Ya onlara bayılıyorum.
1,5 sene önce bir arkadaşım doğum yapmıştı Aralık'ta. 20 günlükken gezmeye başladılar. Kızı da maşallah hiç hasta olmadı. Bu akşam ona gideceğim, bakiim neler almış o zamanlar.
Ben Ankara'dayım canım. Burada Nata Vega AVM'de gördüm. Erkek bebek kıyafetleri o kadar tatlıydı ki kızım olacak olmasına rağmen sadece onlara baktım. Hırkalar, tişörtler harikaydı.canım çok geçmiş olsun taşlar çok ağrı yapar diye biliyorum allah şifa versin
bende de hipotiroidi var, burda bikaç arkadaşta daha... canını sıkma benim ilaç ta yüksek doz
çok var hamilelikte tiroid ilaçları içen...
bebeler allaha emanet...
chicconun outlet mağazası nerde canım? istanbuldasın sen dimi?
özellikle erkek bebekler diyince bakmak istedim
canlarımmm benim de fenaydı kaşıntııı
dr.uma da danışmıştım
lansinoh lanolin krem var göğüs ucu için onu kullanmamı söylemişti
alın öneririm, kaşıntıya ii geldi ve emzirirken çatlaklar için de çok önerilen bi kremmiş bu
kremleyip silmeden tekrar emzirilebiliyomuş aklınızda olsun
anaaam nerden buu çok tatlııı
bilmiyorum canııım görsellerden buldum sezonu değil ya şuan bulamayız sanırımm araştırmalarım sürüyo ama
kızlar bu da cok ciciiiiiii
aynenn kasım gibi falan ancak kışlıklar gelir diyo gittiğim mağazalar yuh yani :26:doğuma yakın alırız bizdeeee :) cok cicilerrrr cunkuuuu...
nerden bu ciciim görsellermi yoksa satışı olan bi sitemi
next:26:
ama varmıdır bılmıyorum gecen sene aral ıcın bıseyler buldum ablama soyledım gıdıp baktı kalmamıştıııııı(
tr ye gelirken getırcektı
Ben bi de gidip gidip yazlık bebek kıyafetlerine bakıyorum. Çok şirin elbiseler var, mayosuna bile karar verdim ama kışlık bi şeyi yok kuzumun:))aldım canım bunu duymaya ihtiyacım varmış birinin al demesi lazım benim almam için
ben kendi kotamı doldurdum bu yaz yoksa eşim beni öldürüüüürrr bebiş alışverişyle kendimi tatmin ediyorum
Bak mama ve pompayı hiç düşünmemiştim. Dün bir battaniye gördüm, polar gibi kalındı, galiba içine yorgan falan da sokulabiliyor. Dışarı çıkarken iyi olur gibi geldi. Kıyafetleri dediğin gibi alayım. 0-0 mı 0-3 mü?
ya ben bittim o siteye buraya kargosu yokmuuu
Kızlar merhabaaa=)
2 günlük tatil kaçışından sonra dün sabaha karşı ist un pis havasına kendimize attık
12 den beri geçmişi oluyorum ne yoruldum ya okurken bile 5 sayfa ilerledi maşallah=))
ESTERYA sonucunun temiz olmasına çok sevindim gözün aydın kuzum.
Kabızlık bahsedenler bende de başladı
bugün aç karnınına sizi dinleyip 1 kaşık zeytinyağı içtim mahvoldum iğrençti.Bir daha asla içmem
Tüm günüm mahvoldu
Krnım çok sert ve sancım çok.Cemredeniz normal olduğunu söyledi.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum.
2 günlük deniz kum günerş bile süper geldi.
Denizden mikrop kapma korkusuyla tatili erteleyenler çok pişman olursnuz.
Kendinizi şımartın ve deniz suyuna dalmadan yazınızı bitirmeyin kızlar.
Çok güzel canım, buna benzer bir şeyi annem de ilk evlendiğimde almıştı. Oğlum olacağına emin olduğu için mavi almış:)) Bedeni uysa bari, mavi falan dinlemeden giydiririm.bakk bu nasıllll süper yaa cok buyuk kolaylık
Anam bu ne tatlılık ya