2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar arabulvar. com da çok indrim var lierac ın 2li çatlak önleyici kremi 74 lira diyo.
Normalde ne kadar bilmem ama bir sürü üründe indirim var.
Bi bakın derim.

Canim hosgeldin. Burda seni gormek nehos yaaa evet tup bebekte erken aliyorlar bebegi 36 37 en fazla 38 insallah kavusacaksin bebegine nasilsin nasilgidiyor hamislik

kız ulaş beni hiç bırakmıyo ki ebe karı bide dr. edasında gözlerini kısa kısa incelemiyomu Allah'ım ya gelsin gelsin onlar ayrı bir heycanlanıyor inş. kurtuluruz şu kumlardan havuza girme yavru belli mi olur deniz e gir kafan rahat olsun çişini hiç tutma odaya geldikten sonra dulunu al mayonu sudan geçir bişicik olmaz Allah'ında izniyle tadını çıkar tatilin ne zaman dönüyosunuz ?

kızlar 2 gündür seyırme hissetmiyorum biliyorum bağırsak hareketi bunlar ama yinede bi korku oluştu bende kontrolümede daha 15 gün var bana biraz moral verin kızlaarrr

Merhaba şekerler
Keyifler yerindedir inşallah..
2 gündür yoğunum göremiyorum,bitmiyorrrr benim işim 2 çocuk olunca

kızlar benim hamileliğimin başından beri hiç mide bulantım olmadı . Ama 1 haftadır demir hapı içiyorum ferroZinc midemi bulandırıyor doktora sordum gece yatarken iç dedi .. kullanan var mı bu hapı ?
Ben de içiyorum cano ondan,bi zararını görmedim..sadece büyük apdestin rengi simsiyah oldu o kadar

Şartlama kendini canım, ben Ezgi`ye hamileyken hiç birşey kullanmamistm.

kızlar 2 gündür seyırme hissetmiyorum biliyorum bağırsak hareketi bunlar ama yinede bi korku oluştu bende kontrolümede daha 15 gün var bana biraz moral verin kızlaarrr

Kendine kötülük ediyorsun bu paronayak düşüncelerle...Hamilelik bu sürekli karnın seyircek diye birşey yok yani...Benim hiç seyirmiyor,boşver bu düşünceleri at kafamdan,bişey olsa kanaman olur veya zehirlenmiş gibi ayakta duramazsın..

Son düzenleme:
Canim hosgeldin. Burda seni gormek nehos yaaa evet tup bebekte erken aliyorlar bebegi 36 37 en fazla 38 insallah kavusacaksin bebegine nasilsin nasilgidiyor hamislik
canım sen burda takıldığını söyleyince atladım hemen buraya:) iyi gidiyor aslında çok şükür tek sorun tirioidim yüksek çıktı, iyi bir doktor arıyorum Ankarada

Aa kizlar ben listede yokum. 33 yasindayim birtane kizim var Aralik annesiyim
bilgilerini tam yazarsan ekleyebiliriim..

antalyadaki deniz değil tuzlu su mübarek
12-17 arası kuşuuum.
ayy cuma günüde bütünlemem var tek dersten kalmıştım ya geçerim inşş

Tuğbacım üzme canını benim de gün oluyor hiç hareket olmuyor gün oluyor kıpır kıpır oluyor karnım..ayrıca daha iyi eminim 19. bile değil 23-24'te hissedeceğiz hareketleri..şimdi bazen bağırsak hareketleri ile de karışıyor..

kızlar okumadan yazıyorum sonra okucam.. bahcedeydık yenı eve gırdık ..

komşum ali derin olsun ismi diyor erkeğe uygun mu bu isim sizce ne olru fikrinizi söyleyin.. ben cok seviyorumd erin ismini
ama kızlara daha cok konuluyor.. birde eşim asla istemicek biliyorum
aral ali dediği için aliye uygun yanına isim arıyorum ondan zorlanıyorum yoksa tek başka isim koysam aral alışır mı

canım benim şahsi fikrim olmaz gibii kızlara yapışmış bi isim olduğu için biraz ilginç durabilir ama bayılırım derin ismine..
belki deren falan olsa dahamı uygun olur bir fikir bu da

Ali Derin ismi bence çok güzel..ikisini rahatlıkla tek bir isim gibi telaffuz edebilirsin ayrıca..bir tavsiye de Ali Efe olabilir o da çok hoş geliyor kulağa bence..

Kızlar göbeğiniz nasıl yatarken ? hiç artık yüzüstüne kaymıyorsunuz bile de mi? Arada benim biraz sıkışıyor..o zaman da ağrı oluyor. Geçen gittiğimde doktor kendinizi bu yan yatış tarzına alıştırın, eğer karnınızı sıkıştırırsanız bebek basınçtan strese girer demişti. Korktum çok..

canım ben o yastıkla alıştım yan yatmaya hep şimdi yastık olmasada hiç yüz üstü dönmüyorum dönemiyorumda zaten havada kalıyorum çünkü ahah

bilgilerini tam yazarsan ekleyebiliriim..

antalyadaki deniz değil tuzlu su mübarek
12-17 arası kuşuuum.
ayy cuma günüde bütünlemem var tek dersten kalmıştım ya geçerim inşş

gizemcim elin değmişken beni de eklermisin listeye;
ilk bebek
sat:27 şubat
bdt:4 aralık 2013
biraz geç oldu ama

canım yumuşak bir yastık edin kendine iki bacagının arasına koy o engelliyor senin yüz üstü yatmanı ben öle yapıom işe yarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…