- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Kocaman olmuş, maşallah prensesebiz iki kişiyiz kızımla ben
Ankara'da hava güzel canım. Biraz rüzgar var.Bu aradaaa gunaydınnnnnn kızlar iyi pazarlar
Sizlerin oralarda havalar nasıl ??
Burda kötu yaa
Günaydın kızlar! Umarım herkes iyidir. Topik sakin bugün.
Siz geceleri hangi pozisyonda yatıyorsunuz? Doktor 20. haftaya kadar önemli değil demişti. Ben de yüzüstü hariç her yöne yatıyordum. Dün gece sırtüstü yatınca bebiş acayip hareketlendi. Yana dönünce sakinledi. Deneme için tekrar döndüm yine hareketler arttı. Sevmiyor mu sırtüstünü ne.
Kocaman olmuş, maşallah prenseseSenin de karnın sivri gibi görünüyor benimki gibi. Kızda yayvan olur derlerdi.
Daha şimdiden dönmek falan zorlaştı, nefesim çabuk kesiliyor. Son aylarda kendimi düşünemiyorumcanım valla benım popom büyüktü zaten daha da yayvanlaşmak istemıyorum açıkcası sivri kalsa keşke bakalım ne hallere giricez daha 5 ayımız var
ewet canım ben dışarıdan bayağı belli oluyorum artık tam hamile gibiyim yaniAgresif kız ne kadar kocaman olmuşşş göbüşünnn
Maşallah cnm
Bayaaa sivri
merhaba benim bebeğimin de cinsiyeti kesinleşti.12+6 da dr erkek gibi demişti.dün başka bir dr da erkek olduğunu söyledi.2 .çocuğumda erkek oldu.hayırlısı olsun.kızım olmasını çok isterdim ama naisp.oğluma arkadaş geli.şimin duası kabul oldu.3. bebeğe yol açıldı sanırım.
merhaba benim bebeğimin de cinsiyeti kesinleşti.12+6 da dr erkek gibi demişti.dün başka bir dr da erkek olduğunu söyledi.2 .çocuğumda erkek oldu.hayırlısı olsun.kızım olmasını çok isterdim ama naisp.oğluma arkadaş geliyo.eşimin duası kabul oldu.3. bebeğe yol açıldı sanırım.
oleyyyyy yalnız degılım bnm gıbı 3. yü düşünen biri dahaaa
bende 3. düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce
biliyorum ki oğlum doğunca gozum yemicekkkkk
Selaaaaammm
Kızlar, dün dörtlü testimizin sonucunu aldık, çok şükür doktor; bu sonuçlara göre
Özürlü olma ihtimali çok çok düşük diyerek rahatlattı bizi...
Sonrasında bunu eşimle Starbucks'da kahve içerek kutladık..Güzel bir gün geçirdik başbaşa,çocuk sayısı cok olunca
İnsan özlüyor birlikte vakit geçirmeyi
Ama eve geldiğimde Ezgi o iri gözleriyle bana bakıp anneee diyipte sarilinca kendimi suclu hissettim
Gizoom, resmine baktım canim fıstık gibi olmuşsun cano
Demekk öyle heeee mimikçiker siziii
MTA ve agresifmelek kızlar ne güzel gobusleriniz varr masallah
Agresifcim senin göbüşü topigin en kocagöbüşü ilan ediyorum
Cnim lökasit negatif yazio.alttada lökasıt 1-2 yassı epidel 18 20 bakteri az kristal yok diger yok yazio.onun dsndaki bütn dgerler negatf cnim.anliosan yorumlas misn açaba
sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim maşallah bebeğine. bu arada çok teşekkür ederim ...koca göbekli ben
Sağol canım, heaa ama sadece göbein var arka plan gayett fitt kuzum
canım ben ilk ay 6 kılo verince bayağı zayıfladım eskiden de böyleydim göbek daha azdı tabi ama popom büyüktür yani burda kendini belli etmemiş. göbek dışa popo içe kaçmış
selam kızlar iyi hafta sonları
herkez cinsiyetini öğrenmiş bende merakla salı gününü bekliyorum aslında sabredip cuma gideyim diyorum ama sanırım o sabır bende yok