2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın benım gibi sabırsız annişler :) ayyy zamn cabuk gecsede şuu zillilerin keselerini hemen görsekk rahatlasak...
bugun rüyamda ball gördümm :18: ne anlama gelıyo acaba ...
kahvaltımı yapıyorum sütümde var tabisii kocacımm aldı
yumurtada haşladım kendime kızlar herkes sıkı kahvaltı yapsın bebeişlerin gelişimi için
kocamı ugurladım iğnemi yaptıı gittii kıyamadıı bidee yaparkenn cok acıyomu aşkım dıyooo

evet kızlar haklsınız ara ara oluyor demekki bu sabah uyandığımdan beri var ve kahvaltı yapamadım süt içtim sadece (((

aşeriyosun besbelli bal ye boş bol :))))

ben hiç bir şey yiyemıyorum üzülüyorum böyle olunca miniğimin geişimi geri kalmasa bari

ben hiç bir şey yiyemıyorum üzülüyorum böyle olunca miniğimin geişimi geri kalmasa bari

canım üzülme.. dr bana şimdilik özel bişeyler yemen gerekmiyor sadece bol bol su iç dedi.. bebek ilk üç ay senin rezervinden beslenicekk. hele üç ay geçsin o zaman şunları ye bunları iç diycez dedi.
o yüzden şimdilik doyacağımız kadar yesek yeter

hoşgeldin hayırlı olsun herkesin kesesi farklı zamanlarda gözüküyor.aramızda 1 gun var senınle ben 5+1de allaha şükür keseyi gördük.

ikimiz de yarın büyük heyecanlarla gidicezzz
ikimiz de Allahın izniyle duyalım inşallah:)

ben de çok halsiz düştüm işe geliyorum ama zor duruyorum. akşamları daha da kötüyüm. sabırsızıkla bekliyorum bulantının geçeceği günleri ozamn çok sağlıklı beslenıcem bebeğim için:) bu arada günde 1 buçuk 2 lt su içmeye özen gösteriyorum yudum yudum. tamamlamaya calışıyorum

canım üzülme miniğin senin depolardan kullanır şimdilik iadere edersin ama yemen lazım zayıflarsın soraaa

hoş ben de yiyemiyorummm bööööööö :)))

canım sende anlamışsınıdr halimi bende öyle aç hissediyorum kı kendimi ama düşününce bie yiyesim kaçıyor.

bilemiyorum canım amaben engelde olamıyorum göbeğim sanki geriliyor.birkaç yerde zararlı diye okudum.ama uzun gerilmek zararlı kolları uzatarak.

canım aynen yaa.. gece bi uyanıyorum kendimi gerinirken buluyorum olmazdı hiç.. gaz var bide hafif göğüs ağrısı başka bişeyim yok.. seninle baya benzer gidiyoruz.. ha bide bende de hiç akıntı yok..

canım sende anlamışsınıdr halimi bende öyle aç hissediyorum kı kendimi ama düşününce bie yiyesim kaçıyor.

anlamammı canım açım yemem lazım ama görünce midem bulanıyor ayakta duracakk takatim yok bayılcam diye korkuyorum bide ben ham işini falan düşününce tiksiniyorum

canım aynen yaa.. gece bi uyanıyorum kendimi gerinirken buluyorum olmazdı hiç.. gaz var bide hafif göğüs ağrısı başka bişeyim yok.. seninle baya benzer gidiyoruz.. ha bide bende de hiç akıntı yok..

aynen canım ya bendede fena gaz çok hafif gögüs ağrısı .akıntı bendde hiç olmadı zaten.
akıntı ve diğer belirtiler olacak diye bişey yok belkide.

valla mıdem bulansada yiyorum suan gercı mıde bulantılarım yenı yenı basladı ılerde nolur bılmıyorum ama dun ozellıkle gelısıme katkıda bulunmak ıcın eşime balık söylettim balık yedım ...
bilemiyorum canım amaben engelde olamıyorum göbeğim sanki geriliyor.birkaç yerde zararlı diye okudum.ama uzun gerilmek zararlı kolları uzatarak.
aaaaaaaaaaa :18: ben her sabah yapıyorum zararlımıymışş ondandamı mahrum kalacazz nede tatlı bişey o yaaa:26:

henüz çok yenisin geçen hafta bende yiyordum allaha şükür. ama bu hafta değişti işler. bulantının ne olduğunu henüz anlamamışsındır. ama inşallah olmaz rahat geçirrsn gebeliğini. bazı insanlarda bulantı hiç olmazmış bize de böyle olmak düştü ne yapalım.

bu sabah bildiğin adet olmaya başladım ağrısı sancısıyla
anlamıyorum gününde olsam tamamda nerdeyse 1 hafta erken oldum
acaba hamileydim de şimdi gidiyo mu yavrum bilemedim, bu düşünce canımı çok sıkıyo
neyse kısmet değilmiş inşallah ocak ayı annelerine katılırım bende
arada uğrar bakarım durumlarınıza cinsiyetlerinize
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…