2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Can iyiymiş eşimde hastanede
Onları bekliyor alıp eve getirecek
Cocuk işte sen beni geçtin ben seni geçtim derken
Aral itmiş bunu ((
Neyseki bişeyi yokmuş dudağı ve alnı kanamış ((

Her iki tarafada geçmiş olsun tatlım aralda çok korkmuştur yavrum çocuk işte onlar herşeyi oyun sanıyolar:26:

Bveis canım oğluşun hayırlı olsunnnnn
Özel bi yöntem denemişmiydin?
Hani erkek olması için

Adı cok güzel kızının adı neydi cnm
Birde resim eklermisin vaktin varsa

Bu arada yeni evine geçtin dimi nasıl gidiyor alıştın mı ?

Kızlar nasılsınız? şu dört günüm deli gibi ağrı ile geçti..durmadan yattım..sanki deli gibi adet olacağım.( bir de 2 gündür boynum tutuk çeviremiyorum..resmen hem kör hem topal gidiyoruz valla..

Kızlar nasılsınız? şu dört günüm deli gibi ağrı ile geçti..durmadan yattım..sanki deli gibi adet olacağım.( bir de 2 gündür boynum tutuk çeviremiyorum..resmen hem kör hem topal gidiyoruz valla..

ayyy gecmıs olsun cnm yaaa
yat dınlen tabıı kalkmaaa valllaa hepımızın ne zor gecıyor hamılelıgı .. napalımm cekıcez..
ama varmı acep bızım kadar ceken topık :)))

ayyy gecmıs olsun cnm yaaa
yat dınlen tabıı kalkmaaa valllaa hepımızın ne zor gecıyor hamılelıgı .. napalımm cekıcez..
ama varmı acep bızım kadar ceken topık :)))

sağ ol canım valla dediğin gibi acıların topiği olduk, öğürtü biter ağrı başlar, şimdi bir karından bir boyundan öyle çarpık vaziyette kaldım cemredeniz koltukta görsen

Uzuunn bir aradan sonra deli gibi çıkardım biraz önce bütün enerjim bittiiii

kum içinde günde 3 lt su ilacı yok ağrın yok zaten dedii bebeğe bakmadı aciil doğum bekliyodu.sorabildiklerimi peri yazmış kızlar o kadaarcık :)

cemreeedeniizz akıntı çok normalmiş canımmm kokulu ve sarı yeşil olmadığı sürece :)

Efnaz bu model çok değişik çok vintage hava vermiş beşiğe...ama çok güzelmiş bence, ben de düşünebilirim bu modeli..nedense yine de çok para harcamak istemiyorum bu eşyalar için..çünkü kardeşim ana kucağına bile 1000 lira vermişti, kaç ay kullanabildi ki, öte yandan çok çok ucuza almış arkadaşlarım da çok memnun. peki bu ürünün fiyatı nedir?

Aslında ben de ayrıntılının 22. haftada olduğunu duymuştum..ama ben şimdi riskli gebelik dosyasına kaydedildiğim için hem üniversitede hem de özelde bakılıyorum..testler için daima üniversiteye, ultrason ve itina için de özele güveniyorum..zorlu bir süreç geçirdiğim için onlarca tahlil yaptırdım ercelf, kollarım delik deşik oldu inan..bir tanesi 3'lü isterken ondan bir hafta önce bir diğeri 4'lü dedi. İkisini de yaptırdım.3'lüde problem yok ama işte ya dörtlünün sonucunu öğrenmedim.Sanırım AFP benimki içinde de değerlendirilecek değil mi? onu da perşembe öğreneceğim.. 19. haftamda ayrıntılı olacağım..işte bindik bir alamete gidiyorz bir kıyamete Allah sonumu hayır etsin inşallah..

Pregnacare'yi daha almadım, reçeteme yazdı..çok iyi bir ilaç da dedi doktor ama bakalım deneyip göreceğiz. Şu kırışıklık kremleri gibi değildir inşallah, yıllardır gözüme sürüp sürüp duruyorum hala bir eti sağladığı yok ama

Bir de benim de bu en fazla ağrının olduğu dönemler hep adet dönemlerime denk geliyor çok tuhaftır..27 şubat son adet tarihimdi..geçen ayın 27'si +3 gün ve bu ayın 27'si +3 gün çok şiddetli ağrılarla geçti..Bir de 2. ayın bitiminde tam ayın 28'inde kanamam olmuştu..Sanırım adet döngüsü ile de alakalı bu durum dediğin gibi..vucut hala tepki veriyor..

Saol hayatım ama inan bi yöntem denemedim hatta kaza oldu spiralle kalmışım ben

Kızımın adıda Derin canım kolumdada dövmesi var adı yazıyo hatta rüzgar olmasına sevindim bu yüzden derinin r sinden rüzgar yazdırabilirim bi şekilde :)))

Evet canım taşınma telaşımda bitti çokk şükür ama inan öldüm bittim desem yeridir yerleştirirken sorun olmadı burda ki arkadaşlarım geldi yardım ettiler ama orda toparlanmam feci yorucuydu hep tek başıma yaptım annemde yeni taşınmıştı o esnada o da yerleşmekle uğraşıyodu falan neyseki bitti tatlım yaa dua ettim o zamanlar bebişe bişey olmamıştır inş diye hep yorucu şeyler yaptım çünkü yapmadım diyemem şimdi yeni evimde çok mutluyum öteki ev çok küçücüktü banyosu falan dökülmek üzereydi şimdiki evim güzel hemde kocaman yazı öteki evde inan geçiremezdim çnkü bütün camlar açık olsa bile esmiyodu hiç tam en üst kattı güneş evin içindeydi resmen ama burda balkonum falan püfür püfür

Bu arada fotoları ekliyim canım ama inan bişey anlaşılmıyo hiç bi karede pipisi bi karede kafası başka bişey görünmüyo uyuz oldum bendeee

Son düzenleme:

Ben anlarım cnm olsun sen koy :)
Bnmde kolumda Aral yazıyor
İkincisinide yazdırırım kısmet olursa
Ama yer yok orda belki enseme yazdırırım
Evinde güle güle otur inşallah ferah ferah
Oğlumunda orda uyur guzelce inşallah

slm kızlar iyi geceler
sayfalar baya ilerlemiş geçmişe bakayım dedim ama baya gerilerde kalmışım
sorularımda havada kalmış neyse
yeni bir oğluş daha eklenmiş listeye sağlıcakla gelsin inşallah

pardo cnm yazmamısıımmm
erkek erkek :))

sen ne hıssedıyorsun ?
yalnız bana aynı dr soyledı her ıkısınıde sen farklı dr lara gıtmıssın

erkek olcak gibi gelio banada daha ileri bi haftada erkek dendiği için :) bide doktor kız diyince ilk pembiş pembiş ciciler almıştım elimizde patlıcak galiba :) Bakalım bu cumartesi bida gidicem kız diyen doktoruma hayırlısı artık :)

Ben anlarım cnm olsun sen koy :)
Bnmde kolumda Aral yazıyor
İkincisinide yazdırırım kısmet olursa
Ama yer yok orda belki enseme yazdırırım
Evinde güle güle otur inşallah ferah ferah
Oğlumunda orda uyur guzelce inşallah

Amin tatlım saol inş :)) ben başka çocuk düşünmüyorum diye Derin i sağ kolumun alt tarafına yazdırmıştım şimdi mecburen yer bulmak lazım yeni dövme için bunları düşünüyorum şimdiden manyadım iyice

Fotolarada bak canım ilk tek olan fotodaki küçük çıkıntı pipisiymiş ekranda bakılırken zar zor da olsa anlayabilmiştim ama bu kağıttan ben hiç anlayamıyorum kafam basmıyo neyi neresi ikinci çiftli fotoda başı ve gövdesiymiş

Son düzenleme:

slm gunaydin kizlar sindi bende merak icindeyim de bana 13 haftada kiz demisti acaba degisirmi az kaldi insllah gorecegim yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…