2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:

yaaaa gizoşcum neler çektiğimi sen bana sor ben genelde dışardan yiyorum napiyim evde hazırlıyınca akşam 10 u buluyo Allah'tan yazdayızda meyveydi filan geçiştiriyorum

Dun kapı komşum aynı zmnda arkadasım orda dogum yaptı demet Hn onunda Dr U
Bu akşam çıkacak. Ama onun Sezeryan
Gelince öğrenicem nasıl gecmiş nasıl bir kadro varmış

Aa süper işte,aklında soru işareti kalmaz en azından
ama iyi bi hastanedir bence uzun süredir var çünkü hatta bildiğim kadarıyla onların başka hastaneleri de var farklı isimlerde

Benim ikili test sonuçları şöyle,

PAPP-A: 7.23 MoM - 6861.10 ng/ml

Beta Hcg: 0.88 MoM- 49.0 U/ml

Ense kalınlığı: 1.6 mm

Diğer değerler normal ama Papp-a çok yüksekmiş. Doktor Papp-a değerinin en fazla 2 MoM olması gerektiğini söyledi. Nooan sendromundan şüphelendi. Senin değerinde 7.62 MoM olarak mı geçiyor? Umarım bir sorun yoktur . Cumartesi perinatolog dr Recep Has'a gideceğiz.

Merhaba kızlar isimler düşünlülmeye başlamış benim eşimde Ali istiyor ben yanına Rüzgar dedim ama hala araştırıyorum ne olabilir
Ali ile Ali Ensar düşündüm ilk ablam o ne sansar gibi diyo..
Eşim 2 gündür burda daha evvel yoktu genişlemişsin belin genişlemiş diyip diyip sinir ediyor benii
1 kez söyledin yeter sürekli yineliyo
Bu arada kızlar inanılmaz vücut ve ayak ağrılarım var yürüyemiyorum bile çok ağırıyor vücudum ne yapmalıyım bunun için fikriniz varmı??
Bide Görümcem staja başladı bizimle kalıyor çok zorlanıcam sanırım yemek filan yapamıyorum çünki ev işerlerinide tabi off ne sorunlu bir gebişim benn..

Geçmiş olsun arkadaşımmmmm.
Ben papa değerine bakamadım direk temiz dedi dr .merka da etmiyor değilim.
Amniyosentezden önce belki bir kere daha o testten yaptır der.
Çünkü eğerler yanlış çıkabiliyor.
o makinalar %20 sini hatalı çıkartıyormuş.
İnşallah temiz çıkar güzel haberlelrle gelirsiinnnnnnnnnnnnnn

Sağol canım. Umarım bir sorun yoktur. Bir haftadır canımız sıkıldı bu duruma. Cumartesi randevumuz var.

canım sen burda takıldığını söyleyince atladım hemen buraya:) iyi gidiyor aslında çok şükür tek sorun tirioidim yüksek çıktı, iyi bir doktor arıyorum Ankarada

Ah canim gecmis olsun sakin uzme onunda caresi var insaallah istanbulda olsaydin yardimci olurdum ama burdaki arkadaslarin belki vardir tandigi cinsiyetini ogrendinmi bebisin bakalim

yaaaa gizoşcum neler çektiğimi sen bana sor ben genelde dışardan yiyorum napiyim evde hazırlıyınca akşam 10 u buluyo Allah'tan yazdayızda meyveydi filan geçiştiriyorum

ya bende geçiştiriyorumda işte iş emraha gelince olmuyo öyle dominos yakında direk bizim eve açıcak şubesini

benim sonuçlarım aşağıdaki gibiydi.

NT:1,70 MM

free beta hcg 31,400 IU/L, equivalent to 0,8094 MoM

MoM papp-a : 7,620 IU/L, equivalent 2.4952 MoM

kendi doktorum dışında DOKTOR SİTESİ - Uzman Doktorlar, Videolar, Sorular ve Makaleler adresinden ayrıca 3 doktora online olarak danıştım.sonuçlarınız normal görünüyor demişler.
hatta benden 3lü testte istemedi 2li test norma diye.inşallah herşey yolundadır.insan acayip stres oluyor.
dediğim gibi sende yüreğini ferah tut.doktor güzel şeyler söyleyecek seninde için rahatlayacak allahın izniyle.
ne zaman gideceksin?
bizide haberdar et sonuçlardan.

Ztn kocişte istemediii :) tahmin ettiğim gi o kız ismi dedi
Ben feminen bi isim koyman oğluma didii
:26:

Neyseki senin Papp-a değerin o kadar yüksek değilmiş canım. Cumartesi gidiyoruz perinatologa. Ultrason muayenesi ve gerekirse amniyosentez yapılacak. Umarım herşey yolunda gider, güzel haberler paylaşırım burada.

ya bende geçiştiriyorumda işte iş emraha gelince olmuyo öyle dominos yakında direk bizim eve açıcak şubesini

ahahhhhh bizde kfc yle kankiyiz ahahhhhh az kaldı kuşum tatilde vurursunuz açık büfenin dibine

Ztn kocişte istemediii :) tahmin ettiğim gi o kız ismi dedi
Ben feminen bi isim koyman oğluma didii
:26:

bende merak ediyorum cnm bu veletlerin isimleri neler olacak annemde sürekli bana zarf atıyo işte rüyamda gördüm bugün sen çocuğun adını şu koyuyomussun bu koyuyomussun dedim canm netleşsinde öyle gör şu rüyaları

eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:

Kızzz gece yatmadan yap yemeği olurmu hiç öyle hergün dışardan,bebeğini düşün tatlım

CemreDeniz, canım bizimde kafamızı yoruyor bu isim konusu..Ali Derin güzel bence de ama Derin adında fazla erkek yoksa yakana yapışır çocuk büyüyünce...Ali Demir de olabilir ya da yerinde olsam Arda Demir koyardm..

Ben de Kaan ve Ezgi 4 harfli diye 4 harfli isim ariyorum...

Esin,Buse,Duru..aklıma gelenler...

ay valla bi gitsek rahatlicam zaten çok durgunlaştım bu ara sıkıldım çok:26:

kuzuumm ben gece yatmadan çişimi yapmaya bile üşeniyorum ne yemeği hahaha

Son düzenleme:

canm bana da diyorlar bir gün önceden yap filan diye ama inan ki olmuyor akşam 20:30 eve gidiyorum soyun dökün 9 oluyo kahvaltılık bile hazırlasam saat 10 gibi sofradan kalkmış oluyorum dua bile zor giriyorum söylene söylene koltuğa oturduğum gibi finish c.tesi de tüm gün çalışıyorum Allah'aa şükür geçtiğimiz c.tesi şirketi ilaçlıyacaklardı erken çıkardılar 40 dak. filan aman Allah'ım dünyalar benim oldu yemeğimi yaptım yedim çok şükür vakitsizlik iğrenç bişi ev hanımları durumunuzun kıymetini bilin valla

Hahahhaahaa,katı gıdalara başlayınca görücem ben seni bakalım böyle gülebiliyomusun

yaaa :))) annene bak hele sennnn :)) kızmı erkek mıs enın kı ya neden bellı degıl halaa kzııyorum ama heee
:))
ya şaka bı yana sağlıklı olsunlarda be ısım konusunda cok tırsıyorum hırçın asi bi çocuk olmasın ısımler cok
etkılıyormuş karakterı.. of off

tam duru dıyecektım ztn yazmıssınnn..
eliz de olabilir ( ezgiye uyuyor)

demir
çınar
derin
istemio bnm herif.. dah a5 ay var buluruz dıyor

aralada zor bulmuştuk :)
ali aşağı ali yukarı çağırıyoruz sımdılık bunu hahaha :)))
aralla bugun yıne konuştum illaaaa ALİ OLCAK DİYORRR :26::26:

Neyseki senin Papp-a değerin o kadar yüksek değilmiş canım. Cumartesi gidiyoruz perinatologa. Ultrason muayenesi ve gerekirse amniyosentez yapılacak. Umarım herşey yolunda gider, güzel haberler paylaşırım burada.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…