2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bir şey sorucam benim 2 gündür mide bulantılarım ve halsizliğim bayağı azaldı

bende kan pıhtılaşması var ilk etapta iğnelerimi sağlık ocağında yaptırdım 2 gündür de eşim yapıyor buğün baya iyiyim ev işi falan yaptım korkmaya başladım acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye kasıklarımda ağrı vardıı bulantım falan da azalıncaa

bu mide bulantısı ve halsizlik devamlı olacak diye bir şey yok değil mi

merhaba canım. hayırlı olusn bebişin. ben de testte pozitifi gördükten 5 gün sonra kan verdim değerim 082 çıktı. sende beklersen bıraz değerin yüksek çıkar canım.

ohh ne güzl. afiyet seker olsun canım. boşver işleri sen kendine dikkat et.
bende baktım . kız görünüyor. ilk de erkek görünüyordu oğlum oldu. tuttu yani.

hahaha çok güldürdün beni. alışamamışsın bence de bende ilkinde buna benzer bir olay yaşadım. ama şimdi tecrübeliyim.

kızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza 6+1 g hamıleyım aralık annesıyım allah kısmet ederse benıde eklermısınız :)
hayırlı olsun canım. tebrikler. hoş geldin aramıza
hayırlı olsun canım. değer 2000 lerde olduğunda kese görünüyor. o yüzden korkma hiç. hayırlısı ile kesenide kalp atışlarınıda gorüceksün canım.
biz geldiik kontrolüm vardı doktor 4+3 dedi ama internette hesaplayınca 5+6 çıkıyor neyse doktorun dediği doğrudur heralde. ultrason resmini de verdi:) 15-20 gün sonra da kalp atışı için gideceğim
bende nugün keseyi gördüm. 5+0 da 10 gün sonra kalp atışı için cağırdı.

hayırlı olsun canım. inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleiri de görürüz. değer artısın çok güzel maşallah.

işallah bu arada kızlar kac kıloyla hamıle kaldınız ?? ben tam rejıme gırcekdım kii hamıle kaldımyani suan 65 kıloyum eyvahh eyvahh
bende 66 yım canım.ilkinde 62 ile başlayıp 76 ile bitiridim. 4 kilo yanıma kar kalmıştı. bakalım bunda ne olacak.

Hayırlı olsun canım keseni görmüşsün.İnşallah pıt pıtları da duyarsın:))

teşekkür ederim canım. inşallh duyarım pıt pıtlarıda. darısı hepimizin başına

yazamadığım alıntı yapamadığım anneler, umarım daha iyisinizdir. dıkkat edin kendinize ve bebişlerinize. bulantısız, mutlu umutlu günler yaşamamız dileğimle. en kıza zamanda pıt pıtları görüp, cinsiyetleri öğreneceğimiz günleri de görmek dileğiyle herkese iyi akşamlar.

çok gzel canım sevinmelisin bence bulantılarının azaldığına. aynen bu halsizlik ve bulantılar devamlı olacak diye birsey yok. sen sanslı annelerimizdensin o zaman çok cabuk atlattığına göre. darısı tüm anneerimizin başına...

aaa tanıstınız mı canım çok sevindimmm .
21i pazar gunu .10 gun snra mı dedi.bana 15 gun sonra dedi bende 10 gun sonra gitsem diyorum aslında hemde kontrol süresinde faydalanırım

cnm buarada karında mı alttan mı muayene etti.kac mm oldugunu falan söyledi mi .bana söylemedi.haftamı bile söylemedi.

Canım gönlünü ferah tut.Hep olacak diye bişey yok.Hatta bazılarımızda hiç yok.olmaması daha iyi ama sen yinede fazla yorma kendini az az yap işini fazla yüklenme.

amin canım. Bazen zaman geçmiyo bir an önce büyüselerde ultrason resimlerinde bebişe benzeseler bari onlara bakar dururuz

ay kızlar panik oldum birden ağlayacağım şimdi bir kaç yerde de kesilmesi normal değildir diyorr ay iyice pinpirik yaptımmm şu kalp atışını duysam da rahatlasam

aaa tanıstınız mı canım çok sevindimmm .
21i pazar gunu .10 gun snra mı dedi.bana 15 gun sonra dedi bende 10 gun sonra gitsem diyorum aslında hemde kontrol süresinde faydalanırım
evet canım tanıştık sonunda. doktorum bana 10 gün sonra gel alp atışını duyarız. 10 gun geçirme konrol süresünden faydalanıp ücret ödemezsin dedi. bu konuda da bilgilendirdi sağolsun. bence sende git 10 gün sonra sende duyabilirsin kalp atışını.

cnm buarada karında mı alttan mı muayene etti.kac mm oldugunu falan söyledi mi .bana söylemedi.haftamı bile söylemedi.

alttan baktı cnm. banada hafta ile ilgili ve kese boyutu ile ilgili bilgi vermedi. değerim 5082 olduğundan çoğul gebelik ihtimali var dedi ama tek kese göründü.

ayy canım bazen ikici kese geçte gözükebiliyormuş diye okumuştum .ya o zaman bende o zaman 10 gun snraya alıyım

amin canım. Bazen zaman geçmiyo bir an önce büyüselerde ultrason resimlerinde bebişe benzeseler bari onlara bakar dururuz

o günler de yakındır canım. günler çok cabuk geçiyor ya da bana öyle geliyor. sadece bıraz sabır. anneliğin bize öğrettiği en önemli kavramlardan bitaneside sabretmek değil mi :)) Hayırlısını versin rabbim hepimize ...

ayy canım bazen ikici kese geçte gözükebiliyormuş diye okumuştum .ya o zaman bende o zaman 10 gun snraya alıyım
evet canım dediğin gibi geç gözükebiliyormuş. umarım tek kese tek bebk olur. canım sende çok gecikmesen iyi olur bence :)

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım .sadece folikasit kullanıyorum.bende insülün direnci var ilacım vardı içme bırak dedi.
kan tahlilleri verdi.
ben ayrıyetten progestde kullanıyorum ve 10 haftalık olana kadar her gun eşim iğne vurucak pıhtılasma degerim sınırda oldugu için ... işallah sorun cıkmaz
aynen canım bende 65 ile hamile kaldım 1 kil vermişim.3 ay hiç kilo almasak iyi olur.ama 5 kilo çok az canım.bende 10dan fazla almamaya calısıcam
bakalım ıkımızde kac kılo alcaz
5 kilo çok az değil mi canım. Hem o kadar az kilo almak için uzman desteği gerekir sanırım. Ama inşallah istediğin olur.
bilmiyomki daha yeniyiz kızz kaç kilo alınır kac kılo verılır daha yenı hamıleyııım ıcım kıpır kıpr zaten

ay kızlar panik oldum birden ağlayacağım şimdi bir kaç yerde de kesilmesi normal değildir diyorr ay iyice pinpirik yaptımmm şu kalp atışını duysam da rahatlasam

canım olur mu öyle sey herzaman aynı belirtiler olmayabılır tabiki bak bende gecen gun gögüslerim indi dedim ama ertesi gun keseyı gördük sorun yokmuş.benım gaz ve gögüslerimin hafif şişlik hafif acısı dışında hiçbelirtim yok.

akıntı mesela olması gerekmez mı akıntısı olmayan var mı

bide gece sağa sola dönerken ben istem dışı geriniyorum hafif ama kollarımı uzatmadan ve engel olamıyorum sizdede var mı böyle bir durum

ben de aralık 2013 annesi olarak aranıza katılabilirim sanırım:)) hepinizi tebrik ederim hanımlar:) ilk gebeliğim ve inanılmaz bir duygu... allah herkese nasip eder inş... 1 haftadır karnımda kasılmalar ve göğsümde ağrılar var ancak bulantı vs.. söz konusu değil tüm hareketlerime dikkat ediyorum sorumluluk duygum tavan yaptı ve çok stresliyim bir şey olur diye de ödüm patlıyor çünkü gurbette ve yalnızım( sizlerde durum nedir?? bir de kesenin tam olarak göründüğü hafta hangisi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum

Canım kendini strese sokman bebiş için daha zararlı sakin ol bence içinin rahat etmesi için yarın bi doktora git yada doktorunu ara bilgi al derim ben.

hoş geldin :) hepimiz için hayırlısı olsun valla bende cok bılgısızım ne zamn kese gozukuyo ne zamn kalp atısları duyulucak ? ben doktora gıttım ilk 70 deger cıkdı 2 gun sonra yıne gıttım 180.95 cıkdıı 10 gun sonra gel dedi ozamn keseyede bakarız dedıı bakıcaz işallah sorun cıkmaz ya

ay ne biliyim canım geçen sefer bebek karnımda ölünce korkuyorum. akıntı bende var

daha önce hiç duymadım öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…