2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım yaaaaaa seni üzmek için söylemedimmm.. hani benimde oğlum varyaaaaaaaaa ondan.... hep bende senin gibi kızım olmasını isterdim de ondan... o yüzden dedim.. kırdıysam özür dilerim. niyetim bu değildi. konuşmuştuk ya seninle .. benim çagan var bu da kesin erkektir demiştim.. aynı kaderdeyi<zz galiba demiştim... ama ben onu kırmak için değil kendim çok istediğim için söyledim.. yoksa tabiki sağlıkkkk herşeyin başında....

Ben bu aralar cok hassasım deli gibi kız bebek isterken (yıllardır) hamile kaldım ve dr ıkı kez kız dedi.
Sonra erkek bu eyince ne yaln söyliyim hayal kırıklıgı oldu. Tabikide kötu niyetinin aslaa olmadıgını biliyorum.
Çağanıda biliyorum o yüzden şaşırdım

Eşim asla düşünmüyor 3. Yü.. Böyle işte esracım o yüzden alındım demekki

Ben bu aralar cok hassasım deli gibi kız bebek isterken (yıllardır) hamile kaldım ve dr ıkı kez kız dedi.
Sonra erkek bu eyince ne yaln söyliyim hayal kırıklıgı oldu. Tabikide kötu niyetinin aslaa olmadıgını biliyorum.
Çağanıda biliyorum o yüzden şaşırdım

Eşim asla düşünmüyor 3. Yü.. Böyle işte esracım o yüzden alındım demekki

Ayni sekildeyim canim hep bekarlugimdan beri bi kizim olsa derdim..daha 9*3 de cagana erkek bu demisti. iki gun agladim sonra arkadaslarin cocuklarindan birbir kotu haber alinca sagligin daha onemli olduguny anladim..simdi ki hamileligimdede erkek hissediyorum henuz belli degil...kayinbabam bile kesin ikinci kobalak gelir diyor...biraz canim sıkıliyor buna ama gercekten artik saglikli olsun da diyorum. amaa aklimda elbiselerde tokalarda kalmiyor degil. yukardab bile anne kiz tokslari koymuslar.:KK43:((

Iste boyle canim..bende bugunlerde hassasim. esimle tartistim dun buyuk bi tartisma ilk defa bosanma lafi bile acildi..bide bu yazilanlari gorunce yanlis anlasilmak cok uzdu beni gozum bile doldu yazdiklarinizi okurken..umarim anlatabilmisimdir..

hamileliğinin daha 14. haftasında bu kadar odem olmaması gerekiyor canım..
bılmıyorum normalde de kılolumusun ama yınede cok fazal bastırınca cukur kalması ..
genellıkle son aylarda oluyor bu durum .
ayak tabanım ağrırdı bnmde yataktan kalkarken offf sankı kılometrelerce yol yurumuşum gıbı ..
ama son aylarda oldu.. sen kesınlıkle dr a sor .. gıdınce unutma bı kâğıda yaz ve sor
cunku heyecandan bebegımızı gormenın mutluluğu ıle hep soracaklarımızı unutuyoruz :)
çalışıyorsan eve gelınce ilk işin ayaklarını bı yere dik. cok iyi gelir
evdeysende yıne ara ara yap bunu. tuzu kesmen lazım demekkı vücudun tuzu hemen emıyor ve atamıyor olabılır

ama bı ılac fln verse ınşallah rahat edersın :KK34:

sağol cnm cevabın için :KK16:
yok kilolu değilim zayıf biriyim bende şaştım anlattıkların benim ilk hamileliğimde sonlarında bile yaşadığım şeyler değil hafiften ayaklarım şişiyordu ama ağrı kesinlikle olmadı :KK50:
haklısın yazmak en iyisi saçlarımı boyatmak istiyorum saçlar zaten belimde bide beyazlar çıktı ortaya kendimi öyle bakımsız mutsuz hissediyorumki anlatamam :KK43:
geçen sefer sorayım dedim unuttum şimdi sen diyince yazdım onuda inşallah bu ağrılar kötü bişey değildir

bu arada herkese gunaydınnnnnn

güya bugun eşım benı denıze goturecektı ama bursada hava kötuuuuu :KK50:

talihime kaderimee tühhh :KK37:

denizcim denize girmek sorun olmuyormu :44: ben girilmez diye düşündüm hep hatta tatile gitmek bile gelmedi içimden bayramda gidicez ama yinede giremem diyordum dur iyisimi ben bunuda yazayım :KK1:

merhaba kızlarr tatildeyim ama sizi de merak ettım iyisinizdir umarım. ben tatile geldim denize girdim yüzüyorum eğleniyorum gezip tozuyorum herşey çok güzel allaha şükürler olsun bulantılar da geçti karnım da çıktı ama mayom oldu . bikini de giydim çok da kötü durmuyor. sık sık değiştim ıslak durmuyorum şapkamı gözlüğümü takıyorum herşey güzel deniz güzel tatil güzel doktorunuz sorun görmüyorsa gidin yüzün kızlar ama yine de kendinize dikkat edin

keyfiniz yerinde maşallah ramazan öncesi temizliğe başlamışsınız ne güzel.
ben hiç bir iş yapamıyorum inanılmaz bir bel ağrısı çok fena çok.
bu gün misafirim vardı yemek falan filan derken çok yorulmadım ama şu an çok ağrıyor belim.
sohbetinize çok dahil olmasam da zaman buldukça okuyorum :KK16:

arkadaşlar birkaç gün önce bebeğim çok hareketlenmişti. bir-iki gün hareketlilik devam etti. şimdi yaklaşık 3 gündür falan hiç hareket yok :KK43: bu haftaiçi doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum. endişeleniyorum çünkü. bunu yaşayan var mı??

arkadaşlar birkaç gün önce bebeğim çok hareketlenmişti. bir-iki gün hareketlilik devam etti. şimdi yaklaşık 3 gündür falan hiç hareket yok :KK43: bu haftaiçi doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum. endişeleniyorum çünkü. bunu yaşayan var mı??

aynı şeyi ben de yaşadım, 15. haftada iki gün cok yogun hissetttim, sonra birden bire kesildi 3 gün, korktum doktora gittim bir sorun yoktu elhamdülillah.. mesela dün de birazcık hisettim bugun hicbisey hissetmiyorum.. sanırım 20. haftaya kadar falan normal bu durum.. henüz küçükler, karnımızdaki yerlerine göre değişiyor hisssetmelerimiz.

Herkese iyi geceler kızlar. Benim sorunum devam ediyor. Biraz tatsızım o yüzden katılamıyorum. Ailesel bi durum.Inşallah düzelirse yine buradayım.
Dua edenlerden allah bin kere razı olsun allahım hiçbir zaman zorda bırakmasın.

kızlaar iyi geceleeerr :)
bütün gün ananemdeydim bölge hastanesinde idrar tahlili yaptırdım kum döküyomuşum ama çok ilginç ağrı sancı yok.neyse doktor ilaç verdi buscopan plus gönül rahatlığyla kullan dedi bide antibiyotik verdi allahtan kullanmadan araştırdım prospektüsü okudum kesinlikle kullanılmaması gereken 2 ilacı yazmış gerizekalı hamileyim dediğim halde.kullanmadım tabiki ikisinide.
şimdi kendi doktorumun olduğu hastanede tekrar tahlil yaptırdım yarın alıcam sonucu 17.30da kontrolüm var göstericem doktora.
akşamda eşim arkadaşlar lunaparka gittik eğlendim bayaa yağmurda sırılsıklam olduk ama değdiiii :))))

bu kum dökmek kötü bişeymiii ??12 temmuzda tatile gidicem geçermi o zamanaa:KK14:

bütün gün ananemdeydim bölge hastanesinde idrar tahlili yaptırdım kum döküyomuşum ama çok ilginç ağrı sancı yok.neyse doktor ilaç verdi buscopan plus gönül rahatlığyla kullan dedi bide antibiyotik verdi allahtan kullanmadan araştırdım prospektüsü okudum kesinlikle kullanılmaması gereken 2 ilacı yazmış gerizekalı hamileyim dediğim halde.kullanmadım tabiki ikisinide.
şimdi kendi doktorumun olduğu hastanede tekrar tahlil yaptırdım yarın alıcam sonucu 17.30da kontrolüm var göstericem doktora.
akşamda eşim arkadaşlar lunaparka gittik eğlendim bayaa yağmurda sırılsıklam olduk ama değdiiii :))))

bu kum dökmek kötü bişeymiii ??12 temmuzda tatile gidicem geçermi o zamanaa:KK14:

merak etme allahın izniyle tatile kadar geçer
burda bir arkadaşın eşi yaşadı o biraz sancılı geçirdi ama 4 gün sonra işine geri dönmüştü
sende sancıda yokmuş çok şükür
yanlız bildiğim kadarı ile antibiyotik gerekiyor doktorun zaten gerekeni yapacaktır geçmiş olsun inşallah kolayca atlatacaksın

Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
canım okudum ben de
sorunun herneyse en kısa zamanda geçer inşallah
hamileliğinde herşeyi çok takmaman gerekiyor, zor tabi ama allah sağlık sıhhat versin gerisi bişekilde hallediliyo,sağlığın için dikkat et kendine canım...

bide bu defa şu aşermeye göre cinsiyet tutuyo mu tutmuyo mu anlayacağım. canım hep ekşi acı ve tuzlu istiyo. bakalım cinsiyet ne olacak. genel bi değerlendirme yapalım diyeceğim ama çoğu arkadaşımızın pek aşerme şansları olamadı mide bulantısından.
benim de hep ekşi tuzlu acılı şeyler canım çekti ve daha çok yedim
normalde çikolata hastasıyım tatlı çok severim ama hamilelikte çok canım çekmedi ve oğluşumuz olcağını öğrendik
bizde hisler, aşermeler, çin takvimi, nub teorisi ve 2li testteki hcg değeri hiççç bişey cinsiyeti tutturamadı :KK1: bütün yollar kıza çıkmıştı ama hepsi yanıldı :KK9:
sadece annemin içine doğan oldu

merhaba kızlarr tatildeyim ama sizi de merak ettım iyisinizdir umarım. ben tatile geldim denize girdim yüzüyorum eğleniyorum gezip tozuyorum herşey çok güzel allaha şükürler olsun bulantılar da geçti karnım da çıktı ama mayom oldu . bikini de giydim çok da kötü durmuyor. sık sık değiştim ıslak durmuyorum şapkamı gözlüğümü takıyorum herşey güzel deniz güzel tatil güzel doktorunuz sorun görmüyorsa gidin yüzün kızlar ama yine de kendinize dikkat edin
iyi tatiller canımmmm
kendine de kuzucuğuna da dikkat et bol bol yüz, tadını çıkar zira seneye bebişi kremleyip, suya sokup, üstünü değişmekten bu kadar özgür yüzemicez :KK52:

yaaa tatlım ben de çok hissedemiyorum hala
dr 20 22den sonra da başlayabilir hissetmeler demişti
ben mi çok rahatım acaba :26:
kendimizi çok dinlememeliyiz bence

canım geçmiş olsun allah acil şifa versin
geçer inşallah 14üne kadar
biliyosundur ama yine hatırlatalım
bol bol su iç kuzum

Gunaydin anneler cennet kokulu bebeklerin anneleri İnsallah hepiniz iyisiniZdir kizlar ben cok ama cok halsizim yuruyemiyorum ayaklarim agriyor sanki ayaklarima agirlik koymuslar o derece halsizim

Gunaydin canim bende gecen hafta ogrendim kum doktugumu, antibiyotik malesef kullaniyorum ve buscopanida, bana kendi gittigim kadin dogum doktorum verdi, ben cok kotuydun mecbur kullanmak zorunda kaldim ama bildigim kadariyla iki ilacda b kategorisinde, benim doktorda bebege bir zarari olsa kullanmama izin vermezdi mesela bundan sonra bana denizi yasakladi sanada cokk gecmis olsun, bugun kum dokuyorsun yarin benim gibi kaninda mikrop cikar hep birbirini tetikleyen seyler onlem alip tedavi olmak en iyisi, ban gunde 3 litre su icmemi onerdi su icemezsen hosaf yap oyle tuket dedi.. Yeniden gecmis olsun Allah sifa versin ..

Kizlar guuunayydinnn:))))
Tatilde olanlara sonsuz eglence diliyorum:)
Keyfini cikartin dun ven havuza girdim o bile cok iyi geldi rahatladim valla
Kendini bebegi dinleuen cici hamislerim
Bu kadar dinlayip takilmayin bebisinizi uzup geriyorsunuz rahat olmaya calisin yaa
Bak ben daha hissetmiyorun bile
Bence hamileligin tadini cikartmaliyiZ
Canimizi durup durup sikmayalim zor ama yapmak lasimmmmm

Bende bugun staja basladim teeeeee gebzedeim
Bana kolay gele
Eski pantolonlarimdan giydim hafif sikiyor insallah blrsey olmaz
Ama fobekten sikiyor demek popom bacaklarim genislemedi henuz yupi:)))))))

Kuzum gecmis olsunnnnn
Sende ici temzlenen hamislerimizdensin demek
Aman tatilde dikkat et emi
Sancin yok ne guzel masallah deeee
Dr a da uyuz oldum ya ya kullansaydin
Yolardim valla ben:)))
Nasil boyle dikkatsiz olabilir
Herkes prospektusu okumuyor kiiiii
Kendi dr una sor ve bi an once antibiyotik basla bence de. Bize de durumundan haberdar et

Kızlar günaydın iyi haftalar
Cumartesi günü malum kontrolümüz vardı :) bebeğimizi gördük Erkek geliyormuş :) gayet iki bacağını da açmış yaymış eller kollar bir hareketli keyfi yerindeydi .. Dörtlü test sonucum da çok iyi çıkmış herşey yolunda .. Darısı tüm hamişlerin başına .. Allah bebişleri ve annelerini korusun :)

Kızlar günaydın iyi haftalar
Cumartesi günü malum kontrolümüz vardı :) bebeğimizi gördük Erkek geliyormuş :) gayet iki bacağını da açmış yaymış eller kollar bir hareketli keyfi yerindeydi .. Dörtlü test sonucum da çok iyi çıkmış herşey yolunda .. Darısı tüm hamişlerin başına .. Allah bebişleri ve annelerini korusun :)

Anamm bi oglus daha geliiiii:)
Hos gelsin sefa getirsin masallah masallah
Gozun aydin canimsss

Ya kizlar bende hep vardi da dun havuzdan sonra cogaldi
Sutyenimi cikartinca gogus ucumsa beyaz beyaz igeenc kokulu seyler oluyor
Anneme sordum sut yagi dedi
Cok erken degil mi? Sakincasi olabilir mi boyle gelmesinin?
Annem sakin ucunu iyice temiLeme hep akar yoksa dedi
Biraz kalsin ki tikasin orayi dedi
Benim gibi yasayan var miiiiiii huu huuuuuu:))

Anamm bi oglus daha geliiiii:)
Hos gelsin sefa getirsin masallah masallah
Gozun aydin canimsss

Ya kizlar bende hep vardi da dun havuzdan sonra cogaldi
Sutyenimi cikartinca gogus ucumsa beyaz beyaz igeenc kokulu seyler oluyor
Anneme sordum sut yagi dedi
Cok erken degil mi? Sakincasi olabilir mi boyle gelmesinin?
Annem sakin ucunu iyice temiLeme hep akar yoksa dedi
Biraz kalsin ki tikasin orayi dedi
Benim gibi yasayan var miiiiiii huu huuuuuu:))

Canim kizimdada olmustu ve yine sut bezelerimiz. Yavas yavas vucudu hazirliyor sakin gogsunu sıkıyim falan deme iyi degildir erken dogum olur kimse onermez o kokulu dedigin sey bebegin en cok lazim
Olacak vitamin birikintisi

X