2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bazı konularda cahil olmak daha mı iyi derler ne en azından stres olmaz:) adetim 4 gün geçmişti b hcg 402 çıktı iki gün sonra yne yaptırdm 888 olmuştu bu arada progesteronum da 17 den 13 e düştü normal dedi dr. bu gidişle dışardan tıp bitiricem doğurana kadar:)

yook acı hıssetmıyorum zaten bastırma nıye bastırıyosun ki dınleme kendını dun ultrasonda doktor bastırdı ama acımadı.
ya canım bastırma dediysek o kadar değil daha dokunurken hissediyorum sanırım gazdan oluyor.

Şimdi denedim canım acımıyo:)) Bencede kendini dinleme çok fazla akışına bırakmaya çalış.

benım kese de 4+3 te göründü hcg değerinin yüksek olmasıyla alakalı bir durum sanırım.

canım ne kadar şanslısın stres olma tadını cıkar

amiiiinn diyorumm
ya ben adet oldum galiba daha 5gün var ama leke geldi şimdi bakalım devamı gelecek mi
canım benım de adetımden 5-6 gün önce lekelenmem oldu devamı gelmedi. hamişmişim.

hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim bende yalnızım tek destekçim eşim burda. 5. haftada kese 7 . haftada da kalp atışı için çağırıyorlar.

korkuyorum valla ne biliyim yaaa dr um telefon no sunu vermedi ki ((
canım banada doktor 10 haftalık olana kadar kan sulandırıcı kullancam bugun ılkını vurdurdum artık eşim vurcak merak etme hergün belirtilerin aynı olcak dıye bısey yok endişelnme her gün yedıgımız ıcdıgımız seylere gore tansıyonumuz değişiyo kımı zaman kendımızı cok cok ıyı de hıssedebılırız

hahahhaah
sorma yaa bendeee öyle dusunuyorum asistan olduk bildiğin
ama tatlı telaşlar çok güzell yaa ... nasıl bi duygudur bu yarabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin işallah
hepimizin bebeişlerini kucagımıza almak nasip olur umarım

aminnnnn cümlemize:)

bencede betadan dır ... bıde benım yumurtlamam gec oldu o yuzden hcg cok yuksek deıl gec dollenme yanı keseyi işallah 9 gun sonra goruruz

İnşallah canım. Evet sabrı öğreniyosun gerçekten.
ya ben adet oldum galiba daha 5gün var ama leke geldi şimdi bakalım devamı gelecek mi

Canım inşallah yerleşme lekelenmesidir. İnşallah sende hamişsindir canım dualarımız seninle.

Hoşgeldin canım.Gözün aydın ve hayırlı olsun. Canım yalnız olmana üzülme en azından eşin yanındadır benim eşim bile yanımda değil şu an( Biz varız birbirimize destek oluruz. Ben henüz doktora gitmediğim ama sanırım 5 haftalıkken kese 7-8 gibi de pıt pıtlar duyuluyo.

kızlar deesteğiniz için çoook teşekkürler bu hamilelik işi gerçekten tecrübe sanırım sabahtan beri bir şey yemedim buğün açlık hissetmedim hiç.. şimdi akşam yemeğinden sonra hafiften bulantım var ve elim ayağım çözüldü. hilbar tıpkı dediğin gibi sanırım...

pıhtılaşma testini özelde mi yaptırdın canım
benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama pıhtılaşma testi yapılmadı
allah korusun bebeklerimizi, sağlıkla doğmalarını nasibetsin inşallah...

kızlar ben dün kan vermiştim TSH için normalde2.5 olması gerekir benim 5 çıktı (( normalde ilaç alırım dün ilacı almadım fırlamışşşşş ilacın dozunu arttırdı dr
canım benim de çok yüksek çıktı; 8 ( bende hipotiroidi var zaten devamlı ilaç kullanıyorum
gebeliğin başlarında kontrol altında olunca bi sıkıntı yok dedi dr.um
allahım korusun her türlü hastalıklardan...

freedoom brawo valla iyi sabrettin hiç gitmedin mi dr.a?

yeni gelen hamişler hoşgeldiniz
allahım sağlıklı huzurlu bi gebelik geçirmemizi nasibetsin cümleten

lben bugun pazara gtiim toplasan yarım saat yürüdüm ama ağrım var. yumurtalıkların olduğu yerde. eve geldim bişeyler yedim kahvaltı tarzında yine içi boş poğaça ama istifra ettım yıne artık yatıp dinleneyım kızlar kendinize dikkat edın bulantınız yokken yararlı şeyleri yemeye bakın depolayın miniğiniz için.

canım benim de çok yüksek çıktı; 8 ( bende hipotiroidi var zaten devamlı ilaç kullanıyorum
gebeliğin başlarında kontrol altında olunca bi sıkıntı yok dedi dr.um
allahım korusun her türlü hastalıklardan...

oooo canım çok çıkmış yaa ilaç alıyo musun benim 5 çıktığı galde dr haftanın 3 ünü 1.5 4 günü 1 tane eutrox almamı söyledi zaten hergün 1tane alıyordum

gebelik tetiklio canım ondan önce normalde aman çok dikkatli ol

aman canım dikkat et gitme öle uzak mesafeye ağrı yapar bende ev işi yaptım azcık benimde ağrıdı çok harekete gelmiyor bebişşş diikkat et kendine

tabi canım yoksa benımde senın gıbı endıselenmem lazım bize stres yasak unutma sakın sureklı neşeli olcaz bebeişimiz suan hızla gelısıyoo onu etkılemek ıstemessın umarım her gun bi bardakk süt iç ve bı tane yumurta hşla kendıne ... biz aynı kaderı paylasıyoruz canım ... bırlıkdeyız
evet özelde yaptırdım ... benımde ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve ıkıncı gebelıgımde kanama zamnım ve pıhtılasma testım yapıldıı sınırda cıkdıgı ıcın sımdı 10 haftalık olana kadar hergun sulandırıcı ıgne vurulcam işallah allah hepımızınkını kucagına almayı nasip etsin...

canım benimde pıhtılaşmam var hergün iğne oluyorum 1 tane düşüğüm var eylül ayında ne yaptım ne ettim yaptırdım tahlilleri normalde 3 düşük olunca yapıyorlarmış

dr a da söledim baktı tahlillere iğne ve coraspin yazdı eğer 1 düşüğün varsa dr un her ihtimale karşı coraspin vermeli sana dr unu bilgilendir

peki bebeğin neden öldü

freedoom brawo valla iyi sabrettin hiç gitmedin mi dr.a?

Gittim canım doktora adetten 1 gün önce 2.kan tahliline hcg 174 dü.Doktor nisanın 2 haftası gel keseye bakalım dedi. Ben 2 haftası değil 3.haftası gitmeye karar verdim belki pıt pıtlarıda duyarım diye.Yani normalde de zaten doktor bu hafta çağırmıştı.Ama iyi sabrettim gerçekten :))

maalesef öyle canım...
günde 1tane 75lik içiyordum şimdi 150lik içiyorum hergün bi tane
sen kaçlık içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…