2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canim kizimdada olmustu ve yine sut bezelerimiz. Yavas yavas vucudu hazirliyor sakin gogsunu sıkıyim falan deme iyi degildir erken dogum olur kimse onermez o kokulu dedigin sey bebegin en cok lazim
Olacak vitamin birikintisi

Yok tatlim ne sikmasi sikmam asla zaten
Bilmedigim icin sizin gibi tecrubelilerden deneyim almak istedim
O zaman olurunua birakayim gelirse gelir
Ben yuzeysel temizlerim olur biter di mi

canım dün akşam bende aynı şeyi farkettim göğüs ucımda böle beyaz
bişelr vardı ama ben onları temizledim hep:44:bu arada şimdiye kadar hiç kilo almamama rağmen göğüslerim çatlamış malesefffdiğer yerlerde hiç bişey yok sadece göğüslerim çatlamış daha çok erken değil mi yaa

Ya benim ucunda vardi bu sefer bayaa yayilmisti cevresine
Ucudakini takmiyordum da dun epeyce vardi kurumus falan islanmis pecete kiymusum gibi parca parca:))
Nasil tarif etim ama:)
Ben gobisimi ne zaman yaglasam goguslerime de suruyorum sen de sur muhakkak hic ihmal etme

Super anlattın tatlım 10 numara 5 yıldız :)) bende o çatlakları gördüm ya artık habire kremliyorum ama iş işten geçti tabi çatlamışlar bile dahada ilerlemezler umarım

akşam gidicem canım doktoruma bakalımm uuf ya sinirlerim bozulduu çokk :/

saol canımmmm içiyorum bakalımm :/

bende ağrı sancı yok canım ama hiççç..ee ben tatile gidicem şimdi nolucakk geçerse bilemi giremicem denize falan?
kanındaki mikrobu nasıl anladınn ?ay allahım yaa (((

işte canım bilmiyorummm akşam gidicem haber veririimm çok teşekkürleer inş geçer bi haftaya zehir olmasın tatil

ben ayrıntılı ultrasona 22. haftamda bir profesör e gidicem canım. AFP testi dörtlü test in içinde incelenen bir şey. omurga açıklığı vs.. gibi bazı hastalıkların risk oranı araştırılıyor. ikili testim temiz çıkınca sadece bunu istedi. çok tahlil meraklısı bir doktorum yok.ben o adet sancılarını her ay regl günlerimde yaşıyorum tedirgin oluyorum ama 1-2 günde geçiyor. hafif rahim kasılmaları yaşadım söyledim magnezyum verdi bana.
çatlak kremlerini de bitkisel olsun istiyorum d-phantenol ve paraben içeren şeyleri önermiyor kimi doktorlar. benim huyumdur zaten doktor verse de illa araştırıcam. aslında kullanılmasa ve sakıncalı olsa tavsiye etmezdi tabiki ama yine de biraz araştırmak lazım. sen kaç liraya aldın pregnacera yi ve kaç ml idi?
gebelik bitene kadar 3 kutu kullansak baya para ediyor. o yüzden üçlü paket olup indirimde olan ürünler var mustela nın. ona da bakıcam ben doktoruma da danışırım yine tabiki.

Kuzucum kumun tatille alakası yok. Geçen akşam anlattım ya acillik oldum ki bu pazar sabahı yine fenalaştım ama zırt pırt gitmek istemiyorum dr. a pazar günüm rezil geçti bişi oldumu diye banada iğne ilaç verdi almadım asla dr.uma sormadan bol su içicez kuşum geçmiş olsun

Dün evi sil süpür temizle camlarıda silicektim ama gün bitti ( malum bir tek pazarım var ) akşam yemeği kocişim hazırladı yedim uzandım aman Allah'ım kalçam çıkmış yerinden resmen gece yatamadım dönerken yatakta kalcamda 1000 kilolul ağırllık varmış gibi dönemedim resmen offf zor geldim işe valla gözümden de uyku akıyor perişanlardayım offf eski enerjim geldi diye havalara girdim sakat kalıcaktım nerdeyse Dikkat edin sizde

Gunaydin kızlar naber nasılsınız....
ben bugün çok kötüyüm ya hiç halim yok ölüyorm bitkinlikten

istanbuldayim ben 6 senedir ama ankaraliyim

cok sevindim cok. gozun aydin allah herseyi gonlumuze gore versin boyle ne guzel

gunaydınnnnnnnnnnn
günaydın gunaaayydınnnnnnnnnnnnn kızlar

dun evde buyuk ısler vardııı cok yoruldukkk ..
yatak odamdaki kapalı balkona kocaman surgulu kapılı gardırop u koyduk
o ve bnm kendı yatak odamdaki gardıropu dıger çocuk odasına koymuş o çocuk odasını gıyım odası yapmıştım
yatak odam ferahtı ne guzellll .. şimdi ikinci bebeye oda yapıcagımız ıcın
bır dolabı kapalı balkona aldık dıgerı kaldı sımdılık ama onuda gerı yatak odama alıcaz.. cok yorulduk ..
gıymedıklerımızı ayırdık .. bebek esylarını aralın bebeklik oyuncaklarını topladık . cok cok yorulduk..

herkes ıyıdır umarım gecmısı okumadım sımdı bakıcam .. bugun yorunluktan hersey gec kaldı kahvaltı sofrası duruyor daha toplıyım gelıyorummm kızlar

canım tatile gidebilirm yanii dimiii 11 gün var geçer heraldeee:26:

ahh o kalça ağrısı bitiriyo beniii

Dün aynı işleri bende yapmaya kalkıştım ama baktım olacak gibi deil. hemen üzerinden aldm ve bıraktım. cmrtesi günü için bayan çagırdm yapsn die.ve iş yapmadığm halde şuan ofiste uykusuzluktan ölüyrm gözlrimi açamıyrm, ağzımı kapatamıyrm esnemekten ((

günaydın cnm. ya herkezmi aynı olur bugun.dün çok iş yapmama rağmen bugün fenalardayım halsiz uykusuz yorgun bitkin ...

son kelimelerine inanılmz özendim h.içi kahvaltı sofrasnı toparlamak poffff yorgunlugum dahada arttı şuan

bırden yuklendın tabi kendinee... ah ahhhh..
valla bnm en cok dun kocam geberdı yorgunluktan ama bende cok yoruldum yaa hemen kasıklarım ağrıdı
eve gıdınce uzan ascıkk
hemen gırme oyle havalaraaa bırden yorulmamamız gerekiyor bızım
bırde camları sılecekmsı bu havada tey teyyy

ne oldu özloşş yaa .. dikkat et kendınee sendemi cok iş yaptın yoksaa

gizemmmmm kum mu dokuyorsun canım.. mrk etmeee uzun sürmez.. ztn tatıle gıdene dek ohooooo
bolb ol su ıc bı tanem
cok gecmıs olsun
o dr ada sınır oldumm gerızekalıı yaa
mahfetcekmış senı..

ay hava ne kötü yAAAAA
bı kahve yapıcammm...

akıntım var bnm dr a soyledım fıtıl yazdı .. onu almam gerek ama o gun sgk da hata vardı numara veremedı bılgısayarı bıze..
o yüzden bugun alıcazz ınşallahhh
ya elevıtımde bıtmışş bnmm kadın sormuştu var dedım keşke onuda yazdıraydım

kızlar bırde kat komşum aynı zamanda karı koca arkadaşımız olan çift..
aynı doktora gıdıyorduk şuanda dogumdaa arkadaşım ..
akşama yanıan gıdıcez eşimle
,eşim eşini aramışş doğumhane kapısında bekliyorum tırnaklarımı yıye yıye demışş
ay cok duygulandım yaaa
ahada bak burnum sızladıııııı
ıkıncı kızları geliyor onlarındaaa

kızlar slm nasılsınız. bişey sorcam size kan hapı verdi doktorum ve omega3 verdi. omega 3 1000mg doktor günde 2 tane iç dedi. netten araştırdım 1 tane içenler var genelde? 2 hafta sonra gitcem doktora 1 tane mi içsem 2 tanemi ya karar veremedim! bide bu omega 3 kilo aldırı mı?

inş. geçer kuzucum ama geçmesede sorun değil ki millet normal de çok çekiyo onu tabi hamişlikte daha gıcık bi durum. Kız bu kalça neden ağrır ki bir gün iş yapmayla senin ne aralar ağrıyo :44: yürüyemiyorum adım atıyorum ya özellikle sağ kısmıma bıçaklar sokuyolar resmen :18:

dikkat li olmakta fayda var bide ben başladım mı bırakamıyorum offf

aynen kuşum akşam bir yağmur yağdı of dedim kız rezil gibi camlarım bir görsem evim cadde üzerinde ya öyle batıyo ki anlatamam mahalle araları ohhh mis araba sesi hiç bişi yok

akıntı için mi fitil verdi bende de var baya ama bişi kullanmıyorum vitaminide bu gidişimde sorucam dr.a :44: ayyyy Allah bağışlasın evlatlarını darısı başımıza bizim şirkette bir arkadaş var oda geçen hafta ayrıldı işten bir hafta sonra doğurmuş yani c.tesi günü şoka girdim 1 ay erken gelmiş tosuncuk ayyy Allah'tan işyerinde doğurmadı oiyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…