Günaydın,
Bizim ikili test sonuçlarımızda Papp-a değerimiz olması gerekenden çok yüksek çıktı. Down sendromu riski test sonucunda düşük çıkmasına rağmen başka kromozomal sorunlar var mı diye emin olmak için amniyosentez yaptırma ihtimalimiz var, doktorumuz bizi perinatologa yönlendirdi çünkü papp-a değerinin çok yüksek olduğunu,sebebinin araştırılması gerektiğini düşünüyor. Sizin Papp-a değeri yüksekliği konusunda bilginiz var mı? Sizin değerleriniz nasıldı?
Kızlar beni de listeye eklermisiniz? ilk hamileliğim 32 yaşındayım, 28-31 aralık tarihlerinde bebeğimi bekliyorum bir aksilik olmazsaa
Uzuunn bir aradan sonra deli gibi çıkardım biraz önce bütün enerjim bittiiii
kum içinde günde 3 lt su ilacı yok ağrın yok zaten dedii bebeğe bakmadı aciil doğum bekliyodu.sorabildiklerimi peri yazmış kızlar o kadaarcık :)
cemreeedeniizz akıntı çok normalmiş canımmm kokulu ve sarı yeşil olmadığı sürece :)
Kızlar günaydın ,, akşam çok fenaydım .işten çıkınca eve zor attım kendimi şiddetli baş ağrısı halsizlik ateş sıtma çok fenaydı vallahamileyken çalışmak çok zormuş .. evdeki hamişler bizim için de dinlenin keyfini çıkarın :)
evet canım çok şükür nisandaki tedavi ile hamile kaldım, çok yakın doğum tarihlerimiz inşallah, ama tüp bebekte erken doğum oluyormuş genelde, bakalım. şimdiden çok heyecanlıyım biran önce sağlıkla miniğime kavuşmak istiyorumaaa sen 2013 ocak tup bebek konusunda da vardincok sevindim bebege saglikla gelir insallah
Kızlar beni de listeye eklermisiniz? ilk hamileliğim 32 yaşındayım, 28-31 aralık tarihlerinde bebeğimi bekliyorum bir aksilik olmazsaa
Geçmiş olsun arkadaşımmmmm.Günaydın,
Bizim ikili test sonuçlarımızda Papp-a değerimiz olması gerekenden çok yüksek çıktı. Down sendromu riski test sonucunda düşük çıkmasına rağmen başka kromozomal sorunlar var mı diye emin olmak için amniyosentez yaptırma ihtimalimiz var, doktorumuz bizi perinatologa yönlendirdi çünkü papp-a değerinin çok yüksek olduğunu,sebebinin araştırılması gerektiğini düşünüyor. Sizin Papp-a değeri yüksekliği konusunda bilginiz var mı? Sizin değerleriniz nasıldı?
Acaba vitamin derken omega 3 de onların içine mi giriyor.gitmiş dr. a akıntılar normal demiş dr. vitaminide mutlaka kullanmak gerekmiş :44: ağrıları sormuş bazı bünyeler yapabiliyomuş kum dökenler günde 3 litre sudaha da soramamış doğuma gitmiş dr. belki girer akşamda ben çıkmadan yazıyım dedim bilginiz olsn
Ayyy geçmiş olsun kuzuuummmCan iyiymiş eşimde hastanede
Onları bekliyor alıp eve getirecek
Cocuk işte sen beni geçtin ben seni geçtim derken
Aral itmiş bunu((
Neyseki bişeyi yokmuş dudağı ve alnı kanamış((
Bu arada az önce doktordan geldim bende kızlar daha önce 9+5 te doktorum erkek bu demişti ama ben emin olamamıştım hatırlarsanız:) kesinmiş %100 erkek geliyo adıda hazır kızımla eşim Rüzgar da karar kıldılar 160 gram olmuş oğluşumsata görede 5 gün önce çıktı bu sefer. ilaçlar yine yazıldı tabiki elevit gynoferon ve progestona devam dedi hala niye devam dedi pogestana onu anlayamıyorum öğrendiğimden beri içirtiyo valla içmedim çoğu zaman zaten kusmaktan içemedim daha doğrusu bulantı olmasa hiç sorun değil ama zaten iki ilaç içcem offf bide o amannn neyse sağlıklı olsunlarda unutulur ilaçlar bulantılarrrrr :)) yavrum Derin üzüldü bi tek erkek olcağını kesinleştirince ben kız istiyodum beraber oynıcaktık diyo pipisini yok etmenin derdinde hala
offf gizo ya benimdee 2 gündür midem bulanıyo :44: ne alaka diyorum kendi kendime bu arada sarı akıntı sorunmuymuş ben kendimi bildim bileli akıntım hep sarı ve yoğundurıyyy :120:bunuda bi söliyim :44:
geçmiş olsun sana sonuna kadar katılıyorum bende kıvrana kıvrana geliyorum işe vallahi :105::105::105:
dün çok kötüydü canımmm yaa nerdeyse 1 haftadır hiç kusmamıştım:26:
sen sor canım bi akıntıyı benim bildiğim kokulu ve yeşilimsi gibi koyu sarıysa problemm
benim bayağı bi sorularım olacak dr.a anlaşıldı :44: