merhaba canım. hayırlı olusn bebişin. ben de testte pozitifi gördükten 5 gün sonra kan verdim değerim 082 çıktı. sende beklersen bıraz değerin yüksek çıkar canım.merhaba hanımlar,cok uzun zaman oldu kk ya girmeyeli.
kısmet bugüneymiş demek ki.
bende bugun test yaptım ve sonuc pozitif cıktı.
suan biraz şaşkın biraz şoktayım.beklemedigimiz bir anda cıkıp gelivermiş melegimde meger haberim yokmus.
aralık ayı biraz bana soguk gibi gözüksede sizlerin yazdıklarını okuyunca birden heyecanlandım.
bu benim ikinci çocugum olucak inş.hayırlısıyla Allah ım tamamına erdirir insallah.
siz hemen kan testi yaptırmısmıydınız?bırkac gun gectıkten sonra yaptırayım istiyorum.
gec kalmam degılmı?
ohh ne güzl. afiyet seker olsun canım. boşver işleri sen kendine dikkat et.günaydıın anneler yepyeni bir güne merhabaa.
gece eşim saat 11 de içi boş poğaçalardan almış gelmiş. oh güzel güzel ...kokmayan. bir yedim karnımı doyurdumm bir de süt üzerine. öyle rahatladım kii. mideme iki lokma birşey girdi. sabahta yedim Allahım inşallah rahat gecer bugun diye dua ediyorum. evi de toplamam lazım artık bir haftadır mutfağa girmedim doğru düzgün. eşim yapıyor yemekleri sağolsun ama adama da temzilik yap diyemıyorum. kendi yemeğini yapıp yiyor. temiizlik işini de bıraksın dimi ama?
sizler iyisinizdir umarım bulantıları başlayan belirtileri devam eden anneler nasılsınzz
bende baktım . kız görünüyor. ilk de erkek görünüyordu oğlum oldu. tuttu yani.çin takvimine baktınız mı inanmıyorum ama yinede baktım
eğer bu ay hamile kalırsam bi oğlan daha geliyo bi dahaki ay olursa kız
kayınvalidem duysa bu ay gelir aramızda yatardı :) deli gibi kız istiyo
tabi ben çok bozuluyorum bu duruma Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
yaa annelik deyince aklıma geldi geçen aile hekımıme gittiğimde gbelik kaydını da yaptır dediler. hemşire bana sorular sordu bilgiler verdi. anlattı falan. ailevi bilgileri alırken bana dedi ki anne memurdu değilmi?
ben de dedim ki yooo annem ev hanımı
bir kahkaha attı daha alışamamışsın senı soruyorum sen memur değil miydin napayım anneni ? sen artık bir annesin alış buna dedi.
hahah ben de gülmeye başladım.
hayırlı olsun canım. tebrikler. hoş geldin aramızakızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza 6+1 g hamıleyım aralık annesıyım allah kısmet ederse benıde eklermısınız :)
hayırlı olsun canım. değer 2000 lerde olduğunda kese görünüyor. o yüzden korkma hiç. hayırlısı ile kesenide kalp atışlarınıda gorüceksün canım.merhaba arkadaşlar allah kısmet ederse aralıkta bende anne olucam bugun doktora gittim beni çok korkuttu iki gün önce kan tatlilinde değerin 117 çıkmıştı çok düşük dedi bugun yaptırdım 298 yükselmiş ama bugun hiç bişey görünmedi haftaya kontorole çağırdı büyük ihtimal kesesi görünür dedi.
bende nugün keseyi gördüm. 5+0 da 10 gün sonra kalp atışı için cağırdı.biz geldiikkontrolüm vardı doktor 4+3 dedi ama internette hesaplayınca 5+6 çıkıyor neyse doktorun dediği doğrudur heralde. ultrason resmini de verdi:) 15-20 gün sonra da kalp atışı için gideceğim
hayırlı olsun canım. inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleiri de görürüz. değer artısın çok güzel maşallah.bende aranıza yenı katıldım 2 gun once beta 70.7 idi bugun kontrole gıttım 2 gunde degerım 180.95 olmus doktor ıyı dedı ama butun testlerıde yaptırdı hersey normal cıkdı sadece pıhtılasma sevıyem tam sınırdaymıs o yuzden işi şansa bırakmayalım dedı 3 hafta boyunca hergun ıgne yaptırcambu benım ıkıncı hamılelıgım 2 ay once de hamıle kalmısdım ama düşükle sonuclanmısdı işalah bu sefer bı sorun cıkmaz kızlar dua edın lutfen ...
bende 66 yım canım.ilkinde 62 ile başlayıp 76 ile bitiridim. 4 kilo yanıma kar kalmıştı. bakalım bunda ne olacak.işallah bu arada kızlar kac kıloyla hamıle kaldınız ?? ben tam rejıme gırcekdım kii hamıle kaldımyani suan 65 kıloyum eyvahh eyvahh
Hayırlı olsun canım keseni görmüşsün.İnşallah pıt pıtları da duyarsın:))
kızlar bir şey sorucam benim 2 gündür mide bulantılarım ve halsizliğim bayağı azaldı
bende kan pıhtılaşması var ilk etapta iğnelerimi sağlık ocağında yaptırdım 2 gündür de eşim yapıyor buğün baya iyiyim ev işi falan yaptım korkmaya başladım acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye kasıklarımda ağrı vardıı bulantım falan da azalıncaa
bu mide bulantısı ve halsizlik devamlı olacak diye bir şey yok değil mi
canım cok sevındim senin adına hayırlı olsun topiğin ilk ikizleri senden gelecek sanırım. bende bugun il doktor kontrolumu gerçekleştirdim. benimde değerim oldukça yüksek. sat 7 marttı, 8 nisande beta hcg 1082 çıktı bugun beta hcg 5082 çıktı. tek kese grüldü. 21 nisanda da kalp atışı ıçın çağırdı. ama değer çok yüksek geldi bana.
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin.
canım Allah bağışlasın kızlarını. hayırlı olsun yeni bebişinde. her zaman destek oluruz canım birbirimize.
cerol tebrikler. bende bugun 5+0 da 5082 beta hcg değeri ile tek kese gördük. ilk ziyaretimizi tamamlamış olduk hayırlısıyla.21 inde kalp atışı için gidicem.
yazamadığım alıntı yapamadığım anneler, umarım daha iyisinizdir. dıkkat edin kendinize ve bebişlerinize. bulantısız, mutlu umutlu günler yaşamamız dileğimle. en kıza zamanda pıt pıtları görüp, cinsiyetleri öğreneceğimiz günleri de görmek dileğiyle herkese iyi akşamlar.
kızlar bir şey sorucam benim 2 gündür mide bulantılarım ve halsizliğim bayağı azaldı
bende kan pıhtılaşması var ilk etapta iğnelerimi sağlık ocağında yaptırdım 2 gündür de eşim yapıyor buğün baya iyiyim ev işi falan yaptım korkmaya başladım acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye kasıklarımda ağrı vardıı bulantım falan da azalıncaa
bu mide bulantısı ve halsizlik devamlı olacak diye bir şey yok değil mi
yazamadığım alıntı yapamadığım anneler, umarım daha iyisinizdir. dıkkat edin kendinize ve bebişlerinize. bulantısız, mutlu umutlu günler yaşamamız dileğimle. en kıza zamanda pıt pıtları görüp, cinsiyetleri öğreneceğimiz günleri de görmek dileğiyle herkese iyi akşamlar.
evet canım tanıştık sonunda. doktorum bana 10 gün sonra gel alp atışını duyarız. 10 gun geçirme konrol süresünden faydalanıp ücret ödemezsin dedi. bu konuda da bilgilendirdi sağolsun. bence sende git 10 gün sonra sende duyabilirsin kalp atışını.aaa tanıstınız mı canım çok sevindimmm .
21i pazar gunu .10 gun snra mı dedi.bana 15 gun sonra dedi bende 10 gun sonra gitsem diyorum aslında hemde kontrol süresinde faydalanırım
cnm buarada karında mı alttan mı muayene etti.kac mm oldugunu falan söyledi mi .bana söylemedi.haftamı bile söylemedi.
evet canım tanıştık sonunda. doktorum bana 10 gün sonra gel alp atışını duyarız. 10 gun geçirme konrol süresünden faydalanıp ücret ödemezsin dedi. bu konuda da bilgilendirdi sağolsun. bence sende git 10 gün sonra sende duyabilirsin kalp atışını.
alttan baktı cnm. banada hafta ile ilgili ve kese boyutu ile ilgili bilgi vermedi. değerim 5082 olduğundan çoğul gebelik ihtimali var dedi ama tek kese göründü.
amin canım. Bazen zaman geçmiyo bir an önce büyüselerde ultrason resimlerinde bebişe benzeseler bari onlara bakar dururuz
evet canım dediğin gibi geç gözükebiliyormuş. umarım tek kese tek bebk olur. canım sende çok gecikmesen iyi olur bence :)ayy canım bazen ikici kese geçte gözükebiliyormuş diye okumuştum .ya o zaman bende o zaman 10 gun snraya alıyım
ben ayrıyetten progestde kullanıyorum ve 10 haftalık olana kadar her gun eşim iğne vurucak pıhtılasma degerim sınırda oldugu için ... işallah sorun cıkmazdoğru söylüyorsun canım .sadece folikasit kullanıyorum.bende insülün direnci var ilacım vardı içme bırak dedi.
kan tahlilleri verdi.
bakalım ıkımızde kac kılo alcazaynen canım bende 65 ile hamile kaldım 1 kil vermişim.3 ay hiç kilo almasak iyi olur.ama 5 kilo çok az canım.bende 10dan fazla almamaya calısıcam
bilmiyomki daha yeniyiz kızz5 kilo çok az değil mi canım. Hem o kadar az kilo almak için uzman desteği gerekir sanırım. Ama inşallah istediğin olur.
ay kızlar panik oldum birden ağlayacağım şimdi bir kaç yerde de kesilmesi normal değildir diyorr ay iyice pinpirik yaptımmm şu kalp atışını duysam da rahatlasam
ay kızlar panik oldum birden ağlayacağım şimdi bir kaç yerde de kesilmesi normal değildir diyorr ay iyice pinpirik yaptımmm şu kalp atışını duysam da rahatlasam
hoş geldin :) hepimiz için hayırlısı olsun valla bende cok bılgısızımben de aralık 2013 annesi olarak aranıza katılabilirim sanırım:)) hepinizi tebrik ederim hanımlar:) ilk gebeliğim ve inanılmaz bir duygu... allah herkese nasip eder inş... 1 haftadır karnımda kasılmalar ve göğsümde ağrılar var ancak bulantı vs.. söz konusu değil tüm hareketlerime dikkat ediyorum sorumluluk duygum tavan yaptı ve çok stresliyim bir şey olur diye de ödüm patlıyor çünkü gurbette ve yalnızım( sizlerde durum nedir?? bir de kesenin tam olarak göründüğü hafta hangisi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
canım olur mu öyle sey herzaman aynı belirtiler olmayabılır tabiki bak bende gecen gun gögüslerim indi dedim ama ertesi gun keseyı gördük sorun yokmuş.benım gaz ve gögüslerimin hafif şişlik hafif acısı dışında hiçbelirtim yok.
akıntı mesela olması gerekmez mı akıntısı olmayan var mı
bide gece sağa sola dönerken ben istem dışı geriniyorum hafif ama kollarımı uzatmadan ve engel olamıyorum sizdede var mı böyle bir durum