kızlar okumadan yazıyorum sonra okucam.. bahcedeydık yenı eve gırdık ..
komşum ali derin olsun ismi diyor erkeğe uygun mu bu isim sizce ne olru fikrinizi söyleyin.. ben cok seviyorumd erin ismini
ama kızlara daha cok konuluyor.. birde eşim asla istemicek biliyorum
aral ali dediği için aliye uygun yanına isim arıyorum ondan zorlanıyorum yoksa tek başka isim koysam aral alışır mı
gizemcim elin değmişken beni de eklermisin listeye;
ilk bebek
sat:27 şubat
bdt:4 aralık 2013
biraz geç oldu ama
Tuğbacım üzme canını benim de gün oluyor hiç hareket olmuyor gün oluyor kıpır kıpır oluyor karnım..ayrıca daha iyi eminim 19. bile değil 23-24'te hissedeceğiz hareketleri..şimdi bazen bağırsak hareketleri ile de karışıyor..
bence derin ismi erkeğe de kıza da olur tıpkı deniz ismi gibi unisex bence.
bi arkadaşımın oğlunun adı derin ali ben çok beğeniyorum şahsen.ali ismiyle çok uyumlu geliyor derin..
Kendine kötülük ediyorsun bu paronayak düşüncelerle...Hamilelik bu sürekli karnın seyircek diye birşey yok yani...Benim hiç seyirmiyor,boşver bu düşünceleri at kafamdan,bişey olsa kanaman olur veya zehirlenmiş gibi ayakta duramazsın..
ali efe koy canım veya muhammed ali bunlar güzel isimler ya da mehmet ali
doğru söylüyosun cnm benim paranoyaklığım evet tedirgin oluyorum birde tedavi ile kaldım ya sürekli tedirginlik içindeyim işte
canım benimki de tüp bebekle oldu inan ki bu kadar çok sakinma hani bi laf vardır sakinan göze çöp batarmiş tamam hic sakınma demiyorum ama normal hamile gibi davranmaya çalış yani canım sadece dua et tevekkül et onu veren allah eğer yiyecek bi lokma ekmeği varsa yer zaten anlatabildim mi canım sen üzülürsen bebek de üzülür inan hemen etkileniyorlar benim moralim bozulunca kıpır kıpır oluyor yavrum
hangı doktora hastaneye gıdıyosun
bende bursadayım
Günaydın arkadaşlar,
ben doktor kontrolüne gideceğim inşAllah ve cinsiyet öğreneceğiz :)
tüm sülale rüyasında kız bebek gördü, bende defalarca kız gördüm. artık alıştık kız fikrine :)
bakalım doktorumuz ne diyecek.
heyecandan soracaklarımı unutmam yine inşAllah..
aralın ismi ARAL DENİZ
bununda ALİ DERİN olsun dedi komşum
çok modern bi kadın sürekli bana isim duşunuyor :))
ANIL ismide konumuştuk onunla ama anıl tek olunca güzel
en sadece oğlum kırılmasın dye Ali de olsun diyorum
heee ayrıca eşimin ilk adı da ALİ diğer adı MURAT
yani ali murat biz ve herkes murat diyor tabi.
Bayılırım DERİN ve RÜZGAR isimlerine
Eşim istemiyor ama o da isteseydi RÜZGAR koyardım oğlumun adını=)
Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsun oğluşun.
Bende dövme yaptırmak istiyorum ama eşim fena halde karşı
Kızlar göbeğiniz nasıl yatarken ? hiç artık yüzüstüne kaymıyorsunuz bile de mi? Arada benim biraz sıkışıyor..o zaman da ağrı oluyor. Geçen gittiğimde doktor kendinizi bu yan yatış tarzına alıştırın, eğer karnınızı sıkıştırırsanız bebek basınçtan strese girer demişti. Korktum çok..
Günaydın,
Bizim ikili test sonuçlarımızda Papp-a değerimiz olması gerekenden çok yüksek çıktı. Down sendromu riski test sonucunda düşük çıkmasına rağmen başka kromozomal sorunlar var mı diye emin olmak için amniyosentez yaptırma ihtimalimiz var, doktorumuz bizi perinatologa yönlendirdi çünkü papp-a değerinin çok yüksek olduğunu,sebebinin araştırılması gerektiğini düşünüyor. Sizin Papp-a değeri yüksekliği konusunda bilginiz var mı? Sizin değerleriniz nasıldı?
Ben demet Hanım'a gidiyorum Esentepe tıp merkezi ne.
Dr umdan memnunum ama hastane küçük
Bilmiyorum
Bend eşime isim begendiremiyorum
hastaneyi araştır istersen orda doğum yapan birileri mutlaka vardır
donanımlı bi hastane mi diye
esentepe tıp merkezi bizim müşterimiz hatta her gelişlerinde doğum için çağırıyorlar beni daha şimdidenama ben doktorumdan memnunum çok şükür
aynen bende öyle nasıl isim bulucaz bilmiyorum;(
bilgilerini tam yazarsan ekleyebiliriim..
antalyadaki deniz değil tuzlu su mübarek
12-17 arası kuşuuum.
ayy cuma günüde bütünlemem var tek dersten kalmıştım ya geçerim inşş
kızlar okumadan yazıyorum sonra okucam.. bahcedeydık yenı eve gırdık ..
komşum ali derin olsun ismi diyor erkeğe uygun mu bu isim sizce ne olru fikrinizi söyleyin.. ben cok seviyorumd erin ismini
ama kızlara daha cok konuluyor.. birde eşim asla istemicek biliyorum
aral ali dediği için aliye uygun yanına isim arıyorum ondan zorlanıyorum yoksa tek başka isim koysam aral alışır mı
slm kızlar hareketleri ne zamna hissedecez yaaaaaaaaaaaaaaa
hastaneyi araştır istersen orda doğum yapan birileri mutlaka vardır
donanımlı bi hastane mi diye
esentepe tıp merkezi bizim müşterimiz hatta her gelişlerinde doğum için çağırıyorlar beni daha şimdidenama ben doktorumdan memnunum çok şükür
aynen bende öyle nasıl isim bulucaz bilmiyorum;(