2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bence derin ismi erkeğe de kıza da olur tıpkı deniz ismi gibi unisex bence.
bi arkadaşımın oğlunun adı derin ali ben çok beğeniyorum şahsen.ali ismiyle çok uyumlu geliyor derin..

doğru söylüyosun cnm benim paranoyaklığım evet tedirgin oluyorum birde tedavi ile kaldım ya sürekli tedirginlik içindeyim işte

bence derin ismi erkeğe de kıza da olur tıpkı deniz ismi gibi unisex bence.
bi arkadaşımın oğlunun adı derin ali ben çok beğeniyorum şahsen.ali ismiyle çok uyumlu geliyor derin..

aralın ismi ARAL DENİZ
bununda ALİ DERİN olsun dedi komşum
çok modern bi kadın sürekli bana isim duşunuyor :))
ANIL ismide konumuştuk onunla ama anıl tek olunca güzel
en sadece oğlum kırılmasın dye Ali de olsun diyorum
heee ayrıca eşimin ilk adı da ALİ diğer adı MURAT
yani ali murat biz ve herkes murat diyor tabi.

Son düzenleme:

haklısın cnm tedirginim işte yinede benimki bide tedavi ile oldu oy üzden korkuyorum işte ilk çocuğum

doğru söylüyosun cnm benim paranoyaklığım evet tedirgin oluyorum birde tedavi ile kaldım ya sürekli tedirginlik içindeyim işte

Aşılama ile değil mi,hatırlıyorum ben? Allah bağışlasın arkadaşım,boş yere üzme canını karın çok büyükken bile bazen hiç hareket etmiyorlarmış..Biraz onların keyifçiliğine de bağlı

canım benimki de tüp bebekle oldu inan ki bu kadar çok sakinma hani bi laf vardır sakinan göze çöp batarmiş tamam hic sakınma demiyorum ama normal hamile gibi davranmaya çalış yani canım sadece dua et tevekkül et onu veren allah eğer yiyecek bi lokma ekmeği varsa yer zaten anlatabildim mi canım sen üzülürsen bebek de üzülür inan hemen etkileniyorlar benim moralim bozulunca kıpır kıpır oluyor yavrum
Üzülme annesi bak o sana tutunmuş bırakmaz kolay kolay=)))))
Bak burda herkes biliyo benim ne kadar is yaptığımı hamile kalmadan önce ne yapıyorsam yine yapıyorum malum tepemde is buyuran kaynana var sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum yoksa hamur da açıyorum cam da siliyorum evi de temizliyorm =))))

Bebeğin de uyku periyotları var canım o yüzden her an hareket etmesini bekleyemeyiz ve daha çok küçükler hele bi büyüsünler gece sizi uykudan kaldiracak derecede tekmeler atacaklar=)))))

Günaydın arkadaşlar,

ben doktor kontrolüne gideceğim inşAllah ve cinsiyet öğreneceğiz :)
tüm sülale rüyasında kız bebek gördü, bende defalarca kız gördüm. artık alıştık kız fikrine :)
bakalım doktorumuz ne diyecek.
heyecandan soracaklarımı unutmam yine inşAllah..

hangı doktora hastaneye gıdıyosun
bende bursadayım

evet geçmişte okumuştum bursada olduğunu:)
aylin karahasan acıbadem
geçen yıl eylül ayında dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı ameliyatımı aylin hanım yapmıştı memnun kaldım ona devam ediyorum bende
sen hangi doktora gidiyorsun?

Canım Allah sağlık versin önce bebişlerimize, kendini hiçbir şeye alıştırma bence cinsiyet konusunda..ben de 2 tane cam gibi rüya görmüştüm..Sabah rüyasıydı hem de yüzünü gözünü görmüş bu kesin kız olacak demiştim..kıyafetler bile aldım bu yüzden ama doktor bu yüzde 95 erkek bebek deyince yüzüm öyle bir düştü ki..sonra da pişman oldum halime..düşünceme..Gönlümüzde yatan güzel ama sağlık hepsinden güzel..

bence güzel ali derin abisi ve babası gibi iki isimli olsun o da çok hoş:109:
ali isminin yanına çok yakışıyor derin ismi,eşin de isterse tabii:)
ben eşime isim beğendiremiyorum da ne yapıcaz bilmiyorum
ben alya ya da asya olsun diyorum ama ikisini de istemedi bakalım ne oucak

Bayılırım DERİN ve RÜZGAR isimlerine
Eşim istemiyor ama o da isteseydi RÜZGAR koyardım oğlumun adını=)
Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsun oğluşun.

Saol tatlım derin ismini ben koymuştum eşimede bu sefer sen koy demiştim cihangir koycaktı oda ama derinin aklına rüzgar ismini koyunca ağır bi baskı oldu eşime tabi ikisinide ben koymuş gibi oldum alttan alttan istediğimi yaptırdım valla

Bende dövme yaptırmak istiyorum ama eşim fena halde karşı

Canım bende yaptırmadan önce günahmı abdest geçiyomu acaba diye endişelerim vardı eşim bi hocaya sormuştu abdestin geçtiğini söylemiş geçen de nihat hatipoğlu aynı şeyi söyledi hatta. çok hoşuma gidiyo dövme benm özellikle bi anlamı varsa böyle evlat gibi

Canım ben normalde hep yüzüstü yatardım ama tabi ne mümkün artık bende yastık koyuyorum bacak arama bi sağa dönüyorum yastıkla bi sola yastıksız asla yatamıyorum yastık kesinlikle en iyi çözüm

Ben demet Hanım'a gidiyorum Esentepe tıp merkezi ne.
Dr umdan memnunum ama hastane küçük
Bilmiyorum

Bend eşime isim begendiremiyorum

sıkma canını.
benimkide olması gereken max 6.65 iken 7.62 çıkmıştı.
doktoruma sordum biz tahlillere genel olarak bakıyoruz.tahlilin bütününe baktığımızda sorun yok zaten sonuç negatif dedi.
senin sonuç ve pap-a değerin kaç çıkktı? çok mu yüksek? istersen bir doktora daha git.

Ben demet Hanım'a gidiyorum Esentepe tıp merkezi ne.
Dr umdan memnunum ama hastane küçük
Bilmiyorum

Bend eşime isim begendiremiyorum

hastaneyi araştır istersen orda doğum yapan birileri mutlaka vardır
donanımlı bi hastane mi diye
esentepe tıp merkezi bizim müşterimiz hatta her gelişlerinde doğum için çağırıyorlar beni daha şimdiden ama ben doktorumdan memnunum çok şükür

aynen bende öyle nasıl isim bulucaz bilmiyorum;(

Dun kapı komşum aynı zmnda arkadasım orda dogum yaptı demet Hn onunda Dr U
Bu akşam çıkacak. Ama onun Sezeryan
Gelince öğrenicem nasıl gecmiş nasıl bir kadro varmış

eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:

bilgilerini tam yazarsan ekleyebiliriim..

antalyadaki deniz değil tuzlu su mübarek
12-17 arası kuşuuum.
ayy cuma günüde bütünlemem var tek dersten kalmıştım ya geçerim inşş

inş. geçersin yavrimu desene Antalya da kıbrıs tan farksız

slm kızlar hareketleri ne zamna hissedecez yaaaaaaaaaaaaaaa

denizcim ben Allah nasip ederse çocuğuma çift isim koyucam daha çok hoşuma gidiyor tabi senin hoşuna gidiyorsa ne istersen onu koy ama benim şahsi fikrim ben derin ismini pek sevemedim ve hep kızda duyduğum için erkeğede uygun bulmadım ama herkez farklı düşünebilir arkadaşımın yengesi kızının ismini rüzgar koydu mesela :44: bende hep oğlumun adını erva koyucam derdim 40 yerden yorum geldi o kız ismi diye ama ben erkeğe daha çok yakıştırmıştım yani içine siniyorsa kocişide ikna edebiliyorsan ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…