Canım kendini strese sokman bebiş için daha zararlı sakin ol bence içinin rahat etmesi için yarın bi doktora git yada doktorunu ara bilgi al derim ben.
korkuyorum valla ne biliyim yaaa dr um telefon no sunu vermedi ki ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kendini strese sokman bebiş için daha zararlı sakin ol bence içinin rahat etmesi için yarın bi doktora git yada doktorunu ara bilgi al derim ben.
hoş geldin :) hepimiz için hayırlısı olsun valla bende cok bılgısızım ne zamn kese gozukuyo ne zamn kalp atısları duyulucak ? ben doktora gıttım ilk 70 deger cıkdı 2 gun sonra yıne gıttım 180.95 cıkdıı 10 gun sonra gel dedi ozamn keseyede bakarız dedıı bakıcaz işallah sorun cıkmaz ya
ya canım bastırma dediysek o kadar değil daha dokunurken hissediyorum sanırım gazdan oluyor.yook acı hıssetmıyorum zaten bastırma nıye bastırıyosun ki dınleme kendını dun ultrasonda doktor bastırdı ama acımadı.
Şimdi denedim canım acımıyo:)) Bencede kendini dinleme çok fazla akışına bırakmaya çalış.
benım kese de 4+3 te göründü hcg değerinin yüksek olmasıyla alakalı bir durum sanırım.valla sen bılırsın ama cok cok iyi bi doktor randevuyu taa 4 gun onceden alman gerekıyo özel oldugu halde cunkı kadın ful tıme dolu ... ben iyi olsun fizana bile giderim cok guvenıyorum ona zaten evlendıgımden berı rutın kontrollerımı yaptırmak ıcın hep gıttım ona ... benı tanıyo artık bu arada benım bugun bebegımın kesesı gozukmedı :18: bı sorunmu varki doktor 10 gun sonraya randevu verdı ozamn gel gorunur dedı ???:44: 4 haftalık dıyen kısı keseyı gormus ?
kızlar bir şey sorucam benim 2 gündür mide bulantılarım ve halsizliğim bayağı azaldı
bende kan pıhtılaşması var ilk etapta iğnelerimi sağlık ocağında yaptırdım 2 gündür de eşim yapıyor buğün baya iyiyim ev işi falan yaptım korkmaya başladım acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye kasıklarımda ağrı vardıı bulantım falan da azalıncaa
bu mide bulantısı ve halsizlik devamlı olacak diye bir şey yok değil mi
amiiiinn diyorummçok gzel canım sevinmelisin bence bulantılarının azaldığına. aynen bu halsizlik ve bulantılar devamlı olacak diye birsey yok. sen sanslı annelerimizdensin o zaman çok cabuk atlattığına göre. darısı tüm anneerimizin başına...
canım benım de adetımden 5-6 gün önce lekelenmem oldu devamı gelmedi. hamişmişim.ya ben adet oldum galiba daha 5gün var ama leke geldi şimdi bakalım devamı gelecek mi
ben de aralık 2013 annesi olarak aranıza katılabilirim sanırım:)) hepinizi tebrik ederim hanımlar:) ilk gebeliğim ve inanılmaz bir duygu... allah herkese nasip eder inş... 1 haftadır karnımda kasılmalar ve göğsümde ağrılar var ancak bulantı vs.. söz konusu değil tüm hareketlerime dikkat ediyorum sorumluluk duygum tavan yaptı ve çok stresliyim bir şey olur diye de ödüm patlıyor çünkü gurbette ve yalnızım( sizlerde durum nedir?? bir de kesenin tam olarak göründüğü hafta hangisi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
canım banada doktor 10 haftalık olana kadar kan sulandırıcı kullancam bugun ılkını vurdurdum artık eşim vurcak merak etme hergün belirtilerin aynı olcak dıye bısey yok endişelnme her gün yedıgımız ıcdıgımız seylere gore tansıyonumuz değişiyo kımı zaman kendımızı cok cok ıyı de hıssedebılırızkorkuyorum valla ne biliyim yaaa dr um telefon no sunu vermedi ki ((
hahahhaahbazı konularda cahil olmak daha mı iyi derler ne en azından stres olmaz:) adetim 4 gün geçmişti b hcg 402 çıktı iki gün sonra yne yaptırdm 888 olmuştu bu arada progesteronum da 17 den 13 e düştü normal dedi dr. bu gidişle dışardan tıp bitiricem doğurana kadar:)
hahahhaah
sorma yaa bendeee öyle dusunuyorum asistan olduk bildiğin
ama tatlı telaşlar çok güzell yaa ... nasıl bi duygudur bu yarabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin işallah
hepimizin bebeişlerini kucagımıza almak nasip olur umarım
o günler de yakındır canım. günler çok cabuk geçiyor ya da bana öyle geliyor. sadece bıraz sabır. anneliğin bize öğrettiği en önemli kavramlardan bitaneside sabretmek değil mi :)) Hayırlısını versin rabbim hepimize ...
ya ben adet oldum galiba daha 5gün var ama leke geldi şimdi bakalım devamı gelecek mi
ben de aralık 2013 annesi olarak aranıza katılabilirim sanırım:)) hepinizi tebrik ederim hanımlar:) ilk gebeliğim ve inanılmaz bir duygu... allah herkese nasip eder inş... 1 haftadır karnımda kasılmalar ve göğsümde ağrılar var ancak bulantı vs.. söz konusu değil tüm hareketlerime dikkat ediyorum sorumluluk duygum tavan yaptı ve çok stresliyim bir şey olur diye de ödüm patlıyor çünkü gurbette ve yalnızım( sizlerde durum nedir?? bir de kesenin tam olarak göründüğü hafta hangisi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
pıhtılaşma testini özelde mi yaptırdın canımbende aranıza yenı katıldım 2 gun once beta 70.7 idi bugun kontrole gıttım 2 gunde degerım 180.95 olmus doktor ıyı dedı ama butun testlerıde yaptırdı hersey normal cıkdı sadece pıhtılasma sevıyem tam sınırdaymıs o yuzden işi şansa bırakmayalım dedı 3 hafta boyunca hergun ıgne yaptırcam bu benım ıkıncı hamılelıgım 2 ay once de hamıle kalmısdım ama düşükle sonuclanmısdı işalah bu sefer bı sorun cıkmaz kızlar dua edın lutfen ...
canım benim de çok yüksek çıktı; 8 ( bende hipotiroidi var zaten devamlı ilaç kullanıyorumkızlar ben dün kan vermiştim TSH için normalde2.5 olması gerekir benim 5 çıktı (( normalde ilaç alırım dün ilacı almadım fırlamışşşşş ilacın dozunu arttırdı dr
freedoom brawo valla iyi sabrettin hiç gitmedin mi dr.a?İnşallah canım. Evet sabrı öğreniyosun gerçekten.
Canım inşallah yerleşme lekelenmesidir. İnşallah sende hamişsindir canım dualarımız seninle.
Hoşgeldin canım.Gözün aydın ve hayırlı olsun. Canım yalnız olmana üzülme en azından eşin yanındadır benim eşim bile yanımda değil şu an( Biz varız birbirimize destek oluruz. Ben henüz doktora gitmediğim ama sanırım 5 haftalıkken kese 7-8 gibi de pıt pıtlar duyuluyo.
lben bugun pazara gtiim toplasan yarım saat yürüdüm ama ağrım var. yumurtalıkların olduğu yerde. eve geldim bişeyler yedim kahvaltı tarzında yine içi boş poğaça ama istifra ettım yıne artık yatıp dinleneyım kızlar kendinize dikkat edın bulantınız yokken yararlı şeyleri yemeye bakın depolayın miniğiniz için.
tabi canım yoksa benımde senın gıbı endıselenmem lazım bize stres yasak unutma sakın sureklı neşeli olcaz bebeişimiz suan hızla gelısıyoo onu etkılemek ıstemessın umarım her gun bi bardakk süt iç ve bı tane yumurta hşla kendıne ... biz aynı kaderı paylasıyoruz canım ... bırlıkdeyızkızlar deesteğiniz için çoook teşekkürler bu hamilelik işi gerçekten tecrübe sanırım sabahtan beri bir şey yemedim buğün açlık hissetmedim hiç.. şimdi akşam yemeğinden sonra hafiften bulantım var ve elim ayağım çözüldü. hilbar tıpkı dediğin gibi sanırım...
evet özelde yaptırdım ... benımde ilk gebelıgım dusukle sonuclandı ve ıkıncı gebelıgımde kanama zamnım ve pıhtılasma testım yapıldıı sınırda cıkdıgı ıcın sımdı 10 haftalık olana kadar hergun sulandırıcı ıgne vurulcam işallah allah hepımızınkını kucagına almayı nasip etsin...pıhtılaşma testini özelde mi yaptırdın canım
benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama pıhtılaşma testi yapılmadı
allah korusun bebeklerimizi, sağlıkla doğmalarını nasibetsin inşallah...
hoşbulduk hangi bilgileri verıyoruz ona gore soyleyeyım
freedoom brawo valla iyi sabrettin hiç gitmedin mi dr.a?
maalesef öyle canım...oooo canım çok çıkmış yaa ilaç alıyo musun benim 5 çıktığı galde dr haftanın 3 ünü 1.5 4 günü 1 tane eutrox almamı söyledi zaten hergün 1tane alıyordum
gebelik tetiklio canım ondan önce normalde aman çok dikkatli ol