2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın kızlar! Umarım herkes iyidir. Topik sakin bugün.
Siz geceleri hangi pozisyonda yatıyorsunuz? Doktor 20. haftaya kadar önemli değil demişti. Ben de yüzüstü hariç her yöne yatıyordum. Dün gece sırtüstü yatınca bebiş acayip hareketlendi. Yana dönünce sakinledi. Deneme için tekrar döndüm yine hareketler arttı. Sevmiyor mu sırtüstünü ne.

Bu aradaaa gunaydınnnnnn kızlar iyi pazarlar
Sizlerin oralarda havalar nasıl ??
Burda kötu yaa
Ankara'da hava güzel canım. Biraz rüzgar var.
İkea'da indirim varmış, reklamlarda çıkıyor. Bebek mobilyalarında da var mıdır acaba? Bilen var mı? Bize çok uzak, yoksa boş yere gitmeyelim. Aslında mobilyalarının içi sıkıştırılmış malzemeymiş, canım çok da almak istemiyor İkea'dan ama beğendiklerim de çok pahalı. Mothercare'daki bebek mobilyaları çok güzel ve kaliteli.

teşekkür ederiz teyzesi.

ben yan yatmaya alışmaya çalışıyorum normalde yüzüstü yatarım ama sabah kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi. bizimki sakın hareket falan yok henüz çikolata yiyorum müzik dinliyorum yoook uslu kuşum benım

Kocaman olmuş, maşallah prensese Senin de karnın sivri gibi görünüyor benimki gibi. Kızda yayvan olur derlerdi.

canım valla benım popom büyüktü zaten daha da yayvanlaşmak istemıyorum açıkcası sivri kalsa keşke bakalım ne hallere giricez daha 5 ayımız var

merhaba benim bebeğimin de cinsiyeti kesinleşti.12+6 da dr erkek gibi demişti.dün başka bir dr da erkek olduğunu söyledi.2 .çocuğumda erkek oldu.hayırlısı olsun.kızım olmasını çok isterdim ama naisp.oğluma arkadaş geliyo.eşimin duası kabul oldu.3. bebeğe yol açıldı sanırım.

Son düzenleme:
Agresif kız ne kadar kocaman olmuşşş göbüşünnn
Maşallah cnm
Bayaaa sivri
ewet canım ben dışarıdan bayağı belli oluyorum artık tam hamile gibiyim yani

hayırlısı olsın leyla Allah sağlık versin oğluşlarına

oleyyyyy yalnız degılım bnm gıbı 3. yü düşünen biri dahaaa
bende 3. düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce
biliyorum ki oğlum doğunca gozum yemicekkkkk

Selaaaaammm
Kızlar, dün dörtlü testimizin sonucunu aldık, çok şükür doktor; bu sonuçlara göre
Özürlü olma ihtimali çok çok düşük diyerek rahatlattı bizi...
Sonrasında bunu eşimle Starbucks'da kahve içerek kutladık..Güzel bir gün geçirdik başbaşa,çocuk sayısı cok olunca
İnsan özlüyor birlikte vakit geçirmeyi
Ama eve geldiğimde Ezgi o iri gözleriyle bana bakıp anneee diyipte sarilinca kendimi suclu hissettim
Gizoom, resmine baktım canim fıstık gibi olmuşsun cano
Demekk öyle heeee mimikçiker siziii
MTA ve agresifmelek kızlar ne güzel gobusleriniz varr masallah
Agresifcim senin göbüşü topigin en kocagöbüşü ilan ediyorum

oleyyyyy yalnız degılım bnm gıbı 3. yü düşünen biri dahaaa
bende 3. düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce
biliyorum ki oğlum doğunca gozum yemicekkkkk

Yer yer, yaparsin sen cano bi daa
Ama dedigin gibi olursa pişman olacağına adm gibi eminim..
İnsan istiyor yaaa ben de Ezgi kız olsun diye az dua etmedim, Allahta
Çok dua ettim diye mi hemen peşinden bi kiz daha verdi bana aceba:26:
Şükürler olsun Rabbim e ne istedim de vermedi ki...

sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim maşallah bebeğine. bu arada çok teşekkür ederim ...koca göbekli ben

Cnim lökasit negatif yazio.alttada lökasıt 1-2 yassı epidel 18 20 bakteri az kristal yok diger yok yazio.onun dsndaki bütn dgerler negatf cnim.anliosan yorumlas misn açaba

lökosit varsa iltihap var demektir diğerini bilmiyorum ama o da fazla çıkmış

selam kızlar iyi hafta sonları
herkez cinsiyetini öğrenmiş bende merakla salı gününü bekliyorum aslında sabredip cuma gideyim diyorum ama sanırım o sabır bende yok

canım ben ilk ay 6 kılo verince bayağı zayıfladım eskiden de böyleydim göbek daha azdı tabi ama popom büyüktür yani burda kendini belli etmemiş. göbek dışa popo içe kaçmış

Benimde popo hafif büyüdü ama oğlumda 22 kilo alinca göbüş çatlamadı hiç
ama popo ve kasıkta çatlaklar oldu,karnimi goren herkes ayyyy ne kadar guzel hic catlağın yok dio
Doğum yapıpta çatlamayan varmıdır kii:44:

selam kızlar iyi hafta sonları
herkez cinsiyetini öğrenmiş bende merakla salı gününü bekliyorum aslında sabredip cuma gideyim diyorum ama sanırım o sabır bende yok

Hadi hayırlısı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…