2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende gezicem valla.. Allah ızın verırse tabı..
ben aral yaz bebegıydı ama onuda hıc korumadım
aral hala soğuk su ıcer. kışında oyle.. hıc hastalanmadı . bı tek okuldan rotavırus kapmıştı..
nezle grıp oluyor tabıkı o da normal..
dışarda bu tulumu gıydırıp avm de yada gıttıgımız yerde çıkartıp hemen pusetın alt bolmesıne koyarız rahat olur dıye duşundum
:44:

Ben Ankara'dayım canım. Burada Nata Vega AVM'de gördüm. Erkek bebek kıyafetleri o kadar tatlıydı ki kızım olacak olmasına rağmen sadece onlara baktım. Hırkalar, tişörtler harikaydı.

Kızlar merhabaaa=)
2 günlük tatil kaçışından sonra dün sabaha karşı ist un pis havasına kendimize attık

12 den beri geçmişi oluyorum ne yoruldum ya okurken bile 5 sayfa ilerledi maşallah=))

ESTERYA sonucunun temiz olmasına çok sevindim gözün aydın kuzum.

Kabızlık bahsedenler bende de başladı
bugün aç karnınına sizi dinleyip 1 kaşık zeytinyağı içtim mahvoldum iğrençti.Bir daha asla içmem
Tüm günüm mahvoldu

Krnım çok sert ve sancım çok.Cemredeniz normal olduğunu söyledi.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

2 günlük deniz kum günerş bile süper geldi.
Denizden mikrop kapma korkusuyla tatili erteleyenler çok pişman olursnuz.
Kendinizi şımartın ve deniz suyuna dalmadan yazınızı bitirmeyin kızlar.

aldım canım bunu duymaya ihtiyacım varmış birinin al demesi lazım benim almam için

ben kendi kotamı doldurdum bu yaz yoksa eşim beni öldürüüüürrr bebiş alışverişyle kendimi tatmin ediyorum
Ben bi de gidip gidip yazlık bebek kıyafetlerine bakıyorum. Çok şirin elbiseler var, mayosuna bile karar verdim ama kışlık bi şeyi yok kuzumun:))

kızlar görsellerde çok güzel tulumlar var ama yabancı siteler satışta değil lütfen bulursanız burda da paylaşın ben bayıldım bu tatlı tulumlara baksanıza:) hehehe bakmaya doyamıyor insan

Eklentiler

• $tulum.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $tulum2.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 28

0-3 ay canım daha sonra 3-6 ay sonra 6-9 ay alıyorsun. Bebek büyüdükçe.

ya ben bittim o siteye buraya kargosu yokmuuu

hiççç bilmiyorum ama sıteden alışveriş yapabılıyorsun.. demekkı gonderılıyor ama kargo cokkk tutar soylıyım bacikooo

evet evet evetttt yaşasın tatil deniz kum guneşşş..
canım 3 gun wc ye cıkmamıssın orlarda .. normal bence gıdınce geçer dıye umuyorum
bebış olmasa 3 gun sorun degıl ama artık plesantası kendısı suyu fln derken cok yer kaplıyor bızım mınıkler
bırde baarsaklar baskı yapıo ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…