2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın,

Bizim ikili test sonuçlarımızda Papp-a değerimiz olması gerekenden çok yüksek çıktı. Down sendromu riski test sonucunda düşük çıkmasına rağmen başka kromozomal sorunlar var mı diye emin olmak için amniyosentez yaptırma ihtimalimiz var, doktorumuz bizi perinatologa yönlendirdi çünkü papp-a değerinin çok yüksek olduğunu,sebebinin araştırılması gerektiğini düşünüyor. Sizin Papp-a değeri yüksekliği konusunda bilginiz var mı? Sizin değerleriniz nasıldı?

Kızlar beni de listeye eklermisiniz? ilk hamileliğim 32 yaşındayım, 28-31 aralık tarihlerinde bebeğimi bekliyorum bir aksilik olmazsaa

Günaydın canım çok geçmiş olsun .. umarım bir sorun yoktur sağlıcakla kavuşursun bebeğine .. açıkçası konuyla ilgili hiçbir bilgim yok benim

Kızlar günaydın ,, akşam çok fenaydım .işten çıkınca eve zor attım kendimi şiddetli baş ağrısı halsizlik ateş sıtma çok fenaydı valla hamileyken çalışmak çok zormuş .. evdeki hamişler bizim için de dinlenin keyfini çıkarın :)

Kızlar beni de listeye eklermisiniz? ilk hamileliğim 32 yaşındayım, 28-31 aralık tarihlerinde bebeğimi bekliyorum bir aksilik olmazsaa

aaa sen 2013 ocak tup bebek konusunda da vardin cok sevindim bebege saglikla gelir insallah

gunaydin kizlaaaaaarrr
dun gelen misafirlerle insan gibi oturabilmek icin zofer ictim karnimdaki sipa essek kadar oldu hala ilk gunku gibi kusturuyo beni ne tatli!!
bu arada her goren en az 5 aylik karnin var diyo anlamadim bu buyuklukteki performansin sebebi ne? 14. haftada 5 ayliksa 7. haftada infilak mi edicem? :)))

offf gizo ya benimdee 2 gündür midem bulanıyo :44: ne alaka diyorum kendi kendime bu arada sarı akıntı sorunmuymuş ben kendimi bildim bileli akıntım hep sarı ve yoğundur ıyyy :120:bunuda bi söliyim :44:

geçmiş olsun sana sonuna kadar katılıyorum bende kıvrana kıvrana geliyorum işe vallahi :105::105::105:

aaa sen 2013 ocak tup bebek konusunda da vardin cok sevindim bebege saglikla gelir insallah
evet canım çok şükür nisandaki tedavi ile hamile kaldım, çok yakın doğum tarihlerimiz inşallah, ama tüp bebekte erken doğum oluyormuş genelde, bakalım. şimdiden çok heyecanlıyım biran önce sağlıkla miniğime kavuşmak istiyorum

kızlar benim hamileliğimin başından beri hiç mide bulantım olmadı . Ama 1 haftadır demir hapı içiyorum ferroZinc midemi bulandırıyor doktora sordum gece yatarken iç dedi .. kullanan var mı bu hapı ?

Merhaba kızlar sizi takip ediuorum ama yazamiyorum kızlar bugün benim randevum var hemde ayrıntılı ultrasona giricem sanırım cinsiyeti netleşirbugünü sabırsızlıkla bekledim amaşimdi içimde bi sıkıntı var hiç bişey canım istemiyor bide iki gündür göbeğim küçücük kaldı bişeymi olfu acaba kendimi çok yalnız hissediyoruum yatıyorum üfffff

Kızlar ben kan hapi ishal yapıyor diye dr u aradım hemşiresi çikti dr muayenedeymiş ishal yapıyorsa kes ilacı dedi yerine başka ilac kullanacak miyim dedim yok dedi anlamadim şimdi ben kullanmasam sorun olmaz mi nden başka hap vermedi ki

Ooooo hoş geldin bakalım=))
Korkma sen erken doğum falan diye.Tadını çıkart hamileliğin
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bizim için
Geçmiş olsun arkadaşımmmmm.
Ben papa değerine bakamadım direk temiz dedi dr .merka da etmiyor değilim.
Amniyosentezden önce belki bir kere daha o testten yaptır der.
Çünkü eğerler yanlış çıkabiliyor.
o makinalar %20 sini hatalı çıkartıyormuş.
İnşallah temiz çıkar güzel haberlelrle gelirsiinnnnnnnnnnnnnn
Acaba vitamin derken omega 3 de onların içine mi giriyor.
Neyse 2 gün kaldı benim randevuya biraz daha sabredebilirim=)))
Can iyiymiş eşimde hastanede
Onları bekliyor alıp eve getirecek
Cocuk işte sen beni geçtin ben seni geçtim derken
Aral itmiş bunu ((
Neyseki bişeyi yokmuş dudağı ve alnı kanamış ((
Ayyy geçmiş olsun kuzuuummm
hafif atlamışsınız.Allah beterinden korusun
yavrum nasıl korkmuştur ya çocuk onlar akıl edemezlerki işin nereye gideceğini garibim yaaaa=(
Kıyamam ikisine de

Bayılırım DERİN ve RÜZGAR isimlerine
Eşim istemiyor ama o da isteseydi RÜZGAR koyardım oğlumun adını=)
Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsun oğluşun.

dün çok kötüydü canımmm yaa nerdeyse 1 haftadır hiç kusmamıştım:26:
sen sor canım bi akıntıyı benim bildiğim kokulu ve yeşilimsi gibi koyu sarıysa problemm

benim bayağı bi sorularım olacak dr.a anlaşıldı :44:

11inde gidicem ben emrah çoook oldu gelemiyo randevulara hiç iş manyağı bu sefer gelicek bayadır ilk kez görücek en son 1 aylık bile değildi yani ultrasonda gördüğünde düşünnn:26:
afp yapılcak,coombs tekrarlancak tekrar çiş tahlili vericem geçmişmi diye ertesi günde gidiyoruz.
havuza girme dedi sadece deniz dedi havuzda mantar kapabilirmişimmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…