Selam kızlar.şıze bi sorum olack.doktor idrar tahlilinde cok az enfksiyn gördü.bol su iç ddi.ve üromisin saşe die bi toz verdi.tek kullanmlik suyu karıstırilan.bgn prospektüsünü okudum ve ıcime sinmedi.pek önerilmio.hamilelikte kullanilmamldr dio.doktrda cok az diyince 2lemde kaldim.4lt kesin su iciyorum.bilgsi olan arkadaslrdan fikir istiyrum.yardmci olursanz sevinrm.
kızlarr selammm.. öldüm öldüm bittimm yaa mahfoldukkkk
eşimle yine gecen hafta sonundan kalma buyuk işlere devam ettik
oğlumun odasının şeklini değiştirdik dolabını yatağını itmesinde cok yarıdm ettim baya ıteledım umarım bışey olmamıştır bebişe
bi çekyat vardı onu bebeğin odasında açılan yere koyduk .. halıları balkona goturup fırçaladım tum ıcındekı tozları fln :)
alt komşum yoktu bugun rahat rahat temızledım gızlıden :))) sadece süpürünce ıcıme sınmıyor arada atıyorum balkona
gündüzden aralı havuza ındırmıstım sonra eve getırdım yemek yaptım o sırada eşim geldı salata yaptım
sonrada işler halılar derken mahfoldummmm
ama süper oldu yaa off arka odalar ferahladı..
bu arada aral odasında yüksek bı yerden duşup alnını yere çaktı morardı alnı(
gecen hafta sonu eşim beni denize goturucektı ve hatırlarsanzı yağmur yagmıstıııı cok kötuydu hava
bu hafta sonu ramazan öncesi bi gidelimn demişti veee az once gordukkii şimşek çakıo yaaa
kaderimee bak bnm yaaa
kızlar sizlerinde ellerine saglıkkkk
günaydın kızlar
hastalarımız var yine, çok geçmiş olsun allah şifa versin
canım geçmiş olsun,
senin adına sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda olur hepimiz için
inşallah sağlıkla yavrumzuu kucaklarız
canım iyi tatilller sana da.... ne güzel tadını çıkar
ben 3lü ve 4 lüyü yaptırmadım 4lü yü yapmak istemeyince onun içinde bakılan afpyi yapmak istedi drum
17.hafta afp yi yaptım ben
ayrıntılı 20.haftada yapılıyor
24 te de şeker yüklemesi
Benim arkafadin 50 de 1 di degeri....kızlar dörtlü test sonucum kötü çıktı. risk 1:373, pazartesi cerrahpaşaya gideceğim amniyosentez yapılabilir dedi doktorum
kızlarr selammm.. öldüm öldüm bittimm yaa mahfoldukkkk
eşimle yine gecen hafta sonundan kalma buyuk işlere devam ettik
oğlumun odasının şeklini değiştirdik dolabını yatağını itmesinde cok yarıdm ettim baya ıteledım umarım bışey olmamıştır bebişe
bi çekyat vardı onu bebeğin odasında açılan yere koyduk .. halıları balkona goturup fırçaladım tum ıcındekı tozları fln :)
alt komşum yoktu bugun rahat rahat temızledım gızlıden :))) sadece süpürünce ıcıme sınmıyor arada atıyorum balkona
gündüzden aralı havuza ındırmıstım sonra eve getırdım yemek yaptım o sırada eşim geldı salata yaptım
sonrada işler halılar derken mahfoldummmm
ama süper oldu yaa off arka odalar ferahladı..
bu arada aral odasında yüksek bı yerden duşup alnını yere çaktı morardı alnı(
gecen hafta sonu eşim beni denize goturucektı ve hatırlarsanzı yağmur yagmıstıııı cok kötuydu hava
bu hafta sonu ramazan öncesi bi gidelimn demişti veee az once gordukkii şimşek çakıo yaaa
kaderimee bak bnm yaaa
kızlar sizlerinde ellerine saglıkkkk
tahlildelökosit kaç çıktı canım bende de var diyorda benim kaynım ürolog herinsanda bir miktar çıkar dedi bende bol su içiyorum ilaç verse kullanmam sanırım... gerek yok koku olmadığı sürece
Test sonucunu alacaktin nolducanimmm..
merak ettim.
Ooo gizossss bravoooo kiskandimmvalaaa
biz annemlerdeyiz simdide nevsehire ablama geldik hep birlikte..adama da hic ilgi gosteriyorum...:))
Heyy madsallak kizinla sanaaa emrahin isi varr iki guzelle...
kuzumm nasıl gidiyo tatil hamilelikkk keyfin yerindemii :)
özledim valla:26:
o öyle düşünmüyo senden bi tane daha yandım diyo
Iyiyim kuzumm. bugun avanosta gezdikk guzrlceee...kuru bulant ilar hala devam ediyor....
cinsoyet daha yok..kontrol gunu yaklasiyorr...
Iste yandiii yanii.. iki guzeli korumakkk kolay mii...bide buyudu mu iyice kiskanir kiziniii...
Tesekker ederim canimmm..
Benim arkafadin 50 de 1 di degeri....
amnoyosentez yaptirdi...simdi cok saglikli bir yasinda oglu...
1/373aslinda yinede dusuk bi deger sen ferah tut...dusunku 373 de 1 ...uzme kendini arkadasimmm...
Ooohhh misler gibiii ev. tertemizz olmusss...valla enerjine hayran kaldimm..
Aralciga da cok gecmis olsun canim...bizim cagan sudan azcik korkuyor... denize zor girfiroyorumm sipayi...
eylüşünüüüü yerim senin.. cnm harıka gorunuyorsunuzz
o masadakı ne ki kuzum :44: banyodamısın