Benimde popo hafif büyüdü ama oğlumda 22 kilo alinca göbüş çatlamadı hiç
ama popo ve kasıkta çatlaklar oldu,karnimi goren herkes ayyyy ne kadar guzel hic catlağın yok dio
Doğum yapıpta çatlamayan varmıdır kii:44:
Hadi hayırlısı cnm
Offf canım hep acayip şeyler istiyoo kızlar yaa dün karidese bugünde çi küfteye yumuldum, yarın ne isticem acaba
23 kilo aldın karnın çatlamadıne güzelll ben 20 kilo aldım karnımın alt kısımlar baya gitti allahtan çamaşırın içinde kalıyor
bacaklarımdada ince ince çatlaklar var göze çarpmasada ışıkla birlikte selülit gibi görünüyor gerçekleri yetmiyor bide çatlaklar selülit gibi davranıyor
karides yemen yararlı ama künefe kilo olarak sana geri dönecektir
miniğe ve sana yarasınnnn inşallahhh can olsun kan olsun
offfff yaaa Türk kadınının kanayan yarası SELÜLIT
Karnımda yok evt cano totoya vurdu benim çatlaklar
Karides yararlı mı eyi bak bugün de yaptı eşim yidik♥
künefe deil kuzum yaa çiğ köfte, bizim çig kofteci ona çii küfte diyorda
Ayyyy kızlarrrr cok güzel bigundu :)
Saat 2 gibi hava açınca eşim bizi önce kumlaya sonra fıstıklıya götürdü.
Baba oğul çokk eğlendiler kumla iyi değildî
Ama fıstıklı harikaydı denizi tertemiz kumu altın gibi
Aralım dönmek istemedi. Ha bire yüzdü kumdan kale yaptı
Eğlendi bol bol. Ben sadece fıstıklıya yüzdüm tertemizdi suyu
Geri dönüşte sahilde yemek yedik
Oğluşun uyudu arkada.
Telefonlarında evde unutmuşuz :) super oldu telsiz fln :)
Ölüyorum yorgunluktan.
Oğlum gelmicekti ama kararını değiştirdi.
İyiki gelmiş sonra vicdan azabı duyardım kuzum gelemedi diye
Aa çokk ciciii nerden buldun hangi site
Uygunmu fiyati bende bakmak istiyorum.
Günaydın bu arada canım
Test sonucunu alacaktin nolducanimmm..
merak ettim.
Evet baktım cnm cok güzeller cidden teşekkürler
Slm anneler nasilsiniz bakalim burda gecenin 3 ü uykum kactii a kaldi yarin aksam burda son yatisim insallah evime istanbuluma gelecegim. Bebegimide mwrak ediyorum 13 haftada kiz demisti degismismidir acaba BiZe dua edin cennetin kapilarinin acik oldugu ve cennetin ayaklarinin altinda oldugu guZel anneler hayirlisiyla gelelim. Kiyafetler aldim hem kiza hemde erkege uygun yalan degil bir kizim
Var cok sukur rabbim
Erkegide taddirsa keske ama ilk ince saglik yigenim dogum yapmis normal dogum bebek 2!hfta hastanede kalmis bebek anne karninda su almis normal dogum yaparken hemen acile sezeryana almislar demekki herseyin hayirlisi ve sagligi
canım hadi gözünaydın az kalmış gelmeneKizlar buarada orua nezaman kalkiliyor
agresifcimm bunu ben de görmüştüm geçen.. sanırım kasım topiğindeydi alan bi arkadaş resmini koymuştudaha kimseler yok ama nasılsa gelırsınız umarım herkes iyidir.
ben dün birşey buldum topikleri gezerken çok hoşuma giiti hemen sipariş verdim kaçırmak istemedim. ÇINGIRAK evet daha erken ama napııım çok tatlı.
rica ederim ne bulursam burda da paylaşıyorum sizin de haberiniz olsun. araştırmalara başlıyorum artık yavaştan. arkadaşıma ana kucağı almak istediğimden bahsetmiştim. çünkü beşiklerimiz pusetimiz falan hepsi zaten var. bari bende ana kucağı alayım demiştim o da benım için araştırmış tecrubeli olarak. hem ana kucağı hem mama sandalyesi olan bi model bulmuş. e bebekte var. ben de araştırdım hoşumuza gitti. ama sanırım yeni bir model. özellikleri çok hoşuma gitti. aslında bu kadar para vermeye pek gerek yok ama benım diğer masraflar ortadan kalktığı için bizde almaya karar verdik gidip kendimde göreyim alıcam inşallah belki sizinde ilginizi çeker.
Özellikleri:
Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg’a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma
uygundur
Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
16 çeşit melodi ve ses yükseklik ayarı
3 farklı zaman ayarlı sallanabilme (10, 20, 30 dk)
4 farklı hızda sallanma ayarı
5 farklı kademeli yükseklik ayarı
5 farklı yatış açısında ayarlanabilen sırt dayanağı
Gerektiğinde sallanmayı durdurabilen güvenlik kilidi
Geniş oturma yeri
%100 pamuklu ve yıkanabilir kumaş
Ayarlanabilen ayak dayanağı
İstenildiğinde ayarlanabilen ve çıkabilen mama tepsisi
5 noktalı emniyet kemeri
İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak uzere kolay montaj ozelliği
Özel fren sistemli ön tekerlekler (kaygan zeminde bile maksimum güvenlik)
Ebatları, Açık hali: 68x74x97 cm; Kapalı Hali: 48x74x67 cm
Ağırlık: 15 KG
burda da vidyosu var Kraft Dondy 5 Beşik - YouTube
canım aynı üründen bir sürü satıcı satıyor çıngırak sayfasında görebilirsin benım verdiğim linkte resimde gösterilen gelecektır yazıyor.herkes için mutlu sağlıklı güzel bir hafta olsun inşalah
canım hadi gözünaydın az kalmış gelmene
şimdiden iyi yolculuklar...
cicilerin resimlerini ekle mutlakaa
bakalım elin Çininde neler varmış bebek için
bugün yatcaz ve gece sahura kalkcas canım yaani sizde şu sıralar akşamüzeri olduysa yatıp yarın oruç tutulcak sanırım
sen yine de internetten bi bak canım yanlış olmasın
biz de sahura kalkcas eşim sahursuz tutmuyo ama ben tutabilcek miyim hala bilmiyorum :26:
agresifcimm bunu ben de görmüştüm geçen.. sanırım kasım topiğindeydi alan bi arkadaş resmini koymuştu
sitede bakmıştım ama siyah beyaz çizgili olan stoklarda tükenmiş görünüyodu
sen alabildin mi gelmiş mii???
Canım ben bundan kullandım , ama belirteyim ki 15 kg ye kadar beşik olarak kullanman mumkun degil anca 7-8 aylığa kadar.