bence en saglıklısı sabah erkenden bı kan testı yaptırmak hem kafanda soru işaretlerıde kalmaz ben 4 gun gecıkdıgınde ıdrarda yaomısdım cok azzzcık belırdıı ıkıncı cızgıı oda dıkkatlı bakarsan yanııı ama kanda şak diye cıkdı işallah hamılesındır aramıza gelırsın sendeteşekkür ederim Allah razı olsun benimkide normal akıntı aslından adetimden 5 gün önce gelmeye başladı hiç kesilmeden sürdü biraz önce ilk defa çamaşırımında ıslaklık hisettim o yüzden su gibi dedim yarın inşallah çıkar güzel haber alabilirim
valla sen bılırsın ama cok cok iyi bi doktor randevuyu taa 4 gun onceden alman gerekıyo özel oldugu halde cunkı kadın ful tıme dolu ... ben iyi olsun fizana bile giderim cok guvenıyorum ona zaten evlendıgımden berı rutın kontrollerımı yaptırmak ıcın hep gıttım ona ... benı tanıyo artık bu arada benım bugun bebegımın kesesı gozukmedı :18: bı sorunmu varki doktor 10 gun sonraya randevu verdı ozamn gel gorunur dedı ???:44: 4 haftalık dıyen kısı keseyı gormus ?
eğer bi doktor yoğunsa bılkı onda bısey vardırcanım erken olabılır 10 gun snra kesin gözükür.
ya hamile hamile gidemem kız o kadar uzaklara yakın olsun acıl bişey olsa yakıncacık olsun.senın doktor gene iyimiş 4 gun diyorsun.benım doktora 10 gun önce randevu aldım iptal olan varmış onun yerine aldım.1.5 saat bekledim orda otururken hastalarla konuşuyorduk çok yogun bir doktor gecen hafta gece 12 de çıktık doktorla burdan dedi muayene geceyakadar surmuş :)) bide o yuzden değiştirmek istiyorum çok yoğun bir doktor herkes çok memnun o yuzden beklemeye sıkıntı yapmıyorlar.
burdaki takvim 1 hafta önde gidiyor ama. internette tekrar hesapladım 6+1 çıktı. SAT 27 şubattı yumurtlama gününü bilmiyorum canım. zaten 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş şimdi 4. haftada olduğu için demekki doktor o yüzden 15-20 gün sonra gel dediHoşgeldiniz canım. İlk kontrolün hayırlı olsun.internetten nasıl 5+6 çıkıyo ki 7.haftada gözüküyon takvimde. yumurtlama gününü biliyomusun.Çok soru sordum ama bende haftaya salı kontrole gidcem ondan merak ediyom. ben 11 martta yumurtladım sanırım
Evet insan hamile olduğunu etrafa söylemeye utanıyoAma biz söyledik rahatladık:))
sagol canım sanada gecmıs olsun agresifmelek hani sana demiştim yaa ben hem özel muayne hemde devlete gıdecegım dıye galiba oyle gıtmekten vazgetım cunku devleten randevu almak ne mumkunnözel muayenyede herhalde tahlılıne tetkıkıne guc yetırememm ene ıysı başladıgım yere devam edeyim diye düşüdümm ama benimm gitigım doktorr beni taa 3 hafta sonra gel demişti yanı ayın 27sine siz niye öyle erken erken gdıyorsunuzz yaa yoksa benmıı gec cagırılıdımm anlamdım şimdii:44::44:
işallah bu arada kızlar kac kıloyla hamıle kaldınız ?? ben tam rejıme gırcekdım kii hamıle kaldımyani suan 65 kıloyum eyvahh eyvahh
teşekkür ederim Allah razı olsun benimkide normal akıntı aslından adetimden 5 gün önce gelmeye başladı hiç kesilmeden sürdü biraz önce ilk defa çamaşırımında ıslaklık hisettim o yüzden su gibi dedim yarın inşallah çıkar güzel haber alabilirim
burdaki takvim 1 hafta önde gidiyor ama. internette tekrar hesapladım 6+1 çıktı. SAT 27 şubattı yumurtlama gününü bilmiyorum canım. zaten 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş şimdi 4. haftada olduğu için demekki doktor o yüzden 15-20 gün sonra gel dedi
şimdi telefonla mı söylesem yarın gidince mi söylesem acaba:)
Biz telefonla söyledik zaten uzağız bence sen yüz yüze söyle yanımda olsalardı yüz yüze söylerdim:))
Burdaki takvim 1 hafta önden gitmiyor aslında. Çünkü 7 haftalıksın demiyo 7.haftanın içindesin diyo yani henüz 6+ lara başladın demek. Bence öyle amaaan ne karışık. ben şu an 6+4 üm yani 7.haftanın içindeyim ben öyle anlıyom.
bende 5 kılo almak ıstıyorum işallah 70 kılo olsam yeter hamılelıgımın sonunda ama basarırımıyım bılmıyorum sımdıden basladım yemeklerden haz almaya cabuk acıkıyorum napcam bılmıyorum bıde benım basım cok donuyo yaaa bulantılarımda ara ara basladı sayılır sabahları öğürereek uyanıyorum 2 gundurBen 55 tim şimdi 53 üm. Bulantım yok ama dikkatli az sık yemeye başlayıp abur cuburu kesince kilo verdim. Dikkatli ve sağlıklı beslenmeyi başarabilirsek çok kilo almayız aldığımızı da çabuk veririz umarım. ben 10 kg almak istiyom inşallah başarırım.
hoşbuldukmerhaba aralık ayının taze anneleri
yeni gelen annelerimizde hoşgelmişler.
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar bilgilerini yazarsa ekleyebilirim.
eğer bi doktor yoğunsa bılkı onda bısey vardırtercih edılıyodur sen bı şans daha ver derım ... ilaçlarını paylaşırmısın ne kullanıyosun suan ??
bende 5 kılo almak ıstıyorum işallah 70 kılo olsam yeter hamılelıgımın sonunda ama basarırımıyım bılmıyorum sımdıden basladım yemeklerden haz almaya cabuk acıkıyorum napcam bılmıyorum bıde benım basım cok donuyo yaaa bulantılarımda ara ara basladı sayılır sabahları öğürereek uyanıyorum 2 gundur
merhaba arkadaşlar
konuyu yazacağım en doğru yer burasımı diyerek geldim size danışmaya
10 aydır bir evlat sahibi olmak istiyorum ama nasip olmadı vardır zamanı diyerek sabırla bekledim
son adet tarihim 8 mart 32 günde bir adet görüyorum
8 nisanda adet görmem gerekiyordu ama olmadı
halada olmadım
hiç bir belirti yok ne adet ne de gebelik belirtisi var
bugun 4 gün geçmiş oldu
ben 1 gün geçince dayanamadım test yaptım cıkmadı
yarın sabah tekrar yapıcam test cıkarmı cok heyecanlıyım
bu aya tek fark acayip akıntım var hep adet olucam dedim ama olmadım hala da su gibi akıntım var ve ilk kez böyle oldu bunca aydır
bu bir belirtimidir çok akıntı olması
sizlere sormak istedim eğer ki bebeğim varsa bana en iyi siz yardımcı olursunuz
kızlar ben dün kan vermiştim TSH için normalde2.5 olması gerekir benim 5 çıktı(( normalde ilaç alırım dün ilacı almadım fırlamışşşşş ilacın dozunu arttırdı dr
bende 5 kılo almak ıstıyorum işallah 70 kılo olsam yeter hamılelıgımın sonunda ama basarırımıyım bılmıyorum sımdıden basladım yemeklerden haz almaya cabuk acıkıyorum napcam bılmıyorum bıde benım basım cok donuyo yaaa bulantılarımda ara ara basladı sayılır sabahları öğürereek uyanıyorum 2 gundur
canım cok sevındim senin adına hayırlı olsun topiğin ilk ikizleri senden gelecek sanırım. bende bugun il doktor kontrolumu gerçekleştirdim. benimde değerim oldukça yüksek. sat 7 marttı, 8 nisande beta hcg 1082 çıktı bugun beta hcg 5082 çıktı. tek kese grüldü. 21 nisanda da kalp atışı ıçın çağırdı. ama değer çok yüksek geldi bana.evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))
dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin.Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.
canım Allah bağışlasın kızlarını. hayırlı olsun yeni bebişinde. her zaman destek oluruz canım birbirimize.arkadaşlar merhaba sizin böyle mutlu paylaşımlarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım dün test yaptırdım hamileyim hiç beklemiyordum istemiyorum demek istemiyorum ama( çıkmazdayım iki kızım var biri 2006 küçüğü 2010 doğumlu şuan hiç düşünmüyordum ama yapacak bir şeyim yok desteklerinizi bekliyorum kimseye söyleyemedim ( ailemden çok uzakda yaşıyoruz
cerol tebrikler. bende bugun 5+0 da 5082 beta hcg değeri ile tek kese gördük. ilk ziyaretimizi tamamlamış olduk hayırlısıyla.21 inde kalp atışı için gidicem.kızlar allahıma şükür keseyı gördüm bugun 5+1 de.
kalp atışları için 15 gun snra çağırdı.allahım hayırlısıyla birde kalp atışlarını ve bebeği görsek inşallah
darısı göremeyen arkadaşlarıma.
canım cok sevındim senin adına hayırlı olsun topiğin ilk ikizleri senden gelecek sanırım. bende bugun il doktor kontrolumu gerçekleştirdim. benimde değerim oldukça yüksek. sat 7 marttı, 8 nisande beta hcg 1082 çıktı bugun beta hcg 5082 çıktı. tek kese grüldü. 21 nisanda da kalp atışı ıçın çağırdı. ama değer çok yüksek geldi bana.