KK23:

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :KK52: altında küpede kız çocuktur yavrum Allah bilir ama benim görümceyi biliyosun rüyasında küpe görmüştü sonuç kız aman Allah'ım ya bugün arıcam onu buralarda ol bebek :KK23:

o zmn ben sana rüyalarımı yazayım ozelden canım.. kendımde de küpe gormustum ben daha cınsıyetı fln dr söylemeden
arkayada yazdım kırmızı elma gordum ısırdım bı kere
dur yazıommm

Kızlar her iftar farklı yemekler tatlılar hazırlamak için benim her zaman kullandığım bir site vereyim. Hem güncel hem dini paylaşımları hemde güzel tarifleri var. ............com sizinde tarifine güvendiğiniz site varsa yazarmisiniz ?

ararız geceleri birbirimizi bizde ağlarız napalımm :KK9:

aynen gece 3-5 nöbetlerde görüşürüz gizo :KK9: bu arada nickimi değiştirdin sen :44:

o zmn ben sana rüyalarımı yazayım ozelden canım.. kendımde de küpe gormustum ben daha cınsıyetı fln dr söylemeden
arkayada yazdım kırmızı elma gordum ısırdım bı kere
dur yazıommm

yaz kuzum :KK34:

Awz önce reklama girdi sanırım adres görünmedi . Go ogle ye cahide jibek yazın çıkıyor.

Merhaba kızlarrrr...
Biz geldik herkese hayirli ramazanlar öncelikle eee kızlar görüşmeyeli nasılsınız umarim hamişlik yolunda gidiyordur hepimizin=)))))
Kızlar ben oruç tutmuyorum oruç tutup sevaba gireceğim diye cocugumuzu ac susuz bırakıp günaha girmeye ona bunu yapmaya hakkimiz olmadigini düşünüyorum ama herkes tutarken ben yiyorum tuhaf oluyor insan :KK1:

Rüyada altın kolye görmek, eş, dost, arkadaş ve yakın çevrenizde sevilip sayılan bir karaktere sahip olduğunuzu temsil eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, bir kız evlat sahibi olacağına işarettir. Erkek içinse, bu rüya iyiye yorulmaz. Bir kişiye rüyada altın kolye hediye ettiğini görmek, aşk yaşayacağınıza tabir edilir.

Rüyada altın küpe görmek, dinlemekten hoşlanılan son derece güzel bir sese ve müzik aletlerine işaret olarak yorumlanır. Şayet küpelerin üzerinde mücevher varsa veya incilerle süslenmişse hafız olmaya veya faydalı bir işin yarım kalmasını temsil eder. Kulağında halka olduğunu görmek, arkadaş çevresinde itibar ve saygınlık kazanılacağını simgeler. Gümüş küpe takmak ise, gebeliğin habercisidir.

böyle yazıyodu ama gerçi senin oğlun olcak pek sana uymadı ilki sanki :))

hayır diyelim Rabbim hayra çıkarsın canım.

anaaa bizim bebişin cinsiyeti belli değil ama bu tabiri görünce bu gece gördüğüm rüyam geldi gözümün önüne bende yüzük ve küpe gördüm hayır olsun inşallah.

Merhaba kızlarrrr...
Biz geldik herkese hayirli ramazanlar öncelikle eee kızlar görüşmeyeli nasılsınız umarim hamişlik yolunda gidiyordur hepimizin=)))))
Kızlar ben oruç tutmuyorum oruç tutup sevaba gireceğim diye cocugumuzu ac susuz bırakıp günaha girmeye ona bunu yapmaya hakkimiz olmadigini düşünüyorum ama herkes tutarken ben yiyorum tuhaf oluyor insan :KK1:

hayırlı ramazanlar anım
bende tutmuyorum bizim durum malum zaten zor bulmuşum...
dediğin gibi riske atmaya gerek yok...

Allah kabul etsin canım bende şişlik falan yok yatmadada sıkıntı yok. tuzdan mı oldu ki acaba ödem yapmıştır.

sağol cnm tuzlu pek yemem de kiloluyum zaten ondandır galiba ...doktorumu aradım hemşire doktor tutmayın diyo dedi ilerde bebekle ilgili sıkıntı yaratabilirmiş bünye susuz kalınca artık bugun tutuyum da yarın tutmam galiba...

selam anneler =) Allah'ın izniyle kızımmmm geliyorrrrrrrrr :KK8::KK8::KK8: çok şükür herşey yolundaydı minnakım hareketli elleri ayakları maşallah sübhanallah :KK16::nazar::emir_bebek: rabbim şu mübarek günlerde onları sağlıkla kucağımıza alıp hayırla büyütmemizi nasip etsin inş. :KK16: dileyen dua eden tüm kadınlara nasip etsin inş.:KK16::KK16::KK16:

çok ufak bir sıkıntım var :KK25: doğum kanalım çok kısa ve dar olduğu içn büyüme destekleyici progestan içicem yine :KK14::KK14::KK14: nefret ediyorum ben o ilaçtan ama hamişliğimin son haftasına kadar içmek zorundaymışım :KK14: haftaları uzatma açısından hastalarımda çok faydasını gördm içmelisin dedi...

23. hafta da 2. düzey renkli ultrasonumuz var :KK16: 2 hafta sonra yani 19. haftada tetanoz aşımız var. 3 lü test istemedi özellikle sorduk eşimle gerek yok 2li oldu iyiydi dedi :KK16: bizden bu kadar teyzeler :KK8:
canımm gözünaydıınnn hayırlı bir evlat olsun inşLLh :KK16:
eşin üzülmüştür tahminleri tutmadı diye :KK1:
dediğin gibi allahım isteyen herkese kız evladı da erkeği de tattırsın inşallah

ne güzel ya. ben de manyak oldum iyice neler yapıyorum:KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52: kocaman kulaklık bile taktım göbişime müzik
dinlettim yok benım minikten bir ses seda. yumru da yok ama kabak gibi görünen koca bir göbeğim var işte. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: neyse canlar bu akşam eve gidince yıne deneme yapayım bir kıpırtı hissetsem dünyalar benım olacak.
ya meleğim aynıyız
ben de hala hissetmiyorum bir iki kez bişey oldu ama bağırsak hareketi gibi geldi yani kızların hissettiğinden emin olduğu gibi biz ne zaman hissetces acaba...
neyse herşey yolunda olsun da bekleriz
senin kızla benim oğluş çok mu uslu nedir :13:

ayrıntılı usg ile renkli dopler denilen aynı şey mi kızlar???
sanırım değil ama renkli doplerden hiç bahsedilmedi bana.. ondan soruyorum

canımm gözünaydıınnn hayırlı bir evlat olsun inşLLh :KK16:
eşin üzülmüştür tahminleri tutmadı diye :KK1:
dediğin gibi allahım isteyen herkese kız evladı da erkeği de tattırsın inşallah

ya meleğim aynıyız
ben de hala hissetmiyorum bir iki kez bişey oldu ama bağırsak hareketi gibi geldi yani kızların hissettiğinden emin olduğu gibi biz ne zaman hissetces acaba...
neyse herşey yolunda olsun da bekleriz
senin kızla benim oğluş çok mu uslu nedir :13:

bende bağırsak hareketi dahi yok. öyle herhalde esselacım ağır olacaklar biraz. doktora gidince içimiz rahat eder inşallah. orda bari hareket etsinler.kurban olurum ben onlara nasıl da bekletıyorlar bizi parmak kadarlar ama. oynatıyorlar annelerini

X