kızlar yakında doktora gidecek olanınız varsa şu kasık ağrısını sorsa 15, haftamdayım bugün daha iyiyim ama özellikle sol kasığımda ağrı oluyo öksürdüğümde felan tamamen alt kısmı ağrıyo karnımın doktorum kasık ağrısını kabızlıktan olabilir dedi ama bazı arkadaşlarımda rahim büyüyünce olur diye böyle ağrı bilemiyorum yanii hangisi doğru ?
selam anneler =) Allah'ın izniyle kızımmmm geliyorrrrrrrrrçok şükür herşey yolundaydı minnakım hareketli elleri ayakları maşallah sübhanallah rabbim şu mübarek günlerde onları sağlıkla kucağımıza alıp hayırla büyütmemizi nasip etsin inş. dileyen dua eden tüm kadınlara nasip etsin inş.
çok ufak bir sıkıntım vardoğum kanalım çok kısa ve dar olduğu içn büyüme destekleyici progestan içicem yine nefret ediyorum ben o ilaçtan ama hamişliğimin son haftasına kadar içmek zorundaymışım haftaları uzatma açısından hastalarımda çok faydasını gördm içmelisin dedi...
23. hafta da 2. düzey renkli ultrasonumuz var2 hafta sonra yani 19. haftada tetanoz aşımız var. 3 lü test istemedi özellikle sorduk eşimle gerek yok 2li oldu iyiydi dedi bizden bu kadar teyzeler
canm hiç durmaksızın sürekli mi ağrıyor yoksa gün içinde ara ara mı ? Yani öyleyse normal hepimizde oluyo sol kasık kız bebiş derlerBenim hala soluma vuruyo ara ara Içini ferah tut.
Gunaydin annisler, ramazanimiz hayirli ve bereketli olsun insallah, bende bu yil oruc tutamayanlardanim, borc tutmakda cok zor zamaninda yapilan ibadet gibisi yok ama nasip diyelim bu sene ramazanda bole gecicek demekki..
Ben cok mutluyum 1 haftayi geckindir bebegimi cok rahat hissediyorum tarifi mumkun degil bunun :) insallsh en kisa zamandi herkes hissetmeye baslar
hayırlı ramazanlar bende bu sene oruç tutamayanlardanım eksikliğini çok hissediyorum ama mecburen tutat-mıyorum.16 haftalık olduk ilk defa ve 1 gün arayla 2 kere lekelenmem oldu.dr gittim görünürde bir şey olmadığını ve dinlenmemi söyledi.fazla ayakta kalmadan dinleniyorum.tarifi zor olan hareketlerimi kısıtlayan bir bel bel ağrım var uzun süredir.oturduğum yerden kalkamıyorum sağıma soluma güçlükle dönüyorum ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım.sebebini bilmiyorum dr kontrolümü bekliyorum ilk seferlerde bel ağrım hafifdi dr normal demişti.şimdi ne diyeceğini bilmiyorum..
keleback canım senınle aynı gidiyoruz bende beklıyorum .bana da soruyorlar artık hisedersin diye. Hissetmedim henüz deyince de şimdiye kadar olması lazımdı diyorlar öf moralim bozuluyor . Biliyorum aslında cahil de değiliz tüm kaynaklar yazıyor 22-23. Haftaya kadar hissedilmemesi normal diye ama yıne de insan takıyor kafasına. şu etraftakıler ne de çok biliyor.
tey teyyy tıssssssssssssss lılı lılı lılı lııııııı:119:
canım sağlıkla gelsinnn kızın inşallahhhh
bende bekliyordum bılıyordum kızın olacagınııııı
ay kullan ılacı nolcak yaa sayılı gun cabuk geçer canım..
hersey bebişlerimiz için...
yok canım gün içinde ara ara oluyo valla oluyosa sendedemi ara ara oluyo nasıl içim rahatladı anlatamam yeterki bebişim olsun doktora sordum aradım bişey demedi hımm anlam veremedim ona dedi kabızlıktanda olabilir felan dedi korkuttu beni normal demeyince(
keleback canım senınle aynı gidiyoruz bende beklıyorum .bana da soruyorlar artık hisedersin diye. hissetmedim henüz deyince de şimdiye kadar olması lazımdı diyorlar öf moralim bozuluyor . biliyorum aslında cahil de değiliz tüm kaynaklar yazıyor 22-23. haftaya kadar hissedilmemesi normal diye ama yıne de insan takıyor kafasına. şu etraftakıler ne de çok biliyor.
deniz im aynen bir kaç gün evvel dedin kesin kız diyeBende bugün dr. A gideceğim için akşamdan heycanlıydım bilinçaltımı desem ne desem rüyamda ultrasona giriyorum dr. Kesin kız diyo Hayırlısı hatta eşim dedi eminmisiniz diye Kesin dedi kukuş ortada dedi edepsiz kızım Rabbim herkeze tattırsın sağlıkla hem kızı hem erkeği
Tuğbacım çok normal şeyler yaşıyosun canm bende dr.uma sordum oda bişi demedi ama genelde tüm hamişler yaşıyorlar haftalar ilerledikçe azalıyor yavaş yavaş ben hatta o minik kasık sancısını seviyorum bile bebeğim büyüyor diye hissediyorumO minik sancılar yerini tekmişlere bırakıcak
Bana hep sol kasık kız dediler tuttu ben pek inanmadığım halde tahmini şeyleri hep denedim tuttu çin takvimi, kasık sancısı , bhcg değeri v.s. Hakkında hayırlısı olsun annesi miniğin büyüyor ne güzel işte sevin
keleback canım senınle aynı gidiyoruz bende beklıyorum .bana da soruyorlar artık hisedersin diye. hissetmedim henüz deyince de şimdiye kadar olması lazımdı diyorlar öf moralim bozuluyor . biliyorum aslında cahil de değiliz tüm kaynaklar yazıyor 22-23. haftaya kadar hissedilmemesi normal diye ama yıne de insan takıyor kafasına. şu etraftakıler ne de çok biliyor.
canım gerçekten çok sağol içime öyle bi su serptinki bu mübarek günde rabbim gönlüne göre versin benimde etrafımdaki herkes erkek diyo sanki ama bana bebeğim kız gibi geliyo nedense içimde öyle bi his var bakalım rabbim sağlıklı sıhhatli versinde cinsiyetin hiç önemi yok
herkesi kafaya çok takma millet bildiğine konuşmuyoya herkesin farklı farklı olabilir sonuçta canım...
deneyelımmmm
canım akşam eve gidince koltuğa uzan sırt ustu..
bi müddet bekle... bebeişin bi tarafta sertlik oluşturacak eminim bndan..
yanı ben oylehıssedıyorum yoksa tekme mekme bende hıssetmıyorum hala
sadece yer degıstıyor ıste yumru oluşuyor
Canim hic merak etme yakinda hissedersin benden 1 hafta onde olan kuzenimde henuz hissetmiyormusdoktora bebegimi hissettigimi soledigimde henuz erken ama senin kilo durumdaki gebelerin hissetmesi norma dedi hissetmek icin beklenen hafta seninde soledigin gibi 22-23 haftalari ama insallah erken hissetmeye baslarsin varligini yeni anladim bu yavrusun :)
deniz im aynen bir kaç gün evvel dedin kesin kız diyebende bugün dr. a gideceğim için akşamdan heycanlıydım bilinçaltımı desem ne desem rüyamda ultrasona giriyorum dr. kesin kız diyo hayırlısı hatta eşim dedi eminmisiniz diye kesin dedi kukuş ortada dedi edepsiz kızım rabbim herkeze tattırsın sağlıkla hem kızı hem erkeği