tabi canım yoksa benımde senın gıbı endıselenmem lazım bize stres yasak unutma sakın sureklı neşeli olcaz bebeişimiz suan hızla gelısıyoo onu etkılemek ıstemessın umarım her gun bi bardakk süt iç ve bı tane yumurta hşla kendıne ... biz aynı kaderı paylasıyoruz canım ... bırlıkdeyız
evet özelde yaptırdım ... benımde ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve ıkıncı gebelıgımde kanama zamnım ve pıhtılasma testım yapıldıı sınırda cıkdıgı ıcın sımdı 10 haftalık olana kadar hergun sulandırıcı ıgne vurulcam işallah allah hepımızınkını kucagına almayı nasip etsin...
lben bugun pazara gtiim toplasan yarım saat yürüdüm ama ağrım var. yumurtalıkların olduğu yerde. eve geldim bişeyler yedim kahvaltı tarzında yine içi boş poğaça ama istifra ettım yıne artık yatıp dinleneyım kızlar kendinize dikkat edın bulantınız yokken yararlı şeyleri yemeye bakın depolayın miniğiniz için.
hilbar - 21 - istanbul - 07/03/2013 - 06/04/2013dü olmadımrumuz-yaş-şehir-sat-bat-kaçıncı çocuk
benımki yuksek veya dusuk deıl sınırda oldugu için dotor 10 haftaya kadar dedı ve haftada bırde baska ıgnem var tutunması için oda kalcadan .. progestron da içiyorum tutunması ıcın ve folik asit kullanıyorum... bende morarma olmadı hiç ... işallahda olmaz eşim bana nasıl kıyıcak onuda bilmiyomhasklısın canım benim çok korkuyorum iştee bide eşim iğneleri yapmaya başlayınca korkutum acaba doğru mu yapıyoruz diyee... hiç morartmıyor bu arada sende var mı morarmaa sütümü içiyorumda yumurta canım isetmior evet pıhtıdaşız :)) beraber doğrucaz bebişlerimizi inşşşşş neden 10 haftaya kadar ki canım 9 aya kadar olman gerekmiyor mu
ben de eylül ayında gelişmediği ve kalp atışı durduğu için krtj oldumcanım benimde pıhtılaşmam var hergün iğne oluyorum 1 tane düşüğüm var eylül ayında ne yaptım ne ettim yaptırdım tahlilleri normalde 3 düşük olunca yapıyorlarmış
dr a da söledim baktı tahlillere iğne ve coraspin yazdı eğer 1 düşüğün varsa dr un her ihtimale karşı coraspin vermeli sana dr unu bilgilendir
peki bebeğin neden öldü
hilbar - 21 - istanbul - 07/03/2013 - 06/04/2013dü olmadımilk cocugum olcak allahın izniyle ...
evettekledim cnm.ne güzel genç anne olacaksın
oyyyyiii hoş geldiin kııızz aglamaaaamerhaba arkadaşlar günlerdir döktüğüm gözyaşlarım doktorun bugün ultrasondan bakarken bebeğiniz bir mercimek tanesi kadar demesiyle son buldukars şartları zorlayacaktır bizi ama bakalım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
little princess inşallah pazartesi senide eklerim listeye tabi kendimide
oyyyyiii hoş geldiin kııızz aglamaaaatatlıı gözyaşları bile dokmeee stres yasak bizee hep guluceeezzz ooooh rahatlıcazz terapiler yapcaqaazz sık sık gorusuruz artıkkk ben yatıyoruuum sımdılıkk hosgeldın aramızaaa hem senın bebeişi görmüşsünüz biz daha beklıyoruz bakalım doktor 9 gun sonra gel dedıı keseye bakarııızz
merhaba arkadaşlar günlerdir döktüğüm gözyaşlarım doktorun bugün ultrasondan bakarken bebeğiniz bir mercimek tanesi kadar demesiyle son buldukars şartları zorlayacaktır bizi ama bakalım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Arkadaslar bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Insallah keseyi de kalp atislarinida duyariz yarabbim yardim et.
canım evet bende sizin cagırıldıgınız tarihleri gorunce cok gec oldugunu düşündümmm ama napayımmm doktor 27sine dedi ama ben dayanamayıp 23nisana randevu aldım ogunde tatıl ya ama sonra kararsız kaldım sonucta doktor 27 sı dedı az daha sabırlı olsammı die düşünüdümcanım seni geç çağırmış yaa kalp atışı için gitmicek misin ben 15 16sı gibi çağırıldım
canımm stres yapmaa her daim olcak diye birşey yok benim belirtilrimde birden cogalıyorr kasık agrım fılan bırdenn azalıyor hıc bısey olmuyor demekki ara ara yaşanıyor herşeykızlar bir şey sorucam benim 2 gündür mide bulantılarım ve halsizliğim bayağı azaldı
bende kan pıhtılaşması var ilk etapta iğnelerimi sağlık ocağında yaptırdım 2 gündür de eşim yapıyor buğün baya iyiyim ev işi falan yaptım korkmaya başladım acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye kasıklarımda ağrı vardıı bulantım falan da azalıncaa
bu mide bulantısı ve halsizlik devamlı olacak diye bir şey yok değil mi
canım olur mu öyle sey herzaman aynı belirtiler olmayabılır tabiki bak bende gecen gun gögüslerim indi dedim ama ertesi gun keseyı gördük sorun yokmuş.benım gaz ve gögüslerimin hafif şişlik hafif acısı dışında hiçbelirtim yok.
akıntı mesela olması gerekmez mı akıntısı olmayan var mı
bide gece sağa sola dönerken ben istem dışı geriniyorum hafif ama kollarımı uzatmadan ve engel olamıyorum sizdede var mı böyle bir durum
günaydınnn günaydınn:)
selam kızlar genelde mart ayında hamiş kalanlarda takılıyorum ama sizleri de takip ediyorum..
ben yarın 5+6 oluyorum dr. randevum var kese büyüuomu diye bakcak ama ben bi umut kalp atışı bekliyorum:44::44:
böyle erken duyan varmı??
hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yiyorum
mutlu bir gün geçirinn
ben de eylül ayında gelişmediği ve kalp atışı durduğu için krtj oldum
patolojiye gönderilmişti dr. sonucun normal olduğunu ilk gebeliklerde sağlıksız olduğu için kendi kendine sonlanabildiğini söyledi ama pıhtılaşma maalesef bakılmadı
bunda başka bi dr.a gittim söyledim ilk gebeliğimin sonlandığını sadece folbiol içtiğimi başka bişey vermedi
zaten ilgisizliğinden kızdım salı günü özele gitcem
coraspin bebek olmadan 1ay öncesine kadar içiyordum sonra bu dr.a kontrol için gitmiştim gerek yok dedi ben de son adet oluşumda bırakmıştım
şimdi kendi kafamdan başlamaya da korkuyorum ne yapmalıyım?
allahım sana emanet diyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
salıyı bekliyorum
hayırlı cumalar taze anneler bugun dua günü. Allahım şimdiden kabu etsin dualarımızı. bebeklerimize bize sağlık versin.