Sinan
Arda
Deniz
Diyorum ben.
Kızlar cok yoğunummmm bugun..!
okuyamadım sizi
Opuyorum herkesi
kızlar dörtlü test sonucum kötü çıktı. risk 1:373, pazartesi cerrahpaşaya gideceğim amniyosentez yapılabilir dedi doktorum
17+3 ken 15cmdi canım...
2li ve 3lü test yaptırdın mı canım? Onlarda sonuç nasıldı? 2li test 4lüye göre çok daha güvenilirmiş. Allah korusun bebeğinde sendrom çıkarsa aldırmayı düşünmüyorsan amniyosentezi bir daha düşün. Senin ve bebeğin için dua edeceğiz. Aklına hiç kötü şeyler getirme.kızlar dörtlü test sonucum kötü çıktı. risk 1:373, pazartesi cerrahpaşaya gideceğim amniyosentez yapılabilir dedi doktorum
Deniz çok güzel bir isim. Ben de kızım için düşünmüştüm ama eşim o erkek ismi diye tutturdu. Bu gidişle kızım işiniz kalacak çünkü babası hiçbir ismi beğenmiyor.cok saol canım cok tesekkür ederim sinan da olasılığı yüksek eşim kabul etti nasılsa ama deniz su an favorım sayılır:) kendi söleyip vazgecer mi insan ya:)))
canım yanılma payını biliyorum zaten doktorum da sadece olasılığı ölçen bir test dedi ama sonuçta yüksek bir oran... pazartesi gideceğim bakalım gerek duyacak mı doktor amniyosentezecanım 4lü testin yanılma payının %70 olduğunu biliyosun dimi? bu sadece ihtimal ölçen bi test o 373ün içinde senin bebeğinin olma olasılığı çok ama çok küçük.ayrıca amniyosentez çok tehlikeli kararlımısın yaptırmakta üzme kendini lütfen eminim hiçbişey yoktur..
çok sağol canım, 2 li yaptırdım iyi çıktı 1:10000 çıktı ama bu kötü işte2li ve 3lü test yaptırdın mı canım? Onlarda sonuç nasıldı? 2li test 4lüye göre çok daha güvenilirmiş. Allah korusun bebeğinde sendrom çıkarsa aldırmayı düşünmüyorsan amniyosentezi bir daha düşün. Senin ve bebeğin için dua edeceğiz. Aklına hiç kötü şeyler getirme.
2li çok güzel çıkmış canım. İçini ferah tut.canım yanılma payını biliyorum zaten doktorum da sadece olasılığı ölçen bir test dedi ama sonuçta yüksek bir oran... pazartesi gideceğim bakalım gerek duyacak mı doktor amniyosenteze
çok sağol canım, 2 li yaptırdım iyi çıktı 1:10000 çıktı ama bu kötü işte
canım yanılma payını biliyorum zaten doktorum da sadece olasılığı ölçen bir test dedi ama sonuçta yüksek bir oran... pazartesi gideceğim bakalım gerek duyacak mı doktor amniyosenteze
çok sağol canım, 2 li yaptırdım iyi çıktı 1:10000 çıktı ama bu kötü işte
Kolay gelsin:) Bugün ben de evle uğraşıyorum, koca işte:) Daha yemek de yapmadım. Sen ne yapacaksın?ooof öldüm valla yorgunluktann ev işi ne kadar nankör bi iş ya:26:
yemek yapıcam şimdideeee
hay allah yaaaYok canım şaka değil mesajı görünce şoa girdim 18 yaşında yiğeninin telinde eşimin numarasını görmüş elemenımızdı mesajı gönderen eminmisin yazdım ama o anki şoku anlatamam
Sonra ben eşimin telini aldım kapalıydı puk numarası aldım m.hizmetlerinden 2 kez o numarayla görüşmüş kıza mesaj attım eşimden 18 yaşındakine sende kimsin yazdı.
Sonra baya araştırdım kızın telinden aramış eşimi kadın görüdüğü numara oymuş velhasıl kelam öyle bişey yok yani kızla görüşmemiş ama çok üzüldüm telinde bi özellik var eşimin numarayla ne kadar süre görüşme yapılmış gösteriyor sadece 1 dakika o da mesajı atan kadın aramış amacı neydi anlamadım ama hakkımı helal etmiyorum çok üzdü benii o kadar sıkıntımın içinde bide buna kahroldum..Yapmış olsaydı hemen dava açıcaktım eşime boşanıcaktım..
Kolay gelsin:) Bugün ben de evle uğraşıyorum, koca işte:) Daha yemek de yapmadım. Sen ne yapacaksın?
Ellerine sağlıkbeşamelli ıspanak yapıcam kuşuum fırında.
yoğurtlu havuç salatası yaptım bide havuçlu tarçınlı kek
sen ne düşünüyosunnn :44:
Ellerine sağlıkBen de kıymalı bamya ve pirinç pilavı yapıyorum
Ramazan zorlayacak ama. Eşim oruç tutacak, işten gelip yapsam yetişmez, artık bol bol yapıp buzluğa koymak lazım. Buzluktan çıkanları sevmez bizimki ama idare edeceğiz artık.
Biz çok seviyoruz bamyayı, aslında bütün sebze yemeklerini, iştahlıyız karı kocaellerine sağlıkk canım ben hayatımda hiç bamya yapmadım, yemedim biliyomusunnn
buzluktan çıkardığını söyleme anlamaz