2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
haklısın belkıde oyledir ama işallah bıde bulantım devam etmess yanı ılerlemes cunkı zaten sorunlu bı gebelık yasıyorum hergun ıgne vuruluyorum haftada bır ayrıyetten tutunma iğnesi progestron kullanıyorum folık asit bı cuval ilaç var ilaçlarımı içebileyimde baska bısey istemem ...
canım kotu dusuncelere kapılma bazen strestende duzensız olabılıyo adet erken veya gec oluyoo erken olsunda gec olmasın ozamn daha kotu.. bekleyıs uzun suruyoo işin iyi tarafından bakk adet olamayanlar ne yapsın

hadi yaw (( anlayabiliyorum canım seni bende 3 ay uğraştımmm inşş seninde olacakkk sabret ve inan yeterkiii

olmadığına da çok üzüldüm tabi ama
31 yaşındayım hiç 1 hafta erken adet olmadım gebelik beklerken olunca aklıma böyle bişey geldi
sanki oldu ama şimdi de gidiyo gibi işte
en doğrusunu Rabbim bilir tabi 1-2 güne atarım kafamdan hepinizi ve bebişleriniz öpüyorum :)

üzüme canım vücudumuz gebeliğe hazırlanırken değişikliklerle karşılaşıyormuş ya beki de öyle bir şeydir.benım de adet düzenim oynamıştı 3. ayımda bebeğim gedi. yüreğini ferah tut. bir de şöye bir şey var eğer gebelik olumsuzsa vücut bunu kendiliğinden sonandırırmış. Allah korusun sonradan olmasındansa hiç bilmeden olması daha iyidir. Allahım en ksıa zamanda sağlıklı bir evlat daha versin sana.

slm güzel anne adayları... pek yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri. hepimiz heyecanlıyız ve en ufak bir sıkıntıda hep en olumsuzu düşünğyoruz haliyle. ama öyle düşünmeyelim lütfen. vücudumuz çok değişiyor ve alışmaya çalışıyor. aklım almıyor alttaki bebek gelişim sürecini okudukça. pirinç kadar değil yazıyor ama kalbi gelişi ve atıyor. Rabbimin hikmeti işte.
benim ilk zamanlar sancım o kadar çoktu ki hiç geçmez sanıyordum ve bu hafta başında geçti çok şükür.
sonra hafta başında başımda yanmalar oldu. dedim ölüyorum yok beynimde ur var, kist var yazdım kendime o da geçti dün.
dün de mide bulantım geldi çok fena hala devam ediyorum. istifra da edemiyorum öyle bir özelliğim var malesef((
yani demem o ki kafamızda kurup kurup hem kendimizi hem karnımızdakini hem de etrafımızdakileri üzmeyelim. Rabbim hayırlısını versin inş hepimize.
Bu arada yarında dr kontrolüm var belki de kalp atışlarını da duymuş olurum hayırlısıyla.

çok sevindimm canım...evet ağlama lütfen...ben de çokk korkuyorummm henüz ağlama moduna geçmedimm ama korkuyorummm...ya kese görülmezse içi boşsa kalbi atmazsa atar da bişey olursa...o yüzden buraya bile bir şey yazmak istemiyorummm okuyup çıkıyorum...ama senin adına çokk sevindim...sen ağlama olur mu...

hayırlısı olsunnn canımm...üzülme olur mu.. eğer kimyasal gebelikse....bende şubatta kimyasal gebelik yaşadımm beklediğimm tarihte de adet oldum 3 martta sonra da hemen hamiş oldum...kimyasal gebelik sonrasında hamiş olmak kolaylaşırmış...yani beni teselli etmek için mi söylemişler di bilmiyorummm bir sonraki hamişliğim müjdesi olurmuş ) biz de seni öpüyoruz küçük prensini de...

bende hapını alıyorum 200 lük günde 3 taneee ilk günler beni sarhoş etti o yaaaa
birleşik yazmısım progestoron iğnesi gibi gozukmus o ayrı iğnem ayrıı hapını kullanıyorum bende 200 lük senın gıbı aynı ama ayrıyetten haftada bir tutunma iğnesi vurduruyorum perşembenden perşembeye

evet kızlar haklsınız ara ara oluyor demekki bu sabah uyandığımdan beri var ve kahvaltı yapamadım süt içtim sadece (((

ben hiç bir şey yiyemıyorum üzülüyorum böyle olunca miniğimin geişimi geri kalmasa bari

öylemi dersin neyse hakkı kalmasın diye bi kaşık yedim baldan madem okadar rüyama girmiş

hayranım size kızcelerrr bi giremedimm şu hamişlik moduna yawww..midem de bulanmıyooo başımda dönmüyooo sadece öğle saatlerinde uyumak istiyrumm birazz bir de şu bitmek bilmeyenn ve beni korkutann ağrılarım....doktorum da tatile gitmişş hafta sonu içinn hem de almanya ya pazartesi gelecekmiş....daha keseyi görücezz belki pıt pıtları duyucazz...

cnm endişelenme ağrılar için. benim çok fenaydı sürünerek tuvalete gidiyordum afedersin. dr gittim söledim önemli değil geçicek onlar çok normal vücudun alışmaya çalışıyor dedi ve daha bu hafta başında geçti. belkide farkında olmadan üşütmüşüzdür onunda etkisidir bu sancılr. panik yapma cnm.

sen de hoşgedinn aramızaaaa...ben iş de benn...ben tam da anlattığınn gibiyim...umarımm 9 ay boyunca böyle devam etmem bebişimm bütün korkumu endişe mi hissedecek....o da korkup endişelenecek...umarımm pıt pıtları duyarızzz...ben de birazz rahat bi nefess alırım.....

ayyy benım taaaa ayın 19unda randevum :18: zorlu bır bekleyış olacak bakalım kese goruncekmı işallah sorun cıkmaz hıc bırımızde hepımız sag saglım kucagımıza alırız umarım bebişlerimizi

aynen öyle canım olduğunu bilip kaybetsem daha çok üzülürdüm
gittim oğluma bi dünya kıyafet aldım rengarek çiçekli böcekli :)

kızlarrr bende hamileyim

dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.

979,8 çıktı kan değerim

Daha tazeyiz biz teyzeleriii

öyle canım... görüncem zaten salı günü inş.
allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin

yeni gelen anne adaylarını tebrik ederimm hoşgeldiniiiizzzz

kızlarrr bende hamileyim

dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.

979,8 çıktı kan değerim

Daha tazeyiz biz teyzeleriii
tebrık ederım 5 haftalıga gore beta hcg degerın yuksekmıs masallah ıkızmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…