2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hasklısın canım benim çok korkuyorum iştee bide eşim iğneleri yapmaya başlayınca korkutum acaba doğru mu yapıyoruz diyee... hiç morartmıyor bu arada sende var mı morarmaa sütümü içiyorumda yumurta canım isetmior evet pıhtıdaşız :)) beraber doğrucaz bebişlerimizi inşşşşş neden 10 haftaya kadar ki canım 9 aya kadar olman gerekmiyor mu

Canım dikkat et kendine yat dinlen.

benımki yuksek veya dusuk deıl sınırda oldugu için dotor 10 haftaya kadar dedı ve haftada bırde baska ıgnem var tutunması için oda kalcadan .. progestron da içiyorum tutunması ıcın ve folik asit kullanıyorum... bende morarma olmadı hiç ... işallahda olmaz eşim bana nasıl kıyıcak onuda bilmiyom el bebek gul bebek bakıyo bana bugunde papatya almıs gelmıs sofrayıda o topladı ben bişey gotureyım dedım kızdı bana sen kaldırma dıye yandıkki ne yandıkkk

ben de eylül ayında gelişmediği ve kalp atışı durduğu için krtj oldum
patolojiye gönderilmişti dr. sonucun normal olduğunu ilk gebeliklerde sağlıksız olduğu için kendi kendine sonlanabildiğini söyledi ama pıhtılaşma maalesef bakılmadı
bunda başka bi dr.a gittim söyledim ilk gebeliğimin sonlandığını sadece folbiol içtiğimi başka bişey vermedi
zaten ilgisizliğinden kızdım salı günü özele gitcem
coraspin bebek olmadan 1ay öncesine kadar içiyordum sonra bu dr.a kontrol için gitmiştim gerek yok dedi ben de son adet oluşumda bırakmıştım
şimdi kendi kafamdan başlamaya da korkuyorum ne yapmalıyım?
allahım sana emanet diyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
salıyı bekliyorum

little princess inşallah pazartesi senide eklerim listeye tabi kendimide

merhaba arkadaşlar günlerdir döktüğüm gözyaşlarım doktorun bugün ultrasondan bakarken bebeğiniz bir mercimek tanesi kadar demesiyle son buldu kars şartları zorlayacaktır bizi ama bakalım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

oyyyyiii hoş geldiin kııızz aglamaaaa tatlıı gözyaşları bile dokmeee stres yasak bizee hep guluceeezzz ooooh rahatlıcazz terapiler yapcaqaazz sık sık gorusuruz artıkkk ben yatıyoruuum sımdılıkk hosgeldın aramızaaa hem senın bebeişi görmüşsünüz biz daha beklıyoruz bakalım doktor 9 gun sonra gel dedıı keseye bakarııızz

Arkadaslar bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Insallah keseyi de kalp atislarinida duyariz yarabbim yardim et.

Son düzenleme:

çok tatlısın teşekkür ederim inşallah herkes sağlıklı bir şekilde alır bebişi kucağına

Arkadaslar bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Insallah keseyi de kalp atislarinida duyariz yarabbim yardim et.

hoşgeldiniz arkadaşlar Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin .

hayırlı cumalar taze anneler bugun dua günü. Allahım şimdiden kabu etsin dualarımızı. bebeklerimize bize sağlık versin.

canım seni geç çağırmış yaa kalp atışı için gitmicek misin ben 15 16sı gibi çağırıldım
canım evet bende sizin cagırıldıgınız tarihleri gorunce cok gec oldugunu düşündümmm ama napayımmm doktor 27sine dedi ama ben dayanamayıp 23nisana randevu aldım ogunde tatıl ya ama sonra kararsız kaldım sonucta doktor 27 sı dedı az daha sabırlı olsammı die düşünüdüm
canımm stres yapmaa her daim olcak diye birşey yok benim belirtilrimde birden cogalıyorr kasık agrım fılan bırdenn azalıyor hıc bısey olmuyor demekki ara ara yaşanıyor herşey

aaa cerol aynen bende oyleyım gece uyurken gerınıyorum sonra da kendıme gelıyorum hemen toparlanıyorumm ama uyku okadar tatlı geliyorkii gerinmemek mümkün degıll acaba bi zararı olurmikii :18:

Son düzenleme:
günaydınnn günaydınn:)
selam kızlar genelde mart ayında hamiş kalanlarda takılıyorum ama sizleri de takip ediyorum..
ben yarın 5+6 oluyorum dr. randevum var kese büyüuomu diye bakcak ama ben bi umut kalp atışı bekliyorum:44::44:
böyle erken duyan varmı??
hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yiyorum
mutlu bir gün geçirinn

canım 6. haftada duyuluyormuş ama bende merak ediyorum ben 7. haftaya girdim 6+2 olucam yarın benımde kalp atışı için randevum var . merakla ve heyecanla beklıyorum.senin ne güzel bulantın yokmuş ben çok fenalardayım yemek yiyemıyorum midem buanıyor 6. haftaya girdim başladı. bir haftadır sürüyor. tadını cıkar bugunlerinin yiyebildiğini ye derim ben:)

Son düzenleme:

günaydın cnm ilk etapta bana da öyle dediler kafadan sallamacaaa.. kürtajımı yapan dr um bebeğin gelişmemiş dedi ve gebe kaldığında coraspin vericem demişti o bende şüphelendi pıhtılaşma olduğunu bende kendisine söylemeden gittim tromboz panel testi yaptırdım çıktı iştee ilk kontrolümde de götürdüm inceledi iğne yaz<dı hatta günün geçtiinde hemen gelicektin niye gelmedin dedii

bence başka bir dr a görün coraspin in bir zararı yok düşük yapan bir arkadaşıma dr u her ihtimale karşı vermişti tosun gibi oğlu var şimdi hiç kafana takmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…