2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bence en saglıklısı sabah erkenden bı kan testı yaptırmak hem kafanda soru işaretlerıde kalmaz ben 4 gun gecıkdıgınde ıdrarda yaomısdım cok azzzcık belırdıı ıkıncı cızgıı oda dıkkatlı bakarsan yanııı ama kanda şak diye cıkdı işallah hamılesındır aramıza gelırsın sende

canım erken olabılır 10 gun snra kesin gözükür.
ya hamile hamile gidemem kız o kadar uzaklara yakın olsun acıl bişey olsa yakıncacık olsun.senın doktor gene iyimiş 4 gun diyorsun.benım doktora 10 gun önce randevu aldım iptal olan varmış onun yerine aldım.1.5 saat bekledim orda otururken hastalarla konuşuyorduk çok yogun bir doktor gecen hafta gece 12 de çıktık doktorla burdan dedi muayene geceyakadar surmuş :)) bide o yuzden değiştirmek istiyorum çok yoğun bir doktor herkes çok memnun o yuzden beklemeye sıkıntı yapmıyorlar.

eğer bi doktor yoğunsa bılkı onda bısey vardır tercih edılıyodur sen bı şans daha ver derım ... ilaçlarını paylaşırmısın ne kullanıyosun suan ??

burdaki takvim 1 hafta önde gidiyor ama. internette tekrar hesapladım 6+1 çıktı. SAT 27 şubattı yumurtlama gününü bilmiyorum canım. zaten 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş şimdi 4. haftada olduğu için demekki doktor o yüzden 15-20 gün sonra gel dedi
Evet insan hamile olduğunu etrafa söylemeye utanıyoAma biz söyledik rahatladık:))

şimdi telefonla mı söylesem yarın gidince mi söylesem acaba:)

canım seni geç çağırmış yaa kalp atışı için gitmicek misin ben 15 16sı gibi çağırıldım

işallah bu arada kızlar kac kıloyla hamıle kaldınız ?? ben tam rejıme gırcekdım kii hamıle kaldımyani suan 65 kıloyum eyvahh eyvahh

Ben 55 tim şimdi 53 üm. Bulantım yok ama dikkatli az sık yemeye başlayıp abur cuburu kesince kilo verdim. Dikkatli ve sağlıklı beslenmeyi başarabilirsek çok kilo almayız aldığımızı da çabuk veririz umarım. ben 10 kg almak istiyom inşallah başarırım.

inşallah canım öyle akıntı bir belirti olabilir bende de vardı hala var.Hadi inşallah yarın güzel haberi verirsin canım.

Biz telefonla söyledik zaten uzağız bence sen yüz yüze söyle yanımda olsalardı yüz yüze söylerdim:))

Burdaki takvim 1 hafta önden gitmiyor aslında. Çünkü 7 haftalıksın demiyo 7.haftanın içindesin diyo yani henüz 6+ lara başladın demek. Bence öyle amaaan ne karışık. ben şu an 6+4 üm yani 7.haftanın içindeyim ben öyle anlıyom.

evet yaa çok karışık:) bir dahaki gidişimde sorarım.
eşim de şimdi söyle biz yarın gidene kadar alışmış olsunlar diyor

kızlar ben dün kan vermiştim TSH için normalde2.5 olması gerekir benim 5 çıktı (( normalde ilaç alırım dün ilacı almadım fırlamışşşşş ilacın dozunu arttırdı dr

bende 5 kılo almak ıstıyorum işallah 70 kılo olsam yeter hamılelıgımın sonunda ama basarırımıyım bılmıyorum sımdıden basladım yemeklerden haz almaya cabuk acıkıyorum napcam bılmıyorum bıde benım basım cok donuyo yaaa bulantılarımda ara ara basladı sayılır sabahları öğürereek uyanıyorum 2 gundur

merhaba aralık ayının taze anneleri
yeni gelen annelerimizde hoşgelmişler.

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar bilgilerini yazarsa ekleyebilirim.

eğer bi doktor yoğunsa bılkı onda bısey vardır tercih edılıyodur sen bı şans daha ver derım ... ilaçlarını paylaşırmısın ne kullanıyosun suan ??

doğru söylüyorsun canım .sadece folikasit kullanıyorum.bende insülün direnci var ilacım vardı içme bırak dedi.
kan tahlilleri verdi.

aynen canım bende 65 ile hamile kaldım 1 kil vermişim.3 ay hiç kilo almasak iyi olur.ama 5 kilo çok az canım.bende 10dan fazla almamaya calısıcam

Bir kan testi yaptır istersen

5 kilo çok az değil mi canım. Hem o kadar az kilo almak için uzman desteği gerekir sanırım. Ama inşallah istediğin olur.

canım cok sevındim senin adına hayırlı olsun topiğin ilk ikizleri senden gelecek sanırım. bende bugun il doktor kontrolumu gerçekleştirdim. benimde değerim oldukça yüksek. sat 7 marttı, 8 nisande beta hcg 1082 çıktı bugun beta hcg 5082 çıktı. tek kese grüldü. 21 nisanda da kalp atışı ıçın çağırdı. ama değer çok yüksek geldi bana.

hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin.
canım Allah bağışlasın kızlarını. hayırlı olsun yeni bebişinde. her zaman destek oluruz canım birbirimize.
cerol tebrikler. bende bugun 5+0 da 5082 beta hcg değeri ile tek kese gördük. ilk ziyaretimizi tamamlamış olduk hayırlısıyla.21 inde kalp atışı için gidicem.

Hayırlı olsun canım keseni görmüşsün.İnşallah pıt pıtları da duyarsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…