Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:
Dun kapı komşum aynı zmnda arkadasım orda dogum yaptı demet Hn onunda Dr U
Bu akşam çıkacak. Ama onun Sezeryan
Gelince öğrenicem nasıl gecmiş nasıl bir kadro varmış
sıkma canını.
benimkide olması gereken max 6.65 iken 7.62 çıkmıştı.
doktoruma sordum biz tahlillere genel olarak bakıyoruz.tahlilin bütününe baktığımızda sorun yok zaten sonuç negatif dedi.
senin sonuç ve pap-a değerin kaç çıkktı? çok mu yüksek? istersen bir doktora daha git.
canım sen burda takıldığını söyleyince atladım hemen buraya:) iyi gidiyor aslında çok şükür tek sorun tirioidim yüksek çıktı, iyi bir doktor arıyorum Ankarada
yaaaa gizoşcum neler çektiğimi sen bana sor ben genelde dışardan yiyorum napiyim evde hazırlıyınca akşam 10 u buluyo Allah'tan yazdayızda meyveydi filan geçiştiriyorum
Benim ikili test sonuçları şöyle,
PAPP-A: 7.23 MoM - 6861.10 ng/ml
Beta Hcg: 0.88 MoM- 49.0 U/ml
Ense kalınlığı: 1.6 mm
Diğer değerler normal ama Papp-a çok yüksekmiş. Doktor Papp-a değerinin en fazla 2 MoM olması gerektiğini söyledi. Nooan sendromundan şüphelendi. Senin değerinde 7.62 MoM olarak mı geçiyor? Umarım bir sorun yoktur . Cumartesi perinatolog dr Recep Has'a gideceğiz.
Günaydın canım çok geçmiş olsun .. umarım bir sorun yoktur sağlıcakla kavuşursun bebeğine .. açıkçası konuyla ilgili hiçbir bilgim yok benim
inş. geçersin yavrimu desene Antalya da kıbrıs tan farksız
denizcim ben Allah nasip ederse çocuğuma çift isim koyucam daha çok hoşuma gidiyor tabi senin hoşuna gidiyorsa ne istersen onu koy ama benim şahsi fikrim ben derin ismini pek sevemedim ve hep kızda duyduğum için erkeğede uygun bulmadım ama herkez farklı düşünebilir arkadaşımın yengesi kızının ismini rüzgar koydu mesela :44: bende hep oğlumun adını erva koyucam derdim 40 yerden yorum geldi o kız ismi diye ama ben erkeğe daha çok yakıştırmıştım yani içine siniyorsa kocişide ikna edebiliyorsan ne mutlu sana
benim sonuçlarım aşağıdaki gibiydi.
NT:1,70 MM
free beta hcg 31,400 IU/L, equivalent to 0,8094 MoM
MoM papp-a : 7,620 IU/L, equivalent 2.4952 MoM
kendi doktorum dışında DOKTOR SİTESİ - Uzman Doktorlar, Videolar, Sorular ve Makaleler adresinden ayrıca 3 doktora online olarak danıştım.sonuçlarınız normal görünüyor demişler.
hatta benden 3lü testte istemedi 2li test norma diye.inşallah herşey yolundadır.insan acayip stres oluyor.
dediğim gibi sende yüreğini ferah tut.doktor güzel şeyler söyleyecek seninde için rahatlayacak allahın izniyle.
ne zaman gideceksin?
bizide haberdar et sonuçlardan.
ya bende geçiştiriyorumda işte iş emraha gelince olmuyo öyle dominos yakında direk bizim eve açıcak şubesini
Ztn kocişte istemediii :) tahmin ettiğim gi o kız ismi dedi
Ben feminen bi isim koyman oğluma didii
:26:
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:
ahahhhhh bizde kfc yle kankiyiz ahahhhhh az kaldı kuşum tatilde vurursunuz açık büfenin dibine
bende merak ediyorum cnm bu veletlerin isimleri neler olacak annemde sürekli bana zarf atıyo işte rüyamda gördüm bugün sen çocuğun adını şu koyuyomussun bu koyuyomussun dedim canm netleşsinde öyle gör şu rüyaları
Kızzz gece yatmadan yap yemeği olurmu hiç öyle hergün dışardan,bebeğini düşün tatlım
CemreDeniz, canım bizimde kafamızı yoruyor bu isim konusu..Ali Derin güzel bence de ama Derin adında fazla erkek yoksa yakana yapışır çocuk büyüyünce...Ali Demir de olabilir ya da yerinde olsam Arda Demir koyardm..
Ben de Kaan ve Ezgi 4 harfli diye 4 harfli isim ariyorum...
Esin,Buse,Duru..aklıma gelenler...
Kızzz gece yatmadan yap yemeği olurmu hiç öyle hergün dışardan,bebeğini düşün tatlım
CemreDeniz, canım bizimde kafamızı yoruyor bu isim konusu..Ali Derin güzel bence de ama Derin adında fazla erkek yoksa yakana yapışır çocuk büyüyünce...Ali Demir de olabilir ya da yerinde olsam Arda Demir koyardm..
ahahhhhh bizde kfc yle kankiyiz ahahhhhh az kaldı kuşum tatilde vurursunuz açık büfenin dibine
bende merak ediyorum cnm bu veletlerin isimleri neler olacak annemde sürekli bana zarf atıyo işte rüyamda gördüm bugün sen çocuğun adını şu koyuyomussun bu koyuyomussun dedim canm netleşsinde öyle gör şu rüyaları
Neyseki senin Papp-a değerin o kadar yüksek değilmiş canım. Cumartesi gidiyoruz perinatologa. Ultrason muayenesi ve gerekirse amniyosentez yapılacak. Umarım herşey yolunda gider, güzel haberler paylaşırım burada.