- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Canim kizimdada olmustu ve yine sut bezelerimiz. Yavas yavas vucudu hazirliyor sakin gogsunu sıkıyim falan deme iyi degildir erken dogum olur kimse onermez o kokulu dedigin sey bebegin en cok lazim
Olacak vitamin birikintisi
Anamm bi oglus daha geliiiii:)
Hos gelsin sefa getirsin masallah masallah
Gozun aydin canimsss
Ya kizlar bende hep vardi da dun havuzdan sonra cogaldi
Sutyenimi cikartinca gogus ucumsa beyaz beyaz igeenc kokulu seyler oluyor
Anneme sordum sut yagi dedi
Cok erken degil mi? Sakincasi olabilir mi boyle gelmesinin?
Annem sakin ucunu iyice temiLeme hep akar yoksa dedi
Biraz kalsin ki tikasin orayi dedi
Benim gibi yasayan var miiiiiii huu huuuuuu:))
canım dün akşam bende aynı şeyi farkettim göğüs ucımda böle beyaz
bişelr vardı ama ben onları temizledim hep:44:bu arada şimdiye kadar hiç kilo almamama rağmen göğüslerim çatlamış malesefffdiğer yerlerde hiç bişey yok sadece göğüslerim çatlamış daha çok erken değil mi yaa
Ya benim ucunda vardi bu sefer bayaa yayilmisti cevresine
Ucudakini takmiyordum da dun epeyce vardi kurumus falan islanmis pecete kiymusum gibi parca parca:))
Nasil tarif etim ama:)
Ben gobisimi ne zaman yaglasam goguslerime de suruyorum sen de sur muhakkak hic ihmal etme
merak etme allahın izniyle tatile kadar geçer
burda bir arkadaşın eşi yaşadı o biraz sancılı geçirdi ama 4 gün sonra işine geri dönmüştü
sende sancıda yokmuş çok şükür
yanlız bildiğim kadarı ile antibiyotik gerekiyor doktorun zaten gerekeni yapacaktır geçmiş olsun inşallah kolayca atlatacaksın
canım okudum ben de
sorunun herneyse en kısa zamanda geçer inşallah
hamileliğinde herşeyi çok takmaman gerekiyor, zor tabi ama allah sağlık sıhhat versin gerisi bişekilde hallediliyo,sağlığın için dikkat et kendine canım...
benim de hep ekşi tuzlu acılı şeyler canım çekti ve daha çok yedim
normalde çikolata hastasıyım tatlı çok severim ama hamilelikte çok canım çekmedi ve oğluşumuz olcağını öğrendik
bizde hisler, aşermeler, çin takvimi, nub teorisi ve 2li testteki hcg değeri hiççç bişey cinsiyeti tutturamadıbütün yollar kıza çıkmıştı ama hepsi yanıldı
sadece annemin içine doğan oldu
iyi tatiller canımmmm
kendine de kuzucuğuna da dikkat et bol bol yüz, tadını çıkar zira seneye bebişi kremleyip, suya sokup, üstünü değişmekten bu kadar özgür yüzemicez
yaaa tatlım ben de çok hissedemiyorum hala
dr 20 22den sonra da başlayabilir hissetmeler demişti
ben mi çok rahatım acaba :26:
kendimizi çok dinlememeliyiz bence
canım geçmiş olsun allah acil şifa versin
geçer inşallah 14üne kadar
biliyosundur ama yine hatırlatalım
bol bol su iç kuzum
Gunaydin canim bende gecen hafta ogrendim kum doktugumu, antibiyotik malesef kullaniyorum ve buscopanida, bana kendi gittigim kadin dogum doktorum verdi, ben cok kotuydun mecbur kullanmak zorunda kaldim ama bildigim kadariyla iki ilacda b kategorisinde, benim doktorda bebege bir zarari olsa kullanmama izin vermezdi mesela bundan sonra bana denizi yasakladi sanada cokk gecmis olsun, bugun kum dokuyorsun yarin benim gibi kaninda mikrop cikar hep birbirini tetikleyen seyler onlem alip tedavi olmak en iyisi, ban gunde 3 litre su icmemi onerdi su icemezsen hosaf yap oyle tuket dedi.. Yeniden gecmis olsun Allah sifa versin ..
Kuzum gecmis olsunnnnn
Sende ici temzlenen hamislerimizdensin demek
Aman tatilde dikkat et emi
Sancin yok ne guzel masallah deeee
Dr a da uyuz oldum ya ya kullansaydin
Yolardim valla ben:)))
Nasil boyle dikkatsiz olabilir
Herkes prospektusu okumuyor kiiiii
Kendi dr una sor ve bi an once antibiyotik basla bence de. Bize de durumundan haberdar et
Öncelikle hayırlı olsun Ercelf kız bebişin..Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..:)
Seninle haftamız ve günümüz aynı görünüyor...ben hem 3'lü hem de 4'lü yaptırdım.Hem de 3'lüden önce dörtlü istedi bir başka doktor..işler karışmasa inşallah
haftaya da ayrıntılım var, sen ayrıntılı yaptıracak mısın, öne onu sorayım..Bebeğin iç organlarında bir sıkıntı var mıymış ona bakılıyormuş bu testle..
Bir de o kremlerden Pregnacare'yi de bana doktorum verdi..iyi bir çatlak kremiymiş, öyle söyledi..
Bu arada APF şeker yükleme testi mi?Neden önce onu verdi ki? Her doktorun tarzı ve test gidişhatı biraz farklı gibi değil mi?
Benim 18. haftaya girdiğimden beri adet sancısına benzer bir ağrı yoğunluğum var ve bazen beni korkutuyor..Acaba senin ağrın var mı??
kızlaar iyi geceleeerr :)
bütün gün ananemdeydim bölge hastanesinde idrar tahlili yaptırdım kum döküyomuşum ama çok ilginç ağrı sancı yok.neyse doktor ilaç verdi buscopan plus gönül rahatlığyla kullan dedi bide antibiyotik verdi allahtan kullanmadan araştırdım prospektüsü okudum kesinlikle kullanılmaması gereken 2 ilacı yazmış gerizekalı hamileyim dediğim halde.kullanmadım tabiki ikisinide.
şimdi kendi doktorumun olduğu hastanede tekrar tahlil yaptırdım yarın alıcam sonucu 17.30da kontrolüm var göstericem doktora.
akşamda eşim arkadaşlar lunaparka gittik eğlendim bayaa yağmurda sırılsıklam olduk ama değdiiii :))))
bu kum dökmek kötü bişeymiii ??12 temmuzda tatile gidicem geçermi o zamanaa
Gaza gelmiştim ben normal de doğururum diye, öyle de inanmıştım ki doktor sezaryen deyince şaşırdım bi de:)) İstifra ettikten sonra benim de belim tutuluyor. Düz kaslar da gevşiyormuş ya hamileyken, ağrılarım iyice arttı. Zaten temizlik falan yapamıyorum yıllardır, ancak ufak tefek işler.
Evet, çerkeslik var. Annemin kemik erimesi de erken başladı ve hızlı ilerliyor. Sen hangi şehirdesin?
Merhaba kızlar. Bir kızım olacakmış :) Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah. doktor söylediğinde neredeyse ağlayacaktım. Allahımın hikmeti işte onca uğraştan sonra gönlümde kız yatmasına rağmen hep kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsun aklı fikri yerinde olsun diye dua ettim. yaşadığımız onca sıkıntılı tedavi süreçlerinden sonra erkek de bana çok sempatik gelmeye başlamıştı...ama rabbim mükafatını verdi gönlümde yatanı bağışladı bana. çok duygulandım. hep hayalimdi ilk bebeğimin kız olması. sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kuzucum. haftasıyla uyumlu maşallah. ölçtü biçti. kafatası çapını femur kemiğini kordonunu vs.. detaylı bir çekilde baktı. bizim ikili testimiz yapıldı ve temiz çıktı. o yüzden dörtlü test istemedi. sadece AFP için kan verdim. haftaya cumartesi sonucu çıkacak. hem de cinsiyetine tekrar bakılacak. benzettim falan demedi direk kız dedi. ama ben kesin mi? diye sorunca haftaya tekrar bir bakarız dedi. şimdiden haftaya da ultrasona gireceğim için çok mutluyum :)
bana 3 tane çatlak kremi markası verdi. sizlere sormak istiyorum. kullanan var mı hangisini önerirsiniz? sadece nemlendirmek asla yetmez bu kremlerden hangisini bulursan al ve sabah akşam nemlendir asla nemsiz bırakma dedi.
Bella B
Pregnacare
Striacare
bunlardan birini kullanan varmı?
Kuzucum kumun tatille alakası yok. Geçen akşam anlattım ya acillik oldum ki bu pazar sabahı yine fenalaştım ama zırt pırt gitmek istemiyorum dr. apazar günüm rezil geçti bişi oldumu diye banada iğne ilaç verdi almadım asla dr.uma sormadan bol su içicez kuşum geçmiş olsun
Dün evi sil süpür temizle camlarıda silicektim ama gün bitti ( malum bir tek pazarım var )akşam yemeği kocişim hazırladı yedim uzandım aman Allah'ım kalçam çıkmış yerinden resmen gece yatamadım dönerken yatakta kalcamda 1000 kilolul ağırllık varmış gibi dönemedim resmen offf zor geldim işe valla gözümden de uyku akıyor perişanlardayım offf eski enerjim geldi diye havalara girdim sakat kalıcaktım nerdeyse Dikkat edin sizde
Dün evi sil süpür temizle camlarıda silicektim ama gün bitti ( malum bir tek pazarım var )akşam yemeği kocişim hazırladı yedim uzandım aman Allah'ım kalçam çıkmış yerinden resmen gece yatamadım dönerken yatakta kalcamda 1000 kilolul ağırllık varmış gibi dönemedim resmen offf zor geldim işe valla gözümden de uyku akıyor perişanlardayım offf eski enerjim geldi diye havalara girdim sakat kalıcaktım nerdeyse Dikkat edin sizde
Gunaydin kızlar naber nasılsınız....
ben bugün çok kötüyüm ya hiç halim yok ölüyorm bitkinlikten
gunaydınnnnnnnnnnn
günaydın gunaaayydınnnnnnnnnnnnn kızlar
dun evde buyuk ısler vardııı cok yoruldukkk ..
yatak odamdaki kapalı balkona kocaman surgulu kapılı gardırop u koyduk
o ve bnm kendı yatak odamdaki gardıropu dıger çocuk odasına koymuş o çocuk odasını gıyım odası yapmıştım
yatak odam ferahtı ne guzellll .. şimdi ikinci bebeye oda yapıcagımız ıcın
bır dolabı kapalı balkona aldık dıgerı kaldı sımdılık ama onuda gerı yatak odama alıcaz.. cok yorulduk ..
gıymedıklerımızı ayırdık .. bebek esylarını aralın bebeklik oyuncaklarını topladık . cok cok yorulduk..
herkes ıyıdır umarım gecmısı okumadım sımdı bakıcam .. bugun yorunluktan hersey gec kaldı kahvaltı sofrası duruyor daha toplıyım gelıyorummm kızlar
Gunaydin kızlar naber nasılsınız....
ben bugün çok kötüyüm ya hiç halim yok ölüyorm bitkinlikten
canım tatile gidebilirm yanii dimiii 11 gün var geçer heraldeee:26:
ahh o kalça ağrısı bitiriyo beniii
canım tatile gidebilirm yanii dimiii 11 gün var geçer heraldeee:26:
ahh o kalça ağrısı bitiriyo beniii
Dün aynı işleri bende yapmaya kalkıştım ama baktım olacak gibi deil. hemen üzerinden aldm ve bıraktım. cmrtesi günü için bayan çagırdm yapsn die.ve iş yapmadığm halde şuan ofiste uykusuzluktan ölüyrm gözlrimi açamıyrm, ağzımı kapatamıyrm esnemekten((
günaydın cnm. ya herkezmi aynı olur bugun.dün çok iş yapmama rağmen bugün fenalardayım halsiz uykusuz yorgun bitkin ...
bırden yuklendın tabi kendinee... ah ahhhh..
valla bnm en cok dun kocam geberdı yorgunluktan ama bende cok yoruldum yaa hemen kasıklarım ağrıdı
eve gıdınce uzan ascıkk
hemen gırme oyle havalaraaabırden yorulmamamız gerekiyor bızım
bırde camları sılecekmsı bu havada tey teyyy
ne oldu özloşş yaa .. dikkat et kendınee sendemi cok iş yaptın yoksaa
ay hava ne kötü yAAAAA
bı kahve yapıcammm...
akıntım var bnm dr a soyledım fıtıl yazdı .. onu almam gerek ama o gun sgk da hata vardı numara veremedı bılgısayarı bıze..
o yüzden bugun alıcazz ınşallahhh
ya elevıtımde bıtmışş bnmm kadın sormuştu var dedım keşke onuda yazdıraydım
kızlar bırde kat komşum aynı zamanda karı koca arkadaşımız olan çift..
aynı doktora gıdıyorduk şuanda dogumdaa arkadaşım ..
akşama yanıan gıdıcez eşimle
,eşim eşini aramışş doğumhane kapısında bekliyorum tırnaklarımı yıye yıye demışş
ay cok duygulandım yaaa
ahada bak burnum sızladıııııı
ıkıncı kızları geliyor onlarındaaa