o kdr açıktım kıııı anlatamammm... ama ne yesem yarıyor yaaa
ben bu hale gelecek kadın mıydım
kımse bende cok kılo almamış gorunuyor valla topıkte..
Allahtan zayıf hamıle kalıyorum yoksa kendımden sogurdum
eşimi ekler almaya yolladım balkonda dınlenıcez aral uyumak uzere..
o gelmeden yemeklerden ttırtıklasam mı :44::44:
Çok yormuşsun kendinikızlarr selammm.. öldüm öldüm bittimm yaa mahfoldukkkk
eşimle yine gecen hafta sonundan kalma buyuk işlere devam ettik
oğlumun odasının şeklini değiştirdik dolabını yatağını itmesinde cok yarıdm ettim baya ıteledım umarım bışey olmamıştır bebişe
bi çekyat vardı onu bebeğin odasında açılan yere koyduk .. halıları balkona goturup fırçaladım tum ıcındekı tozları fln :)
alt komşum yoktu bugun rahat rahat temızledım gızlıden :))) sadece süpürünce ıcıme sınmıyor arada atıyorum balkona
gündüzden aralı havuza ındırmıstım sonra eve getırdım yemek yaptım o sırada eşim geldı salata yaptım
sonrada işler halılar derken mahfoldummmm
ama süper oldu yaa off arka odalar ferahladı..
bu arada aral odasında yüksek bı yerden duşup alnını yere çaktı morardı alnı(
gecen hafta sonu eşim beni denize goturucektı ve hatırlarsanzı yağmur yagmıstıııı cok kötuydu hava
bu hafta sonu ramazan öncesi bi gidelimn demişti veee az once gordukkii şimşek çakıo yaaa
kaderimee bak bnm yaaa
kızlar sizlerinde ellerine saglıkkkk
Sen doğumdan sonra verirsin yine bacımo kdr açıktım kıııı anlatamammm... ama ne yesem yarıyor yaaa
ben bu hale gelecek kadın mıydım
kımse bende cok kılo almamış gorunuyor valla topıkte..
Allahtan zayıf hamıle kalıyorum yoksa kendımden sogurdum
eşimi ekler almaya yolladım balkonda dınlenıcez aral uyumak uzere..
o gelmeden yemeklerden ttırtıklasam mı :44::44:
Sen doğumdan sonra verirsin yine bacım
Bizde bugun doktora gittik cinsiyet belli oldu. Kızımız olacak inşallah :) Gizem bizim cinsiyeti de ekler misin sehir de istanbul. Herkese iyi geceler
Sağolun kızlar :)
Valla mahfoldum yaa bende coktırstım bebek için
Ztn kaç gündür sesi çıkmiiiii yavrumun
Çamaşırlar yıkanık şimdi :) eşim asıcak ehuheeee
Ya ben dayanamadım eşimi aradım be minik pizzalardan al dedim
Pastanede satılıyor ya çayla yiyicem
:26:
Gizem eşin gecmi geliyor işten canooo
Ekmeğin var dimi :44:
Yaaa şimşek çakıooooo
hayırlı olsun canım kızın...
ankette oyunu kullandın mı ?
valla kızlar yıne atağa gectı paşalara yaklaşıyorlar
Rengimiz mavi teyzelerimiz))))
Aylaaar sonra ilk mikmik gerçekleştii korkumdan kasılmaktan bi hal oldum unutmuşum valla
hala bitmedimi ya yuhh neyse gez dolaş keyfini çıkar tatilin :)
ne zaman kontroll?
bizde cuma sabah gidiyoruz gün sayıyorummmm
ay esraa nerelerdesin yaaa... bitmedi mi tatill
nasıl gidiyor ?
çağan korkuyor mu sudan kac yasındaydı cnm aralda 3 yaşındayken tırsıyordu alıştı artık
aslında havuza fln soksan alışır dırekt denizden korkuyorlar
çocuk havuzunda alıştı aral sımdı sureklı boyu gecen yerlerde gezınıp duruyor
çağanda alışır inşallah yaz sonuna kadar
canım gözün aydın rabbım saglıklı kucagan almayı nasp etsın inşallah canım benım iyi geceler tatlı uykular
Kis sen benim uzerime 2. Kere godiyorsunn..ben 18 haziranda gitmistim galibaaaa...bu ayin sonunda yine giderim...ablamin yanjndayim o da dr zaten ilaclarimi ona yazdiracagim
Tatilim daha yeni basladiii seker...simdi nevsehirdeyim peribacalari avanos geziyoruz bakalum...ablamin yanjndayiz.. 21 temmuzda afyon kaplucalara ordan da izmir dikiliye k.validelere gecicez.. tatilimuz 2 ayy :)))
Cagan 4 yasinda simdi geciyor hatta.
gecen sene tam alisti donmek zorunda kaldik. .
evet aslunda havuzz daha iyi...durgun su nede olsaa...
Bu sabah seni operek nisanimiz kutlu olsun diyecektim kiyamadim telefonda soylemek istemedim aksam yuzyuzeyken diyecektim sen yazdin en iyi en kotu degil her saniye her an seninle mutluyum ben oglumla ve yeni dogacak olanlada gururluyum dahasi hep iyi yonde olun insallah nisan yildonumumuz kutlu olsun askim
ayyy kizlarrr gerdege girer gibiii:))))
Acilisii yapmissinizz.. bizde tatilden once olmustu.. 1 hafta gecti ustundenn:)) ramazanda geliyorrr...esim icin iyice zor olacak:)
Aral nasil oldu iyilesti mi morarma falan var mii..
Mikmik ne kız, güldürdün beni sabah sabahAylaaar sonra ilk mikmik gerçekleştii korkumdan kasılmaktan bi hal oldum unutmuşum valla