2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

tahlildelökosit kaç çıktı canım bende de var diyorda benim kaynım ürolog herinsanda bir miktar çıkar dedi bende bol su içiyorum ilaç verse kullanmam sanırım... gerek yok koku olmadığı sürece

kızlarr selammm.. öldüm öldüm bittimm yaa mahfoldukkkk
eşimle yine gecen hafta sonundan kalma buyuk işlere devam ettik
oğlumun odasının şeklini değiştirdik dolabını yatağını itmesinde cok yarıdm ettim baya ıteledım umarım bışey olmamıştır bebişe
bi çekyat vardı onu bebeğin odasında açılan yere koyduk .. halıları balkona goturup fırçaladım tum ıcındekı tozları fln :)
alt komşum yoktu bugun rahat rahat temızledım gızlıden :))) sadece süpürünce ıcıme sınmıyor arada atıyorum balkona

gündüzden aralı havuza ındırmıstım sonra eve getırdım yemek yaptım o sırada eşim geldı salata yaptım
sonrada işler halılar derken mahfoldummmm
ama süper oldu yaa off arka odalar ferahladı..
bu arada aral odasında yüksek bı yerden duşup alnını yere çaktı morardı alnı (

gecen hafta sonu eşim beni denize goturucektı ve hatırlarsanzı yağmur yagmıstıııı cok kötuydu hava
bu hafta sonu ramazan öncesi bi gidelimn demişti veee az once gordukkii şimşek çakıo yaaa
kaderimee bak bnm yaaa

kızlar sizlerinde ellerine saglıkkkk

aşkıım ne kadar yormuşsun kendini yaaa dinlen ayaklarını uzat yarında yerinden kalkma mümkünseeeeellerinize sağlıkkkk :))
aralada geçmiş olsun canımcım çocuk işte düşe kalka büyüyolar dimi :))
bende şimdi hazırlandım emrahı bekliyorumm tanıyamicak beni süslendim şıkır şıkır giyindim aylar sonra kapıyı açtığımda yanlış gelmişim diyip gidebilir bile

Tesekker ederim canimmm..

kızlar dörtlü test sonucum kötü çıktı. risk 1:373, pazartesi cerrahpaşaya gideceğim amniyosentez yapılabilir dedi doktorum
Benim arkafadin 50 de 1 di degeri....
amnoyosentez yaptirdi...simdi cok saglikli bir yasinda oglu...

1/373aslinda yinede dusuk bi deger sen ferah tut...dusunku 373 de 1 ...uzme kendini arkadasimmm...

Ooohhh misler gibiii ev. tertemizz olmusss...valla enerjine hayran kaldimm..

Aralciga da cok gecmis olsun canim...bizim cagan sudan azcik korkuyor... denize zor girfiroyorumm sipayi...

tahlildelökosit kaç çıktı canım bende de var diyorda benim kaynım ürolog herinsanda bir miktar çıkar dedi bende bol su içiyorum ilaç verse kullanmam sanırım... gerek yok koku olmadığı sürece

Cnim lökasit negatif yazio.alttada lökasıt 1-2 yassı epidel 18 20 bakteri az kristal yok diger yok yazio.onun dsndaki bütn dgerler negatf cnim.anliosan yorumlas misn açaba

Ooo gizossss bravoooo kiskandimmvalaaa
biz annemlerdeyiz simdide nevsehire ablama geldik hep birlikte..adama da hic ilgi gosteriyorum...:))

Iyiyim kuzumm. bugun avanosta gezdikk guzrlceee...kuru bulant ilar hala devam ediyor....

cinsoyet daha yok..kontrol gunu yaklasiyorr...

hala bitmedimi ya yuhh neyse gez dolaş keyfini çıkar tatilin :)
ne zaman kontroll?
bizde cuma sabah gidiyoruz gün sayıyorummmm

ay esraa nerelerdesin yaaa... bitmedi mi tatill
nasıl gidiyor ?
çağan korkuyor mu sudan kac yasındaydı cnm aralda 3 yaşındayken tırsıyordu alıştı artık
aslında havuza fln soksan alışır dırekt denizden korkuyorlar
çocuk havuzunda alıştı aral sımdı sureklı boyu gecen yerlerde gezınıp duruyor
çağanda alışır inşallah yaz sonuna kadar

o kdr açıktım kıııı anlatamammm... ama ne yesem yarıyor yaaa
ben bu hale gelecek kadın mıydım
kımse bende cok kılo almamış gorunuyor valla topıkte..
Allahtan zayıf hamıle kalıyorum yoksa kendımden sogurdum

eşimi ekler almaya yolladım balkonda dınlenıcez aral uyumak uzere..
o gelmeden yemeklerden ttırtıklasam mı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…