kese gözüktümü canım 4+3te yanii ?
darısı başımıza inşş :)
evet canım göründü:) sen de yarın gideceksin inşallah görünür. bu arada ben daha annemlere söylemedimkese görünsün sonra söylerim dedim ama hala cesaret edemiyorum yaa utanıyorum
inşallah canım hayırlı olsun rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın:)
benim daha kese bile görünmedi doktor 10 gün sonra gel dedi
kızlar merhaba ben yenı katıldım aranıza 6+1 g hamıleyım aralık annesıyım allah kısmet ederse benıde eklermısınız :)
ben cok memenunum doktorumdan okadar cok ılgılenıyokı eşime ayrıyetten bılgı verıyoo ... uzun uzun konusuyo anlatıyoo yazıyo hatta şu şekılde yapıcaksın dıye ... şafak hastanesi ne gıdıyorum bayrampaşada doktorum defne dağlarbence bu güzel haberi siz verin anne ve babanıza çok güzel bir duygu onların sevincine şahit olmak.
kızlar ya buarada daha öncede sordum ama cevap alamadım .istanbul avrupa yakasında hangi hastaneye gidiyorsunuz ben gittiğim doktordan çokta memnun kalmadım değiştirmek istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum özellike beylikdüzüne yakın olanlar varsa çok sevinirim.
kızar böyle elinizle bastırınca karnınızı içi acıyormu derileriniz falan acı hissediyormusunuz hafiften.? of valla bende hergün bir ekşın çok dinliyorum kendimi ben ya . gevşemem lazım
Kızlar Merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım5+1 günlük hamiileyim. Geçen hafta doktora gittim ve bebişin kesesi göründü Doktorum tahliler verdi. Yaptırdım ve yarın tekrar kontrole gidicem. Benim bulantılarım ve baş dönmelerim sanırım çok erken başladı. 10 gündür bulantı oluyor bende Şimdilik böyleyim işte...
ben cok memenunum doktorumdan okadar cok ılgılenıyokı eşime ayrıyetten bılgı verıyoo ... uzun uzun konusuyo anlatıyoo yazıyo hatta şu şekılde yapıcaksın dıye ... şafak hastanesi ne gıdıyorum bayrampaşada doktorum defne dağlar
merhaba arkadaşlar allah kısmet ederse aralıkta bende anne olucam bugun doktora gittim beni çok korkuttu iki gün önce kan tatlilinde değerin 117 çıkmıştı çok düşük dedi bugun yaptırdım 298 yükselmiş ama bugun hiç bişey görünmedi haftaya kontorole çağırdı büyük ihtimal kesesi görünür dedi.
valla sen bılırsın ama cok cok iyi bi doktor randevuyu taa 4 gun onceden alman gerekıyo özel oldugu halde cunkı kadın ful tıme dolu ... ben iyi olsun fizana bile giderim cok guvenıyorum ona zaten evlendıgımden berı rutın kontrollerımı yaptırmak ıcın hep gıttım ona ... benı tanıyo artık bu arada benım bugun bebegımın kesesı gozukmedı :18: bı sorunmu varki doktor 10 gun sonraya randevu verdı ozamn gel gorunur dedı ???:44: 4 haftalık dıyen kısı keseyı gormus ?işte dun gittiğim doktor hiç detaylı bilgivermedi uyuz oldum annemde kadın anlattı sen heyecanladan dinlemedin kadını diyor.o yuzden bir sans daha vericem ama genede başka doktor bulmam lazım.
ama bayrampaşa çoook uzak bana canım 2 saatte giderim ben oraya
biz geldiikkontrolüm vardı doktor 4+3 dedi ama internette hesaplayınca 5+6 çıkıyor neyse doktorun dediği doğrudur heralde. ultrason resmini de verdi:) 15-20 gün sonra da kalp atışı için gideceğim
evet canım göründü:) sen de yarın gideceksin inşallah görünür. bu arada ben daha annemlere söylemedimkese görünsün sonra söylerim dedim ama hala cesaret edemiyorum yaa utanıyorum
bende aranıza yenı katıldım 2 gun once beta 70.7 idi bugun kontrole gıttım 2 gunde degerım 180.95 olmus doktor ıyı dedı ama butun testlerıde yaptırdı hersey normal cıkdı sadece pıhtılasma sevıyem tam sınırdaymıs o yuzden işi şansa bırakmayalım dedı 3 hafta boyunca hergun ıgne yaptırcambu benım ıkıncı hamılelıgım 2 ay once de hamıle kalmısdım ama düşükle sonuclanmısdı işalah bu sefer bı sorun cıkmaz kızlar dua edın lutfen ...
merhaba arkadaşlar
konuyu yazacağım en doğru yer burasımı diyerek geldim size danışmaya
10 aydır bir evlat sahibi olmak istiyorum ama nasip olmadı vardır zamanı diyerek sabırla bekledim
son adet tarihim 8 mart 32 günde bir adet görüyorum
8 nisanda adet görmem gerekiyordu ama olmadı
halada olmadım
hiç bir belirti yok ne adet ne de gebelik belirtisi var
bugun 4 gün geçmiş oldu
ben 1 gün geçince dayanamadım test yaptım cıkmadı
yarın sabah tekrar yapıcam test cıkarmı cok heyecanlıyım
bu aya tek fark acayip akıntım var hep adet olucam dedim ama olmadım hala da su gibi akıntım var ve ilk kez böyle oldu bunca aydır
bu bir belirtimidir çok akıntı olması
sizlere sormak istedim eğer ki bebeğim varsa bana en iyi siz yardımcı olursunuz
işallah bu arada kızlar kac kıloyla hamıle kaldınız ?? ben tam rejıme gırcekdım kii hamıle kaldımyani suan 65 kıloyum eyvahh eyvahhHoşgeldin canım gözün aydın. İnşallah bir sorun çıkmadan sağlıkla alırsın kucağına bebişini.
Canım inşallah hamişsindir. Bende akıntı var ama öyle su gibi değil. Yumurtluyo olabilir misin acaba? Yarın sabah idrarınla bi test yap. Bazen hiçbir belirti olmayabiliyo Allah gönlüne göre versin canım