- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Bu da süper. H&M'de bunlara benzer kıyafetler vardı. Bu akşam bir bakayım.kızlar bu da cok ciciiiiiii
kızlaar hastane çıkışı bakıyorum ama sizce yeni doğanmı alınmalı 0-3 aymı?
yeniidoğanlar kaç kiloya kadar olur ?
oooff çok zormuşşş bu alışveriş işi biz toplanıp liste yapalım bence
Ayyyy kızlarrrr cok güzel bigundu :)
Saat 2 gibi hava açınca eşim bizi önce kumlaya sonra fıstıklıya götürdü.
Baba oğul çokk eğlendiler kumla iyi değildî
Ama fıstıklı harikaydı denizi tertemiz kumu altın gibi
Aralım dönmek istemedi. Ha bire yüzdü kumdan kale yaptı
Eğlendi bol bol. Ben sadece fıstıklıya yüzdüm tertemizdi suyu
Geri dönüşte sahilde yemek yedik
Oğluşun uyudu arkada.
Telefonlarında evde unutmuşuz :) super oldu telsiz fln :)
Ölüyorum yorgunluktan.
Oğlum gelmicekti ama kararını değiştirdi.
İyiki gelmiş sonra vicdan azabı duyardım kuzum gelemedi diye
Eki Görüntüle 749923 Eki Görüntüle 749924
Bunlarda benim göbeğim ellerim ayu kadar çıkmış gerçektende öyle ellerim çok büyük göz yanılması değil
Şimdi çektim bunları
kızlar merhaba herkese..
nasılsınız bebişleriniz nasıl? biz gecen hafta doktora gittik.. %100 erkekmisiz öncelikle bunu kesinleştirdik. onun dısında keyfi iyi kıpır kıpır oynasıp duruyor. oglum ateşlendi iki gün sebepsiz yüksek ateş oldu ama su an iyi viral bir enfeksiyon salgını varmıs sanırım o yuzdenmiş küçük cocukları olanlar aklınızda bulunsun sizinde.
bu arada ciddi bir isim arayısı içindeyiz. bir türlü sonuca baglayamıyoruz .
eşim hakan diyor. kaan a cdden cok uyuyor ama hakan adını sevmem ben hiç. bense yaman sinan atahan arhan diyorum. keremi ve arda yı cok istiyorum ama ona da olmaz dedi. sinan ve atahan dan hoslandı gibi. gecen deniz dedi benimde cok aklım yatmıstı ama sonradan istemedi:)) böyle işte. fikir verin kızlar sizde.
kızlar dörtlü test sonucum kötü çıktı. risk 1:373, pazartesi cerrahpaşaya gideceğim amniyosentez yapılabilir dedi doktorum
Bir hafta ara ile iki doktora gittim biri kız dedi biri erkek
kızlarr selammm.. öldüm öldüm bittimm yaa mahfoldukkkk
eşimle yine gecen hafta sonundan kalma buyuk işlere devam ettik
oğlumun odasının şeklini değiştirdik dolabını yatağını itmesinde cok yarıdm ettim baya ıteledım umarım bışey olmamıştır bebişe
bi çekyat vardı onu bebeğin odasında açılan yere koyduk .. halıları balkona goturup fırçaladım tum ıcındekı tozları fln :)
alt komşum yoktu bugun rahat rahat temızledım gızlıden :))) sadece süpürünce ıcıme sınmıyor arada atıyorum balkona
gündüzden aralı havuza ındırmıstım sonra eve getırdım yemek yaptım o sırada eşim geldı salata yaptım
sonrada işler halılar derken mahfoldummmm
ama süper oldu yaa off arka odalar ferahladı..
bu arada aral odasında yüksek bı yerden duşup alnını yere çaktı morardı alnı(
gecen hafta sonu eşim beni denize goturucektı ve hatırlarsanzı yağmur yagmıstıııı cok kötuydu hava
bu hafta sonu ramazan öncesi bi gidelimn demişti veee az once gordukkii şimşek çakıo yaaa
kaderimee bak bnm yaaa
kızlar sizlerinde ellerine saglıkkkk
Bizde bugun doktora gittik cinsiyet belli oldu. Kızımız olacak inşallah :) Gizem bizim cinsiyeti de ekler misin sehir de istanbul. Herkese iyi geceler
Ben bi de gidip gidip yazlık bebek kıyafetlerine bakıyorum. Çok şirin elbiseler var, mayosuna bile karar verdim ama kışlık bi şeyi yok kuzumun:))
Kime gidiyordun tiroid için? Ben Fulya Tezok'a gidiyorum. Annem, eşim ve kayınpederim ondan çok memnun. Hastane pahalı gerçekten. O yüzden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım, nispeten ucuza geliyor. Takibini nerede yaptırıyorsun?
Bu da süper. H&M'de bunlara benzer kıyafetler vardı. Bu akşam bir bakayım.
hiç sevmem ben ama biyerden bul ve ye bence :))canm mercimek köftesi çektiiiiiiiiiiiiiiii
Aylaaar sonra ilk mikmik gerçekleştii korkumdan kasılmaktan bi hal oldum unutmuşum valla
Ayyy gizooo bizimde gece aylaaaar sonraaa mik mik
biz iki kişiyiz kızımla ben
merhaba benim bebeğimin de cinsiyeti kesinleşti.12+6 da dr erkek gibi demişti.dün başka bir dr da erkek olduğunu söyledi.2 .çocuğumda erkek oldu.hayırlısı olsun.kızım olmasını çok isterdim ama naisp.oğluma arkadaş geliyo.eşimin duası kabul oldu.3. bebeğe yol açıldı sanırım.
oleyyyyy yalnız degılım bnm gıbı 3. yü düşünen biri dahaaa
bende 3. düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce
biliyorum ki oğlum doğunca gozum yemicekkkkk
Selaaaaammm
Kızlar, dün dörtlü testimizin sonucunu aldık, çok şükür doktor; bu sonuçlara göre
Özürlü olma ihtimali çok çok düşük diyerek rahatlattı bizi...
Sonrasında bunu eşimle Starbucks'da kahve içerek kutladık..Güzel bir gün geçirdik başbaşa,çocuk sayısı cok olunca
İnsan özlüyor birlikte vakit geçirmeyi
Ama eve geldiğimde Ezgi o iri gözleriyle bana bakıp anneee diyipte sarilinca kendimi suclu hissettim
Gizoom, resmine baktım canim fıstık gibi olmuşsun cano
Demekk öyle heeee mimikçiker siziii
MTA ve agresifmelek kızlar ne güzel gobusleriniz varr masallah
Agresifcim senin göbüşü topigin en kocagöbüşü ilan ediyorum
daha kimseler yok ama nasılsa gelırsınız umarım herkes iyidir.
ben dün birşey buldum topikleri gezerken çok hoşuma giiti hemen sipariş verdim kaçırmak istemedim. ÇINGIRAK evet daha erken ama napııım çok tatlı.
Ay ama çok şirinleryazlığı al giydir hatta aralıkta
kışlıklara baksana kuşuum napcan mayoyu şimdiden
kızlaar 5 ağustosa ayrıntılı ultrason randevusu alıcammm 21+0 olduğum gün tam uygunmu sizcee?
bende 6 ağustosa aldım. güne göre veriyorlar zaten onlar daha iyi bilir şu anda kaç haftalık oldğunu söylediğinde onlar uygun güne veriyorlar. benm cumartesi kontrolüm vardı. doktorum bugünden rendavunu al dedi gittik aldık 6 ağustosa 45dk sürüyormuş.
Sana msj yazmaya çalışıyorum ama telefon sürekli siteden çıkış yapıyor, yazamadım bir türlü. Haklısın tabi o kadar para verip güvenemiyorsan. Ufuk'ta kime gidiyorsun?fulya hanımdı sanırım prof, yaşlı bir bayan, ama inan bana hiç memnun kalmadım, dünya para verip kontrole gidiyordum, benim değerlerim normal olmasına rağmen ilaç dozumu artırdı, önce birşey demedim, sonra geri hastaneye döndüm ve sordum normal değer aralığındayken niye dozu yükselttiniz dedim, " a gözümden kaçmış, yanlışlık olmuş, aynı ilac dozuna devam et" deyince güven sıfıra indi, ufuk ünv. ne gidiyorum şimdi. gebelik takibi için tüp bebek yaptırdığım centrum kliniğe gidiyorum.
1 ay kadar önce görmüştüm canım, inşallah duruyordur. Her yer yazlık kıyafet. Akşama bakıp size de haber vereceğim.aa h&m'de varsa koşa koşa giderimmmmmm bizede söyle mutlakaaa
hiç sevmem ben ama biyerden bul ve ye bence :))
kızlar şu ayrıntılı usgye en erken ben giricem herhalde cumartesi günü benden önce giren varmı? daha erkene randevu alsa önceye alırdım ama dolu.
gelince hemen yazarım nasıl birşye inşallah bebeğim sağlıklıdır bir tekme atsa dünyalar benım olacak
ufuk a yeni başladım, daha önce devlet hastanesine gidiyordum ama gebelik olunca özele gitmek zorunda kaldım, aslında ahmet çorakcı diye iyi bir endoktrin uzmanı var ama muayenesi 350 tl, bende onun hoca olduğu ufuk a gidiyorum, kıvanç bey yapıyor takibi ama hoca ile görüsüp öyle ayarlıyorlarmış dozuSana msj yazmaya çalışıyorum ama telefon sürekli siteden çıkış yapıyor, yazamadım bir türlü. Haklısın tabi o kadar para verip güvenemiyorsan. Ufuk'ta kime gidiyorsun?
dışarda yemesen keske, bende çalışıyorum ve eve gidene kadar pestilim çıkıyor ama mümkün olduğunca dışarıda yememeye çalışıyorum, toxoplasma negatif çıktı benim o yüzden dikkat ediyorum, eskiden hiç meyve yemezdim şimdi sürekli meyve istiyor canım , şuanda en nefret ettiğim meyve olan şeftaliyi yiyorum:)o kadar acıktımki düşüp bayılıcam şimdiiii.
dikkat ettim ne zaman faydasız bişey yesem o an ben doyuyorum ama bebek doymuyo demek yararlı bşy yemediğim için hemen acıkıyorummm.
ama sebze meyve yediğimde böyle olmuyo.öğlen faydasız bişey yemiştim şuan önden deli gibi gözüm döndü açlıktan eve yemek yiyip gidiyim bari uğraşamicam evde hiç pişene kadar bayılırım zaten
Canim ben varim persembe aksami giricem nasipse, bende cok merak ediyorum nasil bisey diye
dışarda yemesen keske, bende çalışıyorum ve eve gidene kadar pestilim çıkıyor ama mümkün olduğunca dışarıda yememeye çalışıyorum, toxoplasma negatif çıktı benim o yüzden dikkat ediyorum, eskiden hiç meyve yemezdim şimdi sürekli meyve istiyor canım , şuanda en nefret ettiğim meyve olan şeftaliyi yiyorum:)